Skočiť na obsah

Rozhodcovia

Odporúčané príspevky

Zverejnené

A to si na hokejovych stadionoch vypocuju castokrat vacsie pikosky ako futbalovi :lol:

- to teda hej

na našich štadiónoch je to samé básnické črevo

• Odpovedí 91
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

42

• Vic

7

• tomba

6

• chorche

6

Zverejnené

Uz je tu zasa,to pruhovane prasa

Ach,spomienky na nevulgarne zaciatky :lol:

Pre Slovakov je najznamejsi pravdepodobne Rick Looker,ktory nas pripravil o sancu na finale MS2004...A pre fanusikov jednotlivych klubov Extraligy su mnamkou tiez niektori rozhodcovia,teda okrem slovanistov,ktori nemaju mat koho v zuboch...Teraz som si spomenul na Jana Caprnku,ako v poslednom zapase finale play-off 2003/04,ked Zvolencania zahadzali ladovu plochu,odkialsi vytiahol taku tu rybarsku stolicku a sadol sa na nu v rozhodcovskom polkruhu na lade,okolo neho bordel...To sa futbalovym stat nemoze,tych len triafaju mince do hlavy...

Zverejnené

tie vulgárne sú dobré, ale musia mať v sebe kus inteligencie, ktoeá im dáva šťavu

no hokejoví majú na hlavách prilby :lol:

z mincí majú najväčšiu radosť tí zriadenci, ktorí ich zoškrabujú z ľadu

aspom majú fagani na pivec

Zverejnené

Rozhodcovia maju casto dutu hlavu, takze ich by hopdenie mince do hlavy i bez prilby nemrzelo. Inak najvacsi mantak je Rudolf Lauff....

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Seria slovan - poprad bude zaujimava tym,ze slovan ma rozhodcov a poprad predsedu rozhodcovskej komisie......strasny konflikt zaujmov :lol:

Inac rozhodcovske obsadenie play-off - D. Konc, J. Konc, Marušin, Kubuš, Pavlovič, Országh, Baluška, Jonák a Lokšík

Co meno,to skvost a vykvet rozhodcovskej elity... :)

Zverejnené

Orsag?! AK ho uvidim vo Zvolene, tak mu urcite adresujem stavnatu nadavku! Pozor, zasa Koncovci su velmi dobri rozhodcovia, co na nich chces mat?

Zverejnené

Koncovci su velmi dobri rozhodcovia, co na nich chces mat?

Pochopis,ked uvidis Koncovcov piskat na Slovane,co sa bude diat urcite casto...Pri vitazstve Dukly 10:1 na slovane sme hrali v 6.minute minutovu oslabovku 3na5 a gol sme dostali z trojmetroveho ofsajdu,hl.rozhodca D.Konc,zapas na Slovane predtym,ked sme prehrali 3:0 golmi v poslednej desatminutovke bol pomer vylucenych 3:11 a od 51.minuty sme hrali skoro dvojminutove oslabenie o dvoch hracov,hl. rozhodca Juraj Konc...Daniel Konc sa este vcelku da,ale Juraj Konc je v pripade,ak hra Dukla alebo slovan,tragicky...

Zverejnené

Tak Orszag a Lauff su uz ine kapacity a kapitoly same osebe...Ale nechajme rozhodcov tak,uz si nenavyberame...Nedame radsej tipovacku stvrtfinalovych serii? :lol:

Zverejnené

Akurát som chcel navrhnúť presunutie sa do témy o rozhodcoch

Zverejnené

No,chcel som to ukoncit skor,nez to bude smrdiet inou temou,nevydalo :lol: Tak budem pokracovat o rozhodcoch,jedinou vyhodou toho zoznamu rozhodcov je,ze tam nie je Lauff a nebude mat kto piskat vymyslene fauly aj za druheho rozhodcu na druhej strane klziska..Tusim ma nieco s kolenom,hold bozie mlyny...

Zverejnené

Upresnime to, ano? On ma predovsetkym nieco s hlavou, resp. jej obsahom....

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

Futbal v Jelenci mal nevídané spestrenie. Hlavný rozhodca šlágra II. B triedy sa totiž ocitol mimo už pred duelom. Počas dorasteneckého stretnutia, ktorý slúži ako predzápas v alkoholovom opojení odmával prvý polčas.

Cez prestávku ale pokračoval v pití, čo už bolo aj na vyšportovaný organizmus veľa a druhý polčas prespal v rozhodcovskej kabíne. ?Príďte sa pozrieť, rozhodca nám tu spí opitý,? volali z Jelenca aj do redakcie Nitrianskych novín. Jeho nespôsobilosť odsúhlasili aj hostia z Branču(Berencs).

Zamotávajúcu sa situáciu upokojil až predseda Komisie rozhodcov ObFZ v Nitre Jozef Cabaj. Na stretnutie nakoniec rýchlo delegoval iného arbitra.

na SVK trávnikoch, hlavne v nižších súťažiach nič neobvyklé

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Pocas tohto vikendu som sa prvykrat osobne stretol s korupciou v slovenskom futbale. Rovnako tak aj moj kamos, obaja robime rozhodcov, obaja sme boli asistenti, obaja na inych zapasoch. Ani jednemu z nas sa to pravdaze nepacilo a tym padom sme nikoho neposkodili tak, ako by si mozno dotycni boli mysleli. Je horsie, ze hlavni rozhodcovia v tom namoceni boli a aj pomohli, co narobite. Pripominam, ze toto vsetko sa stalo na najnizsej okresnej urovni :lol:...

Zverejnené

pískaš, resp. mávaš asi futbal, že?

no čo

korupciou je náš futbal prešpikovaný

nechutné

ozaj

mohol by si teda popísať niektoré situácie pri odmávaní ofsajdu

čo sa Ti odohráva v hlave?

mávaš pochybnosti či si mal odmávať alebo naopak radšej nemal a nechať akciu pokračovať

Zverejnené

tomassi & all

Ano, piskam aj mavam futbal :lol: . Co sa tyka toho offsidu, nuz to samozrejme zalezi od toho, ci je to tesne alebo nie. Ak je to tesne, tak v danom okamihu, ak je clovek zaciatocnik, tak ma pochybnosti, ale po case (cca polrok), ale akonahle je uz skusenejsi, omnoho lepsie cita hru z lajny, vie, co cakat, vie asi ako budu reagovat, vtedy su tie pochybnosti takmer nulove. Avsak, ihned po (ne)odmavani to pustam z hlavy, ci to bolo, alebo nebolo podla fanusikov dobre. Totizto, netvrdim, aj ja raz za cas urobim chybu, ale nezapodievam sa tym, pretoze potom clovek strati koncentraciu a to je to najhorsie, co sa moze stat.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Žigo nie je jediný, kt. má ťažké srdce na našich rozhodcov

už som to písal v niektorej z hokejových tém, resp. o sudcoch

a to, že sa nevie poriadne vyjadrovať, resp. jeho názory sú podľa teba chabé

s týmto spoločné nič nemá

dôležité je, že hokej je to čo vie robiť perfektne

a preto si myslím, že kritika hráča jeho kvalít sa ma o čo oprieť

bol hviezdou v najlepšej hokejovej lige sveta, tak o pískaní musí niečo vedieť

reakcia na pralinku

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

zatiaľ som bol spokojný s výkonmi rozhodcov na MS

nepredvádzali to, na čo sme sa počas posledných rokov museli pozerať,

ale ich pískanie bolo zapríčinené tvrdším metrom,

no včerajší výkon v zápase RUS - CZE bol miestami až poľutovania hodný

treba však povedať, že chyby robili aj na jednej aj na druhej strane :lol:

Zverejnené

Musim suhlasit. Rozhodcovia su tieto majstrovstva svete (aspon tie zapasy co som videl) fakt v pohode.

Az na zapas CZE-RUS, ktory podla mna hlavni nezvladli a boli naslabsim clankom celeho zapasu.

Zverejnené

Mne sa to piskanie na MS nepaci, aj ked musim povedat ze sa piska lepsie ako po ine MS, ale stale sa piskaju aj totalne blbosti a niektore tresty su az prilis vysoke a zbytocne! Ale treba uznat ze oproti ostatnym MS je uroven rozhdcovania o dost lepsia!

Zverejnené

to hej,

len by som rád vedel,

aký mal dôvod pán Okoličáni uznať český gól proti BLR na 1:1

neznášam tie výklady pravidiel

noha išla dopredu, takže gól platiť nemal a nie že tam nešlo o úmyseľ

to ako keby sa začali nepískať vysoké hokejky

"šak on o nechcel"

tak ako je hráč zodpovedný za svoju hokejku, mal by bať aj za svoj pohyb

a duplom Tomáš Rolínek atakovaný nebol

pripomína mi to futbal a ruku v 16-tke (nie pri tele)

podľa mňa je jedno či bola nastrelená alebo úmyseľná

pohybu lopty hráč zabránil nepovolenou časťou teľa a má sa pískať

Zverejnené

Dal sa uznať aj nemusel. Ja by som takéto neuznával.

No uvidíme tomassi, čo budeš písať ked uvidíš aký gól uznali Fínom v zápase s USA :lol:

Zverejnené

ja som ten gól videl a aj som sa k nemu vyjadril

C L i C K

inak tú sieť aspom zaštopkali?

inak raz takýto gól dostal tuším aj Hašan v NHL a skoro rozthlo od jedu

Zverejnené

to bol podla mna gol, ktory nemali uznat. branu netrafil.

Zverejnené

Vcera v zapase FIN vs USA rozhodcovia totalne vyhoreli na plnej ciare ... to bolo neskutocne co tam predvadzali a za ake blbosti vylucovali, a napokon ten 1.goal SUOMI ktory prakticky neexistoval bol uznany! Ale aspon to Suomi riadne nastartovalo a ukazovali sa potom uz len s kvalitnymi vykonmi pocas celej 3.tretiny!

No a ten cesky goal nohov proti Belarus je tiez viac ako diskutabilny...

snad taketo preslapy nepridu v dalej faze MS!

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov