Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Aj tak väčšinou človek nepozerá na plochu, ale má niečo spustené...

to nie je pravda, ja keď si zapnem niekedy nejakú poriadnu hudbu, tak aj hodinu čumím potom na plochu. zväčša mi to pozadie synchronizuje s hudbou

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

som sa konečne odtrhla od bubliniek

teraz takto prosto stále bordel

dúfam, že nebudem zdrbaná za autorské práva...

Zverejnené

toto psíča

.. a naraz prišla svokra: "Jaj aké zlaté psíča, to ten nošťok, očká, ušká... " cmuk cmuk cmuk ... "Mamo však ho nebočkajte, však to nehygienicke" A mal som pravdu, neborák pes do rána zdechnul.

copyrighted by Ander

Zverejnené

a najväčia sranda na tom je, že aj toto je choré, tak ho idú dať utrtiť

- no teda to až taká sranda nieje, teda to nie je vôbec sranda

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

tu

/ organizovaná organizácia - šuflíčky a podšuflíčky a podpodšuflíčky ... :lol: /

len taka otazecka ta plocha sa meni podla casu? aj ked to nejak nepasuje zejo. Tak jak teda ked jo tak bych ju rad vyskusal.

no a tu je muj prostor

Zverejnené

nie, nemení sa podľa času, ale aj tak je ten obrázok veľmi efektný... a na celej plochce je skutočne krásny :lol: už veľmi dávno je na ploche a vôbec nemám chuť ho vymeniť :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Plocha

Ja tomu hovorím poriadok (to by ste ale mali vidieť čo všetko mám všade pohádzané....)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

uploadnes to na imegeshack.us a potom sem das link ten, ktory je urceny pre fora

Zverejnené

naši mi nechcú dovoliť zmeniť pozadie... musí tam byť moja fotka zo stužkovej :lol:

Zverejnené

v tejto téme sa aj ukazuje aké má kto pozadie, teda walpaper

takže . . .

Zverejnené

toto :lol:

a este mam k tomu spusteny taky programik a snezi mi na ploche, vetrik obcas zafuka a tak :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov