Darkman Zverejnené 12. September, 2008 Zverejnené 12. September, 2008 Všetko Ti to dôjde,až sa Ti bude ona tučná peňaženka combrlať v zadnom vrecku galot ...Ty ked si usporiadas peniaze podla nominalnej hodnoty, tak ti nejako klesne tucnost alebo hmotnost penazenky? :lol: Nehovoriac o tom, ze povacsinou nosim zo sebou dost biednu hotovost (do 200sk) :)
Nokia Zverejnené 12. September, 2008 Zverejnené 12. September, 2008 biednu? :)ja ked tam mam 200 korun tak sa citim bohato :) vascinou tak maximalne nejake drobaky naskrabem :lol:
chrust Zverejnené 12. September, 2008 Zverejnené 12. September, 2008 Ty ked si usporiadas peniaze podla nominalnej hodnoty, tak ti nejako klesne tucnost alebo hmotnost penazenky? :)To určite nie :) ,len som mal dojem,že peňaženky neuznávaš a nosíš gundže peňazí po vreckách voľne ložené ako kolega Ryan Goggs :lol:....takže som mal snahu vyjasniť výhody peňaženiek.
Darkman Zverejnené 12. September, 2008 Zverejnené 12. September, 2008 Penazenku nosim :) Len v nej akosi nemam taky poriadok ako ty :lol:
chrust Zverejnené 12. September, 2008 Zverejnené 12. September, 2008 Óój poriadok to ja v nej mám :lol: .Nie že by som v nej vysával,utieral prach a umýval,ale poriadok tam mám :)
Ryan Giggs Zverejnené 12. September, 2008 Zverejnené 12. September, 2008 ked niekto predomnou plati a kym pokladnicka blokuje tak len stoji a kuka a az ked povie vyslednu sumu, tak len vtedy zacne hladat penazenku a tri hodiny to trva, to mi robi strasne nervyAj preto nenosim peňaženku. Kym ju vyberiem z vrecka/tašky, kym ju otvorim a vyberiem peniaze, prejde fura času. Tak len šahnem do kešene a hneď mam peňeži v ruke. :lol:
Flash Zverejnené 29. September, 2008 Zverejnené 29. September, 2008 ked som bol mensi nosil som penaze v topanke :lol: ale to ma uz preslo... viete ked to niet kam dat tak...
chrust Zverejnené 30. September, 2008 Zverejnené 30. September, 2008 Chuťovka :lol: .Ja keď som bol menší,tak som nedisponoval hotovosťou.Ak som si vypýtal od rodičov napr. 2 Kčs na zmrzlinu,tak som peniaze stískajúc v dlani doniesol zmrlinárovi,prebehla finančná transakcia a hotovka :) .... bolo po "aktívach"...a tým aj po aktivitách :)
Ryan Giggs Zverejnené 30. September, 2008 Zverejnené 30. September, 2008 ChrustTy kokos, to už existovali peniaze, keď si bol malý? :lol: :) :) ;)
chrust Zverejnené 30. September, 2008 Zverejnené 30. September, 2008 Určite áno :lol: .Neviem,ktoré historické pramene si študoval,že si v neistote,ale je tu ešte tá možnosť,že peniaze zaviedli pri mojom narodení :)
sani Zverejnené 3. Október, 2008 Zverejnené 3. Október, 2008 Nieje problém kde nosiť peniaze teraz, problém bude kde ich budem nosiť až bude euro.Pravdepodobne si ušijem z kože mešec a stanem sa mešťanom - kupec benátsky he he. :lol:
Vilma Flinstonova Zverejnené 8. Máj, 2012 Zverejnené 8. Máj, 2012 fíha, to je ale stará téma...ešte boli korunky.No tak peňaženku mávam v kabelke, ale hotovosti tam veľa nenosím, ak by ma niekto okradol, moc by nezbohatol. A na jazero peňaženku nenosím vôbec, ba ani doklady, lebo tam chodím peši. A dvojeurovku alebo pár drobných na pivo môžem mať aj v bočnom vrecku. Ak by mi to nejaký blbec ukradol, tak by naozaj mal akurát tak na to pivko a nejakú drobnosť pod zub. Hladný homlesák by sa aj tomu isto potešil, ale ak by si niekto myslel, že sa takto obohatí na môj účet, bude hlboko sklamaný. Jednoducho ak len nemusím, väčšiu hotovosť pri sebe a ani doma nemám.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz