tomassi Zverejnené 5. Júl, 2006 Autor Zverejnené 5. Júl, 2006 Portugalci budú viacej filmovať, debatovať a čo je hlavné budú pekne nervózni
Vic Zverejnené 5. Júl, 2006 Zverejnené 5. Júl, 2006 "Old man" Thuram vyhral zatial vsetky suboje vzadu, je suverenny - Pauleta odpisany?Miguel zatial tiez neukazal aspon jeden z jeho nebezpecnych prienikov. To chce nasadit dalsieho zabijaka. Tipujem na Gomeza. Pauleta konecne vystriedany, prichadza Simao...Zizou kde si? V druhej polovici si akysi neviditelny. Bacha na vec. I ostatni tym trpia. 1:0 nie je moc... Co robi francuzska defenziva, je senzacne... Co tam stvara Barthez? Ved este match trva nejaky cas... Alors! Thierry Henry je unaveny, mal by byt vystriedany... Merci Thierry! Thuram najlepsi muz na hrisku! Saha si vo finale nezahra! Zlta... Sotva prisiel... Allons enfants de la patrie! 1:0 staci. Postup Francuzska!
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 5. Júl, 2006 Zverejnené 5. Júl, 2006 Allons enfants de la patrie! .. et le jour de glorie arrive no dufam ze nepride, nemam rad francuzov. jeden titul im celkom postaci aj tak uz trpia inym neopodstatnenym velikastvom. budem drzat talianom.
Vic Zverejnené 5. Júl, 2006 Zverejnené 5. Júl, 2006 Bon soir L.E.G. Le jour de gloire est arrivé! Aj Taliani maju uz titul a myslim, ze nie jeden; Francuzi zastupuju tiez Afriku, drzim im palce a avatara si urcite do finale necham. Uvidime, povedal slepy a isiel do krcmy!
Vic Zverejnené 6. Júl, 2006 Zverejnené 6. Júl, 2006 Jedenastka dna: BuffonThuram Materazzi Cannavaro Nuno ValenteVieira Pirlo Zidane GrossoGilardino Henry
RoSo Zverejnené 6. Júl, 2006 Zverejnené 6. Júl, 2006 Ani jeden z týmov, s ktorými som sympatizoval, nebude majstrom sveta - Španielsko, Portugalsko, Brazília.
tomassi Zverejnené 7. Júl, 2006 Autor Zverejnené 7. Júl, 2006 All-Star výber MS 2006 vo futbale: brankári: Gianluigi Buffon (Tal.), Jens Lehmann (Nem.), Ricardo (Portug.) obrancovia: Roberto Ayala (Arg.), John Terry (Angl.), Lilian Thuram (Fr.), Philipp Lahm (Nem.), Fabio Cannavaro (Tal.), Gianluca Zambrotta (Tal.), Ricardo Carvalho (Portug.) stredopoliari: Ze Roberto (Braz.), Patrick Vieira, Zinedine Zidane (obaja Fr.), Michael Ballack (Nem.), Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso (Tal.), Luis Figo, Maniche (Portug.) útočníci: Hernan Crespo (Arg.), Thierry Henry (Fr.), Miroslav Klose (Nem.), Francesco Totti, Luca Toni (obaja Tal.)
Sniper Zverejnené 8. Júl, 2006 Zverejnené 8. Júl, 2006 Rýchlo tipujte dnešný zápas o tretie miesto: Ja si myslím že Nemci vyhrajú, budú hnaní dopredu publikom a určite budú aj naštvatí že im finále ušlo v poslednej minúte predĺženia.
game Zverejnené 8. Júl, 2006 Zverejnené 8. Júl, 2006 keď rýchlo, tak si myslím, že to vyhrajú Nemci ... nielen pre hnev a publikum, len sa mi zdajú trochu lepší ... ich mužstvo je teraz vyzretejšie, nie sú to momentálne tie hviezdy, ktoré majú vždy šťastie ... dlhé roky som mala averziu voči nemeckému futbalu, boli to primabaleríny, pri ktorých stáli pragermánsky bohovia ... takto som ich videla ... a podobnú nechuť k nim malo dosť ´daľších ľudí... teraz sa mi zdali iní, zrelší, hrali krajší futbal ... a Portugalci na týchto MS toho veľa neukázali ... nie sú príliš výrazní, ani excelentne dobrí ... takže tak :) :lol:
tomassi Zverejnené 8. Júl, 2006 Autor Zverejnené 8. Júl, 2006 dlhé roky som mala averziu voči nemeckému futbalu, boli to primabaleríny, pri ktorých stáli pragermánsky bohovia ... takto som ich videla ... a podobnú nechuť k nim malo dosť ´daľších ľudí... teraz sa mi zdali iní, zrelší, hrali krajší futbal ... :) Dúfam, že Nemci dnes vyhrajú (ďaľšie pietne ticho už nechcem :lol: ) majú oveľa väčšiu motiváciu ako tí filmári rozhodne Phillip Lahm
Vic Zverejnené 8. Júl, 2006 Zverejnené 8. Júl, 2006 Este nie je definitivne rozhodnute, ale buduci majstri albo vicemajstri sveta budu hrat v Taliansku druhu alebo tretiu ligu. Osem hracov Juventus Turin je vo finale MS. Im nejde iba o titul. Ide im o ich buducnost. Buffon, Cannavaro, Zambrotta, Camoranesi a Del Piero u Talianov - Thuram, Vieira a Trezeguet u Francuzov. Vsetci tito pani zarabaju svoje peniazky u Juventus Torino. Ale ich klub bude po manipulacnom skandali (podplateni rozhodcovia) pravdepodobne relegovany do serie B (2. liga, hovori sa dkonca o tretej lige!). Pre tychto osem hracov sa stane finale aj javiskom, na ktorom sa mozu odporucat svojim novym zamestnavatelom. Real Madrid, Manchester United, Arsenal alebo Bayern cakaju uz iba na definitivny rozsudok, aby si potom nieco z tohto turinskeho vypredaja uchytili. Jedine Alessandro Del Piero nebude "k mani". "Gavalier neopusti staru damu", povedala tato turinska skamenelina. "Stara dama" je prezyvka Juve. Ale nielen hraci Turina su v tieni "Calcio Gate". Tiez Berlusconiho klub AC Milan (Gattuso, Pirlo, Gilardino, Inzaghi a zraneny Nesta), Lazio Roma (Peruzzi, Oddo) a Fiorentina (Toni) sedia na lavici obzalovanych. Vo finale je teda 16 hviezd z podvodnickych klubov. Taliani dufaju, ze majstrovskym titulom mozu robit natlak na sudcov. Ked k tomu pridame, ze skoro vsetky kluby v serii A su zadlzene az po usi, je taketo muzstvo v porovnani s inymi v obidvoch finale poriadne zatienene. Je to vsetko pekne trapne. Drzim palce Francuzom!
miracle Zverejnené 8. Júl, 2006 Zverejnené 8. Júl, 2006 Pre tychto osem hracov sa stane finale aj javiskom, na ktorom sa mozu odporucat svojim novym zamestnavatelom. O to vacsia motivacia a o to zaujimavejsi by to mohol byt futbal. Ked tak rozmyslam nad tym korupcnym skandalom - Juventusu nestaci supiska prespikovana hviezdami, treba este aj podplatit rozhodcu... je este v dnesnom sporte nieco fair ? :lol:
Vic Zverejnené 8. Júl, 2006 Zverejnené 8. Júl, 2006 Novinky z nemeckej dielne Oliver Kahn stoji v branke proti Portugalsku. Oznamil to Jürgen Klinsmann, ktory je prinuteny urobit dalsie zmeny. Potom, co Per Mertesacker vypadol kvoli operacii a Arne Friedrich kvoli zraneniu, musi pauzovat i kapitan Michael Ballack kvoli zapalu v kolene. Tim Borowski musel prerusit trening. V zadnej stvorke nastupi Robert Huth a Marcell Jansen. Huth bude hrat vo vnutri obrany vedla Christopha Metzeldera. Jansen z Borussie Mönchengladbach bude hrat vlavo, preto sa posunie Philipp Lahm doprava.
nutrinka Zverejnené 8. Júl, 2006 Zverejnené 8. Júl, 2006 čo som ja čítala, tak Lehman sám ponúkol svoje miesto Kahnovi, ak s tým bude tréner súhlasiť
game Zverejnené 8. Júl, 2006 Zverejnené 8. Júl, 2006 tak toto bol krásny gól ... a Portugalci sa môžu začať hádzať o zem a vyžadovať jedenástky :) no paráda... dobre to je :lol:
Vic Zverejnené 9. Júl, 2006 Zverejnené 9. Júl, 2006 ---> game Kahn je dlhorocnym brankarom nemeckeho muzstava, predtym uz bol dlhsie c. 2. Medzi Kahnom a Lehmanom bola dlha rivalita, ktora miestami bola nechutna. Lehman si dlhe roky musel odsediet ako dvojka, je pochopitelne, ze ten vztah bol taky. Ked Klinsmann prebral narodne muzstvo, tak ich striedal a nechcel sa vyjadrit, kto je c. 1 a kto c. 2. Zase boli nechutne dialogy, ktore si ani jeden, ani druhy neodpustili. Az nedavno pred MS Klimann urcil tarifu, Lehmann sa stal na prekvapenie vsetkych c. 1. Tu sa ukazalo charizma Kahna. Zobral to sportovo. Tvrdo trenoval dalej. Videli sme to vsetci v televizii, pred jedenastkami v stvrfinale prisiel Oliver Kahn k Jensovi Lehmannovi, objal ho, posilnil a zelal mu do penalty-hororu vsetko najlepsie. Videli sme, ako Lehmann chytal... Po semifinale som videl tlacovu konferenciu s Lehmannom, ktory sa vyjadril, ze by bol velmi rad, keby Kahn mohol nastupit v malom finale. S niekdajsich rivalov sa stali priatelia. Zasluhou Jürgena Klinsmanna vzniklo muzstvo, za ktorym si kazdy stoji, kamaratstvo v mancafte je krasne a vsetci chcu, aby Jürgen Klinsmann, ktory za dva roky urobil tolko prace a vytvoril nove muzstvo, zostal nadalej trenerov narodneho muzstva. Oliver Kahn nastupil, tusim ak sa dobre pamätam 83. a posledny raz vcera za narodne muzstvo ako kapitan. Bola to jeho rozlucka, presne ako Figo a Zidane odstupuje velky brankar, ktory je v Nemecku nazyvany "titan".
game Zverejnené 9. Júl, 2006 Zverejnené 9. Júl, 2006 no ... a ideme dnes na to ? akosi je tu podozrivo ticho :lol:
Darkman Zverejnené 9. Júl, 2006 Zverejnené 9. Júl, 2006 Taliani 105minut nic neukazali, nezasluzili si vyhrat. Zas sa raz ukazalo, aky je sport spravodlivy.... Makaronci jedny...
game Zverejnené 9. Júl, 2006 Zverejnené 9. Júl, 2006 Taliani počas celých MS veľa neukázali ... čo už ... je to hra, o štyri roky zasa ... len mnohí z týchto starších už tam nebudú .... a Zizou ... :lol:
cizy Zverejnené 9. Júl, 2006 Zverejnené 9. Júl, 2006 JE TO TAM!!!!!!!!! JE TO DOMA!!!!!!!!! TO O COM SOM TU A VSADE CELY CAS HOVORIL SA NAPLNILO! SEN SA STAL SKUTOCNOSTOU!!!!!!!!!!!!
Odporúčané príspevky