Sniper Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zaujímavé. Ja keď si zaškrtnem "Pamätať si ma" tak som online stále. Aspoň pod Maxthonom to tak funguje.Vyčistite si cookies.
phersu Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 Ja tiež nemám problém kedy prídem vtedy som prihlásený. :lol:
game Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 odstrániť súbory a cookies si čistím už vyše roka každý deň :lol:
Sniper Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 No keď si odstrániš cookies tak je logické že ťa to odhlási. Ja keď urobím nejaké zmeny v nastaveniach Fóra tak odporúčam cookies zmazať, lebo môžu si pamätať ešte staré nastavenia. Po zmazaní cookies sa vytvoria nové, ktoré si zapíšu nové dáta a potom už ich netreba mazať. Platí to pre súkromné počítače. Na verejných odporúčam mazať stále.
Ignatius Zverejnené 15. Apríl, 2007 Zverejnené 15. Apríl, 2007 Inak haluz je, že mňa to odhlási aj keď len prečistím históriu a Temporary internet files, no cookies nechám tak :lol: Občas sa nájdem odhlásený, ak sa tu dlhšie neukážem. Ale inak to funguje presne ako má - vždy prihlásený! :)
tomassi Zverejnené 15. Apríl, 2007 Zverejnené 15. Apríl, 2007 teraz som vždy prihlasený, ale taký týždeň dva dozadu, ma to odhlasovalo po každom prdnutí
Sniper Zverejnené 15. Apríl, 2007 Zverejnené 15. Apríl, 2007 Občas sa nájdem odhlásený, ak sa tu dlhšie neukážem. Expirácia v cookies je nastavená na 3 dni.
Sniper Zverejnené 10. Október, 2011 Zverejnené 10. Október, 2011 Od verzie 3.2. sa zmenil systém. Už to nefunguje tak, že keď sa niekde neodhlásite, tak prihlásením na inom PC si ten neodhlásený účet na pôvodnom PC odhlásite. Zostanete prihlásení stále. Takže ak sa doma neodhlasujete a inde, napr. v škole sa odhlásite, doma zostanete stále online. Funguje to aj opačne, takže ak sa v škole či práci neodhlásite, tak zostanete neodhlásení bez ohľadu na to či sa odhlásite niekde inde. Pamätajte na to.
Daekin Zverejnené 10. Október, 2011 Zverejnené 10. Október, 2011 dobre vediet, lebo mi toto vadilo v predchadzajucej verzii, kde som striedal niekolko mojich zariadeni (PC, mobil, PC doma) a kedze je to sukromne zariadenia, tak som nechcel sa stale prihlasovat... aj som si vsimol, ze ma to uz neodhlasuje, len som nevedel, ze je to sposobene tym updatom :) :D
Sniper Zverejnené 10. Október, 2011 Zverejnené 10. Október, 2011 Funguje to zároveň tak, že automaticky ťa to odhlási až vtedy ak z určitého PC 72 hodín nenavštíviš Fórum.
Sniper Zverejnené 10. Máj, 2020 Zverejnené 10. Máj, 2020 Mala som rozpísaný detailný report z môjho života so synom, manželom a coronou, po odoslaní ma to vyhodilo ako neprihlásenú, samozrejme nikde uložené :pinch: Upratujem emaily a našiel som notifikáciu, kde si toto riešila už v roku 2013. Niečo nekalé sa deje v tvojom počítači.
member2793 Zverejnené 10. Máj, 2020 Zverejnené 10. Máj, 2020 nielen v jej, mňa to tiež občas samovoľne odhlási
member2793 Zverejnené 10. Máj, 2020 Zverejnené 10. Máj, 2020 samozrejme, na fórum sa prihlasujem len z domáceho PC. myslel som, že to spôsobuje internetové pripojenie, lebo taký problém som v minulosti mal, ale vtedy ma to odhlasovalo zo všetkých stránok vyžadujúcich prihlásenie, toto sa týka len fóra. od januára mám iného providera, a občas ma to odhlási.
Sniper Zverejnené 10. Máj, 2020 Zverejnené 10. Máj, 2020 Keď sa prihlásiš na fórum a odhlási ťa po nejakej dobe, choď na myip.com, skopíruj si svoju IP a pošli mi ju do SS.
member2793 Zverejnené 10. Máj, 2020 Zverejnené 10. Máj, 2020 OK, ale zas až tak moc ma to netrápi ... už som si zvykol :Dpri kratších príspevkoch je to jedno, a dlhšie píšem v textovom editore a potom nakopírujem na fórum... neviem vysledovať nejakú postupnosť alebo čo, predtým ma to odhlasovalo opakovane, ale v poslednej dobe zvyčajne len raz, a po novom prihlásení už ma to tuším neodhlasuje, ale moc času tu v poslednej dobe netrávim, tak neviem či to nebude aj tým...
Sniper Zverejnené 10. Máj, 2020 Zverejnené 10. Máj, 2020 Chcem len vedieť, či to nemá súvis so zmenou IP, ale to nebude pravý dôvod. Skúsim niekedy nechať fórum otvorené zo dve hodiny, či vyhodí aj mňa.
member2793 Zverejnené 13. Máj, 2020 Zverejnené 13. Máj, 2020 pred chvíľou ma odhlásilo, IP adresu máš v SS
Sniper Zverejnené 13. Máj, 2020 Zverejnené 13. Máj, 2020 Nenašiel som žiadny chybový záznam v ohľade IP, ale niečo som skúsil zmeniť, tak keď sa to ešte stane, daj vedieť.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz