Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 22. Máj, 2006 Zverejnené 22. Máj, 2006 jar je v plnom prude, blizi sa leto, otepluje sa a ludia sa zobliekaju - i dava o sebe znat vecity ten problem vsetkych majetnejsich muzov. nuz pytam sa : ako nosievate v lete penazenky? :lol:
VERTi60 Zverejnené 23. Máj, 2006 Zverejnené 23. Máj, 2006 Treba si vybaviť platobné karty. Hotovosť sa síce dá nosiť aj v zadných vreckách, ale môže sa stať že sa bakovky rozmočia. :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 23. Máj, 2006 Autor Zverejnené 23. Máj, 2006 lol, weirdo ma platobnu kartu od desiatich rokov? :lol: ..
RoSo Zverejnené 23. Máj, 2006 Zverejnené 23. Máj, 2006 Keď nemáš peniaze, je zbytočná peňaženka aj platobná karta :lol:
weirdo Zverejnené 23. Máj, 2006 Zverejnené 23. Máj, 2006 lol, weirdo ma platobnu kartu od desiatich rokov? :lol: .. net, kartu mam od 15tich. nemat penazenku vo vrecku ma 2 vyhody: 1. peniaze zaberaju same osebe malo miesta - chlap s penazenkou vyzera, ze vo vrecku skladuje sekundarny ud v stadiu erekcie 2. ked nemam peniaze a vytrasiem vsetky nohavice, vzdy este nieco najdem, takze malokedy ostanem fakt s holou ritou
Darkman Zverejnené 23. Máj, 2006 Zverejnené 23. Máj, 2006 Vo vrecku.... Pripadne batoh :lol: (treba aj kluce a mobil niekam uschovat)
Sniper Zverejnené 23. Máj, 2006 Zverejnené 23. Máj, 2006 Mimo leta prakticky stále v bunde. Cez leto je to značne horšie, moja peňaženka je zvyčajne dosť hrubá a ťažká, napchať ju do nohavíc je problém a potom ešte aj dosť tlačí. Ale kúpil som si takú ladvinku či čo to je, takže už by nemal byť problém :lol:
cizy Zverejnené 23. Máj, 2006 Zverejnené 23. Máj, 2006 v lete menim moju kozenu penazenku za tenku latkovu, kde mam len tie najnutnejsie veci aby bola co najtensia a nosim ju v kratasoch inak mam taky zly zvyk vzdy v podnikoch penazenku a mobil vykladat na stol, a uz som raz takto celu penazenku stratil(ale k tomu sa asi pripisalo to ze som mal v sebe 5 piv a 10 vodiek :lol: )
Sniper Zverejnené 27. Máj, 2006 Zverejnené 27. Máj, 2006 Ja to mám tiež vo zvyku že keď prídem do baru tak na stôl vyložím všetko okrem kľúčov :lol:
RoSo Zverejnené 30. Máj, 2006 Zverejnené 30. Máj, 2006 Vo vreckách nosím všetko - peňaženku, mobil, cigy, zapaľovač, kľúče, niekedy aj pero.Vyzerá to síce všeliako, ale mňa netrápi, čo si o tom ľudia myslia. Zvykol som si na to, keď chodím, tak mi to nevadí. Ak si niekam sadnem, tak všetko vykladám na stôl. Raz ma takto videla moja terajšia švagriná a s červeňou v tvári sa pýtala mojej manželky, či mi náhodou nestojí :lol: :)
tomassi Zverejnené 30. Máj, 2006 Zverejnené 30. Máj, 2006 väčšinou je všetko vo vreckách, prípadne na chrbte, teda vo vaku na chrbte
starsi Zverejnené 1. Jún, 2006 Zverejnené 1. Jún, 2006 bez ohľadu na ročné obdobie stále rovnako. Asi som konzervatívny typ.
prostor Zverejnené 1. Jún, 2006 Zverejnené 1. Jún, 2006 to bych do ni mosel najprv nejake aspon to drobne nacpat uz ju mam asi tri roky v policke zabera zbytocne miesto ale ked idem na dva tyzdne abo iba na jeden na turu tak si ju berem bo aspon nech nejaky poradek mam nee.. jo inac ma penazenka to je prave predne vrecko na drobaky a prave zadne vrecko na papirove vjecinu sa tam valaju asi tak tre styre pribinove a nekedy dojde kuknut aj cyril s metodem a to ked dojde madona tak hned sa penazenke na drobne zacnu cisknut kvuli cigaretam... tak tak to je...
Ajk Zverejnené 15. Jún, 2006 Zverejnené 15. Jún, 2006 heh, no toto by aj mna zaujimalo... ja asi vyzeram jak keby som mal sekundarny aj tercialny ud stadiu erekcii :) najprv som nosil v lavom vrecku penazenku, zuvacky a kluce... a v pravom mobil.. potom som prestahoval zuvacky k mobilu.. ale aj tak to vyzera divne... ale niet ineho miesta, kam si to dat... :lol:
Sniper Zverejnené 15. Jún, 2006 Zverejnené 15. Jún, 2006 Vo vreckách nosím všetko - peňaženku, mobil, cigy, zapaľovač, kľúče, niekedy aj pero.péro iba niekedy? Hm.. divné ja vždy :lol: :) :)
RoSo Zverejnené 15. Jún, 2006 Zverejnené 15. Jún, 2006 pero vo vrecku - niekedypéro vo vrecku - nikdy - to je inde :lol:
game Zverejnené 16. Jún, 2006 Zverejnené 16. Jún, 2006 ale páni ... téma je o tom, ako nosievate v lete peňaženky :) ... :lol:
Nokia Zverejnené 16. Jún, 2006 Zverejnené 16. Jún, 2006 penazenku nosim bud v zadnom vrecku, alebo v ruksaku, ak mam so sebou ruksak, malo chodim tak ze by som ju musel mat niekde uskladnenu po ceste.. a na prestupenie z auta do podniku a domov si ju do ruky zoberem :lol:
Ignatius Zverejnené 16. Jún, 2006 Zverejnené 16. Jún, 2006 Väčšinou vo vrecku, prípadne v ladvinke ak mám...
chorche Zverejnené 21. Jún, 2006 Zverejnené 21. Jún, 2006 Penazenku a doklady mam v jednom telese, preto to vyzera, ako bomba, ktoru treba zhodit na Irak, ci kam. Asi uz zacnem nosit tu kapsicku na opasok, nech to aspon trochu vyzera. A nebude ma to tak tahat k zemi....
phersu Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 Ja penazenku nemam a je mi tak lepsie
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz