tomassi Zverejnené 29. Máj, 2006 Zverejnené 29. Máj, 2006 no však tam bude mať koncert kapela predstavovaná ako The Greatest Band In The World - depeCHe MODE :lol:
Sniper Zverejnené 29. Máj, 2006 Autor Zverejnené 29. Máj, 2006 nojono... depeche... vybavujú sa mi spomienky na detstvo :lol:
arwiel Zverejnené 30. Máj, 2006 Zverejnené 30. Máj, 2006 čo ja viem, takto vyzerali aj dievčence, čo šli na Nightwish
tomassi Zverejnené 30. Máj, 2006 Zverejnené 30. Máj, 2006 šak aj NightWISh má vsebe elktorniku a je to takisto temnejší hudobný štýl ako depeCHe MODE :lol:
arwiel Zverejnené 31. Máj, 2006 Zverejnené 31. Máj, 2006 Nightwish je z veľkej časti práve GOTHICmetal /....ach, tá blbá Tarja..../
Darkman Zverejnené 5. Jún, 2006 Zverejnené 5. Jún, 2006 šak aj NightWISh má vsebe elktorniku a je to takisto temnejší hudobný štýl ako depeCHe MODE :lol: loool. Toto nema s depeche nic. Depeche su praveze opacna strana barikady (depeseci vs metalisti :)... ak ti nieco hovori ). Toto je gothic styl, spajajuci sa majoritne s metalovimi kapelami. A uz vobec to nieje o elektronike. Co ma metal s elektronikou?
cizy Zverejnené 5. Jún, 2006 Zverejnené 5. Jún, 2006 Nebol nahodou aj Bon Jovi oznacovany v 86´ ako heavy metal?
tomassi Zverejnené 31. Júl, 2006 Zverejnené 31. Júl, 2006 dark s tou elektronikou som sa netrafil(som myslel, ze Nightwish su iní) no 11.6. bolo na pasienkoch dievčat ako na prvom obrázku požehnane
Sniper Zverejnené 31. Júl, 2006 Autor Zverejnené 31. Júl, 2006 no 11.6. bolo na pasienkoch dievčat ako na prvom obrázku požehnanetam by som sa vyžíval :lol:
Hedgehog Zverejnené 1. August, 2006 Zverejnené 1. August, 2006 Tak si mal ísť... :) Moji chalani boli a nevedeli si vynachváliť... Teraz už viem prečo... :lol:
Darkman Zverejnené 1. August, 2006 Zverejnené 1. August, 2006 mna osobne takyto typ dievcat moc nelaka. Teda, fyzicky sa mi to paci, ale drviva vacsina tychto dievcat su 16rocne pubertiacky, ktore sa silou mocou snazia odlisit (HIMacke gothic smazky). Tych skutocne "gothic" je malo. Vacsina sa nelisi od svojich diskotekovych rovesnicok, su rovnako klonovane.
Sniper Zverejnené 1. August, 2006 Autor Zverejnené 1. August, 2006 No ja som skôr tak na blondíny, nebola tam taká? :lol:
cizy Zverejnené 28. December, 2006 Zverejnené 28. December, 2006 nemam rad taketo extremne vychylky oblecenia pripadajuce k roznym hudobnym stylom. A vacsinou to este byva tak ze vacsina tychto zmalovanych pipiek pocuva rozne pseudometalove skupiny ako Nightwish a podobne. takze asi tak
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 28. December, 2006 Zverejnené 28. December, 2006 spatne jak noc. doslova
Sniper Zverejnené 29. December, 2006 Autor Zverejnené 29. December, 2006 Nerozumiete umeniu. Síce keď to zachádza do extrému tak to neuznávam ani ja, ale na tú prvú fotku nemôžete povedať nič zlé.
arwiel Zverejnené 29. December, 2006 Zverejnené 29. December, 2006 podľa mňa je gotika super štýl, temná čierna ma vždy priťahovala, krása zla ma vždy vábila, aj historické gotické obdobie, i umenie v ňom, architektúra a tak... že sú tie dievčatá v čiernom, nabielo napudrovaná tvár len vyjadruje stav ich duše... chodila som tak, trochu viem o čo ide... nie je to len o tom výzore
Bijou Zverejnené 1. Marec, 2008 Zverejnené 1. Marec, 2008 Oblečenie tohto štýlu sa mi vždy mrte páčilo, ale neviem nič o pozadí. Strašne ma ale iritujú všetky tie pseudo-metláčence, gothičence a neviem čo ešte, čo majú 14 aj s topánkami, natretý ksicht púdrom, gothic hadry za pár litrov, plnú hubu kecov a doma nad posteľou plagát HIM. Veľká škoda, že niektoré kvalitné hudobné kluby sú takýmito ľuďmi preplnené.
arwiel Zverejnené 1. Marec, 2008 Zverejnené 1. Marec, 2008 chodievame so spožiačkou v NR do Chilly obchodu a snívame... moje gothik obdobie ma už prešlo, ale vždy sa mi tam niečo páči... dávam prednosť oblečeniu bez krížov a lebiek...
Bijou Zverejnené 2. Marec, 2008 Zverejnené 2. Marec, 2008 jedno skvelé videjo Boli ste niekto na Castle Party alebo niečom podobnom ? Rada by som sa dozvedela viac...
littlewitch Zverejnené 11. September, 2008 Zverejnené 11. September, 2008 Gothic....No nie je to len o oblečení...aj keď dievčatá /násťročné/ to niektoré tak berú...Ano..chodím oblečená skoro stále v čiernom...a tvár mám bledú od prírody a preto na mne tmavý make-up svieti..Len vlasy mám zafarbené na čierno...Počúvam metal a jasne že aj gothic..nikdy som neriešila to oblečenie..ak mám chuť si dať korzet,dám si..ak chcem tričko trebars Slaye,tak si dám ..farebné veci nenosím :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz