bobsapp Zverejnené 3. Júl, 2009 Zverejnené 3. Júl, 2009 Minulý rok som sa ešte rozhodoval medzi Žákovic a Orange Summer. No tento rok ani neprišlo k rozmýšlaniu a hneď som sa rozhodol pre OSDuchonka. Tá slovenská špič ka aj, keď je úzka :) , je isto lepšia na OS. Aspoň pre mňa určite. Ináč minulý týždeň Topfest a 44 000 ľudí.Tak ako to tam bolo s tým stanovým? Bol niekto? :lol:
tomassi Zverejnené 3. Júl, 2009 Zverejnené 3. Júl, 2009 no šak každý máme iný vkus :lol: + nemám chuť si na Duchonke priplácať za miesto pre stan budú tam ľudia, kt. nepočúvajú Desmod atmosférou sú tieto 2 festivaly neporovnateľné
bobsapp Zverejnené 3. Júl, 2009 Zverejnené 3. Júl, 2009 na koncerty idem kvôli 4 kapelám, na ZO je z nich jedine Hex, na OSD je aj Polemic a Para (chýba mi Smola a hrušky)na Desmod som minulý rok už spal a ak bude podobné počasie, bude tomu aj tento rok :lol: peniaze za stan obetujem, pretože môžem parkovať vedľa stanu v lese a nemusím byť s daľšími desiatimi stanmi natlačený na 10m(štvorcových) :) hej, každému vyhovuje dačo iné :)
littlewitch Zverejnené 6. August, 2009 Zverejnené 6. August, 2009 Takzee sa zajtra chystame na 44.rocnik hudobneho festivalu v Cerveniku ..kto sa tam bude vyskytovat ?:lol:
bobsapp Zverejnené 6. August, 2009 Zverejnené 6. August, 2009 hehe, tak na Červeník som rozniesol koopec plagátov, informačných bulletínov, reklamných predmetov, lístkov...ale tak ako každý rok, budem o5 chýbať :lol: pretože
bobsapp Zverejnené 9. August, 2009 Zverejnené 9. August, 2009 Tak čo, aký bol Červeník?Som rád že chalani z Polemicu odohrali večerný koncert na duchonke a nie tam :lol:No a sobota Kryštof, Para, Smile, HS po sebe... :)Ludí ako?Mne sa to zdalo o dosť plnšie ako minulý rok a minulý bolo tak 14 000, tak uvidíme, Marcel len hemžil superlatívmi :)
littlewitch Zverejnené 9. August, 2009 Zverejnené 9. August, 2009 Tak,ked sa k tomu nic nema,dam recenziu Cervenika ja :lol: Urobim maly vysek z toho,co bolo,ze super Arzén- skvela atmoska,vedia to uz s ludmi, a ich spev s prvkami ludovej piesne,fajne Polemic - klasika. Boli super,neviem,preco pises,ze si bol rad,ked boli na Duchonke vecer,oni urobili paradnu show aj na Cerveniku cez den,ja som ich teda zazila tusim vzdy len cez den,aj na Tpofeste,proste mam stastie :) Roztancovali cely amfik. Divokej Bill - paradka! Su klasici,spievali skvele,nevadilo ani dlhe ladenie. AC/DC Hells Bells -revival - tak hlavni tahaci vecera,to mi padla sanka!! To bola skvela a bezchybna show. Mali tam more fanusikov a spievali takmer vsetci. Dali vsetky hity od AC/DC a to prevedenie!! Toto nam Duchonka mohla len zavidiet. Hrali az do polnoci a krasne to bolo ukoncene ohnostrojom. Boli sme prekvapeni,kolko takych "postarsich rockerov" dorazilo a ked som videla nedaleko nas podupavat do rytmu taku tetusku,neverila som vlastnym ociam. Toto Cervenik urobil skvely tah. Zona A - legenda punk-rocku. Po skvelej show zahranicneho hosta som mala trosku obavy,ale boli dostatocne dobri,a spievala som s nimi aj ja :). Konyk je cisty blazon,ale nemeni sa,taky ma byt. Heľenine oči - ja som ich predriemala,za co sa naramne hanbim,lebo to,co som v polospanku vnimala,bolo very gut. Taki blaznivi vyhonare to boli.. A to je vsetko. Viac som nevidela,lebo v sobotu na obed sme sa pobrali domov..
Darkman Zverejnené 9. August, 2009 Zverejnené 9. August, 2009 Som rád že chalani z Polemicu odohrali večerný koncert na duchonke a nie tamAj ja, neviem si predstavit ze by headlinerom na cerveniku bol tento rok niekto iny ako AC/DC Hells Bells. Nemam moc rad revival projekty, pretoze to vo mne evokuje neschopnosti hudobnikov prist s vlastnou hudbou a stylom, ale to co tam predviedli tito chlapci bolo perfektne. Hudba, spev, show, vsetko bolo hodne nazvu "ac/dc", nevymenil by som za nic. To bol skutocne zazitok, ktory sa nevidi kazdy den (narozdiel od polemicu, ktory mozem stretnut na kazdom festivale). Celkovo bolo na cerveniku super a paradne som sa uvolnil :lol:
bobsapp Zverejnené 9. August, 2009 Zverejnené 9. August, 2009 neviem,preco pises,ze si bol rad,ked boli na Duchonke vecer,oni urobili paradnu show aj na Cerveniku vecer je viac ludí + nočné osvetlenie a kedže za tmy ťažko stihnú 2 koncerty, som bol rád, že dali nočný tam. hells bells...skvelý headliner, síce nič pre mňa :lol:, ale určite skvelý
tomassi Zverejnené 8. Október, 2009 Zverejnené 8. Október, 2009 neviete ako je to s odkladaním vecí vŠportovej hale na Pasienkochpočas organizovania koncertovfunguje tam také niečo?
tomassi Zverejnené 12. Apríl, 2010 Zverejnené 12. Apríl, 2010 Vyzerá to na celkom slušné predštátnicové odreagovanie BUM 2010
lopata555 Zverejnené 28. Apríl, 2010 Zverejnené 28. Apríl, 2010 Na Colours of Ostrava vystúpia v lete The Cranberries, Iggy Pop i Afro Celt Sound System bude sa to konať od 15 - 18 júla žeby som si išiel Cranberries vypočuť na živo ? mohol by to byť super zážitok
lopata555 Zverejnené 9. Jún, 2010 Zverejnené 9. Jún, 2010 Alexandrovci budú mať európske turné ... a vystúpia aj v Nitre ... takže ja tam samozrejme nemôžem chýbať :lol: ... lístky už mám kúpené a už aby bolo 20.10 :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 17. Jún, 2010 Zverejnené 17. Jún, 2010 Dnes vecer som koncertoval v meste (na Panenskej) a B. Turzonovova mi prisla blahozelat k premiere skladby :) :lol:
game Zverejnené 17. Jún, 2010 Zverejnené 17. Jún, 2010 to je pekné. gratulujeme aj s Božidarou.kedy bude najbližší koncert ? :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 18. Jún, 2010 Zverejnené 18. Jún, 2010 dakujem. Najblizsi je moj absolventsky 22.VI.2010 :lol: :) :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 22. Jún, 2010 Zverejnené 22. Jún, 2010 Dnes som mal absolventsky koncert v Bulharskom kulturnom centre na Jesenskeho. Moja skladba sa nahravala :lol: Nastala trochu svizelna situace, ked interpreti dohrali a predstupil som s nimi pred publikum, tak niektore rady nechapali, ze kde som sa tam vzal, kedze uvadzacka ma zabudla vopred uviest ako autora :)
littlewitch Zverejnené 30. Jún, 2010 Zverejnené 30. Jún, 2010 Tak mala bosorka sa chysta aj s partiou pubertakov ( budem robit "dozor" :lol: ) na tradicny festak na Zelenu Vodu - Topfest. Dufam, ze nepridem o rozum, kedze mi nemenovany priatel odmietol "pomoc" :)
tomassi Zverejnené 15. Júl, 2010 Zverejnené 15. Júl, 2010 + pozvánka od slimáka z HogoPogo žeby to bol náš slimak???
littlewitch Zverejnené 17. Júl, 2010 Zverejnené 17. Júl, 2010 Tak dnes vyrazame na festacik v nedalekom mestecku, ze lopata :lol: na Vrbovske Vetry
doll Zverejnené 17. Júl, 2010 Zverejnené 17. Júl, 2010 kvazi hudobna akcia dnes, na nemsovskom kupalisku, niekolko stageov, kopec DJ-ov, kopec ludi, voda...ufff, dobre bude :lol: POOL TOOL OPEN AIR PARTY
lopata555 Zverejnené 21. Júl, 2010 Zverejnené 21. Júl, 2010 V Nitre sa dňa 22.8.2010 predstaví legendárna skupina Boney M :lol:
bobsapp Zverejnené 21. Júl, 2010 Zverejnené 21. Júl, 2010 LopatkaNitra 20€Červeník 15€ + kopec ďaľších kapiel, a máš to v polovici cesty :lol: Chcel som sa spýtať, ako je riešené na Žákovic ukrytie sa pred slnkom?Nechcem sa ráno zobudiť a pražiť sa do večera na slnku alebo v stane.
lopata555 Zverejnené 21. Júl, 2010 Zverejnené 21. Júl, 2010 viem viem ale keď budú na Červníku budem ja na dovolenke .. čiže tam ich nestihnem
tomassi Zverejnené 21. Júl, 2010 Zverejnené 21. Júl, 2010 ZakovicOpen ak nie si v stane, tak si buď v areáli, kde je penzión - splachovacie záchody, krčma, velikánska krytá terasa + nejaké tie stromy 2. stage (radioFM) je vlastne krytý stan viac foto resp. v sobotu sa môžeš skryť na tribúne miestneho štadiónu futbalový zápas ŽO účinkujúci vs. ŽO navštevníci inak dobré rozhovory k 10. výročiu ŽákovicOpen Žákovic Open prežil 10 rokov vďaka rodinnej atmosfére Čítajte viac: http://tv.sme.sk/v/16576/zakovic-open-prezil-10-rokov-vdaka-rodinnej-atmosfere.html#ixzz0uLiX1Jyo Ako vznikol Žákovic Open
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz