Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

hahaha... až keď sa bude dať na čo pozerať... keďže som dobrý tvor /relatívne/, tak myslím na vaše psychické zdravie a tú fotku teda nezverejním

Zverejnené

wojta>to mi pripomina stare dobre casy prvej polovice 90. rokov :lol: :) :)

Zverejnené

- hm, zaujímavé

aj mne tá moja plocha pripomína začiatok 90-tych rokov

Zverejnené

No však to aj je, myslím Win95. wojta to máš ten ftp server, či čo si to mal?

Zverejnené

Asi si tam dam obrazok, kde sme s kamaratmi a kamaratkami vyskereni na koncerte 28. 10. z websoundu (Tiësto), nejak zacinam mat prepnute nervy z niektorych ludi, chce to zmenu.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Slub som dodrzal, mam tam prvy obrazok z websoundu, na ktorom som, ked sa mi zunuje, pojde tam druhy. Pochopitelne, ze som tam s kamosmi a kamoskami na akcii.

Zverejnené

je celkom prazdna. v tychto veciach vacsinou vyuzivam defaultne nastavenia. nemam rad napaditost a nerad sa s niecim natahujem - najma ked sa to tyka pocitacov, ktore tiez nemam moc rad.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

vpravo hore je zástupca P-čko

- smieme vedieť čo je v tej zložke? :lol:

Zverejnené

:lol:

Mám zložky, kde sú mená mojej rodiny tak som ich prepísala na prvé písmeno čo som mala po ruke....heh tomassi

Zverejnené

Tak isto ako tam vidíš Kamila, by si tam videl aj meno niekoho z rodiny...... :lol: S P-čkom to nemá nič :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov