Nokia Zverejnené 9. Júl, 2006 Zverejnené 9. Júl, 2006 cizy ty si ten futbal vobec videl??ako ta moze tesit ze vyhra tym, ktory odohra velky prd pocas celeho zapasu a maju jedine stastie ze brankar ich podrzi? a by ma velmi zaujimalo co povedal ten makaronec zidanovi, ked ho tak vytocil... a to uz od neho odchadzal a ignoroval ho, ked sa otocil a jednu mu pri*ebal hlavickou... ale krasna bola :) zasluzil si podla mna ten makaronec :lol: a este ku nemcom, proti portugalsku odohrali krasny zapas, nemecky futbal som volakedy nemusel, ale co odohrali tieto majstrovstva, klobuk dolu... a irituju ma hraci ako ronaldo, ktory pada na zem aj ked sa ho nik nedotkne, a dozaduje sa faulu... uz aj komentatori na ct2 si z neho robili prdel takymto hracom by som zakazal hrat futbal.. primadony
Darkman Zverejnené 10. Júl, 2006 Zverejnené 10. Júl, 2006 pre toto nemam rad Talianov, Spanielov a Portugalcov
Nokia Zverejnené 10. Júl, 2006 Zverejnené 10. Júl, 2006 Darkman :lol: ale inac suhlasim, a tieto majstrovstva som mal pocit ze tak zacinaju robit aj niektori brazilcania (vsimol som si to u ronaldhina)
Vic Zverejnené 10. Júl, 2006 Zverejnené 10. Júl, 2006 Kto si kladie otazku, preco Zidane vcera bol, aky bol, nech sa pozrie na toto video: Materazzi je poriadny mäasiar!!! Hla, idol! Spravanie Zidana to ale neospravedlnuje.
Nokia Zverejnené 10. Júl, 2006 Zverejnené 10. Júl, 2006 prave som sem chcel linknut to video, ten materazzi hra ako kreten, zasluzil by si aby ho tak prislapol nejaky dvojmetrovy futbalista typu koller :lol:
tomassi Zverejnené 10. Júl, 2006 Autor Zverejnené 10. Júl, 2006 takýchto sekáčov je vo futbale plnototo nebol prvý Zidane-ov skratv Primera Division mu tiež ušli nervy, ale treba povedať, že Marcomu musel povedať niečo fakt zákerné Francúzi boli vo finále lepší, ale nevyhrali hlavne kvôli tomu, že od zápasu so SPA nedokázali streliť gól z hry a posledné 2 dali len z "penált"Taliani hrali dobre pokiaľ útoky išli cez kraje, Grosso, Zambrotaneviem či im odili sily alebo ich Frantíci proste vygumovalipost SecondStriker(teda post útočník-špílmacher) totálne zmazali v každom jednom zápase tento zápas bol pre mňa podobný ako finále LMakurát, že vo finále LM som držal porazenémuako mi nevadil tiumf BARCA-y, takisto by mi nevadilo aj keby vyhrali Francúzi Najviac mi je ľuto Heňa2-krát vo finále(LM, MS) a 2 druhé miesta
Vic Zverejnené 10. Júl, 2006 Zverejnené 10. Júl, 2006 Uz druhy titul sa Talianom "podaril" tak, ako sa podaril. Aj v r. 1984 mali velke problemy, postupit zo skupiny, vtedy dokonca bez vyhry. Ale vtedy v Spanielsku boli sympatickym muzstvom, ktore sa od zapasu k zapasu stupnovalo a postavilo aj krala strelcov Paula Rossiho. Tentoraz sa to vobec o nich povedat neda. ***Niekolko zaujimavosti z tohtorocneho turnaja, ktore vojdu do dejin futbalu: Svedsky utocnik Marcus Allbäck dosiahol v 52. minute v hre proti Anglicku svojim 1:1 2000. gol majstrovstiev sveta.***Svajciarsko je prvy tim na svete, ktore vypadlo bez toho, aby v regulernom case dostalo jediny gol.***Portugalcan Ricardo je vobec prvy brankar, ktory chytil v jedenastkovej krimi 3 jedenastky.***Nemecko je jedinym muzstvom, ktore uz styrikrat nastupilo k rozhodnutiu na jedenastky a vsetky tieto suboje vyhralo.***Po vitazstvach v prvych styroch zapasoch vytvorila Brazilia rekord, ked v jedenastich zapasoch za sebou vsetky zapasy vyhrala.***12 zltych a 4 vylucenia: Tolko kariet ako v osmifinale Portugalsko-Holandsko nebolo predtym nikdy na majstrovstvach udelenych.***Brazilsky coach Parreira oslavil svoje 20. stretnutie na MS a dobehol Zagallu a Boru Milutinovica. Vedie Helmut Schön s 25 stretnutiami.***Horacio Elizondo piskal uvodny i finalovy zapas. Absolutne novum. A nakoniec par vyrokov o MS: "Miro je uz viac tyzdnov vo vybornej forme" Klinsmann o Kloseovi."Mne sa muzi nepacia" Scolari, brazilsky trener Portugalcov na otazku, ktory nemecky hrac sa mu najviac paci."Cudzinci nam neverili, ze dokazeme byt dlhsie ako jednu hodinu veseli". Kancelarka Angie Merkel."My nikdy, ale nikdy Nemcov nepodcenujeme - ak ide o futbal." Premier Toni Blair. A celkom nakoniec dakujem vsetkym za prispevky pocas MS, najmä tomassimu. U niektorych by mi ale bolo dobre bolo padlo, keby trochu viac pozerali aj okolo seba a boli trochu objektivnejsi, a nie stali si iba hudli tu svoju notu o Pippovi a squadre. Bolo to trochu monotonne, aj ked sa teraz citia na koni, aka ta squadra je genialna. Nie je. Bol to jeden z najnesprvodlivejsich verdiktov v historii MS vobec. Dobre, ale su majstri. To im zostane, tym sa budu pysit. Treba im za to aj zagratulovat. - Pocitil som to aj na vlastnej kozi. V historii Svajciarska este nikdy nebola taka hlucna noc. Trubenia automobilov bolo pocut az do rana bieleho.
tomassi Zverejnené 10. Júl, 2006 Autor Zverejnené 10. Júl, 2006 Ďyki JOEaj ty si to tu pekne potiahol- neobjektívnosť zväčša svedčí o neznalosti no veľa-krát je jej príčinou neskutočne silná viera v tvoje obľúbené mužstvoje to fanúšikovský fanatizmusbodaj by si takýto fanatizmus preniesol a vzaťohal aj na naše národné mužstvo -pokiaľ si tu nenadávame ako na post-e, tak je to OK Jednoznačným víťazom nedeľného prime-time sa stala Dvojka STV, finále futbalových majstrovstiev Taliansko - Francúzsko dosiahlo v druhom polčase podiel 41,1 %
Sniper Zverejnené 10. Júl, 2006 Zverejnené 10. Júl, 2006 Ked k tomu pridame, ze skoro vsetky kluby v serii A su zadlzene az po usi, je taketo muzstvo v porovnani s inymi v obidvoch finale poriadne zatienene.Prečo sú zadĺžené? To až toľko podplácali? :lol: btw nikto nevie prečo Pessoto je v nemocnici?
nutrinka Zverejnené 10. Júl, 2006 Zverejnené 10. Júl, 2006 dnes akurát som čítala jeden príspevok v diskusii na sme.sk a tam jeden písal, že teraz dúfa, že Trezeguet si nespraví to isté ako Pessotto, no a na nete som našla toto: Pessotto sa pravdepodobne pokúsil o samovraždu. Na tlačovej besede futbalistov Talianska po utorkovom tréningu podišiel jeden z organizátorov ku kapitánovi Fabiovi Cannavarovi a niečo mu pošepol. Hráč Juventusu skamenel. Potom vstal, oznámil: "Môjmu kamarátovi Gianlucovi Pessottovi sa stala v Turíne strašná nehoda. Prepáčte, musím odísť." Cannavaro, Alessandro del Piero a Gianluca Zambrotta, asistent trénera Ciro Ferrara si vypýtali od kouča Marcela Lippiho voľno do neskorého večera. Objednali si súkromné lietadlo a navštívili priateľa v nemocnici. Policajná verzia znie: Pessotto, bývalý hráč Juventusu Turín, talianskej reprezentácie, dnes manažér v Juventuse, vyliezol na parapet okna svojej kancelárie a z pätnástich metrov s ružencom v rukách vyskočil. Dopadol na dve zaparkované autá. Nemecká agentúra SID oznámila, že sa zrejme pokúsil o samovraždu. "Gianluca utrpel mnohonásobné zlomeniny, ale jeho život nie je v nebezpečenstve," povedal talianskej agentúre ANSA hovorca Juventusu Marco Girotto.
Vic Zverejnené 10. Júl, 2006 Zverejnené 10. Júl, 2006 Zadlzenost klubov suvisi s ich zlou financnou politikou, robia si velke nadeje na lukrativne zisky a casto sa prekalkuluju. Je v tom vela megalomanie. Platia sa privelke platy. Suvisi to i s danami. Diery plataju magnati a idealisti. Co sa tyka skandalu okolo Juventusu, v utorok /stredu sa ocakava rozsudok. Juventus dnes prebral novy trener Dechamps, byvaly francuzsky reprezentant, ktory nema nic proti tomu, ak ho bude trenovat i v inej lige. Co sa tyka Zidana, bol vyznamenany zlatym futbalom ako najlepsi hrac sampionatu, presadil sa proti Pirleovi a Cannavarovi. Podla nazoru jedneho brazilskeho "citatela peri" (Lippenleser), urazil Materazzi Zidana, ked jeho sestru dvakrat oznacil za prostitutku.
RoSo Zverejnené 10. Júl, 2006 Zverejnené 10. Júl, 2006 V správach bola teória, že vraj Zidanovi vynadal do teroristov kvôli jeho alžírskym koreňom.
Vic Zverejnené 10. Júl, 2006 Zverejnené 10. Júl, 2006 SME pise o konflikte Materazzi/Zidane: http://futbal.sme.sk/c/2800204/Materazzi-v...-terorista.html
Sniper Zverejnené 15. Júl, 2006 Zverejnené 15. Júl, 2006 http://www.2vrais.info/zidane.swf Keby dačo tak pravým tlačítkom myši :lol:
tomassi Zverejnené 15. Júl, 2006 Autor Zverejnené 15. Júl, 2006 ale aspom sa Marco nezachoval ako to tu južania (ESP, ARG, BRA, POR, . . .) predvádzali
tomassi Zverejnené 20. Júl, 2006 Autor Zverejnené 20. Júl, 2006 Zinedine Zidane dostal napokon za úder hlavou do hrude Marca Materazziho vo finále majstrovstiev sveta v Nemecku od Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) dištanc na tri stretnutia a navyše musí zaplatiť pokutu 7500 švajčiarskych frankov. Taliansky reprezentant si nezahrá v dvoch zápasoch a zaplatí pokutu 5000 frankov za provokácie. Pre Marco-a to trest ani nie je, lebo oveľa väčším utrpením by bolo, keby musel 6. septembra nastúpiťna Stad de France v Paríživtedy je totiž zápas kvalifikácie na EURO 2008 medzi FRA a ITA
chorche Zverejnené 25. Júl, 2006 Zverejnené 25. Júl, 2006 Checheche! Vsadil som si na svoju oblubenu Squadru a vyhral som nejake cashe, co ma tesi. Zidan je hovado!
Sniper Zverejnené 26. Júl, 2006 Zverejnené 26. Júl, 2006 No ale aj vďaka tomu hovadu si vlastne vyhral :lol:
RoSo Zverejnené 30. Júl, 2006 Zverejnené 30. Júl, 2006 Vicov príspevok Axelov príspevok Nájdi rozdiel v linkoch :lol: Ale súhlasím s obidvoma - Materrazi je poriadny mäsiar
chorche Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 Zidane je hovado, co si nevie nervy na uzde udrzat, nespravil to prvy raz! A Taliani boli lepsi, futbalovejsi. Thuram a Cannavaro to dirigovali vzadu ukazkovo, ale Squadra mala predsalen viac z hry. Vyhral ten NAJLEPSI!
tomassi Zverejnené 8. August, 2006 Autor Zverejnené 8. August, 2006 isto nie ITA boli lepší, ale len v prvom polčaseostatok zápasu ich držala v hre defenzívna hraaktívnejší a lepší boli FRA
chorche Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 Kedy? Kde? To si hral na pocitaci, ked boli lepsi Frantici? Ani napad! Taliani boli o kusok a potom o kus lepsi cely cas! HOWGH!
tomassi Zverejnené 8. August, 2006 Autor Zverejnené 8. August, 2006 chorche ja som držal Talianom a som aj rád, že to vyhrali, ale to že boli lepší nie je pravdaFRA mali oveľa viac vyložených šancí na strelenie gólu ako squadra
Odporúčané príspevky