Skočiť na obsah

Predohra

nutrinka

Odporúčané príspevky

Zverejnené

máte radi?praktizujete?ak, tak čomu všetkému sa venujete? :lol:

dlhé, krátke alebo žiadne a radšej idete "rovno na vec"?

• Odpovedí 39
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

7

• arwiel

7

• starsi

5

• Polaris

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Ano ano ano, predohra je dôležitá, môže byť dlhá a vášnivá.. :lol:

Čomu sa venujem? Najmä prsiam, to je základ :)

Zverejnené

:lol: alebo krátka typu:

malý už spí?

Hej.

Supééér :) ..za toho smajlika sa hanbim, samozrejme :)

Zverejnené

mam rad ako kedy, niekedy uz by som siel rovno na vec hned

ale inak mam rad

comu vsetkemu sa venujem?

bradavkam, krku, perám...neskor nizsím partiám a potom uz nasleduje co je kazdemu jasne :lol:

Zverejnené

Aj krk a ušné lalôčiky sú celkom erotogénne zóny ... :lol: :)

Zverejnené

trochu sa to mení ... podľa nálady, únavy, podľa podnetov.... :lol:

občas takmer nie je potrebná .... to je u mňa krk, zboku na krku jedno miesto ....

častejšie je potrebná ... a vítaná... a postupne všetko .... celý človek ... :)

Zverejnené

axel :lol: neopakuj po mne z inej temy! :)

to sem hodis akoby sa nechumelilo :)

Zverejnené

Neopakujem, teba som vtedy ešte nečítal a toto som napísal hlavne kvôli istej osôbke :lol:

Zverejnené

No samozrejme, ze predohra musi byt :) Bez toho by to u mna nebolo ani ono...a treba sa predsa s teliickom trosicku pohrat.....co ja osobne milujem, tak su to zenske tela ako take. Proste sa na nahu zenu pozeram ako nieco fascinujuce a nieco nadherneho. Proste parada......takze ja sa musim urcite predtym s telickom pohrajkat. Samozrejme idem od pusinky, cez krcik, potom prsiiicka, brusko a nakoniec sa hrajkam aj s nozkami a jemnymi dotykmi sa priblizujem k drazdiacemu bodu.....dalej sa tam hrajkam s pystekami a ostatne veci uz zalezia od toho, ze aku mam fantaziu a co bude nasledovat dalej. Hlavne musim mat pri tom niekedy pustenu aj hudbu........vyskusajte CHICANE....ak sa niekomu zapaci....tak neolutujete....take myslienky vs napadnu, ze sami seba prekvapite :lol:

Zverejnené

predohra...v spravnej dlzke...ma vie tak moc vyhecovat, ze uz sama otvorim "naruc" pre dotycneho :lol:

milujem jemne hrajkanie sa s perami...rada kuskam jemne dolnu peru alebo natahujem boztekami...

milujem, ked mi je boztekovany krk, to ma vie vyhecovat

milujem, ked sa mi partner jazyckom hra s bradavkami a celkovo prsiami a ide smerom nizsie, na brusko .. a samozrejme ze ruky pracuju

nasledne zacnu pracovat aj tie moje....a rada hecujem aj partnera...svojimi ruckami na vlastnom tele ;)

a toto iste rada robim aj partnerovi...rada sa hrajkam..a hlavne, rada provokujem a drazdim :)

pripadne, mensi striptizik...hehe,spomienky na zaclonu ;) ... netreba si vsimat

dlha, kratka? zalezi s kym som...ak to niekto "umí" tak kludne aj dve hodiny /zazila som uz take, a to bolo teda...no comment :) /,a ak to niekto "neumi",tak nezbyva nic jineho, jen rovno vlitnou na to ;)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

No keď je dobrá predohra - povedal by som je to ako deň otvorených dverí. :lol:

Zverejnené

zaaazrak .. a nesnivalo sa ti to? :lol:

Zverejnené

ja mam pocit...ze skor zenam ide o predohru, nie ani tak o samotny "akt"..chlapi su tí nadrzanci, ktory chcu hned zasunut :lol: ... tak sa tu nehrajte na neviem akych romantikov

juuu...naposledy som prezila taku prekrasnu predohru,...a neuveritelne dlhu....juuuj,nebudem ani hovorit... :)

Zverejnené

Blbosť... naposledy predohra trvala asi 3 hodiny :lol:

Zverejnené

..chlapi su tí nadrzanci

čo ja môžem za to? chémia robí svoje :lol:

Zverejnené

naposledy predohra trvala asi 3 hodiny :lol:

Axel, 3 hodiny? A nezabudol si pri tom načo si ju začínal? :)
Zverejnené

Blbosť... naposledy predohra trvala asi 3 hodiny :)

O takej dlhej predohre som ešte nepočul. :lol:

Vo všetkých hudobných dielach sú predohry na 100% kratšie :)

Zverejnené

no... teraz som trochu mimo ... je to tu samý odborník, a každý / či takmer každý je tu chtivý a nadržaný až no ... :lol: /

nuž teda, čo presne podľa vás patrí do tej predohry, keď tu tak strašne protestujete proti tej "dlhej dobe" ?

takže: čo je podľa vás to, keď viete, očakávate, že spolu skončíte dnes večer v situácii silne erotickej :-) ... ale ešte nie, lebo ste na verejnosti, lebo ešte na to nie je vhodné ani čas, ani miesto ... ale každý pohľad, či "náhodný dotyk" , nenápadné pohladenie, letmé bozky, stisk prstov ... a ešte ďaľšia hromada signálov jasne naznačuje smer ... to nie je predohra ? trvajúca celé hodiny ?

predohra je predsa príprava na niečo , čo príde ... čo keď je to práve to, že ste spolu, že je vám dobre, že sa láskanie preruší, začne znovu, rozhovor, úsmev, a znovu dotyk ... a napätie narastá ... ?

znalci, čo poviete ?

Zverejnené

A kto ti nebude veriť nech ide do divadla, aj tam bývajú predohry. :lol:

Zverejnené

u mna predohra znamena vsetky ukony, ktore su vykonavane v dobe, ked obaja vieme, ze prave za tych par minut, ci nebodaj hodin, dojde k "samotnemu aktu"

cize od jemneho bozkavania sa, maznania, hrajkania, atd atd atd...nemusim rozoberat :)

myslim vsetko bez prerusenia...cize nie ze sedime v afte, potom prestaneme,pol hodky cestujeme a potom pokracujeme...to ne :lol:

a samozrejme aj patri do toho celkova atmosfera toho napätia a vzrusenia ;)

tak ma nevyvadzajte z omylu ze prave totok je predohra,jo? :)

Zverejnené

Pýtam sa odborníkov. Môže byť predohra aj pri rýchlovke?

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

tak to teda netuším, ja som ani rýchlovku nemala a ani netúžim mať...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov