Skočiť na obsah

Hudobné akcie

Odporúčané príspevky

Zverejnené

a tak to nie je také nereálne, ja mám často tendencie prebíjať sa dopredu, hlavne keď idem na pár pív predtým a prejdem takto aj celý dav hore dole :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

je tu nejaký šťastlivec, čo má lístky na Metallicu ? ježišikriste, všade vypredané ?!! to nemôže byť pravda !!! vie niekto ešte o mieste, kde sa dajú kúpiť lístky ?

seriózne tu teraz nariekam za compom ako pozerám tie mestá mne dostupné :lol: :)

Zverejnené

A ja chcem ísť na The Prodigyyy, len nemám s kým :lol: Potom by sa už snáď ňáké peniaze našli, huuuu hu huu.

Zverejnené

Tento rok nebude Hodokvas :lol:

Organizatori informovali ze keby teraz sprava hodokvas tak ich to polozi maximalne spravia Minikvas a vyzera ze aj na druhy rok bude max Minikvas

Zverejnené

a ja chcem ísť na Metallicu :) :) :lol:

síce som už raz bola, ale kvôli vlastnej blbosti som si to úplne pokazila a nič som z toho nemala :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

piatok Hudba z marsu v Moravanoch :lol:

čítal som že tento rok na topfeste bude niejaká strašná legenda, že SKA-P

nič mi to nehovorilo samozrejme :), tak som pozrel na youtube a vypadá to byť dosť ok.

niekde som čítal že v česku sa majú predstaviť vracajúci Guano Apes.

mám od nich jednu z mála origináliek, ešte kaziet :)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Legendárny spevácky a tanečný súbor Alexandrovci sa po veľkom úspechu vracia na Slovensko. Do deviatich slovenských miest privezie po prvý raz aj svoj Detský zbor Alexandrovcov.

Slovenské turné odštartujú 2. júna v Nových Zámkoch, ďalej vystúpia 3. júna v Nitre, 4. júna vo Zvolene, 5. júna v Prešove, 8. júna v Humennom, 9. júna v Košiciach, 10. júna v Spišskej Novej Vsi a 11. júna v Žiline. Posledné predstavenie sa uskutoční 12. júna v Bratislave.

Super takže nakoniec ich uvidím aj naživo dúfam. Teda ak my do toho nič nedôjde. :lol:

Zverejnené

coskoro, menovite dnes vecer, v Redute; Antonín Dvořák - Koncert pre klavír a orchester g.mol, op. 33 a Igor Stravinskij - Petruška :lol:

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

tesne pred Depešom - 21.6. sa chystáme do Prahy na Chrisa Cornella, yes yes, úplne koncertný víkend :lol:

jo, a v piatok som bola v rámci majálesu na IMT Smile a Čechomore, oboje veľmi dobré, hoci IMT Smile šiel už v pokročilejšej dobe a pamätám si ich už len matne, ale tak no aj keď som bola značne "unavená" strašne sa mi páčili a spievala som si Duch človeka (škoda, že to nehrali) až do najbližšej krčmy na plné hrdlo :)

Zverejnené

sobota 23.05.2009 - SK, Bratislava, Estrádna sála PKO, 17.00 hod.,

Bratislavský Undergroundový Majáles BUM 2009

line up:

Vandali - 17.00 hod.

Vrbovskí víťazi - 18.00 hod.

Živé kvety - 19.00 hod.

Kosa z nosa - 20.00 hod.

Chiki liki tu-a - 21.00 hod.

ZÓNA A - 22.00 hod.

/ v súčasnej aj pôvodnej zostave! /

Psí vojáci (CZ) - 23.00 hod.

SLOBODNÁ EURÓPA - 24.00 hod.

Ugly Show Girls - 01.00 hod.

01.30 - 04.00 - rockotéka

/ DJ WhiskySE & DJ RomanRF /

moderuje Juraj Kušnierik

www.bum.eu.sk

chcel som ísť, ale bude oslava kamošových narodiek na chate,[/color]

tak aspoň dám do pozornosti, určite sa oplatí

Zverejnené

9.jun NTC sibamac arena....marilyn manson

listky kupene, uz sa tesim :lol:

Zverejnené

áno, áno, tam aj ja chcem, aj keď asi najskôr len na poslednú chvíľu sa rozmyslím a pôjdem sama, lebo keď niekomu spomeniem, že aký super koncert bude len prevracá očam :lol:

Zverejnené

no ja som pisal kamosovi a ten hned reakcia ze "uz si kupil listky?" a na to sa este kamoska pridala, som ani netusil ze ma rada marilyna :lol:

tak neboj, kopec ludi sa najde co ho moze :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

:lol: dnes rano na Pedagogickej Fakulte som mal nahravku svojich huslovych rapsodii pre dvojice Op.13. :)

okrem samotnej hudby som mal radost aj z velmi prijemnej atmosfery.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

dotaz na včerajších účastníkov koncertu depešu

Aj vam sa zdalo, že je ten koncert skôr vo Varšave ako v Bratislave ? :lol:

Zverejnené

asi ste sa ocitli v blbej casti, my sme boli obklopeni cistou Trnavou :lol:

ale pocut bolo vsetky mozne jazyky

Zverejnené

Phersu, to sa nám nezdalo ani náhodou - ale podľa takej skpinky recesistov sa zas mohlo zdať, že vystupovali U2 a ABBA :lol: Kým sa čakalo na začiatok tak vyhukovali "jú-túúúúúúú" a "dancing queeeeeen..." :) hovadá :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

http://zakovicopen.sk/

Obrázok

lístok už kúpený mám, tak prečo nepozvať aj Vás :lol:

opäť to vyzerá na to najlepšie čo doma máme,

ale to je asi slogan k inému pivu, či?

Zverejnené

Mne sa zdá že k Zlatému Bažantovy :lol:

Zverejnené

ty si frajer lopata

ja som si ti nad tým lámal hlavu

a ty to takto hneď z rukáva vytiahneš

fakt si frajer

Zverejnené

len teraz neviem či ma chváliš alebo si to povedal ironicky a ja nerád ostávam v omyle :lol:

Zverejnené

Ja ist na Green Day do vieden v novembri. na statie vypredane, idem na sedenie. tesim ako besna veverica :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov