Nokia Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 leg to je chyba, ako ma druhy clovek vediet co chces ked nic nepovies? to si ma z prstu vycucat?
Polaris Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 Nokia ty to vies vzdy tak krasne podat a vysvetlit cloveku :lol:
Nokia Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 Polaris to ja ale vravim kazdemunememu decku ani vlastna mater nerozumiea vytaca ma ked niekto po mne nieco ocakava ale nepovie co chce :lol: ale inac som kludny clovek :)
doll Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 a on sa vobec nechyta??? sak je chlap... :-)ono ked je taka prilezitost ze kukame film tak sa to vzdy zvrhne....lenze teraz rozmyslam ako casto kukavame filmy :lol: naposledy spominana sobota no a ci sa chyta ci nie...ja neviem...dobre vie aky mam apetit, ale hold, asi som trafila na nepraveho, kedze jemu to az tak nechyba a na dotaz ze to chcem, ze uz nemozem vydrzat, tak mi povie "vydrz, potom ked budeme spolu to, tak to bude krajsie" :) lenze nevie pochopit ze pre mna to je krasne vzdy....a ved nejde len o to "milovanie"... k sexu patri aj nejaka ta stipka adrenalinu a neprekonatelnej vasne a chuti, cize rychlovky, pripadne ked nas popadne chut ...zacnem si zvykat na slovensky priemer sexovania? :) ;) isto mi raz, dva krat do tyzdna nestaci!!!!! potom som nervozna, mam blbu naladu....a ako to bude pokracovat neskor???dufam ze nestratim chut na sex tiez ;)
Polaris Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 No ja mam hokejovu horucku, takze moja priatelka momentalne tiez trpi, ze nema ehm...vsak vieme :lol: :)
Nokia Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 polaris len u teba to je docasne, kym je hokej predpokladama nie ako u dollinho frajera trvale :lol:
doll Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 presne tak :lol: co by som dala za to vidiet plamen chticu v jeho ociach.... :) a dravost, ze po mne tuzi.... proste nema tak velke libidoco uz, aj takí ludia suhorsie len, ze ja ho mam dost velke...co nie je dobra kombinacia
game Zverejnené 3. Máj, 2007 Autor Zverejnené 3. Máj, 2007 to je úplne chybná kombinácia, keď tam túžbu nevidíš teraz, keď ste si noví, ani tam nebude.ten chlapec je iný typ, má iné potreby. podľa toho, čo som čítala v tvojich roztrúsených príspevkoch, myslím, že chýba len krôčik k tomu, aby ťa poslal na vyšetrenie, k psychiatrovi či liečiť sa, či ti začal vyčítať, že nie si v poriadku . čím skôr ho pošleš k vode, tým lepšie.nie som expert na veci erotické, ale ľudských vzťahov som už zopár videla.je celkom možné, dokonca som si istá, že budem tvrdá : ale toto nie je klasický prípad "odumierania lásky" či vzťahu ... toto nie je vzťah, ani nikdy nebude, nechci trestať samu seba za svoje libido - či za jeho znížené libido ... nevykresľuj si ho takého, aký nie je, a pre teba nikdy nebude - a naopak, ty nebudeš preňho ten rozdiel je tam priveľký - to ani nie je rozdiel, to sú diametrálne odlišné potreby ty sa predsa vieš ozvať, nielen na moderátorov ? toto nie je láskaty nie si človek, ktorý sa v najsúkromnejšej a dôležitej sfére svojho života dá len tak ponižovať. a on ťa teraz ponižuje.
doll Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 som tak teraz uvazovala, ci to nahodou neprameni este v niecom: pred rokom ukoncil dvojrocny vztah.... a ma tak napadlo ci nema hlavu a srdce este tam,pri nej...ze zalubeny je, ale este kusok z toho vsetkeho mu ostalo v srdci a pamäti ja fakt neviem :lol: ale game, toto vsetko co tu pises si uvedomujem :)
choze Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 DOLL- a ci nahodou nie je zenaty a k tebe si chodi len oddychnut od zeny ? :lol:
Nokia Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 doll minule som cital taku teoriu ze clovek potrebuje polovicu casu z trvania vztahu na spamatanie sa z nehoto znamena ze ak uz je rok po dvojrocnom vztahu tak by to malo byt ok... predsa len rok mi prijde dost dlha doba tak len aby si si tym nedavala nejake falosne nadeje :lol:
choze Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 nokia - nesranduj ja mam 21 rocny vztah ale to sa neda zabudnut ani za tych 10rokov.
Nokia Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 choze nevravim zabudnut ale spamatat sa z neho sak citaj trosku poriadne nez len pisat hluposti
choze Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 nokia pre dnesok ti odpustam. ja viem co si myslel teraz skusme pomoct doll v jej neskutocnom probleme ona chce on nechce dam jej cislo na moju zenu u nas je to vecsinou naopak mohli by sa dohodnut a najst riesenie mozno potom budu vsetci spokojni. :lol:
doll Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 hmm...a co ak je to tym, ze sme si neni "vzacni" lebo poviem narovinu..nas sexualny zivot zacal v priebehu par dni po zacati vztahu....obaja sme to chceli,lebo sme to dlho nemali...ale nik z nas nerozmyslal nad nasledkami... co ak chcel dobyjat? a uz odrazu nema co?od zaciatku vztahu sme sa videli kazdy den /nepocitajuc dva dni/...nie sme sebou uz nasytení?nehladame nieco co by ten plamienok v nas rozputalo?...a hlavne on? pretoze napisal mi ze to ochladlo mozno preto,lebo uz nema co dobyjat
pralinka Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 neviem ci to bude v tom zacati vztahu "priskoro", i ked pri kazdom je to individualne... u nas to bola velka nahoda, obaja sme mali rozchody skoro v rovnakom mesiaci, a o mesiac a nieco na to sme sa dali dokopy a nikdy som nevidela ani len naznak ze by myslel na byvalu, ak je clovek zalubeny, nema preco mysliet na nieco, co bolo, resp pokial clovek lubi niekoho ineho, byvaly je pre neho spomienkou a neriesi ho, naco... ak naozaj lubi... a co sa tyka toho, ze mozno ste sa jeden druheho presytili....tak skoro? je podla mna velmi cudne, aby po uz tak kratkom case stratil na teba chut a sex bral ako povinnost.... a kazdodenne stretavanie, pokial sa kazdy z vas stretava aj s inymi ludmi, nevidim problem...my nie sme spolu denne, lebo mam teraz vela skoly, a on ma aj svoje konicky, kamosov, ale ked sa da, hned sme spolu.... "lebo uz nema co dobyjat"...to je divny argument :-/ ako sa k tebe chova s odhliadnutim na sex?
Sniper Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 minule som cital taku teoriu ze clovek potrebuje polovicu casu z trvania vztahu na spamatanie sa z neho to znamena ze ak uz je rok po dvojrocnom vztahu tak by to malo byt ok...V praxi mám overené že táto teória má veľmi krehké základy.
doll Zverejnené 4. Máj, 2007 Zverejnené 4. Máj, 2007 no po vcerajsom zamysleni sa som prisla k zaveru, ze to ako sa sprava je vlastne "normalne" /len my ostatni sme zvyknuty, ze prvorade vo vztahu je ten sex pripadne dost dolezity..../ viem, bude sa vam to zdat divne, ale nepoznate ho...nepoznate jeho povahu, dobru stranku...rozpisovala som vlastne iba to zle.. dnes sa s nim stretnem, a uvidim co vymyslime... malinkas ohliadnutim na sex? ja to teraz beriem uplne inak /lebo vcera mi povedal jednu zasadnu vec, ktoru rozoberat nechcem/a nesexovali sme uz tyzden....takze to sa neda ani vyjadrit uvidim po dnesku co bude...ci to ukoncime alebo pojdeme dalej sakra, ja to tu rozoberam ako v nejakej poradni, az na to ze to tu moze kazdy citat :lol:
choze Zverejnené 4. Máj, 2007 Zverejnené 4. Máj, 2007 doll- vztah nie je len o sexe a ked o teba nestoji hlavne sa mu nevnucuj lebo bude tebou aj pohrdat. mas predsa svoju hrdost a cest tak si to uchovaj. a on isto nie je jediny na svete a mozno je namieste najst spolocnu rec a uzatvorit dohodu kde budes aj ty musiet ustupit zo svojich poziadaviek. nieco ty nieco on a dohoda mozna.
game Zverejnené 4. Máj, 2007 Autor Zverejnené 4. Máj, 2007 choze, nie ľudia môžu byť a v mnohých prípadoch sú tak rozdielni, že žiadna dohoda nie je možnáa nebude ten vzťah fungovať, keď je tak rozdielne libido partnerovčiže sú vzťahy, ktoré práve naopak, než hovoríš : sú o sexe a človek sa nezmení fámy o tom, že toho druhého sa dá pretvoriť na svoj obraz, majú tuhý korienok iste, každý vzťah si vyžaduje obrovskú dávku tolerancie ... keď to nefunguje, tak adieu
choze Zverejnené 4. Máj, 2007 Zverejnené 4. Máj, 2007 ono ja som to bral z pohladu ze v jej veku som mal uz 2 rocneho syna a myslim ze je cas najst si partnera s ktorym uz sa rata do buducnosti to znamena zacat sa aj obojstranne prisposobovat . je nieco ine mat 16 a zohnat frajera len na sex a na zaplatenie koly v bare. ale asi mas pravdu ak su takto odlisni hned na zaciatku je dost iste ze by to nefungovalo ani v buducnosti. a preto doll hladaj si ty niekoho pekneho a dobreho a aby ho bavil sex s tebou.
game Zverejnené 4. Máj, 2007 Autor Zverejnené 4. Máj, 2007 quotujem celý chozeho príspevok, aby nebolo treba listovať, na čo odpovedám: ono ja som to bral z pohladu ze v jej veku som mal uz 2 rocneho syna a myslim ze je cas najst si partnera s ktorym uz sa rata do buducnosti to znamena zacat sa aj obojstranne prisposobovat . je nieco ine mat 16 a zohnat frajera len na sex a na zaplatenie koly v bare. ale asi mas pravdu ak su takto odlisni hned na zaciatku je dost iste ze by to nefungovalo ani v buducnosti. a preto doll hladaj si ty niekoho pekneho a dobreho a aby ho bavil sex s tebou.toto je to, čo rozrieši takýto prípad o tom tu hovoríme dokola : že sú totálne odlišní choze, keď si mal ty kedysi v tom veku už dvojročného syna, to je tvoja vec ... a je jasné, že človek hľadá nejakého partnera, je to prirodzené, ale napriek tomu by som povedala, že si mal toho syna aj na tú dobu dosť mladý... dnes je trochu iný život, ľudia chodia po svete, hľadajú zamestnanie, učia sa, a približujeme sa pomaly ale iste k štandardu západu, usadiť sa až po tridsiatke, štyridsaťročný mladoženáč nie je nič výnimočné, a deti sa rodia o hodne starším mamičkám, než pred pätnástimi rokmi... a rozvodov bolo toľko, že ich nestíhali súdy ... nemýľ sa, nezovšeobecňujem iste, ide tu aj o hľadanie partnera, ale partnera, ktorý človeka prijme ... takého, aký je - aj muž ženu, aj žena muža preto toľko vykladám o obrovskej tolerancii
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz