Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2008 (Kanada)

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 274
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• aljak63

47

• Sniper

39

• tomassi

36

• weirdo

32

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Ja sa neviem dočkať najmä toho ako budeme sledovať zápasy v noci, skoro ako NHL. Ešteže je to na východe Kanady.

Zverejnené

mmm tesim tesim :)

konecne si zase po roku pozriem kvalitny kanadsky hokej..ktory bude valcovat vsetko hlava nehlava :lol: a kedze bude CAN doma..tak dufam, ze pride pozriet viacero kvalitnych hracov :)

Zverejnené

No jedina a asi aj nadolezitejsia nevyhoda je sledovaci cas......z toho si moc tohoto roku neuzijeme........

Som veeeeeeeeelmi zvedavy, ze ako to spravia v meste...a hlavne kaviarne :)

Kokoz....skoro 2 tyzdne nebudem poriadne spat.

A mozno menej...bo pride 1\4 finale a sme v keli kmed nebudeme maj Svajciarov :lol:

Zverejnené

supeeer! uz tu mame aj temu :lol:

tak este dodam ze zaciname: 1.maja 2008

A este skupiny:

GROUP A

Sweden

Switzerland

Belarus

France

GROUP B

Canada

Usa

Latvia

Slovenia

GROUP C

Finland

Slovakia

Germany

Norway

GROUP D

Czech Rep.

Russia

Denmark

Italy

Zverejnené

jaaaj weirdo..a vies ako rad by som isiel?

no zial tentokrat mi to urcite nevyjde...no taku Canadu by som si dal..a este keby v tom case akurat bol takyto hokej..tak by to bola genialita

ty ides? :lol:

Zverejnené

ak nam dovtedy zrusia viza, tak len boh vie, ci mi neprepne ..

Zverejnené

No zupa...sa tesim, ze mame v skupine aj Finov....ich hra mi je najsympatickejsia a ked s tymto superom prehrame, tak mi to az tak nevadi :lol: Len zase nech to neni moc vysoko. :)

Ale na druhu stranu vieme proti Finom zahrat :)

Nemci budu zo zaciatku tak ako uz tradicne orech...a bud to zmakneme, alebo prehrame...ako ich uz poznam ;)

Nori? No minule nam dali aj zabrat....ale dufam, ze to zmakneme ;)

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

No takze...mohli by sme postupne tuto temu otvorit, kedze uz je to predsalen predo dvermi :lol: Tak teda...Co vravite na dnesne majstrovstva?

Piste sem aj kto pride a kto nepride nam pomoct a tak......Uz je to TU!!!

Zverejnené

Idete niekto aj osobne na MS do hallifaxu? Ja hej, zial sam, ale hadam Vas tam stretnem...:D

Listky su celkom v dobrej cene a este su - ticketAtlantic.com

Byvanie tiez da sa...cena. Vsak keby niekto nieco - wili@zoznam.sk

Slovenskooooooooooooooooooooooooo :))

;) :lol:

Zverejnené

Ja sa tiez velmi tesim na MS!!! Vyzeraju ze budu kvalitne, kedze sa konaju priamo v koliske hockeya - v Canade! Jedine co je nevyhodou je ten casovy posun (Halifax - 5 hod, Quebec City - 6 hod) ... ale asi to doda tu hockeyovu atmosferu! Aj ked neviem ako to budem sledovat ked budem v Trnave a nemam tu ani TV - jedine asi vysedavanie v podnikoch s telkami!

A kedze sa trochu nudim a viem ze vela ludi ma zmatok ohladom zaciatkov zapasov tak budem taky uzitocny a hodim sem rozpis aspon zakladnych skupin aj so zaciatkami zapasov, ste radi? :lol:

Group A (Quebec City)

3.May - Belarus vs Sweden - 19:00

3.May - Switzerland vs France - 1:00 (4.May)

5.May - Switzerland vs Belarus - 19:00

5.May - Sweden vs France - 1:00 (6.May)

7.May - Sweden vs Switzerland - 19:00

7.May - France vs Belarus - 1:00 (8.May)

Group B (Halifax)

2.May - Canada vs Slovenia - 21:30

2.May - Usa vs Latvia - 1:15 (3.May)

4.May - Latvia vs Canada - 21:30

4.May - Usa vs Slovenia - 1:15 (5.May)

6.May - Canada vs Usa - 21:30

6.May - Slovenia vs Latvia - 1:15 (7.May)

Group C (Halifax)

3.May - Germany vs Finland - 21:30

3.May - Slovakia vs Norway - 1:15 (4.May)

5.May - Finland vs Norway - 21:30

5.May - Slovakia vs Germany - 1:15 (6.May)

7.May - Finland vs Slovakia - 21:30

7.May - Norway vs Germany - 1:15 (8.May)

Group D (Quebec City)

2.May - Denmark vs Czech Rep - 19:00

2.May - Russia vs Italy - 1:00 (3.May)

4.May - Czech Rep vs Russia - 19:00

4.May - Italy vs Denmark - 1:00 (5.May)

6.May - Russia vs Denmark - 19:00

6.May - Czech Rep vs Italy - 1:00 (7.May)

Zverejnené

aj v tejto téme som úvodný príspevok obohatil o obrázok-logo šampionátu

po kliknutí naň sa dostanente na stránku majstrovstiev, kde sa dozviete, takmer všetko podstatné

škoda, že sa asi FRA nestretnú s CAN

rád by som si pozrel ich zápas, najmä v Quebec-u

inak myslím, že sa konečne dočkáme víťazstva domáceho mužstva

naposledy sa to tučím podarili Rusom, no vlastne Sovietom

Zverejnené

V Quebec City ich brutalne vypiskaju a urcite sa z hladiska ozve 'Les maudits Français' .. QCania sa sice dost podobaju na Frantikov v mentalite (maju v pazi anglinu, aj ked aspon na federalnej urovni je to oficialny jazyk aj pre nich), napriek tomu origos Francuzov neznasaju .. divne :lol:

Zverejnené

no tak zatiaľ

Višňa ide na 100%

Šatan už vyše týždňa nestál na korčuliach a jeho zdravotný stav je zlý, takže asi nepôjde

Meszo je voľný a Bondra s ním dnes bude volať

Chára nastupuje na posledné zápasy so sebazaprením(rameno) po skončení série ho čaká magnetická rezonancia a potom sa uvidí 50:50

vo štvrtok sa hrá v Skalici proti Lotyšom a zverejní sa širšia nominačka na MS

to weirdo

takže sa dá povedať, že Quebec-čania francúzsku-šovinistickú krv nezaprú, že?

Zverejnené

Máme celkom prijateľnú skupinu, ale tento rok dieru do sveta neurobíme. Tipujem siedme miesto pri plnom optimizme.

Zverejnené

Tento rok budem rad, ak sa udrzime v A skupine :lol:

Zverejnené

Takže nejde už ani Gáborík:

Slovenský hokej sa s najväčšou pravdepodobnosťou sa v Kanade predstaví bez výraznej ofenzívnej hviezdy, lebo na MS nejde ani Marián Gáborík. Kapitánovi Minnesoty Wild neodporučil reprezentovať jeho klub.

Aká bude vlastne zostava? Myslím že tento rok je vhodná príležitosť aby sa kostra mužstva zložila z tzv. "belasých majstrov" aby svetu ukázali že vedia hrať hokej nielen v našej pseudolige :lol:

Zverejnené

Kostra bude poskladaná z hráčov Európy.

Z belasích sa zrejme do konečnej nominácie Hruška ani Sersen nedostanú.

Sekera práve zvýšil na 2:0 svojím prvým golom v repre.

Chýba už len Višňovský ak sa nemýlim.

aktuálna zostava v poslednom prípravnom zápase:

- Križan - Podhradský, Vydarený. M. Štrbák, Starosta. I.Majeský, Graňák. Sekera, Mezei - I. Čiernik, Rob. Petrovický, Marc. Hossa - Melichárek, Kollár, M. Kováčik - P. Fabuš, Podkonický, Somík - J. Kolník, Húževka, Skladaný.

Zverejnené

Ťažko povedať či bude mužstvo lepšie keď sa pozbiera z celej Európy. Extraligisti sú medzi sebou lepšie zohratí, ale je otázne či dosahujú lepšiu kvalitu ako medzi sebou tí nezohratí z celej Európy.

Zverejnené

Ako to vidite na dnesnych MS?

Dajte typy, ze ako nasi dopadnu:

Ja typujem zatial, ze max Norov by sme mohli porazit. Aspon sa dostat do toho 8-Finale.

Zverejnené

S prehľadom vyhráme skupinu, do nadstavby pôjdeme ako nečakané hviezdy šampionátu, ale tam pukneme a pôjdeme na pltiach cez Atlantik domov.

Zverejnené

Ja tipujem Slovensko ze skonci na 12.mieste :lol:

V zakladke postupia z 3.miesta - prehraju so Suomi aj s Germany, vyhraju len nad Normi

po spojeni skupin B+C prehraju s Canadou, USA a tiez s Lotysmi, a skoncia na 12.mieste

Na medaile tipujem: 1. Canada, 2. Russia, 3. SUOMI

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov