Skočiť na obsah

FIFA - WorldCUP 2006 GERMANY

Odporúčané príspevky

Zverejnené

axel,počkaj, keď tebe niekto poriadne stúpi na gule, aká to bude sranda :) :lol:

aby som nebola úplne mimo misu:

GER vs ITA - dúfam, že taliani vyhrajú, ale ružovo to nevidím

POR vs FRA - pravdepodobne vyhrajú francúzi, ale bohvie, obe mužstvá sú plné prekvapení

• Odpovedí 225
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

53

• Vic

50

• Sniper

32

• cizy

24

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

ja futbal moc nemusim, ale co som videl druhy polcas co predvadzali francuzi, to bola lahoda pozerat, som rad ze vypadla brazilia, nic som proti nim nemal, ale tento zapas ako nevedeli hrat a snazili sa hrat na "city" rozhodcu tak to ma dozralo... a ze vraj oni nikdy nic take nerobia, ze oni maju radost z hry.. teraz mi prisli vychcani jak svina :) ;)

dalej tipujem ze nemecko postupi.. videl som poslednych par zapasov ako boli piskane pre potesenie nemcov

a dufam ze postupi aj francuzsko, a vyhra cele majstrovstva nad nemcami :lol: :)

Zverejnené

no to urcite

Taliani budu majstri

vo finale rozhodne Superpippo Inzaghi

Zverejnené

... takze, mame za sebou stvrtfinale, majstovstva sveta sa "zdegradovali" na majstrovstva Europy, prave tym, co vyradili poslednych Juahoamericanov, treba dat najväcsie sance. Mne to zatial vyhovuje, vyjadril som sa pred stvrtfinale, ze ocakavam finale domacich Nemcov proti Francuzom. V semifinale sice bude zatial najlepsie stredopoliarske duo Frings - Balack oslabene, tusim Frings nemoze kvoli zltej karte nastupit, ale nemecke stredne pole ma aj dobreho Schneidera a este urcite rezervy. Doprial by som to aj Talianom, ale ti ma zatial nepresvedcili... Mali najlahsi los a len tak tak sa vymanevrovali zo skupiny a cez Australiu a Ukrajinu, ktore sice vobec neboli slabe, sa s tazkostami dostali dalej. Futbalova spicka hra ale iny futbal a Taliani si to teraz uziju. Ich optimum dosiahli pred sampionatom, ked rozdrvili Nemcov 4:1. Este stale maju moznost spamätat sa, Lippi stale skusa vsetko mozne, treba mu zelat, aby dosiahol tu optimalnu zostavu. -Zizou a Henry maju za sebou paradne predstavenie proti Brazilii, Portugalsko by malo byt pre nich mensim problemom, uz je iste, ze Zizou musi svoje penzionovanie odlozit este o dva zapasy... Ci s takym vyvojom na zaciatku pocital? To vie len on sam. Kazdopadne, finale Francuzsko - Nemecko by vyjadrilo najspravodlivejsi odraz doterarajsieho priebehu sampionatu...

Zverejnené

spravodlivé by to asi bolo ale ITA nemajú v bránke brankára, ale niečo nepopísateľné

Zverejnené

Ako sa prave dozvedam, distanc Torstena Fringsa je kvoli jeho spravaniu po zapase Nemecko-Argentina, ktory celkom jasne vyvolali Argentincania. Zaujimave, ze v dnesnej talianskej tlaci bola iba osoba Fringsa centrom pozornosti vo vsetkych novinach. I vdaka tejto aktivite dnesne zasadnutie disciplinarnej komisie Fringsa na semifinale distancovala... Podla toho nesmie hrat jeden zapas. Chapem Talianov, ze robia vsetko mozne, ale ja osobne povazujem napr. Sebastiana Kehla za este lepsieho, ako Fringsa. Uvidime, koho Jürgen Klinsmann postavi.

Zverejnené

Este stale nepadlo rozhodnutie, ci nastupi Kehl alebo Borowski. Aj jedna, aj druha alternativa ma svoje prednosti. Zasadnutie a rozhodnutie disciplinarnej komisie, takisto talianske media, vobec neovpyvnili volu Nemcov zajtra vyhrat... Prave naopak, Frings bude vraj v Berline patricne odpocinuty. To sebavedomie...

Zverejnené

Dnes som si nad vchodom do roboty(majiteľ je Francúz) všimol transparent s nápisom:

Allez les Bleues

Zverejnené

V dnešnom semifinále tipujem Nemcov za miernych favoritov. Vyhrajú o gól. 6:5 (ale nie, trepem :lol: )

Zverejnené

neviem, ale viac budem fandiť ITA

ITA vyhrá buď 2:1 alebo 3:2

6:5 môže byť kľudne, ale jedine na penalty

Zverejnené

Ja Talianom nemôžem odpustiť tú penaltu proti Austrálii. Či bola pískaná správne alebo nie, už skoro nie je podstatné, ale "favorit" mal v tom zápase ponúknuť oveľa viac, ako len premenenú penaltu v 95 minúte :lol:

Zverejnené

o kúsok viac verím Nemcom... obe mužstvá majú vždy kusisko šťastia ... ale Nemci hrajú /aspoň hrali / o ten kúsok čistejšie ...

Zverejnené

F O R Z A

Božský ALEX ! ! !

tak toto sú Taliani, ktorých chcem takto vidieť hrať aj vo fináááále

Zverejnené

No tak som Taliánov trochu podcenil :lol:

Nemci hrali akosi nevýrazne, zaostali za svojimi výkonmi z posledných zápasov, Taliani boli po celý zápas lepší. Postúpili zaslúžene. Ten záver bol pre Nemcov dosť krutý. Nevyšiel im zápas.

Zverejnené

tak teraz boli Taliani rozhodne lepší ... aj síl akoby mali viac ... :lol:

Zverejnené

Kto by to povedal, že Nemci doma nezabojujú viac... Ale aspoň bude mať Cizy radosť :lol:

Zverejnené

FORZA ITALIA!!!!

MAMMA MIA, JE TO TU, TALIANI IDU DO FINALE, DUFAM ZE BUDE FINALE S FRANCUZSKOM A TAM IM OPLATIA TALIANI PREHRU Z EURA 2000

ITALIA!!!!!!!!!!!!!!!

;) :) ;) ;) ;) ;) :lol: :)

Zverejnené

ech, sakra. dufal som, ze postup Nemecka by vyradil z finale toho ich rozhodcu a zvysil by Michelove sance, ale takto neviem neviem ...

Zverejnené

Tréner talianskeho futbalového výberu Marcello Lippi očakáva, že Francesco Totti dá po finále na práve prebiehajúcich majstrovstvách sveta vo futbale zbohom reprezentácii.

"Podľa mojich vedomostí je to isté na 90 percent," vyjadril sa Lippi na tlačovej konferencii deň po úspešnom semifinálovom zápase proti usporiadateľskej krajine MS, Nemecku. "Musíte však pochopiť, čo sa deje v jeho srdci a mysli predtým, než budete robiť závery," dodal na záver 29-ročný kapitán AS Rím.

:lol:

Zverejnené

6 Francuzov: Thuram, Sagnol, Vieira, Zidane, Ribery a Saha su poznaceni zltou kartou, u Portugalcov piati:

Keeper Ricardo, Carvalho, Valente, Maniche a Figo...

Zverejnené

Piska Larrondia (URU). Bude Michel piskat finale, alebo male finale, that's the question!

Zverejnené

aspon to bude zivsie - portugalci budu este viac tlacit

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov