Skočiť na obsah

Odhlasovanie z fóra

Mgr. L.E.G. von Trips

Odporúčané príspevky

Zverejnené

navrhujem, aby si vsetci registrovani clenovia osvojili zvyk odhlasovat sa pri odchode a to ako z fora, tak z xatroomu

• Odpovedí 68
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

29

• Ignatius

7

• Nokia

6

• havarka

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

navrhujem, aby si vsetci registrovani clenovia osvojili zvyk odhlasovat sa pri odchode a to ako z fora, tak z xatroomu

Dobrá pripomienka, zároveň pevne verím, že kto sa na fórum prihlasuje z počítača na ktorý môžu mať prístup aj iní ľudia, že sa poctivo odhlasuje. Minimálne moderátori by to mali dodržiavať. Pre zvýšenie bezpečnosti odporúčam vymazať aj cookies.

Kto surfuje výlučne z vlastného počítača, nemusí sa odhlasovať na vlastné riziko, ovšem.

Zverejnené

No neviem, ja chodím len z domáceho compu a vždy zatvorím len okno "X" -kom, prečo odhlasovať, aký je to rozdiel Leg? hmpff....... :lol:

Zverejnené

:lol: zeby taky, ze tu potom nevisis pol hodiny ako prihlaseny? :)

Zverejnené

a nemas to jedno ? boooze... odhlasovat sa, to nikdy nerobiiiim, neviem preco by som mal prave kvoli tebe zacat :-P

Zverejnené

neviem preco by som mal prave kvoli tebe zacat

nie kvôli nemu, ale najmä kvôli sebe :lol:

Ak ti niečo hovorí slovo cookies tak snáď budeš mať v tom jasnejšie :)

Zverejnené

hovori, ale neviem naco, ked chodim iba zo svojho compu....

Zverejnené

ked chodim iba zo svojho compu

a do tvojho compu nechodí nikto?
  • Pred 4 týždňami...
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Občas mama...

Do tvojho compu sa nemusí chodiť iba cez klávesnicu. Možno aj teraz niekto browsuje v tvojom kompe a ani o tom nevieš :lol:

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

Dal som link Odhlásiť sa červenou farbou aby ste to viacerí mali jasnejšie na očiach.

Zverejnené

Ani ja sa neodhlasujem....Heh ja som tu už vlastne prihlásená od 4.12 vkuse

Zverejnené

Pokým na Fórum chodíte cez vlastné počítače tak to nevadí.

Pokým používate počítače ku ktorým sa môžu dostať cudzí ľudia a nevadí vám že sa náhodou môžu dostať na Fórum a nájsť vaše konto neodhlásené a že vám môžu pozmeniť údaje alebo čítať SS, tak sa taktiež nemusíte odhlasovať :lol:

Zverejnené

Som sa čudoval, kde je to červenou, potom som prišiel na to, že my s anglickou verziou máme stále klasické čierne Log out :lol:

Zverejnené

Aj to raz bude červené, ale v novej verzii, tu sa mi to už nechce meniť.

A kto ti káže mať anglické menu?! :lol: :)

Zverejnené

Nikto, ja ho mám dobrovoľne a s radosťou... :lol: V každom prípade neodhlasujem sa len ak som tu zo svojho zaheslovaného pc, takže ani to nemusí byť červené a viem čo sa patrí :)

Zverejnené

ja sa z iných compov neodhlasujem, ale dávam zmazať všetky cookies nastavené týmto fórom

Zverejnené

kua preco ma to same odhlasuje?? vypnem tab kde mam fsp, o 30 min ho otvorim a znova sa musim prihlasit :lol: :) pritom nemenil som ziadne nastavenia o mazani cookies a podobne

Zverejnené

no pozeram ze ani tab nemusim vypinat a po 20 min ma to odhlasi :lol:

Zverejnené

Pomenil som nastavenia kvôli bezpečnosti. Keď zavrieš browser automaticky by ťa to malo odhlásiť. Ešte musím zistiť aký je timeout pri dobe nečinnosti. Podľa session expiration by to malo byť 15 minút ale nie som si istý, záleží asi od browsera. Musím to otestovať.

Takže kto chce zostať stále online nech postupuje takto (používať iba doma):

Obrázok

Obrázok

Zverejnené

No však tak to robím, lebo inak sa mi nedalo spoľahnúť sa, že keď sa aj prihlásim z toho istého pc, že ešte budem prihlásený... (neviem jak je to možné, keď si to pomenil až teraz, ale proste je to tak...)

Zverejnené

Ono to funguje od včera. V zdrojáku sa mi konečne podarilo nájsť hodnotu ktorú bolo treba zmeniť.

Keby niečo nefungovalo tak ako má, tak dajte vedieť.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov