Skočiť na obsah

Gotika

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Aký máte názor na Gotiku ako štýl, módu?

No nie je to pekné? :lol:

Obrázok

• Odpovedí 46
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

10

• arwiel

6

• RoSo

4

• tomassi

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

no ma to nieco do seba, to hej. ale vacsinou sa to spaja s ciernymi vlasmi - a to ja moc neoblubujem..

Zverejnené

je to pekné :lol:

ale aj toto sú vyznavači :

Obrázok

trochu menej pôvabné .... ale svojské :)

Obrázok

hm ?

Zverejnené

nie je to zle, ale ja by som to nenosila:) ja mam rada farby (niezeby cierna nebola farbou) a aj ked vlastnim par ciernych triciek ci sveter, v mojom satniku prevlada skor cervena, modra, oranzova, biela a tak :lol:

Zverejnené

mne sa ľudia s takýmto štýlom páčia, poznám ich veľa a veľa z nich sú moji priatelia. všimla som si, že sú to ľudia s úžasným zmyslom pre humor a skvelou dušou, výborne si s nimi rozumiem.a mám rada čiernu farbu, takže prečo nie :lol:

Zverejnené

Ako životný štýl to hodnotiť nemôžem, lebo nemám o ňom prakticky žiadne informácie a ani nikoho nepoznám, kto by tak žil. Nerád robím súdy o veciach, ktoré nepoznám... A ako móda to nemusí byť tak špatné, nesmie sa to ovšem preháňať :lol:

Zverejnené

Mne sa to strasne paci....mam rad celkovo vycackanich ludi...pripada mi to zvlastne a zaujimave.....sam sa obliekam vystredne :cat:

Par ludi poznam, co nosia Gothika Style a mam s nimi len dobre skusenosti. Takze nenamietam.

Ja osobne preferujem farby: Cierna, Biela, Bordova, Modra.

Najkrajsia kombinacia je Cierna s Bielou, alebo bordovou :lol:

Zverejnené

Tú prvú fotku som raz našiel na pnp.post.sk ale už neviem kto ju tam mal. Dobré sú aj tieto:

Obrázok Obrázok

Fotka vľavo je od bloody_kisses, podľa jej slov je to ona sama, kliknutím na obrázok sa dostanete do jej albumu.

Fotka vpravo je od aion_burgas, kliknutím na fotku sa dostanete do jeho albumu.

Zverejnené

Nemienil som sa do tejto témy zapájať, ale keďže sú tu takmer samé kladné alebo neutrálne hodnotenia, pridávam svoje proti. Nepáči sa mi to, vyzerajú ako živé mŕtvoly.

Zverejnené

Nemienil som sa do tejto témy zapájať, ale keďže sú tu takmer samé kladné alebo neutrálne hodnotenia, pridávam svoje proti. Nepáči sa mi to, vyzerajú ako živé mŕtvoly.

Aj mne sa zda, ale je to aj celkom zaujimave. A myslim, ze zalezi aj od konkretneho cloveka, ako to komu pristane. Napriklad ta prva zenska je celkom gut. :lol:

Zverejnené

Nepáči sa mi to, vyzerajú ako živé mŕtvoly.

Čo sem game hodila tú prvú fotku tak doteraz neviem či tá obluda vpravo je živá alebo len z plastu :lol: :)

Zverejnené

ALE NO!!! Takto si srandu robit..........nechajte tych ludi......maju svoj zivot a svoju kulturu a ked sa im to paci, tak preco nie. Nahodou sa mi to paci.....vlastne vsetko, co sa tyka nejakeho stylu...je to zaujimave :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

nepaci sa mi to ... pripomina mi to nejake okultisticke sessions.

Zverejnené

:lol: Z istého uhla pohľadu sú niektoré modely celkom príjemné :)

Ale ktorá z vás, babenky, by sa takto vybrala do spoločnosti?

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

RoSo

S takou postavou by som tak išla aj do opery. Gothiku mám veľmi rada, no podľa mňa sa takéto oblečenie hodí len tým vysokým štíhlim zádumčivým dievčatám, ktoré cítia, že ich duše nie sú nevinné....

Zverejnené

A myslíš si, žeby ťa takto do opery pustili? Inak viem si predstaviť aj korpulentnejšiu dámu v takomto oblečení, ale muselo by ísť o nejaký maškarný bál, alebo by to musela byť nejaká dobrá známa, aby som sa cez to preniesol.

Zverejnené

RoSo

No tak v takej postave a v takom oblečení by som si obliekla kabát a v opere si ho vyzliekla až v lóži. Bol by to menší kiks ako tá Rusalka na smetisku.... :lol:

Zverejnené

No tak 11.6. takto nejak poobliakných dievčat a hlavne namaľovaných dievačat bude v BA požehnane.

- myslím tú dievčinu na samom vrchu

Zverejnené

toto zrovna nemusim :)

ja mam rad ked ma baba zdravu farbu v tvari, a nie belsie ako moja stena doma :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov