tomassi Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Tu môžete písať ovšetkom čo sa týka našej futbalovej reprezentácie od kvalifikácie cez korupciu až po vysielacie práva . . . čo hovoríte na to, že prípravný zápas s BELGICKOM bude zase len na i n t e r n e t e ? ? ?
tomassi Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Takže Belgickými čertmi sme remizovali 1:1 hráči a aj tréner vraveli, že čakali v TT viac ľudí (bolo ich tam cca 4100)treba však povedať, že najlacnejšia vstupenka stála 200SKK- nie je to s na priateľský zápas s takýmto nie moc atraktívnym súperom veľa???
Ignatius Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ak 200 SK stála najlacnejšia vstupenka, potom sa čudujem tým, čo čakali viac ľudí... Je síce pravda, že v Trnave ľudia chodia v hojnom počte, ale na Belgicko za aké ceny, keď ide len o priateľský zápas? :lol:
tomassi Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Zaujímavé je, že lístky na pípravák 2 účastníkov Svetového Šampionátu CZE-TRT stoja 150(200SKK)-450CZKNa tribúnu za bránou bude mít mládež do 15 rokov vstup zdarma! a to nehovorím o tom, že sa hrá na kvalitnom trávniku, pekne upravenom štadióne(sedačky a pod.)· SFZ ďakujeme, že sa staráte o SVK futbalvďaka patrí hlavne pánovi prezidentovi Laurincovi("skvelému odborníkovi na futbal")
starsi Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 To fakt nevedia čo majú za tie vstupenky pýtať. Za tú cenu by som tam nešiel aj keď ide o prípravný zápas.
tomassi Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Výkonný výbor SFZ schválil dejiská zápasov reprezentácie SR v jesennej časti sezóny 2006/2007. Prípravný zápas Slovensko – Malta /15.8/ by sa mal v prípade splnenia všetkých organizačných kritérii odohrať v Košiciach. VV SFZ ďalej rozhodol, že kvalifikačné zápasy na EURO 2008 sa po vyhodnotení organizačných, ekonomických a materiálno-technických podmienok budú konať na bratislavskom Tehelnom poli. Zápasy proti Cypru /2.9./, Česku /6.9./ a Nemecku /11.10./ sa tak odohrajú na štadióne Slovana Bratislava, keďže s plánovanou výstavbou nového Národného futbalového štadióna na Tehelnom poli by sa malo začať až po skončení jesennej časti sezóny. Ten štadión sa bude stavať asi podobným štýlom ako SND :lol:
starsi Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Nemci začínajú mať problémy so vstupenkami. Asi sa im neminú. Každý tam bude mať svoje meno kto ju kúpi, ale keď ju bude chcieť niekomu dať musí na to byť darovací papier s overeným podpisom od notára. :lol: je to sila čo vymysleli. :)
tomassi Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 tému o Rakúskej BundesLIGA-e tu nemáme a ani ju nie je BohVieAko potrebé zakladať, tak tento link dávam sem góly J. Valachoviča a P. Hlinku hráčov Rapidu a bodaj by im to tak išlo aj v Našej "repre" Hlavne ten Petríkov si zaslúži obdiv
tomassi Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Po veľkej nádeji SVK futbalu z Nitry - Martinovi Stochovi (FC Chelsea London) sa rozpútal boj o ďašieho nášho futbalového talentu Emila Le Gianga z Fiľakova Po anglických kluboch (konkrétna a veľmi lukratívna ponuka z LIVPOOL-u) sa o Emila Le Gianga začínajú zaujímať aj v Holandsku(Ajax Amsterdam, ...), Nemecku(3 špičkové kluby) a údajne aj v ďalekom Rusku "Emil je skromný a inteligentný chlapec. Určite sa rozhodne správne. Pokiaľ ja viem, tak nechce nič uponáhľať a nateraz je rozhodnutý ostať vo Fiľakove. No vo futbale človek nikdy nevie a možno už zajtra bude sedieť v lietadle smer Londýn. Uvidíme. Jedno je však isté, sme na neho hrdí a všetci mu držíme palce. Emil má veľký futbalový dar od Boha a určite z neho raz vyrastie veľmi dobrý futbalista," povedal pre Novohradské noviny tréner FTC Fiľakovo, legendárny Jenci Bari. Ja osobne by som chlapcovi doporučil ten Ajax Eredivise je úre nabratie skúseností asi najlepšia
tomassi Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 ďalší možný útočník do výberu trénera Galisa, je blízko k prestupu do Glasgow Rangers podľa neoficiálnych info by to po dlhotrvajúcich "ťahaniciach" mala byť, už hotová vec v stávkových kanceláriách na Ostrovoch je na neho vypísaný 5 najnižší kurz (najlepší strelec Škótskej PremierLEAGUE) spraávy pre Filipa od škótskych FANS
tomassi Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Ceny lístkov na kvalifikáčné zápasy SVK ReprE tie na Cyprus ma fakt pobavili :lol: viem, že NEM a CZE sú futbalový GiGanti, ale futbal by mal byť pre ľudí, nie??? prečítajte si aj diskusiu ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- na marza-txt (profík) je napísané, že Šebo prestupuje na 4-roky k Jazdcom edit takže te filipov prestup potvrdila aj SITA prestupuje na 4-roky za 1,8 mil libier(Peťo Holý to bude v športe na J@J-ke prepočítavať na SKK) nech sa chlapčisku na ostrovoch darí :)
tomassi Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Širšia 31-členná nominácia A-tímu Slovenska na prípravný futbalový duel proti Malte (hrá sa 15. augusta o 20.15 h v Bratislave na Tehelnom poli): Brankári: Kamil Čontofalský (Zenit Petrohrad/Rus.), Ľuboš Hajdúch (MFK Ružomberok), Štefan Senecký (FC Nitra) Obrancovia: Radoslav Zabavník (Sparta Praha/ČR), Martin Škrtel (Zenit Petrohrad/Rus.), Ján Ďurica, Peter Petráš (obaja Saturn Moskovská oblasť/Rus.), Marián Had (Lokomotiv Moskva/Rus.), Maroš Klimpl (Baník Ostrava/ČR), Roman Kratochvíl (Denizlispor/Tur.), Stanislav Varga (Celtic Glasgow/Škót.), Marián Čišovský (Artmedia Bratislava) Stredopoliari: Jozef Valachovič, Peter Hlinka (obaja Rapid Viedeň/Rak.), Miroslav Karhan (VfL Wolfsburg/Nem.), Marek Čech (FC Porto/Portug.), Ján Kozák (Artmedia Bratislava), Marek Sapara, Igor Žofčák (obaja MFK Ružomberok), Ivan Hodúr (Slovan Liberec/ČR), Matej Krajčík, Dušan Švento (obaja Slavia Praha/ČR), Vladimír Janočko (Red Bull Salzburg/Rak.), Marek Mintál (1. FC Norimberg/Nem.) Útočníci: Milan Ivana (1. FC Slovácko/ČR), Filip Hološko (Manisaspor/Tur.), Róbert Vittek (1. FC Norimberg/Nem.), Róbert Rák (MFK Ružomberok), Filip Šebo (Austria Viedeň/Rak.), Tomáš Oravec, Ľubomír Reiter (obaja Artmedia Bratislava), Szilárd Németh (FC Middlesbrough/Angl.) môže byť alebo by ste tam niekoho doplnili, vyhodili resp. vymenili ? ? ? podľa mňa brankár NR - Štefan Senecký nie je zlý branáe, ale skôr by sa mi tam pozdával Matúč Kozáčik zo Slávie(btw prestupuje do Rennes)
tomassi Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Naši hrajú zajtra o 20.15 h na Tehelnom Poli prípravný záps proti Malte a konečne v nových dresoch doteraz, pokým mali NIKE, tak to boli dresy, vzdy o jednu až dve kolekcie stašie ako mali mužstvá, ktoré hrali na svetovom šampionáte keď zoženiem foto, tak ho sem buchnem dresu su od adidas-u vyzerajú ako tie čo mali na MS Trinida&Tobago akurát, že namiesto červenej máme modrú a druhé budú asi tiež bielo-modré
Wittmann Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 No som strašne zvedavy ako dopadne slovensko.... ja tipujem, že vyhrame len tak - tak o gol možno dva
tomassi Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 je pravda, že tréner Galis bude skôr experimenovať, no myslím si, že o 3-4 kúsky by sme vyhrať mohli
tomassi Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Slovensko 3 - 0 Malta31., 75., 90+ - Šebo (celkom pekná premiéra, no nie)- hra taká akosa dalo čakať, opäť kopec nevyužitých šancí- škoda toho Vitteka, dúfajme, že to nebude nič vážnejšie a chalanisko bude môcť toho 6-teho septembra proti Čecháčkom nastúpiť- trávnik v hroznom stave a divákov bolo tiež neúrekom(2437)- SFZ dávajte aj naďalej všetko do BA
Wittmann Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Ja som ten zápas pre istotu nepozeral, lebo vždy sa pri tom rozčúlim. Ale ako to že to nakoniec dopadlo 3:0 ma prekvapilo...a čo sa stalo Vittekovi???
tomassi Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Strielal asi z 10m na bránubranár to vyrazil a Rbo išiels tále po lopte, ale aj Maltský obrancapodľa prvých info má niečo z vonkajším kolenným väzivom, no krvná zrazenina tam nie jeviac ukáže magnetická rezonancia
Wittmann Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 fuuuha no tak to je dosť nepríjemné...snád to bude iba mini zranenie :lol:
tomassi Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Akurát som čítal, že operácia nie je nutná a liečba si vyžiada 3-5 dní + rekonvalescencia edit Pri optimálnom priebehu liečby môžeme s Vittekom rátať koncom septembra, respektíve začiatkom októbra," uvádza sa na www.fcn.deTo znamená nútené vynechanie začiatku kvalifikačného cyklu na ME 2008 (domáce stretnutia s Cyprom a Českom 2., resp. 6. septembra 2006). :) :lol: :) ;) ;) Sklamala ma naša "21", keď doma (NTC Senec) len remizoval s Albánskom 0:0
Wittmann Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 no tak to je smola a zrovna s čechmi ked vynechá tak to je dvojnásobná smola...ale aspon, že nemusí na tu operaciu to by bolo na týžden možno mesiace a takto aspon tých pár dní
tomassi Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 zápas ČR 1 - 3 Srbskosa hral v Uherskom Hradišti 8 047 (vypredané)tak prečo naši nemôžu hrať, proti futbalovo zasotalejším krajinám v mestách ako Žilina, Ružomberok, Košice, kde by sa na repre prišiel pozreť plný dom (5, 6 resp. 10 tisíc ) a bola by to iná atmosféra ako na tom rozťahanom Tehelnom Poli som sa pred TV až trápne cítil, keď som počul ojedinelé tie výkriky divákov, trénerov, prípadne háčovsom zvedavý kedy si uvedomia, že takto sa nikdy nenabalia SFZ + SportProgress :lol:
Wittmann Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 ja iba nechápem ako mohli dať vstupenku 500 sk na prípravný zápas a ešte k tomu s takým súperom...nepoviem, kebyže tu hrala brazília ... ale to by asi dali 5000 sk vstupenku aby tam nikto nebol...asi sa im to páči na SFZ
tomassi Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Najlacnejšia stála 100Sk(pozri tu), ale to bolo za bránu odkiaľ vidíš . . . a duplom, že sa hralo proti Malte, kde máš celý jeden polčas v prdeli na druhej strane Keby sa hralo v TT, kde máš za bránou ihrisko ako na dlani, ale takto ???
tomassi Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Kvalifikačné duely SR na obrazovke STV, Corgoň liga zatiaľ nie SR - Cyprus, SR - ČR a SR - Nemecko o zápasoch z vonku sa zatiaľ rokuje, ale tiež by to mala dostať STV
Recommended Posts