Skočiť na obsah

Odborník na veci erotické :-))

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nech mi dotknutý / Pol@r!$ / prepáči... ale vážne som nemohla odolať ... :)

otvorte si celé subfórum Erotika :

všetky témy končia príspevkom Pol@r!$a .... a to tak bez debaty a radikálne, že nikto sa neodváži odporovať .... mne sa to strašne páči ;)

tento chlapec rozhodne nebude v starobe spomínať len na pracovné úspechy :lol:

a samozrejme sa to týka CELEJ TEJTO SEKCIE .... :)

/ a teraz jedna otázka .... prečo je podľa vás v nás ostaných ten blok ... že sa nevieme k takej krásnej a prirodzenej a ľudskej činnosti vyjadriť bez rozpakov, bez toho, aby sme sa červanali, či odpovedali otázkou, či jednoducho ... kým sa to týka toho druhého, tak to ešte ide... ale keď nás, sme neistí ... a nejde to ... /

• Odpovedí 50
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• doll

12

• Polaris

9

• Nokia

9

• choze

6

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

:lol: :) :) Uff ufff uffff.....no GAME....teraz ma nikto nebude chciet zobrat na chatu ;) ;) ;)

Zverejnené

toš ja bych sa rozkecala tiež, ale nemam moc času navštevovať toto forum :lol:

Zverejnené

No ako tak pozerám, tak ten podmieňovací spôsob, čo použila Doll ("toš ja bych sa rozkecala tiež") v praxi znamená, že namiesto Pol@r!$a je teraz autorom posledných príspevkov skoro vo všetkých témach ona :lol: V každom prípade má Pol@r!$ zdatnú konkurenciu... :)

Zverejnené

nemam moc času navštevovať toto forum smile.gif

Tos ja sa zase osobne smejem na tejto casti vety :lol: ;) :) :) Akoze nemam cas, ale hlavna vec, ze na ostatnych rubrikach sa rozipusje az az ;)

Zverejnené

polaris

očuj moje zlate...

chodim sem min raz za tyzden, snazim sa...a mozem ja za to, ze zrovna je tu v poradi xy tem za sebou o erotike /kde si prispel posledny ty/ a treba nieco doplnit...??? na?? :lol:

Zverejnené

Dollphinka......stale nevravis k veci....radsej pis na danu temu :lol:

Si mala cas mi napisat, tak uz si mohla aj daco pikantne doplnit :) Ale uz som teda tiiiisko..... :)

Zverejnené

POLARIS /sa ti ospravedlnujem za skratenu verziu tvojho nicku, ale akosi sa mi to nechce kopcit :) /

je vikend, som doma, na vlastnom compli, v klude

cez tyzden som v skole...a tam sa moc prispievat neda...akosi sa nemozem sustredit :lol:

tak...a co by si rad pikantneho???hmm?? /ale rychlo, lebo nas tu zrusia za chat :) /

Zverejnené

To musis ty vediet :) Nebodaj ti mam radit, ze o com mas rozpravat :lol: Ked nechces, nemusis...ja sa len snazim o to, aby som odbural bariery a kecli vsetcia o svojich zazitkoch a tak. Mne je jedno ze o com....ked mas daco.....napis :)

Zverejnené

ja s tym problemy nemam...si si mohol vsimnut :lol:

takze nemaj boja, co budem mat na srdci, to sem hodim....

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

To, kto sem píše, je akože odborník.

Ja som dlho túto tému nemohol najsť, aj keď sem teraz občas zabrúsim, za odborníka sa nepovažujem. Dovolím si niečo zacitovať.

Ani ten najväčší odborník nedokáže v očiach ženy čítať, maximálne len slabikovať.

:lol: :)

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

Tato tema velmuo aj rychlo skoncila...No nevadi...ale posnazim sa pokecat v rubrikach...uz mam aj viac casu, takze tolko k tomu...Otazky a rady mi piste sem :lol:

Just joking :) Kazdy hlavne nech prispeje...bo nech som tu neni sam...ale ako vidim...tak sa to uz aj rozbehlo :) TO je ono....konecne pokec o vsetkom ;) Pekne sa rozmnozime a pojdeme do boja so Shivanmi ;)

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

No ono to je možná tým že se to týka taky toho druhého.Rozkecat se o sexe není až taky problém.Ale druha strana by se mohla cítit podvedená.

:lol:

Zverejnené

uhm ... keď si poriadne pozrieš tieto "nudné" témy :lol: , aj rozkecať sa o sexe vie byť pre niekoho dosť problém :)

Zverejnené

Tož proběhl jsem tuto tému a zjistil jsem že všichni chodí do školy,někde pracují,jsou utahaní a někteří dokonce nemají o sex zájem :lol:

Kouknu vedle

Zverejnené

uhm ... keď si poriadne pozrieš tieto "nudné" témy :) , aj rozkecať sa o sexe vie byť pre niekoho dosť problém :)

;)

Určitě to není problém pro Tebe ale i tak jsem nezaznamenal žádnou Tvojí odpověd.

;)

Asi na nás chystáš něco- unikum-.Už se těsím

Zverejnené

:) ajaj ... vtipný chlapec si, treba nechať :)

Určitě to není problém pro Tebe ale i tak jsem nezaznamenal žádnou Tvojí odpověd.

uhm, predsa len tam kdesi bude problém s tým kecaním ;) obávam sa, že unikum nebude :lol:

Zverejnené

KTO VIE POVEDAT JASNE CO CHCE

sakra, chcem vyse sexu :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Co chcem? To jedine cez postu poviem a aj to len vynimocnym ludom :lol: :) :)

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

co chcem? hmmm, no som sam doma a nemam to ako zuzitkovat, takze nejaku zenu k tomu :lol: :)

Zverejnené

No to myslim, ze vacsina ludi...konkretne muzov to chce :lol:

To by sme sa mali hej :)

Zverejnené

kedze som bola "uspokojena" naposledy v sobotu /ach jo :lol: /, tak dnes som to nemohla nechat len tak

po nasom nevydarenom dnesnom zapase som ho zatiahla do mojej izby, bolo mi uplne jedno ze v kuchyni je mamca, sadla som nanho a chcela TO, ale az chorobne :)

chudak, sak az sa zlaknut musel :)

nakoniec z toho nebolo nic, tak som ho este pri dveroch donutila, aby pouzil nejaky ten prstik

a viete co mi povedal? "hmm,zas vytopis susedov" ;) ;) ;)

sakra, no a mozem ja za to ze som taka nadrzana a potom je toho do aleluje? ;)

je normalne ze je zenska tak nahuckana, alebo to mam brat ako nejaky defekt v mojej osobe? ;)

btw,a co sa tyka tej volnej izby, bytu...tak ako pozor, nie kazdy chlap,sakra

radsej sme si pozreli hokej, dve hodky sme cumeli do bedne a cakali pokial nepride moja mama ;)

Zverejnené

doll sak ako sa vravi

kto maze ten jede :lol:

kua ale ja by som to hned vyuzil :) :) ;)

Zverejnené

dollphi

a on sa vobec nechyta??? sak je chlap... :-)

aspon ja som zatial taku situaciu nezazila, musel by byt velmi unaveny, aby sa tomu vyhybal a mam pocit, ze aj to by sa z poslednych sil snazil :lol:

my aj ked mame v plane pozriet si film, tak ho ztazka dopozerame na niekolkokrat :)

o vytopeni susedmi nehovor, my sme jeho susedov vytopili, ale fakt, vanou :) ouuu ;)

Zverejnené

a ja zase skoro nikdy nehovorim co chcem :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov