tomassi Zverejnené 6. Február, 2007 Autor Zverejnené 6. Február, 2007 A to si na hokejovych stadionoch vypocuju castokrat vacsie pikosky ako futbalovi :lol: - to teda hej na našich štadiónoch je to samé básnické črevo
tomba Zverejnené 6. Február, 2007 Zverejnené 6. Február, 2007 Uz je tu zasa,to pruhovane prasa Ach,spomienky na nevulgarne zaciatky :lol: Pre Slovakov je najznamejsi pravdepodobne Rick Looker,ktory nas pripravil o sancu na finale MS2004...A pre fanusikov jednotlivych klubov Extraligy su mnamkou tiez niektori rozhodcovia,teda okrem slovanistov,ktori nemaju mat koho v zuboch...Teraz som si spomenul na Jana Caprnku,ako v poslednom zapase finale play-off 2003/04,ked Zvolencania zahadzali ladovu plochu,odkialsi vytiahol taku tu rybarsku stolicku a sadol sa na nu v rozhodcovskom polkruhu na lade,okolo neho bordel...To sa futbalovym stat nemoze,tych len triafaju mince do hlavy...
tomassi Zverejnené 6. Február, 2007 Autor Zverejnené 6. Február, 2007 tie vulgárne sú dobré, ale musia mať v sebe kus inteligencie, ktoeá im dáva šťavu no hokejoví majú na hlavách prilby :lol: z mincí majú najväčšiu radosť tí zriadenci, ktorí ich zoškrabujú z ľaduaspom majú fagani na pivec
chorche Zverejnené 7. Február, 2007 Zverejnené 7. Február, 2007 Rozhodcovia maju casto dutu hlavu, takze ich by hopdenie mince do hlavy i bez prilby nemrzelo. Inak najvacsi mantak je Rudolf Lauff....
tomba Zverejnené 24. Február, 2007 Zverejnené 24. Február, 2007 Seria slovan - poprad bude zaujimava tym,ze slovan ma rozhodcov a poprad predsedu rozhodcovskej komisie......strasny konflikt zaujmov :lol: Inac rozhodcovske obsadenie play-off - D. Konc, J. Konc, Marušin, Kubuš, Pavlovič, Országh, Baluška, Jonák a LokšíkCo meno,to skvost a vykvet rozhodcovskej elity... :)
chorche Zverejnené 24. Február, 2007 Zverejnené 24. Február, 2007 Orsag?! AK ho uvidim vo Zvolene, tak mu urcite adresujem stavnatu nadavku! Pozor, zasa Koncovci su velmi dobri rozhodcovia, co na nich chces mat?
tomba Zverejnené 24. Február, 2007 Zverejnené 24. Február, 2007 Koncovci su velmi dobri rozhodcovia, co na nich chces mat? Pochopis,ked uvidis Koncovcov piskat na Slovane,co sa bude diat urcite casto...Pri vitazstve Dukly 10:1 na slovane sme hrali v 6.minute minutovu oslabovku 3na5 a gol sme dostali z trojmetroveho ofsajdu,hl.rozhodca D.Konc,zapas na Slovane predtym,ked sme prehrali 3:0 golmi v poslednej desatminutovke bol pomer vylucenych 3:11 a od 51.minuty sme hrali skoro dvojminutove oslabenie o dvoch hracov,hl. rozhodca Juraj Konc...Daniel Konc sa este vcelku da,ale Juraj Konc je v pripade,ak hra Dukla alebo slovan,tragicky...
chorche Zverejnené 25. Február, 2007 Zverejnené 25. Február, 2007 Nepises nahodou o Lauffovi a Orszagovi? :lol:
tomba Zverejnené 25. Február, 2007 Zverejnené 25. Február, 2007 Tak Orszag a Lauff su uz ine kapacity a kapitoly same osebe...Ale nechajme rozhodcov tak,uz si nenavyberame...Nedame radsej tipovacku stvrtfinalovych serii? :lol:
tomassi Zverejnené 25. Február, 2007 Autor Zverejnené 25. Február, 2007 Akurát som chcel navrhnúť presunutie sa do témy o rozhodcoch
tomba Zverejnené 25. Február, 2007 Zverejnené 25. Február, 2007 No,chcel som to ukoncit skor,nez to bude smrdiet inou temou,nevydalo :lol: Tak budem pokracovat o rozhodcoch,jedinou vyhodou toho zoznamu rozhodcov je,ze tam nie je Lauff a nebude mat kto piskat vymyslene fauly aj za druheho rozhodcu na druhej strane klziska..Tusim ma nieco s kolenom,hold bozie mlyny...
chorche Zverejnené 26. Február, 2007 Zverejnené 26. Február, 2007 Upresnime to, ano? On ma predovsetkym nieco s hlavou, resp. jej obsahom....
tomassi Zverejnené 27. September, 2007 Autor Zverejnené 27. September, 2007 Futbal v Jelenci mal nevídané spestrenie. Hlavný rozhodca šlágra II. B triedy sa totiž ocitol mimo už pred duelom. Počas dorasteneckého stretnutia, ktorý slúži ako predzápas v alkoholovom opojení odmával prvý polčas. Cez prestávku ale pokračoval v pití, čo už bolo aj na vyšportovaný organizmus veľa a druhý polčas prespal v rozhodcovskej kabíne. ?Príďte sa pozrieť, rozhodca nám tu spí opitý,? volali z Jelenca aj do redakcie Nitrianskych novín. Jeho nespôsobilosť odsúhlasili aj hostia z Branču(Berencs). Zamotávajúcu sa situáciu upokojil až predseda Komisie rozhodcov ObFZ v Nitre Jozef Cabaj. Na stretnutie nakoniec rýchlo delegoval iného arbitra. na SVK trávnikoch, hlavne v nižších súťažiach nič neobvyklé
Stevo98 Zverejnené 29. Október, 2007 Zverejnené 29. Október, 2007 Pocas tohto vikendu som sa prvykrat osobne stretol s korupciou v slovenskom futbale. Rovnako tak aj moj kamos, obaja robime rozhodcov, obaja sme boli asistenti, obaja na inych zapasoch. Ani jednemu z nas sa to pravdaze nepacilo a tym padom sme nikoho neposkodili tak, ako by si mozno dotycni boli mysleli. Je horsie, ze hlavni rozhodcovia v tom namoceni boli a aj pomohli, co narobite. Pripominam, ze toto vsetko sa stalo na najnizsej okresnej urovni :lol:...
tomassi Zverejnené 29. Október, 2007 Autor Zverejnené 29. Október, 2007 pískaš, resp. mávaš asi futbal, že? no čo korupciou je náš futbal prešpikovanýnechutné ozaj mohol by si teda popísať niektoré situácie pri odmávaní ofsajdučo sa Ti odohráva v hlave?mávaš pochybnosti či si mal odmávať alebo naopak radšej nemal a nechať akciu pokračovať
Stevo98 Zverejnené 30. Október, 2007 Zverejnené 30. Október, 2007 tomassi & all Ano, piskam aj mavam futbal :lol: . Co sa tyka toho offsidu, nuz to samozrejme zalezi od toho, ci je to tesne alebo nie. Ak je to tesne, tak v danom okamihu, ak je clovek zaciatocnik, tak ma pochybnosti, ale po case (cca polrok), ale akonahle je uz skusenejsi, omnoho lepsie cita hru z lajny, vie, co cakat, vie asi ako budu reagovat, vtedy su tie pochybnosti takmer nulove. Avsak, ihned po (ne)odmavani to pustam z hlavy, ci to bolo, alebo nebolo podla fanusikov dobre. Totizto, netvrdim, aj ja raz za cas urobim chybu, ale nezapodievam sa tym, pretoze potom clovek strati koncentraciu a to je to najhorsie, co sa moze stat.
tomassi Zverejnené 16. Január, 2008 Autor Zverejnené 16. Január, 2008 Žigo nie je jediný, kt. má ťažké srdce na našich rozhodcov už som to písal v niektorej z hokejových tém, resp. o sudcoch a to, že sa nevie poriadne vyjadrovať, resp. jeho názory sú podľa teba chabé s týmto spoločné nič nemá dôležité je, že hokej je to čo vie robiť perfektne a preto si myslím, že kritika hráča jeho kvalít sa ma o čo oprieť bol hviezdou v najlepšej hokejovej lige sveta, tak o pískaní musí niečo vedieť reakcia na pralinku
tomassi Zverejnené 5. Máj, 2008 Autor Zverejnené 5. Máj, 2008 zatiaľ som bol spokojný s výkonmi rozhodcov na MSnepredvádzali to, na čo sme sa počas posledných rokov museli pozerať,ale ich pískanie bolo zapríčinené tvrdším metrom,no včerajší výkon v zápase RUS - CZE bol miestami až poľutovania hodnýtreba však povedať, že chyby robili aj na jednej aj na druhej strane :lol:
Darkman Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 Musim suhlasit. Rozhodcovia su tieto majstrovstva svete (aspon tie zapasy co som videl) fakt v pohode.Az na zapas CZE-RUS, ktory podla mna hlavni nezvladli a boli naslabsim clankom celeho zapasu.
aljak63 Zverejnené 9. Máj, 2008 Zverejnené 9. Máj, 2008 Mne sa to piskanie na MS nepaci, aj ked musim povedat ze sa piska lepsie ako po ine MS, ale stale sa piskaju aj totalne blbosti a niektore tresty su az prilis vysoke a zbytocne! Ale treba uznat ze oproti ostatnym MS je uroven rozhdcovania o dost lepsia!
tomassi Zverejnené 11. Máj, 2008 Autor Zverejnené 11. Máj, 2008 to hej,len by som rád vedel, aký mal dôvod pán Okoličáni uznať český gól proti BLR na 1:1 neznášam tie výklady pravidielnoha išla dopredu, takže gól platiť nemal a nie že tam nešlo o úmyseľto ako keby sa začali nepískať vysoké hokejky"šak on o nechcel"tak ako je hráč zodpovedný za svoju hokejku, mal by bať aj za svoj pohyba duplom Tomáš Rolínek atakovaný nebol pripomína mi to futbal a ruku v 16-tke (nie pri tele)podľa mňa je jedno či bola nastrelená alebo úmyseľnápohybu lopty hráč zabránil nepovolenou časťou teľa a má sa pískať
bobsapp Zverejnené 12. Máj, 2008 Zverejnené 12. Máj, 2008 Dal sa uznať aj nemusel. Ja by som takéto neuznával. No uvidíme tomassi, čo budeš písať ked uvidíš aký gól uznali Fínom v zápase s USA :lol:
tomassi Zverejnené 12. Máj, 2008 Autor Zverejnené 12. Máj, 2008 ja som ten gól videl a aj som sa k nemu vyjadril C L i C K inak tú sieť aspom zaštopkali? inak raz takýto gól dostal tuším aj Hašan v NHL a skoro rozthlo od jedu
weirdo Zverejnené 12. Máj, 2008 Zverejnené 12. Máj, 2008 to bol podla mna gol, ktory nemali uznat. branu netrafil.
aljak63 Zverejnené 12. Máj, 2008 Zverejnené 12. Máj, 2008 Vcera v zapase FIN vs USA rozhodcovia totalne vyhoreli na plnej ciare ... to bolo neskutocne co tam predvadzali a za ake blbosti vylucovali, a napokon ten 1.goal SUOMI ktory prakticky neexistoval bol uznany! Ale aspon to Suomi riadne nastartovalo a ukazovali sa potom uz len s kvalitnymi vykonmi pocas celej 3.tretiny! No a ten cesky goal nohov proti Belarus je tiez viac ako diskutabilny... snad taketo preslapy nepridu v dalej faze MS!
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz