Skočiť na obsah

Hudobné akcie

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Minulý rok som sa ešte rozhodoval medzi Žákovic a Orange Summer. No tento rok ani neprišlo k rozmýšlaniu a hneď som sa rozhodol pre OSDuchonka. Tá slovenská špič ka aj, keď je úzka :) , je isto lepšia na OS. Aspoň pre mňa určite.

Ináč minulý týždeň Topfest a 44 000 ľudí.

Tak ako to tam bolo s tým stanovým? Bol niekto? :lol:

Zverejnené

no šak každý máme iný vkus :lol:

+

nemám chuť si na Duchonke priplácať za miesto pre stan

budú tam ľudia, kt. nepočúvajú Desmod

atmosférou sú tieto 2 festivaly neporovnateľné

Zverejnené

na koncerty idem kvôli 4 kapelám, na ZO je z nich jedine Hex, na OSD je aj Polemic a Para (chýba mi Smola a hrušky)

na Desmod som minulý rok už spal a ak bude podobné počasie, bude tomu aj tento rok :lol:

peniaze za stan obetujem, pretože môžem parkovať vedľa stanu v lese a nemusím byť s daľšími desiatimi stanmi natlačený na 10m(štvorcových) :)

hej, každému vyhovuje dačo iné :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Takzee sa zajtra chystame na 44.rocnik hudobneho festivalu v Cerveniku ..kto sa tam bude vyskytovat ?:lol:

Obrázok

Zverejnené

hehe, tak na Červeník som rozniesol koopec plagátov, informačných bulletínov, reklamných predmetov, lístkov...ale tak ako každý rok, budem o5 chýbať :lol: pretože

Obrázok

Zverejnené

Tak čo, aký bol Červeník?

Som rád že chalani z Polemicu odohrali večerný koncert na duchonke a nie tam :lol:

No a sobota Kryštof, Para, Smile, HS po sebe... :)

Ludí ako?

Mne sa to zdalo o dosť plnšie ako minulý rok a minulý bolo tak 14 000, tak uvidíme, Marcel len hemžil superlatívmi :)

Zverejnené

Tak,ked sa k tomu nic nema,dam recenziu Cervenika ja :lol:

Urobim maly vysek z toho,co bolo,ze super

Arzén- skvela atmoska,vedia to uz s ludmi, a ich spev s prvkami ludovej piesne,fajne

Polemic - klasika. Boli super,neviem,preco pises,ze si bol rad,ked boli na Duchonke vecer,oni urobili paradnu show aj na Cerveniku cez den,ja som ich teda zazila tusim vzdy len cez den,aj na Tpofeste,proste mam stastie :) Roztancovali cely amfik.

Divokej Bill - paradka! Su klasici,spievali skvele,nevadilo ani dlhe ladenie.

AC/DC Hells Bells -revival - tak hlavni tahaci vecera,to mi padla sanka!! To bola skvela a bezchybna show. Mali tam more fanusikov a spievali takmer vsetci. Dali vsetky hity od AC/DC a to prevedenie!! Toto nam Duchonka mohla len zavidiet. Hrali az do polnoci a krasne to bolo ukoncene ohnostrojom. Boli sme prekvapeni,kolko takych "postarsich rockerov" dorazilo a ked som videla nedaleko nas podupavat do rytmu taku tetusku,neverila som vlastnym ociam. Toto Cervenik urobil skvely tah.

Zona A - legenda punk-rocku. Po skvelej show zahranicneho hosta som mala trosku obavy,ale boli dostatocne dobri,a spievala som s nimi aj ja :).

Konyk je cisty blazon,ale nemeni sa,taky ma byt.

Heľenine oči - ja som ich predriemala,za co sa naramne hanbim,lebo to,co som v polospanku vnimala,bolo very gut. Taki blaznivi vyhonare to boli..

A to je vsetko. Viac som nevidela,lebo v sobotu na obed sme sa pobrali domov..

Zverejnené

Som rád že chalani z Polemicu odohrali večerný koncert na duchonke a nie tam

Aj ja, neviem si predstavit ze by headlinerom na cerveniku bol tento rok niekto iny ako AC/DC Hells Bells. Nemam moc rad revival projekty, pretoze to vo mne evokuje neschopnosti hudobnikov prist s vlastnou hudbou a stylom, ale to co tam predviedli tito chlapci bolo perfektne. Hudba, spev, show, vsetko bolo hodne nazvu "ac/dc", nevymenil by som za nic. To bol skutocne zazitok, ktory sa nevidi kazdy den (narozdiel od polemicu, ktory mozem stretnut na kazdom festivale).

Celkovo bolo na cerveniku super a paradne som sa uvolnil :lol:

Zverejnené

neviem,preco pises,ze si bol rad,ked boli na Duchonke vecer,oni urobili paradnu show aj na Cerveniku

vecer je viac ludí + nočné osvetlenie a kedže za tmy ťažko stihnú 2 koncerty, som bol rád, že dali nočný tam.

hells bells...skvelý headliner, síce nič pre mňa :lol:, ale určite skvelý

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

neviete ako je to s odkladaním vecí v

Športovej hale na Pasienkoch

počas organizovania koncertov

funguje tam také niečo?

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

Vyzerá to na celkom slušné predštátnicové odreagovanie

BUM 2010

Obrázok

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Na Colours of Ostrava vystúpia v lete The Cranberries, Iggy Pop i Afro Celt Sound System

bude sa to konať od 15 - 18 júla

žeby som si išiel Cranberries vypočuť na živo ? mohol by to byť super zážitok

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Alexandrovci budú mať európske turné ... a vystúpia aj v Nitre ... takže ja tam samozrejme nemôžem chýbať :lol: ... lístky už mám kúpené a už aby bolo 20.10 :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Dnes vecer som koncertoval v meste (na Panenskej) a B. Turzonovova mi prisla blahozelat k premiere skladby :) :lol:

Zverejnené

to je pekné. gratulujeme aj s Božidarou.

kedy bude najbližší koncert ? :lol:

Zverejnené

dakujem. Najblizsi je moj absolventsky 22.VI.2010 :lol: :) :)

Zverejnené

Dnes som mal absolventsky koncert v Bulharskom kulturnom centre na Jesenskeho. Moja skladba sa nahravala :lol:

Nastala trochu svizelna situace, ked interpreti dohrali a predstupil som s nimi pred publikum, tak niektore rady nechapali, ze kde som sa tam vzal, kedze uvadzacka ma zabudla vopred uviest ako autora :)

Zverejnené

Tak mala bosorka sa chysta aj s partiou pubertakov ( budem robit "dozor" :lol: ) na tradicny festak na Zelenu Vodu - Topfest. Dufam, ze nepridem o rozum, kedze mi nemenovany priatel odmietol "pomoc" :)

Obrázok

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Obrázok

+ pozvánka od slimáka z HogoPogo

žeby to bol náš slimak???

Zverejnené

Tak dnes vyrazame na festacik v nedalekom mestecku, ze lopata :lol: na Vrbovske Vetry

Obrázok

Zverejnené

V Nitre sa dňa 22.8.2010 predstaví legendárna skupina Boney M :lol:

Zverejnené

Lopatka

Nitra 20€

Červeník 15€ + kopec ďaľších kapiel, a máš to v polovici cesty :lol:

Chcel som sa spýtať, ako je riešené na Žákovic ukrytie sa pred slnkom?

Nechcem sa ráno zobudiť a pražiť sa do večera na slnku alebo v stane.

Zverejnené

viem viem ale keď budú na Červníku budem ja na dovolenke .. čiže tam ich nestihnem

Zverejnené

ZakovicOpen

ak nie si v stane, tak si buď v areáli,

kde je penzión - splachovacie záchody, krčma, velikánska krytá terasa + nejaké tie stromy

Obrázok

2. stage (radioFM) je vlastne krytý stan

viac foto

resp. v sobotu sa môžeš skryť na tribúne miestneho štadiónu

futbalový zápas

ŽO účinkujúci vs. ŽO navštevníci

inak dobré rozhovory k 10. výročiu ŽákovicOpen

Žákovic Open prežil 10 rokov vďaka rodinnej atmosfére Čítajte viac: http://tv.sme.sk/v/16576/zakovic-open-prezil-10-rokov-vdaka-rodinnej-atmosfere.html#ixzz0uLiX1Jyo

Ako vznikol Žákovic Open

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov