weirdo Zverejnené 13. Máj, 2006 Zverejnené 13. Máj, 2006 nuz, vsimol som si, ze takato tema tu este nie je ... vyuzivate tieto sluzby? ak jo, ktoru najradsej? zaroven chcem poprosit o radu ... rad by som usetril par koruniek a nasiel nejaku VoIP siet, z ktorej sa da lacno volat na Slovensko. Pri SkypeOut sa plati 2,50 sk na pevnu a 8sk na mobil / minuta. najviac ma vsak vytaca ze tarifikacia je len minutova. nepoznate nieco lacnejsie? potreboval by som nieco, co sa da dobijat cez Visa kartu.
Sniper Zverejnené 13. Máj, 2006 Zverejnené 13. Máj, 2006 Nie, vôbec to nepoužívam.Inak, ak ide o telefonovanie cez net nemám to ani ako uplatniť. S tými čo by som potreboval volať ani nevedia že niečo také existuje :lol:
weirdo Zverejnené 19. Máj, 2006 Autor Zverejnené 19. Máj, 2006 tak som nasiel paradnu sluzbu. hodina volania na pevnu linku na slovensko je 0.70 EUR www.voipdiscount.com
weirdo Zverejnené 20. Máj, 2006 Autor Zverejnené 20. Máj, 2006 tak som sa tam vcera zaregistroval, zaplatil 10EUR a je to super. mam prevolanu viac jak polhodku a este stale mam 9.63 ... fantazia.
Nokia Zverejnené 21. Máj, 2006 Zverejnené 21. Máj, 2006 kedze nasa firma ponuka voip tak samozrejme aj sama na tom funguje :lol: rozdiel vo volani nevidim ziadny, ale to asi zalezi aj od ustredne a inych veci, do hlasu az tak moc nevidim :)
weirdo Zverejnené 21. Máj, 2006 Autor Zverejnené 21. Máj, 2006 nokia, hod sem ponuku. nech viem, ci mate lepsie ceny.
Daekin Zverejnené 16. August, 2006 Zverejnené 16. August, 2006 A ) nema Skype lacnejsie ceny pri volani na telefony?B ) PC to PC je zadarmo :) C ) zaujimavy je Gizmo projekt. ten ma teraz po volania do 60 krajin na pevne linky zdarma. Uz aj do CZ :) Dufam, ze coskoro pribudne aj SK :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz