blight Zverejnené 24. Február, 2012 Zverejnené 24. Február, 2012 to hej.. lenze kedysi to byvalo inak.. nedaval si servitku pred usta a prave preto ho ludia milovali.. az pokial nepretiekol kalich horkosti.. a nemyslel som to v novinarskom zmysle ale ako si cez media ziskal slovenskych fanusikov..
Ryan Giggs Zverejnené 25. Február, 2012 Zverejnené 25. Február, 2012 On si fanusikov ziskal vysledkami. Kecami nie. 1
Ryan Giggs Zverejnené 29. Február, 2012 Zverejnené 29. Február, 2012 To hraju naši tak dobre, či Turci tak slabo?
slimak Zverejnené 29. Február, 2012 Zverejnené 29. Február, 2012 Videl som malo ale turci vela nehrali. Ale vsimol som si ze nasich hra bavila. Dnes nastupil prvy krat Revucan za reprezentaciu a myslim, ze je len dobre ze skoncil Weiss ako trener. Ti hraci su dobri. Mozu hrat velmi pekny futbal.
tomassi Zverejnené 29. Február, 2012 Autor Zverejnené 29. Február, 2012 opäť sa raz ukázalo,aká dôležitá je herná prax - viď rozdiel medzi útočiacimi krídelníkmi a krajnými bekmi toľko štandartiek čo Turci,by sme nespálili ani my
Ryan Giggs Zverejnené 1. Marec, 2012 Zverejnené 1. Marec, 2012 Ved krajni beci hravaju pravidelne. Zabavnik je momentalne asi najlepsi hrac Mainzu. Vsetci naokolo ho chvalia a su z neho prekvapeni. A to ho chceli v zime predat.
wysky Zverejnené 1. Marec, 2012 Zverejnené 1. Marec, 2012 Slovensko má nového futbalistu - a hneď v repre. Kornel Šaláta.
wysky Zverejnené 1. Marec, 2012 Zverejnené 1. Marec, 2012 Borbély poučil Merčiaka, a ten sa k nemu pridal Vraj S sa v maďarčine číta ako Š. S je Sz... Salátu čítali roky blbo. Mal byť Šaláta, nakoľko je maďarskej národnosti.
Ryan Giggs Zverejnené 1. Marec, 2012 Zverejnené 1. Marec, 2012 To s tym S v maďarčine je pravda, akurat som netušil že je to maďarske meno. V takom pripade je Šalata spravne. Borbely niečo o maďarčine vedieť musi. :D
game Zverejnené 12. Jún, 2013 Zverejnené 12. Jún, 2013 neviem, či sa niekomu chce vôbec komentovať výkon v Lichtenštajsku, pred vycestovaním na zápas som počula hodne rozhovorov s futbalistami na ktorejsi tv, jeden sa tešil na krajinu, jeden na neviem čo, podaktorí sľúbili aj, že zahrajú a pokúsia sa vyhrať :agree: jedna správa k reprezentácii vs Lichtenstein Slovenskí futbaloví reprezentanti za svoje vystúpenie v minulotýždňovom kvalifikačnom zápase o postup na majstrovstvá sveta v Lichtenštajnsku (1:1 - pozn.) nedostanú žiadne peniaze.„Za tento zápas nedostanú ani štartovné,“ uviedol v rozhovore pre Rádio Expres prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik. Na verejnosť prenikli informácie, že každý hráč mal dostať štartovné 2500 eur. „Nie je to správna suma,“ dementoval túto informáciu prvý muž slovenského futbalu.„Malo to byť tisíc osemsto eur,“ spresnil výšku sľúbeného štartovného v relácii Rádia Expres Braňo Závodský naživo Ján Kováčik.Čítajte viac: http://sport.sme.sk/c/6833992/futbalisti-hrali-zadarmo-za-blamaz-startovne-nedostanu.html#ixzz2W1lkPrDx
tomassi Zverejnené 12. Jún, 2013 Autor Zverejnené 12. Jún, 2013 čo peňáze,ale Janči Kozák vraj zasadne na lavičku- nastávajú časy, kedy sa zápasov s namizačnú báť všetci tréneri, funkcionári i celé realizačné tímynašich súperov 1
Ryan Giggs Zverejnené 13. Jún, 2013 Zverejnené 13. Jún, 2013 Superi sa bať nebudu. Kozak sa už nepotrebuje nervovať. Už vôbec nie na medzinarodnej urovni, v našej dedinskej lige kde mu nejaki sopliaci nadavaju sa nečudujem. Bať sa ale budu naši hrači, jemu po hlave skakať nebudu. Jančiho tam pre tie baletky bolo treba už davno. nič lepšie sa nam stať nemôže. Vysledky možno zazračne aj tak nebudu, ale aspoň tam budu hrači, ktori nebudu chodiť len na vylety a po štartovne za zapas. Ale ešte nie je rozhodnute, nepredbiehajme. 1
Tomáš Zverejnené 28. Júl, 2016 Zverejnené 28. Júl, 2016 Prosímvás velice pekne. Kde si môžem pozrieť zápas AS Trenčín - Ljubljana čo sa hral tento rok v žiline teraz voľakedy tento mesiac tuším aj ST2 to vysielala...
Ryan Giggs Zverejnené 29. Júl, 2016 Zverejnené 29. Júl, 2016 Vysielalo to Dajto, nie STV.Asi len niekde na niektorej "kablovke" v ramci archivu. Alebo stiahnuť niekde ak to niekto nahral a hodil na net. Načo ti je kukať tyždeň a pol stary zapas?
Tomáš Zverejnené 29. Júl, 2016 Zverejnené 29. Júl, 2016 Len sentimentalne dovody. Mam rad slovinsko a vsetko s nim spolocne. Vdaka takze v TV archivoch len ja som to hladal na STV archive.
slimak Zverejnené 29. Júl, 2016 Zverejnené 29. Júl, 2016 Ja ti skusim pomoct.http://www.livescore.in/sk/zapas/vFigMp23/#video A odveta ta zaujimala. Tiez len zostrih. http://www.livescore.in/sk/zapas/04nCFZpl/#video Snad to bude fungovat.
slimak Zverejnené 6. Október, 2016 Zverejnené 6. Október, 2016 http://tv.hnonline.sk/sport/838025-priamy-prenos-sef-futbalu-rokoval-s-hracmi-prezradi-ake-dostanu-odmeny Ja to nechapem. Futbal hram lebo chcem. To je sport ktory moze skusit kazdy. Mne je smiesne a trapne z WEissa a spol.
slimak Zverejnené 6. Október, 2016 Zverejnené 6. Október, 2016 Ale hlavne co si myslite to mozu nasi hraci neprehrat? Chcel by som nieco zarobit. Na anglicku som zarobil aj dopozeral do konca.
Ryan Giggs Zverejnené 7. Október, 2016 Zverejnené 7. Október, 2016 Po tych kauzach je tazko ocakavat zeby v Slovinsku nieco uhrali. Este aj kopa hracov chyba.
Sniper Zverejnené 7. Október, 2016 Zverejnené 7. Október, 2016 Keď Kozáčisko každého druhého z repre vyhodí, tak nech si tam behá sám :)))) Mne je smiesne a trapne z WEissa a spol. Tiež si myslím, reprezentácia vlasti by mala byť v prvom rade česť a nie sa pri tom nabaliť, ja som si doteraz myslel, že za účasť v repre dostanú nejaké všimné (preplatia im cestovné, dostanú gastráč, aby mohli ísť na menučko) a nie do allaha, oni dostávajú tisíce eur!
game Zverejnené 11. Október, 2016 Zverejnené 11. Október, 2016 no ... ale dnes ten zápas vyzerá vskutku nádejne :) 71.minúta, Slovensko - Škótsko 3:0
Ryan Giggs Zverejnené 13. Október, 2016 Zverejnené 13. Október, 2016 Ešteže Škoti hraju tak naivne. Postupiť už naši aj tak postupia ťažko.
slimak Zverejnené 15. Október, 2016 Zverejnené 15. Október, 2016 Ja som dal na Slovincov dvadsat eur, vyhral tridsat. Na Skotov som uz nehral.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz