Skočiť na obsah

Odhlasovanie z fóra

Mgr. L.E.G. von Trips

Odporúčané príspevky

Zverejnené

42 minút som sa na fóre nehýbal a po refreshi som bol odhlásený. Takže je to menej ako 42 minút.

Session Expiration je nastavená na 15 minút ale nezdá sa mi že by to tak krátko trvalo.

• Odpovedí 68
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

29

• Ignatius

7

• Nokia

6

• havarka

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

inac pozeram ze hento pamatanie, nefunguje to nahodou pomocou cookies?

ak ano tak mi to nic neriesi, kedze po vypnuti firefoxu sa mi cookies automaticky mazu

Zverejnené

ak ano tak mi to nic neriesi, kedze po vypnuti firefoxu sa mi cookies automaticky mazu

A doteraz si ako chodil na forum? Prihlásenie je zapísané v cookies, takže po zmazaní cookies si sa musel prihlásiť znovu. Takže v tvojom prípade sa nič nemení.
Zverejnené

doteraz som sa casto aj na druhy den prihlasil a bol som lognuty...

a to sa mi pacilo, nemusel som furt vypisovat login a heslo

Zverejnené

no to ani ja nechapem, ale dialo sa to, stacilo mi ak som si otvoril raz denne fsp a nemusel som sa nikdy hlasit

Zverejnené

Ok, môžem otázočku? Čím by to mohlo byť, že ma to už druhýkrát odhlásilo pri pilnom čítaní fóra? :lol: Nestopoval som to, ale mohlo to byť tak po 10-15 minútach...

Zverejnené

Ja som sa ešte od 1.8. neodhlásila, len keď som bola na nete v škole. A vždy som prihlásená.

Zverejnené

Ok, môžem otázočku? Čím by to mohlo byť, že ma to už druhýkrát odhlásilo pri pilnom čítaní fóra? :lol: Nestopoval som to, ale mohlo to byť tak po 10-15 minútach...

Môže to byť vec prehliadača. Mne sa to ešte nestalo iba vtedy keď som blbol s cookies. Doma preto odporúčam toto. Na verejných počítačoch však nie.

Zverejnené

Hmm, takže mi zostáva dúfať, že to bola len náhoda, pretože teraz sa tvári ako všetko v poriadku. A k tvojím úvahám, kde by mohol byť problém - prehliadač mám stále ten istý, s cookies som neblbol a keďže som bol z môjho zaheslovaného pc, tak to pamätanie si ma bolo tiež zapnuté... Preto mi to nešlo do hlavy a chcel som vedieť, či nevieš, čo by to mohlo byť... No nič, snáď fakt len niečo zblblo... :lol:

Zverejnené

Tak v to dúfam aj ja, pretože včera som tu nebol dlhšie než 15 minút a vyhodilo ma to zo 4 či 5 krát. Napokon som to vzdal a venoval sa zmysluplnejšej činnosti. Ak to bolo cieľom updatu, dokonale sa podaril... :lol:

Zverejnené

Táto verzia Fóra má tzv. "stronghold" cookies. Neviem presne ako to funguje, ale cookies odteraz detekujú všetko, myslím že aj ID počítača. Takže ak si cookies pamätajú Ignyho ID počítača a logne sa Hedge tak to Ignyho odpáli. Problém by zrejme nebol keby ste mali rozdielne IP. Môj skromný názor. Ja problém nemám a nemá ho nikto kto si zafajkne "Remember me". Spravte si poriadok najmä vo svojej sieti. Resp. otestujte to tak, že iba jeden z vás bude na nete, čo to bude robiť.

Zverejnené

Práve testujeme, sme tu obaja pripojení, zatiaľ nikoho neodpojilo... A s tým poriedkom v sieti - ak by sa to ukázalo ako problém, radšj si pretrp naše občasné uľavovanie alebo prispej na novú prípojku, pretože my si ju kvôli jednému fóru zriaďovať nebudeme :lol:

Edit: ak si s tým nič nerobil, tak potom je to záhada, pretože už vyše 20 minút všetko obom šlape, takže ktovie na základe čoho si to niekedy zmyslí povyhadzovať niekoho...

Zverejnené

takže ktovie na základe čoho si to niekedy zmyslí povyhadzovať niekoho...

Mne sa to stáva občas vtedy keď som tu na Fóre a hrabem sa zároveň na test fóre, príp. v admin paneli oboch fór. Inak nie.
Zverejnené

Absolútne bez problému... A to som mal naotváraných aj viac okien a bol prilogovaný celý večer, hoci som nemal čas čítať... Po refreši v pohode, tak ako za starých čias... Axel, ak si s tým nič nerobil, potom mi je to záhadou... Alebo to robíš ako môj provider - čokoľvek mu reklamujem, nie je problém vôbec u neho, ale záhadne to začne v tom momente fungovať aj u mňa... :lol: :)

Zverejnené

Myslím že problémy mohlo spôsobovať to že za posledné 2 dni sa vymenili 3 verzie Fóra (2.1.7, 2.2.0, 2.2.1), u každej som robil špeciálne nastavenia. Problém mohol sa u teba stať ten, že si mal nacachované staré dáta.

Po upgrade fóra odporúčam vždy vymazať cache a aj cookies.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

otazka pre niekoho kto tomu rozumie takze asi pre vecsinu. vymazali mi nazov tohto fora tak so to nanovo vyhladal v google a ked som klikol tak som bol hned prihlaseny a ani nick ani heslo to odo mna nechce. je to ok ? alebo to neni ok?

Zverejnené

Pamätali si ťa cookies. Keď sa prihlásiš tak sa tvoje údaje uložia do takého malého súboru, ktorý je uložený na tvojom počítači.

Keď si sa naposledy prihlasoval tak si sa prihlasoval cez formulár priamo na stránke alebo si klikol na link Prihlásiť sa?

Zverejnené

kedysi na zaciatku mi doll poslala link a ked som sa vtedy prihlasil tak odvtedy sa uz neprihlasujem. lkiknem na freespace a som vybaveny.

Zverejnené

Tak pri prihlasovaní si klikol zrejme na ten link a zafajkol Pamätať si ma.

Preto sa nemusíš prihlasovať. Ale takýto postup odporúčam používať iba doma.

Inde sa vždy odhlasuj.

Zverejnené

ja som na nete len doma tak sa tym ani netrapim . len prosim ak by sa tu ojavili nejake hluposti v mojom mene berte na vedomie ze mi vlastne deti robia prieky. dakujem :lol:

Zverejnené

Tak sa odhlasuj a máš po probléme. Nezabúdaj že takto majú prístup k tvojmu kontu, k tvojím Súkromným správam a čo ja viem čo ešte.

Zverejnené

ked som si zvykol ze minaju moje koruny toto ma az tak netrapi :lol:

Zverejnené

mna ot furt odhlasuje, zavrem stranku, dojdem sem o 4 minuty a so odhlaseny, niekedy aj kratsie

Zverejnené

mne to robí podobne

zvyčajne sa musím prihlásiť trikrát, aby som zostasla raz prihlásená

aj s prihlásením "zapamätať si ma" na mňa často kašle

niekedy odhlási hneď, niekedy to trvá dlhšie ... nedošla som na žiadny rozumný systém, podľa ktorého sa rozhoduje ...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov