Skočiť na obsah

Zrušenie víz do USA

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Heh...mne je ukradnute, ze ci viza alebo nie....Ludom by prospelo tam vlastne ani neist...lebo o nic nepridu...Za pracou sa tam uz neoplati ist...iba ak tak na tyzden dva dovolenku....alebo vdaka firme sa tam ist vyskolit :)

Za chvilku Americka ekonomika aj tak padne.....takze Amici budu emigrovat do EU.....takze by sme sa na to mali pripravit :lol:

• Odpovedí 64
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• weirdo

18

• game

9

• lopata555

7

• Polaris

5

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Ludia o nic nepridu? Ak tam ist nepotrebujes, nikto ta tam netaha. Sed doma. Ja by som tam siel, a veru sa aj pozrel. Pokial je clovek dobry vo svojom fachu, tak ver ze sa tam ku_evsky oplati ist robit. O tom, ze mi neprospeje, ked tam pojdem, sa mozeme bavit dalej, nech sa paci..

Jo, a americka ekonomika je dost flexibilna, aby sa zo sraciek vyhrabala, ako sme uz parkrat v historii videli. Takze neboj, pivnicu ziadnemu amikovi neprenajmes.

Milujem nazory ludi, co nevytiahli paty z domu, napriek tomu vsetko vedia ..

Zverejnené

nieco tak amaterske a bez akychkolvek faktov, ako tvoj predposledny prispevok, som uz davno necital ..

takze pre buducnost - ked uz o niecom pises, ze sa neoplati, tak to niecim podloz. inak su to kecy.

Zverejnené

V pohodke priatelu :) Ja ti to neberem. Povedal som len svoj nazor :lol: A najlepsie podlozene to budes mat tak, ked si to vyskusas na vlastnu past, lebo ty si uz davno presvedceny a uz ta nic nepresvedci :)

By the way...Ludia sa vracaju z Ameriky, lebo tam uz nezarobia tolko kolko by chceli ;) Uz sa im to tam skratka neoplati. OFF TOPIC

Zverejnené

By the way...Ludia sa vracaju z Ameriky, lebo tam uz nezarobia tolko kolko by chceli :lol: Uz sa im to tam skratka neoplati. OFF TOPIC

zaujimave, mam kamaratku, zije v new yorku myslim ze uz 4-5 rokov a zatial sa neplanuje odtial vratit, ostava tam pracovat :) asi sa odtial vracaju akurat ti co tam chodili drhnut zachody a zistili ze rovnako zasrate a rovnako naprd zarobia za to vsade na svete

Zverejnené

A mozno prave preto, lebo je tam uz spominanych 4-5 rokov :lol: V tej dobe by som aj ja velmi rad zacinal :)

Zverejnené

tymto si pekne odporujes na to co si povedal predtym ze sa odtial ludia vracaju...

akoze ti co zacali pred rokom dvoma sa vracaju a ti co tam zacali skor ostavaju? zaujimava logika

slovaci sa celkovo zo zahranicia vracaju, pretoze slovenska ekonomika rastie a uz tie rozdiely niesu tak priepastne... ale zas na druhej strane sa vracaju hlavne ti co robili obycajne roboty na stavbach, v restikach atd... ti co robia odbornu robotu su stale velmi dobre plateni a je jedno ci v USA, UK, Nemecku ci inde...

ale spat k teme, niesom fanda ameriky, ale isiel by som sa pozret uz len pre tu zaujimavost... momentalne mam vyhodu ze asi urcite by som viza dostal :lol:

Zverejnené

tymto si pekne odporujes na to co si povedal predtym ze sa odtial ludia vracaju...

akoze ti co zacali pred rokom dvoma sa vracaju a ti co tam zacali skor ostavaju? zaujimava logika

slovaci sa celkovo zo zahranicia vracaju, pretoze slovenska ekonomika rastie a uz tie rozdiely niesu tak priepastne... ale zas na druhej strane sa vracaju hlavne ti co robili obycajne roboty na stavbach, v restikach atd... ti co robia odbornu robotu su stale velmi dobre plateni a je jedno ci v USA, UK, Nemecku ci inde...

ale spat k teme, niesom fanda ameriky, ale isiel by som sa pozret uz len pre tu zaujimavost... momentalne mam vyhodu ze asi urcite by som viza dostal :lol:

Ano...je to mozno divna logika, ale aby som to upresnil...Hovorim o ludoch, ktori maju lepsie platenu pracu :) Jedine ti nemaju dovod preco sa vratit. A celu odpoved si potom vlastne uz nizsie uviedol, ze co plati pre tych, ktori robia prave taku podradnejsiu pracu.

S ostatnim s tebou suhlasim :)

Zverejnené

Ja by som bol rad keby sa viza do USA zrusili! Ale vsetko ma svoje PRE a PROTI... takisto aj toto!

Velke plus by bolo ze by sa tam dalo volne cestovat a objavovat krasy USA - ktorych tam je pozehnane!

No ale zase by sa mi nepacilo keby dopadlo USA ako Irsko alebo Anglicko - ze tam je Slovakov jak na_ebanych !!! To teda fakt nie! Dokonale ma vie vytocit ked nejaky Slovacik nadava stale na Ameriku, ale potom tam ide pracovat... a to iste aj s Anglicko, Irskom, ... atd atd! Naco tam potom taki chodia ked su tam a vkuse nadavaju ake to tam je nanic? A takych je teda neuveritelna kopa! Celkovo nerad pocujem slovencinu v zahranici :lol: Ale hlavne ked zapocujem ako sa niekto v zahranici stazuje a ohovara tu ktoru krajinu - naco potom taki ludia cestuju? Taki ludia by mali sedet doma na zadku!

Zverejnené

prachy prachy prachy

ludia budu na ostatnych nadavat..ale za ich prachy im budu aj zadky lizat :lol:

Zverejnené

fakt ?

ale no

nie každého životným snom je robiť v usa, ani nie každého pasiou je lízať zadky ... ani američanom nie ani za ich prachy

Zverejnené
ani za ich prachy ... hmmm, to by ste sa divili co vsetko su ludia schopni spravit pre prachy! :lol:
Zverejnené

v žiadnom prípade, nedivím sa takmer ničomu, čo sa týka ľudí a ich konania

ale rozhodne nie každý je ochotný za prachy lízať zadky, "skapať chudobný, ale hrdý" sa už možno dnes nenosí, ale keď do usa, tak na dovolenku

a keď sa im tam ročne dostávajú kvantá neželaných chudobných a nevzdelaných imigrantov, a tu robili obštrukcie s vízami, bolo to také "americké" ...

Zverejnené

prachy prachy prachy

ludia budu na ostatnych nadavat..ale za ich prachy im budu aj zadky lizat :lol:

trosku ta poupravim

kopec ludi nemam v laske, ale ked po mne nieco potrebuju (pomoc ktora sa tyka mojho oboru) tak im samozrejme pomozem, ale tak aby som na tom bol ziskovy..

biznis je biznis... neodmietnem peniaze len preto ze niekoho nemam rad

Zverejnené

toto je biznis, predávaš svoju prácu za peniaze, to funguje bez ohľadu na sympatie či antipatie k niekomu či niečomu, je to obchod ...

s nadsázkou / alebo aj bez nej / možno povedať, že Američania predávajú víza do svojej krajiny - ovšem len tým, komu uznajú za vhodné

toto je iný biznis

keďže sa ich vízová politika trochu voči nám zmierňuje, možno už tam kdesi ktosi došiel na to, že nie sme niečo, čo práve vyliezlo spod kameňa

že nebudeme podliezať ploty a kopať tunely a plaviť sa smerom od Číny len aby sme sa dostali do Amerika ...

takže: zrušenie víz do USA

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

dnes som sa docital, udajne USA idu rusit vizovu povinnost 6 krajinam EU, neuvadzalo sa o ktore staty sa jedna, ale vraj Slovensko tam ASI nebude, ak viete nieco blizsie doplnte tento moj prispevok..... :lol: :)

Zverejnené

Malo by ísť o Českú republiku, Estónsko, Maďarsko, Cyprus a Maltu, ktorým by sa mal vízový režim zrušiť do konca roka a Grécko, ktoré by mohlo mať bezvízový režim do dvoch mesiacov. Tieto krajiny, sú pod stanovenou hranicou 10% zamietnutých žiadostí, alebo iba tesne nad ňou. V prípade Slovenska je počet zamietnutých žiadostí 12%.

http://www.sme.sk/c/3710543/USA-by-mali-zr...ie-je-iste.html

Zverejnené

Ten clanok je vytiahnuty z jedneho europskeho tyzdennika a je sprosto prelozeny. TASR zase zapracovala a napisala - nie je iste, kedy Slovensko vstupi do Visa Waiver Programu. V tom tyzdenniku to bolo napisane - nie je iste, ci Slovensko vstupi do Visa Waiver Programu teraz. Sak aj dalsia veta tomu napoveda - sme blizko hranice a limit moze byt za splnenia istych okolnosti posunuty.

Prekladatela by mali vyhodit na hodinu.

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

konecne sme obcania prvej kategorie ... mame po vizach!!! :lol: :)

Obrázok

Zverejnené

no pred par rokmi by som skakal od radosti..ale teraz to len beriem ako prijemny fakt, najradsej by som bol keby sa vsetky viza zrusili...no viac ma hneva ze do Turecka musia slovaci stale platit 10euro ci 15dolarov..a to nedokazu vybavit aby ich zrusili..pricom Cesi to uz niekolko rokov maju :lol:

Zverejnené

Víza do U.S.A nepotrebujem hlavne že môžeme cestovať po Europe.

Zverejnené

lopata, dalsi dokaz ze nevies citat ..

lol a ked ich nepotrebujes, tak si zaloz temu Europa a vytesuj sa z volneho cestovania tam ..

Zverejnené

Ďalší dôkaz???? Žiaden nevidím ja som len reagoval a napísal môj pocit že v U.S.A ma absolútne nič neláka. A preto že ich ani nepotrebujem.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov