Skočiť na obsah

Ako nosievate v lete peňaženky?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

jar je v plnom prude, blizi sa leto, otepluje sa a ludia sa zobliekaju - i dava o sebe znat vecity ten problem vsetkych majetnejsich muzov. nuz pytam sa :

ako nosievate v lete penazenky? :lol:

• Odpovedí 61
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• chrust

13

• Ryan Giggs

8

• Darkman

5

• RoSo

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Treba si vybaviť platobné karty. Hotovosť sa síce dá nosiť aj v zadných vreckách, ale môže sa stať že sa bakovky rozmočia. :lol:

Zverejnené

lol, weirdo ma platobnu kartu od desiatich rokov? :lol: ..

Zverejnené

Keď nemáš peniaze, je zbytočná peňaženka aj platobná karta :lol:

Zverejnené

lol, weirdo ma platobnu kartu od desiatich rokov? :lol: ..

net, kartu mam od 15tich.

nemat penazenku vo vrecku ma 2 vyhody:

1. peniaze zaberaju same osebe malo miesta - chlap s penazenkou vyzera, ze vo vrecku skladuje sekundarny ud v stadiu erekcie

2. ked nemam peniaze a vytrasiem vsetky nohavice, vzdy este nieco najdem, takze malokedy ostanem fakt s holou ritou

Zverejnené

Vo vrecku....

Pripadne batoh :lol: (treba aj kluce a mobil niekam uschovat)

Zverejnené

Mimo leta prakticky stále v bunde. Cez leto je to značne horšie, moja peňaženka je zvyčajne dosť hrubá a ťažká, napchať ju do nohavíc je problém a potom ešte aj dosť tlačí. Ale kúpil som si takú ladvinku či čo to je, takže už by nemal byť problém :lol:

Zverejnené

v lete menim moju kozenu penazenku za tenku latkovu, kde mam len tie najnutnejsie veci aby bola co najtensia a nosim ju v kratasoch

inak mam taky zly zvyk vzdy v podnikoch penazenku a mobil vykladat na stol, a uz som raz takto celu penazenku stratil(ale k tomu sa asi pripisalo to ze som mal v sebe 5 piv a 10 vodiek :lol: )

Zverejnené

Ja to mám tiež vo zvyku že keď prídem do baru tak na stôl vyložím všetko okrem kľúčov :lol:

Zverejnené

Vo vreckách nosím všetko - peňaženku, mobil, cigy, zapaľovač, kľúče, niekedy aj pero.

Vyzerá to síce všeliako, ale mňa netrápi, čo si o tom ľudia myslia. Zvykol som si na to, keď chodím, tak mi to nevadí. Ak si niekam sadnem, tak všetko vykladám na stôl.

Raz ma takto videla moja terajšia švagriná a s červeňou v tvári sa pýtala mojej manželky, či mi náhodou nestojí :lol: :)

Zverejnené

väčšinou je všetko vo vreckách, prípadne na chrbte, teda vo vaku na chrbte

Zverejnené

bez ohľadu na ročné obdobie stále rovnako. Asi som konzervatívny typ.

Zverejnené

to bych do ni mosel najprv nejake aspon to drobne nacpat uz ju mam asi tri roky v policke zabera zbytocne miesto ale ked idem na dva tyzdne abo iba na jeden na turu tak si ju berem bo aspon nech nejaky poradek mam nee..

jo inac ma penazenka to je prave predne vrecko na drobaky a prave zadne vrecko na papirove vjecinu sa tam valaju asi tak tre styre pribinove a nekedy dojde kuknut aj cyril s metodem a to ked dojde madona tak hned sa penazenke na drobne zacnu cisknut kvuli cigaretam...

tak tak to je...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

heh, no toto by aj mna zaujimalo... ja asi vyzeram jak keby som mal sekundarny aj tercialny ud stadiu erekcii :)

najprv som nosil v lavom vrecku penazenku, zuvacky a kluce... a v pravom mobil.. potom som prestahoval zuvacky k mobilu..

ale aj tak to vyzera divne... ale niet ineho miesta, kam si to dat... :lol:

Zverejnené

Vo vreckách nosím všetko - peňaženku, mobil, cigy, zapaľovač, kľúče, niekedy aj pero.

péro iba niekedy? Hm.. divné ja vždy :lol:

:) :)

Zverejnené

pero vo vrecku - niekedy

péro vo vrecku - nikdy - to je inde :lol:

Zverejnené

ale páni ... téma je o tom, ako nosievate v lete peňaženky :) ... :lol:

Zverejnené

penazenku nosim bud v zadnom vrecku, alebo v ruksaku, ak mam so sebou ruksak, malo chodim tak ze by som ju musel mat niekde uskladnenu po ceste.. a na prestupenie z auta do podniku a domov si ju do ruky zoberem :lol:

Zverejnené

Väčšinou vo vrecku, prípadne v ladvinke ak mám...

Zverejnené

Penazenku a doklady mam v jednom telese, preto to vyzera, ako bomba, ktoru treba zhodit na Irak, ci kam. Asi uz zacnem nosit tu kapsicku na opasok, nech to aspon trochu vyzera. A nebude ma to tak tahat k zemi....

• Pred 2 mesiacmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov