Sniper Zverejnené 8. Marec, 2006 Zverejnené 8. Marec, 2006 Aký máte názor na Gotiku ako štýl, módu? No nie je to pekné? :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 8. Marec, 2006 Zverejnené 8. Marec, 2006 no ma to nieco do seba, to hej. ale vacsinou sa to spaja s ciernymi vlasmi - a to ja moc neoblubujem..
game Zverejnené 8. Marec, 2006 Zverejnené 8. Marec, 2006 je to pekné :lol: ale aj toto sú vyznavači : trochu menej pôvabné .... ale svojské :) hm ?
Andulqa Zverejnené 8. Marec, 2006 Zverejnené 8. Marec, 2006 nie je to zle, ale ja by som to nenosila:) ja mam rada farby (niezeby cierna nebola farbou) a aj ked vlastnim par ciernych triciek ci sveter, v mojom satniku prevlada skor cervena, modra, oranzova, biela a tak :lol:
nutrinka Zverejnené 8. Marec, 2006 Zverejnené 8. Marec, 2006 mne sa ľudia s takýmto štýlom páčia, poznám ich veľa a veľa z nich sú moji priatelia. všimla som si, že sú to ľudia s úžasným zmyslom pre humor a skvelou dušou, výborne si s nimi rozumiem.a mám rada čiernu farbu, takže prečo nie :lol:
Ignatius Zverejnené 8. Marec, 2006 Zverejnené 8. Marec, 2006 Ako životný štýl to hodnotiť nemôžem, lebo nemám o ňom prakticky žiadne informácie a ani nikoho nepoznám, kto by tak žil. Nerád robím súdy o veciach, ktoré nepoznám... A ako móda to nemusí byť tak špatné, nesmie sa to ovšem preháňať :lol:
Polaris Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 Mne sa to strasne paci....mam rad celkovo vycackanich ludi...pripada mi to zvlastne a zaujimave.....sam sa obliekam vystredne :cat: Par ludi poznam, co nosia Gothika Style a mam s nimi len dobre skusenosti. Takze nenamietam.Ja osobne preferujem farby: Cierna, Biela, Bordova, Modra.Najkrajsia kombinacia je Cierna s Bielou, alebo bordovou :lol:
Sniper Zverejnené 9. Marec, 2006 Autor Zverejnené 9. Marec, 2006 Tú prvú fotku som raz našiel na pnp.post.sk ale už neviem kto ju tam mal. Dobré sú aj tieto: Fotka vľavo je od bloody_kisses, podľa jej slov je to ona sama, kliknutím na obrázok sa dostanete do jej albumu. Fotka vpravo je od aion_burgas, kliknutím na fotku sa dostanete do jeho albumu.
RoSo Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 Nemienil som sa do tejto témy zapájať, ale keďže sú tu takmer samé kladné alebo neutrálne hodnotenia, pridávam svoje proti. Nepáči sa mi to, vyzerajú ako živé mŕtvoly.
Anakreon Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 Nemienil som sa do tejto témy zapájať, ale keďže sú tu takmer samé kladné alebo neutrálne hodnotenia, pridávam svoje proti. Nepáči sa mi to, vyzerajú ako živé mŕtvoly. Aj mne sa zda, ale je to aj celkom zaujimave. A myslim, ze zalezi aj od konkretneho cloveka, ako to komu pristane. Napriklad ta prva zenska je celkom gut. :lol:
Sniper Zverejnené 9. Marec, 2006 Autor Zverejnené 9. Marec, 2006 Nepáči sa mi to, vyzerajú ako živé mŕtvoly. Čo sem game hodila tú prvú fotku tak doteraz neviem či tá obluda vpravo je živá alebo len z plastu :lol: :)
Anakreon Zverejnené 10. Marec, 2006 Zverejnené 10. Marec, 2006 Axel Pravdu mas, ani ja som to este nezistil :lol:
Polaris Zverejnené 13. Marec, 2006 Zverejnené 13. Marec, 2006 ALE NO!!! Takto si srandu robit..........nechajte tych ludi......maju svoj zivot a svoju kulturu a ked sa im to paci, tak preco nie. Nahodou sa mi to paci.....vlastne vsetko, co sa tyka nejakeho stylu...je to zaujimave :lol:
weirdo Zverejnené 24. Marec, 2006 Zverejnené 24. Marec, 2006 nepaci sa mi to ... pripomina mi to nejake okultisticke sessions.
RoSo Zverejnené 27. Marec, 2006 Zverejnené 27. Marec, 2006 Dobrý? :) :lol: Mne pripomína transvestitu.
game Zverejnené 1. Apríl, 2006 Zverejnené 1. Apríl, 2006 to, čo je na tejto stránke: http://www.argoth.co.uk/ transvestitu asi nebude pripomínať ... :lol: toto a toto : http://www.rosemortem.com/ a toto : http://www.aderlass.com/frameset.php?lang=en je špeciálne pre Axela :) :)
RoSo Zverejnené 1. Apríl, 2006 Zverejnené 1. Apríl, 2006 :lol: Z istého uhla pohľadu sú niektoré modely celkom príjemné :) Ale ktorá z vás, babenky, by sa takto vybrala do spoločnosti?
arwiel Zverejnené 26. Máj, 2006 Zverejnené 26. Máj, 2006 RoSoS takou postavou by som tak išla aj do opery. Gothiku mám veľmi rada, no podľa mňa sa takéto oblečenie hodí len tým vysokým štíhlim zádumčivým dievčatám, ktoré cítia, že ich duše nie sú nevinné....
RoSo Zverejnené 26. Máj, 2006 Zverejnené 26. Máj, 2006 A myslíš si, žeby ťa takto do opery pustili? Inak viem si predstaviť aj korpulentnejšiu dámu v takomto oblečení, ale muselo by ísť o nejaký maškarný bál, alebo by to musela byť nejaká dobrá známa, aby som sa cez to preniesol.
arwiel Zverejnené 28. Máj, 2006 Zverejnené 28. Máj, 2006 RoSoNo tak v takej postave a v takom oblečení by som si obliekla kabát a v opere si ho vyzliekla až v lóži. Bol by to menší kiks ako tá Rusalka na smetisku.... :lol:
tomassi Zverejnené 28. Máj, 2006 Zverejnené 28. Máj, 2006 No tak 11.6. takto nejak poobliakných dievčat a hlavne namaľovaných dievačat bude v BA požehnane. - myslím tú dievčinu na samom vrchu
Nokia Zverejnené 28. Máj, 2006 Zverejnené 28. Máj, 2006 toto zrovna nemusim :) ja mam rad ked ma baba zdravu farbu v tvari, a nie belsie ako moja stena doma :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz