Skočiť na obsah

FIFA - WorldCUP 2006 GERMANY

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 225
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

53

• Vic

50

• Sniper

32

• cizy

24

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Anglicko - Jamajka 6:0 (4:0)

Góly: 29., 67. a 89. Crouch, 11. Lampard, 17. Taylor (vlastný), 32. Owen

no chlapci si pekne zatrénovali

Petrík Crouchovie z Livpoolu vyzerá byť adekvátnou náhradou za Roo(ney)alda

uvidíme ako sa mu bude dariť na MS

Zverejnené

konečne bude čo v tv pozerať ...

no... a teraz otázka : zopakujú sa prekvapenia minulých MS ? keď všetky veľké futbalové nádeje predčasne pohasli ? veľkými menami sa tu len tak pohadzuje ... :lol:

ale aspoň to bolo napínavé ... :)

Zverejnené

Na každom svetovom šampionáte, nech sa jedná o akýkoľvek šport, sú prekvapká

Zverejnené

ziadne prekvapenia sa dufam konat nebudu, za vitazov tipujem Taliansko alebo Argentinu, ale viac talianov

Zverejnené

Obrázok

logo je medzník :-) už nám to začalo, a môžeme začať kritizovať a hodnotiť ... :-)

Zverejnené

konecne je to tu, 4 dlhe roky cakania....

pozeram pozeram....prave konci polcasova prestavka....

uz nec h je pondelok a hraju taliani

Zverejnené

Zápas Nemecko - Kostarika sa mi páčil z pohľadu gólov, celkom pekné góly.

Západ Poľsko - Ekvádor ma trochu nudil, Poliaci boli málo dôrazní

nase juhoamericanky uz nakupili bielomodre klobuky

to čo za juhoameričanky to tam máte?
Zverejnené

argentinky, co prisli na polrocnu staz do CR :lol:

Zverejnené

:lol: :) to je mi ľúto.

Angličania už vedú 1:0 a Paraguaj prišiel o brankára.

Celkovo fandím Anglicku, aj keď v poslednej dobe ma všetko okolo Británie trochu irituje. :)

Zverejnené

Tak, dnes bola prvá penalta na týchto MS odpískaná... Relatívne dosť dlho tento štatistický údaj chýbal v niektorom zo zápisov, až v zápase Španielov s Ukrajinou sa podarilo... :lol:

Zverejnené

Včera keď som pozeral Francúzsko - Švajčiarsko (inak keď Francúzi ani teraz nedali gól, tak som sa už musel ironicky pousmiať), som si všimol niečo zvláštne - hral vôbec za Francúzsko nejaký beloch, pôvodný obyvateľ Francúzska? :) Moc som tam toho nevidel :)

No ale že Španieli pobijú Ukrajincov 4:0 som nečakal :lol:

Zverejnené

Nemecko - Poľsko 1:0

Záver bol dobrý, Nemci 2x po sebe trafili brvno, a zdalo sa že nedajú gól aj keby hrali do rána, ale hneď na to ho tam fukli a postupujú ďalej. Poliaci asi už pôjdu domov.

:lol:

Zverejnené

Čo je podľa mňa škoda, pretože poliaci si za ten heroický výkon aspoň bod zaslúžili. Hlavne poľský brankár bol v dnešnom zápase excelentný.

Zverejnené

akosi nekomentujeme, čo sa tam na trávniku deje :) hoci aspoň "v pozadí" sledujem každý zápas ... a hlavne ma mrzí, že som našla takého krásneho vhodného smajlíka a ešte nebol využitý ... tento krásavec : :lol:

:)

Zverejnené

včera bol vcelku zaujímavý deň

najviac ma asi prekvapilo zosypanie česka po prvom góle ghany. česi môžu ešte bohu a čechovi ďakovať, že dostali len dva kúsky.cez úplne deravú českú obranu si afričania chodili ako na prechádzke. zaujímavé, ako dokáže jeden rýchly gól rozložiť celé mužstvo

včera sa mi najviac páčil rozhodca zápasu taliansko - usa. dobré verdikty, správne rozdané červené karty, behal tam ako srnka a stále bol pri akcii.jednoducho :lol:

Zverejnené

Včera som sa bavil na Taliánoch. Mali o hráča viac a aj tak boli radi že uhrali remízu :)

A Francúzi dali gól. To je niečo neuveriteľné :lol:

Zverejnené

mňa skôr taliani naštvali, najmä tréner...tak skoro stiahnuť tottiho, nemala som sa potom na koho pozerať :lol: :)

Zverejnené

odkedy sa Totti ostrihal vyzera jak bukvicak

skoda ze nehral Inzaghi, to je fesak

Zverejnené

práveže odkedy je ostrihaný, tak je na čo sa pozerať :lol: :)

okej toto necháme tak, toto už má pramálo s futbalom

Zverejnené

ne, tym hracom z toho uz prepina, uz to neni pravy talian, gilardino to takisto prehnal a ostrihal sa, zacinam byt znechuteny z toho, zachvilu budu vsetci vyzerat jak blbeckovia

no ved porovnajte:

Obrázok

Obrázok

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov