Skočiť na obsah

Predohra

nutrinka

Odporúčané príspevky

Zverejnené

No ale niekedy sú také okolnosti že asi iba tá rýchlovka môže byť, nie?

• Odpovedí 39
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

7

• arwiel

7

• starsi

5

• Polaris

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Do takých som sa este nedostala a ani nechcem.. sex si má človek pekne vychutnať v pohodlí, nie sa niekam naháňať... to máte ako s fajčením /cigarety mám na mysli/... tiež si rada posedím pri kofolke a pomaly /relatívne pomaly/ ťahám a keď mám fajčiť v strese, keď sa bojím, že ma niekto načape, tak adrenalín mi pokazí celé to čaro dobrej cigaretky...

Zverejnené

praveze najlepsie padne cigareta ked je nejaky stres v kancli alebo tak, idem si von zapalit a ukludnim sa

Zverejnené

ja som to ale myslela trochu inak... toto sa ides ukludnit, ale ja som to myslela tak, ze fajcis este v strese... ale to je o inom...

chcela som povedat len tolko, ze sex si treba vychutnat a citit v tom okamihu len to co k sexu patri a stres by to nemal byt...

Zverejnené

aj po dobrom sexe padne dobre cigareta ... tomu kto húli :lol:

taká rýchlovka

stáva sa, že je taká atmosféra, jednoducho to zrazu obaja veľmi chcete, tak si medzi rýchlymi bozkami vyjasníte, koľko máte na to minút .... a keď relatívne "dosť" tak sa na to vrhnete ...

nie vždy, občas, keď je túžba priveľká, alebo oživenie vzťahu, no ... vlastne aj tam je predohra - rýchla :)

a vie to byť krásne ;) :)

Zverejnené

bože, Game, teraz si mi pripomenula...

ja chcem cigaretu po sexe!

vždy som o tom snivala, aj keď som ešte nefajčila...

Zverejnené

svojej milovanej postieľke by som to nikdy nespravila, no bývalý mal takú super posteľ a teraz keď sme sa rozišli, ako nefajčiarovi by som mu ju tou cigaetou aj podpálila... :lol: :)

Zverejnené

Tiež mám rád keď pri sexe je kľud, keď sa môžeme venovať sami sebe a viem že nás nikto nebude rušiť a otravovať.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Hmmmmm......ta cigaretka nie je fakt zly napad////naposledy, ked som si ju dal, tak to bolo nieco uzasneho....a najlepsie v posteli s partnerom a nevedomky pozerat hore...cize ked ste v prirode tak pekne na oblohu.....a este hudba do toho....to je jediny pripad, kde by som povolil cigaretku....vyskusajte...ale LEN pri tejto prilezistosti :lol:

Zverejnené

hmmm... koľká to romantika... hudba, obloha, cigaretky... dala by som si... teda samozrejme aj s tým milovaním... len keby taká zima nebola... no nevadí... :lol: počkám do leta... :)

Zverejnené

To uz je vec zvyku......ale ver mi....VSETKO sa da, ked sa to nejako schuli do klbka :lol: By si sa cudovala......ale fakt sa to da :)

Zverejnené

:lol: vsimla som si ze rychlovky mavam s mojim priatelom takmer kazde rano /ak sme boli spolu cez noc/...proste rano skorsie vstava, lebo ide do skoly na kurz...uz sa oblieka,ja ho este so zalepenymi ockami "stucham" kam nemam :) .. no a v tom momente sa zoblecie a ideme rovno na vec, ziadna predohra, nic, .. to ma vie vzdy vyburcovat :)

a to mi pripomenulo...minule som unho cakala kedy sa vrati z roboty, no a ked dosiel, zrazu z nicoho nic ma chytil, do postele, hore ruky, pevne ich zovrel, a jednalo sa o ZNASILNENIE...fuuuh,no iny masaker ;) /btw, nie je to sranda, ubranit sa v tom momente ani neda/

tak som /akoze/ kricala ze nie, nie, prosim nie...aaa...nakoniec to skoncilo tak, ze som si ho este sama nozkami "prirazala" ;)

hmmm,ale vseobecne, mam rada ked je pri milovani aj predohra...vid vcerajsok /jahody, lad, slahacka, a dalsi chod sme nazvali "spoznavanie sa" ;) ... hmm,akoze sme sa este len zoznamili/..no a bolo to nadherne

takze predohre zdar ;)

Zverejnené

a to mi pripomenulo...minule som unho cakala kedy sa vrati z roboty, no a ked dosiel, zrazu z nicoho nic ma chytil, do postele, hore ruky, pevne ich zovrel, a jednalo sa o ZNASILNENIE...fuuuh,no iny masaker :) /btw, nie je to sranda, ubranit sa v tom momente ani neda/

tak som /akoze/ kricala ze nie, nie, prosim nie...aaa...nakoniec to skoncilo tak, ze som si ho este sama nozkami "prirazala" :)

Zoberiem si od teba priklad a vyskusam to znasilnenie ;)

Inc raz som to v podstate aj urobil :lol: Priatelka sa prezliekala do domaceho a ostali jej iba ruzovucke nohavicky, no a dalej to uz poznas ;) Juuuuj.....ale som sa tam ryyychlo zakusol ;)

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

venujem sa...ehm..no všetkému na viacero spôsobov, používam rôzne hračky a tak

páči sa mi, keď je partner spútaný a ja môžem robiť, čo chcem a on to nemôže nijako urýchliť ani ísť rovno na vec :lol:

ešte je dosť v pohode striptíz s fajn hudbou (na toto žerem Portishead)

inak si na predohru až tak nepotrpím, ak nie je vhodné miesto a dosť času, viac si užijem pri samotnom sexe

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov