nutrinka Zverejnené 10. Máj, 2006 Zverejnené 10. Máj, 2006 máte radi?praktizujete?ak, tak čomu všetkému sa venujete? :lol:dlhé, krátke alebo žiadne a radšej idete "rovno na vec"?
Sniper Zverejnené 10. Máj, 2006 Zverejnené 10. Máj, 2006 Ano ano ano, predohra je dôležitá, môže byť dlhá a vášnivá.. :lol: Čomu sa venujem? Najmä prsiam, to je základ :)
Hellé Zverejnené 10. Máj, 2006 Zverejnené 10. Máj, 2006 :lol: alebo krátka typu: malý už spí?Hej.Supééér :) ..za toho smajlika sa hanbim, samozrejme :)
cizy Zverejnené 10. Máj, 2006 Zverejnené 10. Máj, 2006 mam rad ako kedy, niekedy uz by som siel rovno na vec hned ale inak mam rad comu vsetkemu sa venujem? bradavkam, krku, perám...neskor nizsím partiám a potom uz nasleduje co je kazdemu jasne :lol:
Sniper Zverejnené 10. Máj, 2006 Zverejnené 10. Máj, 2006 Aj krk a ušné lalôčiky sú celkom erotogénne zóny ... :lol: :)
game Zverejnené 10. Máj, 2006 Zverejnené 10. Máj, 2006 trochu sa to mení ... podľa nálady, únavy, podľa podnetov.... :lol: občas takmer nie je potrebná .... to je u mňa krk, zboku na krku jedno miesto .... častejšie je potrebná ... a vítaná... a postupne všetko .... celý človek ... :)
pralinka Zverejnené 10. Máj, 2006 Zverejnené 10. Máj, 2006 axel :lol: neopakuj po mne z inej temy! :) to sem hodis akoby sa nechumelilo :)
Sniper Zverejnené 10. Máj, 2006 Zverejnené 10. Máj, 2006 Neopakujem, teba som vtedy ešte nečítal a toto som napísal hlavne kvôli istej osôbke :lol:
Polaris Zverejnené 11. Máj, 2006 Zverejnené 11. Máj, 2006 No samozrejme, ze predohra musi byt :) Bez toho by to u mna nebolo ani ono...a treba sa predsa s teliickom trosicku pohrat.....co ja osobne milujem, tak su to zenske tela ako take. Proste sa na nahu zenu pozeram ako nieco fascinujuce a nieco nadherneho. Proste parada......takze ja sa musim urcite predtym s telickom pohrajkat. Samozrejme idem od pusinky, cez krcik, potom prsiiicka, brusko a nakoniec sa hrajkam aj s nozkami a jemnymi dotykmi sa priblizujem k drazdiacemu bodu.....dalej sa tam hrajkam s pystekami a ostatne veci uz zalezia od toho, ze aku mam fantaziu a co bude nasledovat dalej. Hlavne musim mat pri tom niekedy pustenu aj hudbu........vyskusajte CHICANE....ak sa niekomu zapaci....tak neolutujete....take myslienky vs napadnu, ze sami seba prekvapite :lol:
doll Zverejnené 12. Máj, 2006 Zverejnené 12. Máj, 2006 predohra...v spravnej dlzke...ma vie tak moc vyhecovat, ze uz sama otvorim "naruc" pre dotycneho :lol: milujem jemne hrajkanie sa s perami...rada kuskam jemne dolnu peru alebo natahujem boztekami...milujem, ked mi je boztekovany krk, to ma vie vyhecovat milujem, ked sa mi partner jazyckom hra s bradavkami a celkovo prsiami a ide smerom nizsie, na brusko .. a samozrejme ze ruky pracujunasledne zacnu pracovat aj tie moje....a rada hecujem aj partnera...svojimi ruckami na vlastnom tele ;) a toto iste rada robim aj partnerovi...rada sa hrajkam..a hlavne, rada provokujem a drazdim :) pripadne, mensi striptizik...hehe,spomienky na zaclonu ;) ... netreba si vsimat dlha, kratka? zalezi s kym som...ak to niekto "umí" tak kludne aj dve hodiny /zazila som uz take, a to bolo teda...no comment :) /,a ak to niekto "neumi",tak nezbyva nic jineho, jen rovno vlitnou na to ;)
starsi Zverejnené 25. Máj, 2006 Zverejnené 25. Máj, 2006 No keď je dobrá predohra - povedal by som je to ako deň otvorených dverí. :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 25. Máj, 2006 Zverejnené 25. Máj, 2006 zaaazrak .. a nesnivalo sa ti to? :lol:
doll Zverejnené 26. Máj, 2006 Zverejnené 26. Máj, 2006 ja mam pocit...ze skor zenam ide o predohru, nie ani tak o samotny "akt"..chlapi su tí nadrzanci, ktory chcu hned zasunut :lol: ... tak sa tu nehrajte na neviem akych romantikov juuu...naposledy som prezila taku prekrasnu predohru,...a neuveritelne dlhu....juuuj,nebudem ani hovorit... :)
Sniper Zverejnené 26. Máj, 2006 Zverejnené 26. Máj, 2006 Blbosť... naposledy predohra trvala asi 3 hodiny :lol:
RoSo Zverejnené 26. Máj, 2006 Zverejnené 26. Máj, 2006 ..chlapi su tí nadrzanci čo ja môžem za to? chémia robí svoje :lol:
Hedgehog Zverejnené 27. Máj, 2006 Zverejnené 27. Máj, 2006 naposledy predohra trvala asi 3 hodiny :lol:Axel, 3 hodiny? A nezabudol si pri tom načo si ju začínal? :)
starsi Zverejnené 28. Máj, 2006 Zverejnené 28. Máj, 2006 Blbosť... naposledy predohra trvala asi 3 hodiny :)O takej dlhej predohre som ešte nepočul. :lol: Vo všetkých hudobných dielach sú predohry na 100% kratšie :)
starsi Zverejnené 29. Máj, 2006 Zverejnené 29. Máj, 2006 To ti gratulujem šikovných je vraj málo :lol:
game Zverejnené 30. Máj, 2006 Zverejnené 30. Máj, 2006 no... teraz som trochu mimo ... je to tu samý odborník, a každý / či takmer každý je tu chtivý a nadržaný až no ... :lol: / nuž teda, čo presne podľa vás patrí do tej predohry, keď tu tak strašne protestujete proti tej "dlhej dobe" ? takže: čo je podľa vás to, keď viete, očakávate, že spolu skončíte dnes večer v situácii silne erotickej :-) ... ale ešte nie, lebo ste na verejnosti, lebo ešte na to nie je vhodné ani čas, ani miesto ... ale každý pohľad, či "náhodný dotyk" , nenápadné pohladenie, letmé bozky, stisk prstov ... a ešte ďaľšia hromada signálov jasne naznačuje smer ... to nie je predohra ? trvajúca celé hodiny ? predohra je predsa príprava na niečo , čo príde ... čo keď je to práve to, že ste spolu, že je vám dobre, že sa láskanie preruší, začne znovu, rozhovor, úsmev, a znovu dotyk ... a napätie narastá ... ? znalci, čo poviete ?
starsi Zverejnené 30. Máj, 2006 Zverejnené 30. Máj, 2006 A kto ti nebude veriť nech ide do divadla, aj tam bývajú predohry. :lol:
doll Zverejnené 31. Máj, 2006 Zverejnené 31. Máj, 2006 u mna predohra znamena vsetky ukony, ktore su vykonavane v dobe, ked obaja vieme, ze prave za tych par minut, ci nebodaj hodin, dojde k "samotnemu aktu" cize od jemneho bozkavania sa, maznania, hrajkania, atd atd atd...nemusim rozoberat :) myslim vsetko bez prerusenia...cize nie ze sedime v afte, potom prestaneme,pol hodky cestujeme a potom pokracujeme...to ne :lol: a samozrejme aj patri do toho celkova atmosfera toho napätia a vzrusenia ;) tak ma nevyvadzajte z omylu ze prave totok je predohra,jo? :)
starsi Zverejnené 31. Máj, 2006 Zverejnené 31. Máj, 2006 Pýtam sa odborníkov. Môže byť predohra aj pri rýchlovke?
arwiel Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 tak to teda netuším, ja som ani rýchlovku nemala a ani netúžim mať...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz