tomassi Zverejnené 25. Jún, 2006 Autor Zverejnené 25. Jún, 2006 Práveže ITA hrali v 1. zápase neskutočne ofenzívnev 2. vystúpení ma sklamali a v tom treťom to bol taký priemer "SuperPIPPO" mi je maximálne nesympatický, pretože je predstaviteľom neskutočne náhodného futbaluvie sa dobre postaviť, lenže by som rád vedel, či by jeho mužstvo nevyťažilo viac keby nebolo toľko tých offSIDE-ov
Vic Zverejnené 25. Jún, 2006 Zverejnené 25. Jún, 2006 Nesuhlasim. Premiera sa Ghane nevydarila, je to pochopitelne, cela krajina zila postupom, skusenost chybala. Andrea Pirlo vytazil z chaosu maximum a az v 40. minute sice peknou strelou, ale nie bezpodmienecne "tutovkou" priniesol prvy gol, potom, co Ghana nestastne sance zahodila. Az ku koncu zapasu cerstvo vymeneny Iaquinta dal iba preto gol, lebo Ghana si dovolila v defenzive tazku chybu... Ghana bola nestastnym tymom, po velku cast stretnutia bola dokonca viac ako rovnocennym partnerom. Bohuzial nedokazala - na rozdiel od Talianska - svoje sance vyuzit. Presne ten isty scenar s Ceskou republikou. Neviem, ako by Taliani reagovali, keby bol Nedved svoje solo premenil a keby boli rozhodcovia na "catennagio" tak reagovali, ako na Cechov. Iba Nedveda okopavali ako susenu slivku... Je mi luto. Taliansko ma sklamalo na celej ciare. Minimalisti.
tomassi Zverejnené 25. Jún, 2006 Autor Zverejnené 25. Jún, 2006 Neviem či si videl zápasy z ITA ligy(podobné tomu dnešnému ENG-ECU)ak hej tak musíš uznať, Ľe zápas proti Ghane nehrala Squadra taliansky futbalbol to jeden z tých lepších zápasov šampionátu o čo sa samozrelmi pričinili aj reprezentanti blackSTARSmňa v ňom Taliani vôbec nesklamali, dokonca môžem povedať, že ich výkon ma potešil
Vic Zverejnené 25. Jún, 2006 Zverejnené 25. Jún, 2006 Tym, ze ma Taliansko sklamalo na celej ciare, je vyjadrene vsetko. Praveze ich poznam ako lepsi mancaft. Spomeniem iba pripravne zapasy, ktore som videl. (napr. 4:1 proti Nemecku). Za najlepsie doteraz celkove povazujem vystupenia Argentiny, Brazilie a Nemecka, i Svajciari ma potesili skvelou kolektivnou hrou. Taliani sa väcsinou stupnuju, co sa doteraz neda o nich povedat. Proti Cechom si prenajali sameho Panbozka, zapas bol pre mna otravou, po druhom gole som vstal a isiel som sa kupat...
tomassi Zverejnené 25. Jún, 2006 Autor Zverejnené 25. Jún, 2006 Proti Čechom bez aspom 70% Baroša a Honzíka se Smetanovej Lhůty netreba pomocTaliani hrali to čo im stačilo, ale ako vravíš nebolo to onomožno by pomohlo základná 11 s DelPierom a bez Tottiho,ale akonáhle by nemohol hrať Andrea Pirlo,tak to môžu rovno zabaliť
Vic Zverejnené 25. Jún, 2006 Zverejnené 25. Jún, 2006 Okrem toho mali aj obrovske stastie s tym, ze Chorvati nehrali nic a teraz sa spoliehaju na "slabych" Australcanov. Stary lisiak australsky trener si ale nieco vymysli, normalne sa tesim na to, ake tazkosti asi budu mat s klokanmi...Drzim im palce! Samozrejme, ze su Taliani favoriti, ale musia sa zlepsit. Jediny, kto znesie najprisnejsie kriterium, je brankar, nanho sa mozu Taliani doteraz spolahnut na 100 %.
Sniper Zverejnené 25. Jún, 2006 Zverejnené 25. Jún, 2006 Zápas Mexiko - Argentína bol celkom zaujímavý, ale Anglicko - Ekvádor bol nehorázna nuda.
Vic Zverejnené 26. Jún, 2006 Zverejnené 26. Jún, 2006 Taliansko - Australia 0:0po prvom polcase.Zase nic moc, Taliani ako predtym, mozno ich niekto pochvali, ja nie... Del Piero sice hra, ale posobi v tomto muzstve ako cudzi element... Luca Toni 4 strely, ale bez uspechu...Doterajsi podiel na hre: Taliansko 48 % Australia 52 %Po prvy raz na tomto sampionate nedali Taliani pred polcasovou prestavkou ziadny gol.
cizy Zverejnené 26. Jún, 2006 Zverejnené 26. Jún, 2006 mamma mia..... Inzaghiho treba ne hentych šuflikantov
game Zverejnené 26. Jún, 2006 Zverejnené 26. Jún, 2006 no tak príliš slávny futbal to nie je ... a taliani sa motajú do vlastných nôh... :lol:
cizy Zverejnené 26. Jún, 2006 Zverejnené 26. Jún, 2006 JE TO TAM!!!! IL PRINCIPINO RIMSKY CISAR FRANCESCO TOTTI!!!!!!!!!!!!! FORZA ITALIA!!!!!
Vic Zverejnené 26. Jún, 2006 Zverejnené 26. Jún, 2006 toto Taliani dalej nemozu robit. hanba. dalej sa takto nedostanu, absolutne nezasluzene vyhravaju...
Sniper Zverejnené 26. Jún, 2006 Zverejnené 26. Jún, 2006 Taliansko - Austrália 1:0 v 95 minúte z pokutového kopu. Myslím že futbal utŕžil silnú facku. Minimálne to predĺženie sa malo hrať. Taliani nehrajú nič na týchto MS, pre mňa sú hlbokým sklamaním. Videli ste ten mariáš medzi Portugalskom a Holandskom? :lol: Vraj padol svetový rekord v udeľovaní červených kariet na MS! :)
Vic Zverejnené 26. Jún, 2006 Zverejnené 26. Jún, 2006 mas pravdu, gol mal regulerne padnut v predlzeni. rozhodca mal odpiskat a predlzenie zacat jedenastkou.. hanba, hanba, hanba...
tomassi Zverejnené 26. Jún, 2006 Autor Zverejnené 26. Jún, 2006 ja som celý zápas prespal :lol: ale penaltu som videl, celkom dobre kopnutá, ale byť asi nemala
miracle Zverejnené 26. Jún, 2006 Zverejnené 26. Jún, 2006 vymyslena jedenastka. rozhodca daroval talianom postup. :lol:
Sniper Zverejnené 26. Jún, 2006 Zverejnené 26. Jún, 2006 Ja som zvedavý či Ševčenko dá Švajčiarom gól. Oni tuším ešte nedostali... :lol:
tomassi Zverejnené 26. Jún, 2006 Autor Zverejnené 26. Jún, 2006 nie nedostali, ale skôr by som tipoval Rebrova či Voronina
Vic Zverejnené 26. Jún, 2006 Zverejnené 26. Jún, 2006 Voronin a Barnetta sa dobre poznaju z Leverkusenu. Bude zaujimave sledovat suboje. Voronin je technicky skvely hrac, mozno momentalne lepsi ako Sevcenko.
Vic Zverejnené 26. Jún, 2006 Zverejnené 26. Jún, 2006 Kolin nad Rynom (Köln am Rhein) a Leverkusen su prakticky vedla seba. Vela hracov ma domace prostredie. Ricardo Cabanas z 1. FC Köln bol pri hymne nalezite vazny a Magnin si neodpustil obligatne zmurknutie okom smerom domov... Hopp Schwiiz!
miracle Zverejnené 26. Jún, 2006 Zverejnené 26. Jún, 2006 nemala to byt nahodou penalta ? zdal sa mi to ovela vacsi brutal ako to, co bolo odpiskane proti klokanom...
cizy Zverejnené 26. Jún, 2006 Zverejnené 26. Jún, 2006 jaka vymyslena 11stka? to je zato ze Materazzi dostal neprávom červenú
Odporúčané príspevky