tomassi Zverejnené 30. Jún, 2006 Autor Zverejnené 30. Jún, 2006 sorrač bracho ale teraz o 1700 hrajú Nemci proti ArgentíncomAngláni hrajú zajtra s Portugalcami(to má byť pomsta Eiksonna, Scollarimu za vyradenie na MS 2002 a ME 2004) Ja by som najradšej ďalej videlGER : ITAENG : FRA
Sniper Zverejnené 30. Jún, 2006 Zverejnené 30. Jún, 2006 Hej zmýlil som sa. Je to tým, že na STV2 raz pomýlili infografiku a šupli tam Anglicko. A odvtedy si to pamätám tak :lol: Argentínu mám zafixovanú že má hrať s Portugalskom. Tak skôr verím Argentíne, ale len veľmi málo.
game Zverejnené 30. Jún, 2006 Zverejnené 30. Jún, 2006 tak jedenástky neznášam :lol: no uvidíme ... a je to ... Garry Linecker / či tak akosi/ raz povedal, že futbal je úplne jednoduchá hra: hrá sa jedenásť proti jedenástim a vždy vyhrá Nemecko ... :)
Sniper Zverejnené 30. Jún, 2006 Zverejnené 30. Jún, 2006 Cítil som v kostiach že Argentína minimálne jeden kop nedá. Za tie napadnutia po zápase som aj rád že nepostúpila ďalej :lol:
tomassi Zverejnené 30. Jún, 2006 Autor Zverejnené 30. Jún, 2006 Alles fur Reich!!! :lol: ale nieteraz vážne som rád, že vyhral MaanschaftArgentínsky tréner je kapacita okolo 70.minúty stiahne špílmachra potom nemá, kto hraťon si fakt myslel, že keď sa proti Nemcom stiahne,tak to ubráni???
tomassi Zverejnené 30. Jún, 2006 Autor Zverejnené 30. Jún, 2006 nebojdnes SQUADRA ukáže což je toho loket
game Zverejnené 30. Jún, 2006 Zverejnené 30. Jún, 2006 a teraz kto čo cíti v kostiach ? naposledy toho cizyho milovaní Taliani veľa neukázali :lol:
game Zverejnené 30. Jún, 2006 Zverejnené 30. Jún, 2006 cizy, ja ? nič... ja som hovorila o tom poslednom zápase :lol:
Sniper Zverejnené 1. Júl, 2006 Zverejnené 1. Júl, 2006 Argentínsky tréner je kapacita okolo 70.minúty stiahne špílmachra potom nemá, kto hraťzlom zápasu bol keď Crespo v 73 minúte nezachytil zlú rozohrávku Nemcov (tak zle by nerozohrali ani žiaci v šiestej lige), ktovie ako by sa to vyvíjalo keby dal na 2:0. Ukrajina mala včera smolu a Taliáni boli vysoko efektívni. To rozhodlo. Anglicko - Portugalsko: u mňa nemá favorita, ale ak Angličania nebudú hrať na výsledok 1:0 (pre nich typický), tak by mohli postúpiť. Brazília - Francúzsko: už by som rád videl prehru Brazílie.
Ignatius Zverejnené 1. Júl, 2006 Zverejnené 1. Júl, 2006 Pozor na želania, nejako totiž vypadávajú zväčša práve tí, ktorých by ste chceli ďalej... Som chytil až predĺženie a mám otázku: to hrali Portugalci tak staticky počas celého zápasu? Veď to nebolo možné čo predvádzali väčšinu toho času... :lol:
game Zverejnené 1. Júl, 2006 Zverejnené 1. Júl, 2006 no a je to ... England je mimo ... :lol: tak si počkáme na večer ... trúfne si niekto tipnúť ? :)
tomassi Zverejnené 1. Júl, 2006 Autor Zverejnené 1. Júl, 2006 Keď budú Brazílci hrať futbal, tak nech kľudne postúpia, ale držať palečky budem Modrým. Portugalci hraliasi od 62.min presilovku po vylúčení Rooney-ho, o ktorom by sa dalo prinajmenšom diskutovať
Vic Zverejnené 1. Júl, 2006 Zverejnené 1. Júl, 2006 merci Thierry merci Zizimerci beaucoup les BleuesVive la France!
Sniper Zverejnené 1. Júl, 2006 Zverejnené 1. Júl, 2006 Angličania mali viac z hry, Portugalci boli v útoku jaloví, nebyť zranenia Beckhama a vylúčenia Rooneyho tak by asi postúpili. Francúzi si jednoznačne zaslúžili postup, to je bez debaty.
nutrinka Zverejnené 1. Júl, 2006 Zverejnené 1. Júl, 2006 o tom, či by angličania postúpili, nebyť vylúčenia rooneyho, sa dá polemizovať. ja osobne si myslím, že hra angličanov sa oživila rooneyho odchodom a následným príchodom croucha, dovtedy to bol nudný futbal.síce, potom to nebolo o veľa lepšie, ale predsalen sa na to lepšie pozeraloale treba zložiť klobúk pred brankárom Ricardom, chytiť tri penalty zo štyroch takým vychyteným hráčom...:lol:
Sniper Zverejnené 1. Júl, 2006 Zverejnené 1. Júl, 2006 A za čo vlastne vylúčili Rooneyho? Za to že tomu Portugalcovi stúpil na gule? Crouch hral dobre ale niekedy sa zaplietol do tých svojich hnátov a to mu robilo problémy v orientácii.
nutrinka Zverejnené 1. Júl, 2006 Zverejnené 1. Júl, 2006 aj za to, ale tiež za to, že odsotil Cristiana Ronalda rovno rozhodcovi pod nosom...trpák, keď už, tak za chrbtom to spravím :) :lol:
Sniper Zverejnené 1. Júl, 2006 Zverejnené 1. Júl, 2006 njn, ale mal mu na tie gule aspoň poriadne stúpiť nech to stálo za to :lol: Nemecko - Taliansko - Nemci tesne vyhrajú Portugalsko - Francúzsko - Portugalci tesne prehrajú
Odporúčané príspevky