Jump to content

FIFA - WorldCUP 2006 GERMANY

Recommended Posts

Posted

9. Júna to všetko začne

už sa tešíte máte svojho favorita???

ja sa najviac teším na skupinu smrti: Argentina, Holland, Ivory Coast, Serbia & Monte Negro

tipujem, že postúpia Chrchtáci a Pobrežie Slonoviny

najviac budem fandiť Anglánom, Squadre a Pobrežiu

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tomassi

53

• Vic

50

• Sniper

32

• cizy

24

Top Posters In This Topic

Posted

Aké sú skupiny, kto v nich hrá? Srbsko a Čierna Hora budú hrať ešte v jednom tíme?

Posted

Tesim sa na vystupenie Svajciarska, Francuzi dokazali iba dvakrat remizovat a Turecko muselo svoj predpokladany isty postup posunut o styri roky. Trener Jakob "Köbi" Kuhn urobil vela prace, ktora zacina prinasat vysledky. Hopp Suisse!

Posted

kto je Squadra?

v robote mame povinne fandit Argentine, nase juhoamericanky uz nakupili bielomodre klobuky (ale ako poznam mojich ceskych kolegov, tak sa na to vybodnu :lol:).

dufam ze vyhraju kanarici.

Posted

ešte aj ďašiu kvaldu odohrajú spolu,lebo už je vyžrebované

TU sú tie skupiny

no predsa Squadra Azzura - FORZA ITALIA

Posted

kto je Squadra?

v robote mame povinne fandit Argentine, nase juhoamericanky uz nakupili bielomodre klobuky (ale ako poznam mojich ceskych kolegov, tak sa na to vybodnu :lol:).

dufam ze vyhraju kanarici.

Myslel si squadra azzura?

Kto su kanarici?

Posted

Kto su kanarici?

teraz sranduješ, že???

prekvapiť, tiež môžu SOCCEROOS(skratka SOCCER a KANGAROOS)

Posted

Nesrandujem, ani si nerobim psinu.

Je to hanba, nevediet kto su kanarici?

Posted

keby si nevedel kto ALBA-CELESTES, tak je to OK, ale toto

Kanárici sú Futbaloví tanečníci samby => BRAZÍLIA

Posted

Dakujem za vysvetlenie. Teraz su na sustredeni vo vnutornom Svajciarsku. Treningy su plne a caruju... Aj tak si nemyslim, ze turnaj vyhraju, su niekedy prilis hravi. Myslim si, ze turnaj vyhraju Europania, ktori sa na Nemecko svedomite pripravovali. Je medzi nimi par silnych muzstiev, ktore su typicky turnajoveho charkteru s vybornou kondiciou.

Posted

turnaj vyhraju taliani, lebo je to najlepsie muzstvo na svete a su tam najlepsi hraci

dufam ze SUPERPIPPO bude hrat v zaklade!!!!!!

Posted

Ako som už povedal budem fandiť Talianom, ale Inzagiho nemôžem ani len cítiť.

Je to obyčajný šťastlivec a nie futbalista.

Posted

Teraz su na sustredeni vo vnutornom Svajciarsku. Treningy su plne a caruju...

Štvortisícové mestečko Weggis v "srdci" Švajčiarska zažíva každý deň nápor 10 000 priaznivcov, ktorí sú zvedaví na prípravu "kanárikov" pred svetovým šampionátom. Okolie tréningového centra tak okamžite využili mnohí obchodníci predávajúci občerstvenie a suveníry.

Obrázok

Posted

Mladez z celeho okolia obdivuje Brazilcanov v ich docasnom domove pod Rigi, nedaleko Lucernu, na jazere styroch kantonov... Cela dedinka je vedla... Hovori sa iba o futbale...

Posted

s reprezentáciou ALBA-CELESTES(bielo-bledomodrí:ARG) sa prišlo rozlúčiť 50000 fanúšikov

v krajine očakavajú titul a neúspech z 2002 si nikto nepripúšťa

počítam, že po 1-krát sa zástupca čierneho kontinentu dostane ďalej ako do 4-finále aj keď absentujú gignti ako Nigeri, Camerun či Senegal

Posted

s reprezentáciou ALBA-CELESTES(bielo-bledomodrí:ARG) sa prišlo rozlúčiť 50000 fanúšikov

v krajine očakavajú titul a neúspech z 2002 si nikto nepripúšťa

počítam, že po 1-krát sa zástupca čierneho kontinentu dostane ďalej ako do 4-finále aj keď absentujú gignti ako Nigeri, Camerun či Senegal

Zasluzili by si to, uz v minulych MS Kamerun urobil toho dost... Afrika je ovela silnejsia ako jej papierove zastupenie. A svedomite sa pripravovali.

Posted

Kopec Afričanov hrá vo FRA Ligue1, kde sa jeden z najkrajších futbalov, takže sa máme ich podaní na čo tešiť

Vic, klikni si s e m

Posted

Owen má za sebou prvý zápas po šiestich mesiacoch, keď laboroval so zlomeninou metatarzálnej kostičky v priehlavku pravej nohy. V súboji rezervy anglickej reprezentácie proti Bielorusku (1:2) nastúpil na hodinu hry ako kapitán mužstva, skórovať sa mu nepodarilo a potom ho nahradil tínedžer Theo Walcott.

pozopase povedal, že noha je pohode.

Ešte nech sa uzdraví ROON(ey)ALDO a ide sa po pohár

(edit) Takže noha v poriadku ešte nieje, prvý možný termín nástupu je až na druhý zápas v sk.(15.6.), ale pravdepodobnejšie je , že nastúpi až v 8-finále

Španielsky lavý bek Asier Del Horno, ktorý hráva za Londýnsku Chelsea má problémy so šlachami, takže jeho účasť na MS je ohrozená. Pre španielov by to bola citeľná strata

Posted

Vela krasnych golov v Bazileji.

Brazilia vyhrala nad posilnenym Lucernom 8:0. Aj pri druhom teste na svajciarskej pode sa prezentovalo "Selecao" pri dobrej golovej chuti. Novacik 1. svajciarskej ligy hral v 1. polcase slusne, ale po prestavke sa uz iba zucastnil ako divak brilantnych Brazilcanov. Ronaldo a Adriano skorovali dvakrat, po gole pridali Kaka, Lucio, Juninho a Robinho. Zase 31'000 divakov, Svajciari su uneseni. Motto: Svajciarov mam moznost vidiet furt, Brazilcanov raz v zivote. Samba vo Svajciarsku pokracuje.

Posted

Taliani dnes nastupia v Zeneve proti Svajciarsku. Zambarotta zraneny vypadne. Namiesto zraneneho rezisera Francesca Tottiho nastupi asi Juve-strateg Alessandto del Piero.

Vcerajsi vyrok dna zaznamenal Lionel Messi, mlady argentinsky Star z FC Barcelona: "Dufam, ze Ronaldinho bude Superstar a my majstri sveta."

Posted

Alex nahradí Totti-ho na poste špílmachra na MS, ale v proti SUI bude v zostave Francesco.

Ten výrok je dobrý, hodil by sa aj s e m

Posted

Moja info je, Totti urcite nehra v GE, kvoli specialnemu treningu po tazkej zlomenine. Uvidime. 20:00, SF2.

Posted

Tomassi

TOTTI

Tak som si este raz pozrel taliansku televiziu, aby som Ti dal najcerstvejsie info.

PREKVAPENIE!

Francesco Totti (29) ma vraj stat v zaciatocnej formacii "Azzuri". Stary lisiak Marcello Lippi prekvapil na tlacovej konferencii a chce tuto hviezdu z Roma nasadit do utocnej trojice ako stredneho utocnika! Nalavo ma vybehnut Alessandro del Piero, vpravo alebo Alberto Gilardino alebo Luca Toni. (Ja Lippimu aj tak neverim, mozno to bude uplne inac, ale chapem ze chce Tottiho vyskusat....) (Totti si zlomil 19. februara nohu v lytku a odvtedy hral iba raz! A to nie cely zapas...).

Celkom iste musi Lippi zabudnut na genialneho obrancu Gianluca Zambrottu, ten by mal pauzovat 15 az 20 dni, pravdepodobne vypadne i proti Ghane 12. juna.

Po zapase so Svajciarmi hra "squadra Azzura" v piatok proti Ukrajine v Olympijskom stadione v Lausanne.

Moj tip: Taliansko-Ukrajina 2 (veru tak).

---

K mojmu rannemu prispevku som este chcel dodat, ze Ronaldo hral vcera v Bazileji absolutny spickovy futbal a bol najlepsim hracom na hrisku.

---

Sunnyboy Jürg Klinsmann ma vazne problemy a este dost na praci, aj ked Nemecko je jednym z najlepsich turnajovych muzstiev na svete a dokaze sa fantasticky vzopnut. Vcera to bolo slabe... S Japonskom 2:2 a este k tomu predtym 0:2!!! Na uvazenie.

---

A nakoniec Svajciarsko, moj "cierny kon". Absolutne nemaju co stratit, Vonlanthen sa este stale musi pravom obavat, ze sa na MS nedostane, Hakan Yakin uz bol dodatocne nominovany. Maju super pohodu a muzstvo si velmi veri, Johann Vogel je v zivotnej forme a v Zeneve sa urcite caka najmenej 20'000 Svajciarov, aj Taliani kupuju listky, vsetko vyzera na to, ze bude dobry zapas.

Posted

Stary lisiak Marcello Lippi prekvapil na tlacovej konferencii a chce tuto hviezdu z Roma nasadit do utocnej trojice ako stredneho utocnika! Nalavo ma vybehnut Alessandro del Piero, vpravo alebo Alberto Gilardino alebo Luca Toni.

to by bolo úplne fantastické, lebo ja takto hrávam s Talianmi na ProEvoSoccer a ide im to fakt skvelo

- no uvidíme však ako bude na tom Rímsky Cisár

takéto zranenie nie je maličkost

- škoda toho Zambrotta-u

je jeden z naj ľavých bekov, resp. falošných krídiel sveta

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Additional information you can see at Privacy Policy