Skočiť na obsah

Gotika

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 46
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

10

• arwiel

6

• RoSo

4

• tomassi

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

no však tam bude mať koncert kapela predstavovaná ako

The Greatest Band In The World - depeCHe MODE :lol:

Zverejnené

nojono... depeche... vybavujú sa mi spomienky na detstvo :lol:

Zverejnené

čo ja viem, takto vyzerali aj dievčence, čo šli na Nightwish

Zverejnené

šak aj NightWISh má vsebe elktorniku a je to takisto temnejší hudobný štýl ako depeCHe MODE :lol:

Zverejnené

Nightwish je z veľkej časti práve GOTHICmetal /....ach, tá blbá Tarja..../

Zverejnené

šak aj NightWISh má vsebe elktorniku a je to takisto temnejší hudobný štýl ako depeCHe MODE :lol:

loool. Toto nema s depeche nic. Depeche su praveze opacna strana barikady (depeseci vs metalisti :)... ak ti nieco hovori ). Toto je gothic styl, spajajuci sa majoritne s metalovimi kapelami.

A uz vobec to nieje o elektronike. Co ma metal s elektronikou?

Zverejnené

Nebol nahodou aj Bon Jovi oznacovany v 86´ ako heavy metal?

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

dark

s tou elektronikou som sa netrafil(som myslel, ze Nightwish su iní)

no 11.6. bolo na pasienkoch dievčat ako na prvom obrázku požehnane

Zverejnené

no 11.6. bolo na pasienkoch dievčat ako na prvom obrázku požehnane

tam by som sa vyžíval :lol:
Zverejnené

Tak si mal ísť... :) Moji chalani boli a nevedeli si vynachváliť... Teraz už viem prečo... :lol:

Zverejnené

mna osobne takyto typ dievcat moc nelaka. Teda, fyzicky sa mi to paci, ale drviva vacsina tychto dievcat su 16rocne pubertiacky, ktore sa silou mocou snazia odlisit (HIMacke gothic smazky).

Tych skutocne "gothic" je malo. Vacsina sa nelisi od svojich diskotekovych rovesnicok, su rovnako klonovane.

Zverejnené

No ja som skôr tak na blondíny, nebola tam taká? :lol:

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

nemam rad taketo extremne vychylky oblecenia pripadajuce k roznym hudobnym stylom. A vacsinou to este byva tak ze vacsina tychto zmalovanych pipiek pocuva rozne pseudometalove skupiny ako Nightwish a podobne. takze asi tak

Zverejnené

Nerozumiete umeniu. Síce keď to zachádza do extrému tak to neuznávam ani ja, ale na tú prvú fotku nemôžete povedať nič zlé.

Zverejnené

podľa mňa je gotika super štýl, temná čierna ma vždy priťahovala, krása zla ma vždy vábila, aj historické gotické obdobie, i umenie v ňom, architektúra a tak... že sú tie dievčatá v čiernom, nabielo napudrovaná tvár len vyjadruje stav ich duše... chodila som tak, trochu viem o čo ide... nie je to len o tom výzore

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Oblečenie tohto štýlu sa mi vždy mrte páčilo, ale neviem nič o pozadí. Strašne ma ale iritujú všetky tie pseudo-metláčence, gothičence a neviem čo ešte, čo majú 14 aj s topánkami, natretý ksicht púdrom, gothic hadry za pár litrov, plnú hubu kecov a doma nad posteľou plagát HIM. Veľká škoda, že niektoré kvalitné hudobné kluby sú takýmito ľuďmi preplnené.

Zverejnené

chodievame so spožiačkou v NR do Chilly obchodu a snívame... moje gothik obdobie ma už prešlo, ale vždy sa mi tam niečo páči... dávam prednosť oblečeniu bez krížov a lebiek...

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

Gothic....

No nie je to len o oblečení...aj keď dievčatá /násťročné/ to niektoré tak berú...

Ano..chodím oblečená skoro stále v čiernom...a tvár mám bledú od prírody a preto na mne tmavý make-up svieti..

Len vlasy mám zafarbené na čierno...

Počúvam metal a jasne že aj gothic..nikdy som neriešila to oblečenie..ak mám chuť si dať korzet,dám si..ak chcem tričko trebars Slaye,tak si dám ..farebné veci nenosím :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov