Skočiť na obsah

VoIP

weirdo

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nuz, vsimol som si, ze takato tema tu este nie je ... vyuzivate tieto sluzby? ak jo, ktoru najradsej?

zaroven chcem poprosit o radu ... rad by som usetril par koruniek a nasiel nejaku VoIP siet, z ktorej sa da lacno volat na Slovensko. Pri SkypeOut sa plati 2,50 sk na pevnu a 8sk na mobil / minuta. najviac ma vsak vytaca ze tarifikacia je len minutova. nepoznate nieco lacnejsie? potreboval by som nieco, co sa da dobijat cez Visa kartu.

• Odpovedí 6
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• weirdo

4

• Sniper

1

• Nokia

1

• Daekin

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Nie, vôbec to nepoužívam.

Inak, ak ide o telefonovanie cez net nemám to ani ako uplatniť. S tými čo by som potreboval volať ani nevedia že niečo také existuje :lol:

Zverejnené

tak som nasiel paradnu sluzbu. hodina volania na pevnu linku na slovensko je 0.70 EUR

www.voipdiscount.com

Zverejnené

tak som sa tam vcera zaregistroval, zaplatil 10EUR a je to super. mam prevolanu viac jak polhodku a este stale mam 9.63 ... fantazia.

Zverejnené

kedze nasa firma ponuka voip tak samozrejme aj sama na tom funguje :lol: rozdiel vo volani nevidim ziadny, ale to asi zalezi aj od ustredne a inych veci, do hlasu az tak moc nevidim :)

Zverejnené

nokia, hod sem ponuku. nech viem, ci mate lepsie ceny.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

A ) nema Skype lacnejsie ceny pri volani na telefony?

B ) PC to PC je zadarmo :)

C ) zaujimavy je Gizmo projekt. ten ma teraz po volania do 60 krajin na pevne linky zdarma. Uz aj do CZ :) Dufam, ze coskoro pribudne aj SK :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov