phersu Zverejnené 17. Január, 2009 Zverejnené 17. Január, 2009 vyzera to na take ministretko na koncerte depešu :lol:
Bijou Zverejnené 17. Január, 2009 Zverejnené 17. Január, 2009 a tak to nie je také nereálne, ja mám často tendencie prebíjať sa dopredu, hlavne keď idem na pár pív predtým a prejdem takto aj celý dav hore dole :lol:
Bijou Zverejnené 28. Január, 2009 Zverejnené 28. Január, 2009 je tu nejaký šťastlivec, čo má lístky na Metallicu ? ježišikriste, všade vypredané ?!! to nemôže byť pravda !!! vie niekto ešte o mieste, kde sa dajú kúpiť lístky ?seriózne tu teraz nariekam za compom ako pozerám tie mestá mne dostupné :lol: :)
hisham Zverejnené 28. Január, 2009 Zverejnené 28. Január, 2009 A ja chcem ísť na The Prodigyyy, len nemám s kým :lol: Potom by sa už snáď ňáké peniaze našli, huuuu hu huu.
phersu Zverejnené 28. Január, 2009 Zverejnené 28. Január, 2009 Tento rok nebude Hodokvas :lol: Organizatori informovali ze keby teraz sprava hodokvas tak ich to polozi maximalne spravia Minikvas a vyzera ze aj na druhy rok bude max Minikvas
Bijou Zverejnené 28. Január, 2009 Zverejnené 28. Január, 2009 a ja chcem ísť na Metallicu :) :) :lol: síce som už raz bola, ale kvôli vlastnej blbosti som si to úplne pokazila a nič som z toho nemala :)
bobsapp Zverejnené 7. Marec, 2009 Zverejnené 7. Marec, 2009 piatok Hudba z marsu v Moravanoch :lol: čítal som že tento rok na topfeste bude niejaká strašná legenda, že SKA-Pnič mi to nehovorilo samozrejme :), tak som pozrel na youtube a vypadá to byť dosť ok. niekde som čítal že v česku sa majú predstaviť vracajúci Guano Apes.mám od nich jednu z mála origináliek, ešte kaziet :)
lopata555 Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 Legendárny spevácky a tanečný súbor Alexandrovci sa po veľkom úspechu vracia na Slovensko. Do deviatich slovenských miest privezie po prvý raz aj svoj Detský zbor Alexandrovcov. Slovenské turné odštartujú 2. júna v Nových Zámkoch, ďalej vystúpia 3. júna v Nitre, 4. júna vo Zvolene, 5. júna v Prešove, 8. júna v Humennom, 9. júna v Košiciach, 10. júna v Spišskej Novej Vsi a 11. júna v Žiline. Posledné predstavenie sa uskutoční 12. júna v Bratislave. Super takže nakoniec ich uvidím aj naživo dúfam. Teda ak my do toho nič nedôjde. :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 3. Apríl, 2009 Zverejnené 3. Apríl, 2009 coskoro, menovite dnes vecer, v Redute; Antonín Dvořák - Koncert pre klavír a orchester g.mol, op. 33 a Igor Stravinskij - Petruška :lol:
Althea Zverejnené 12. Apríl, 2009 Zverejnené 12. Apríl, 2009 Radiohead v prahe ,august, cakam na listok 15tehoooooo
Bijou Zverejnené 3. Máj, 2009 Zverejnené 3. Máj, 2009 tesne pred Depešom - 21.6. sa chystáme do Prahy na Chrisa Cornella, yes yes, úplne koncertný víkend :lol: jo, a v piatok som bola v rámci majálesu na IMT Smile a Čechomore, oboje veľmi dobré, hoci IMT Smile šiel už v pokročilejšej dobe a pamätám si ich už len matne, ale tak no aj keď som bola značne "unavená" strašne sa mi páčili a spievala som si Duch človeka (škoda, že to nehrali) až do najbližšej krčmy na plné hrdlo :)
tomassi Zverejnené 11. Máj, 2009 Zverejnené 11. Máj, 2009 sobota 23.05.2009 - SK, Bratislava, Estrádna sála PKO, 17.00 hod., Bratislavský Undergroundový Majáles BUM 2009 line up: Vandali - 17.00 hod. Vrbovskí víťazi - 18.00 hod. Živé kvety - 19.00 hod. Kosa z nosa - 20.00 hod. Chiki liki tu-a - 21.00 hod. ZÓNA A - 22.00 hod. / v súčasnej aj pôvodnej zostave! / Psí vojáci (CZ) - 23.00 hod. SLOBODNÁ EURÓPA - 24.00 hod. Ugly Show Girls - 01.00 hod. 01.30 - 04.00 - rockotéka / DJ WhiskySE & DJ RomanRF / moderuje Juraj Kušnierik www.bum.eu.sk chcel som ísť, ale bude oslava kamošových narodiek na chate,[/color]tak aspoň dám do pozornosti, určite sa oplatí
bobsapp Zverejnené 16. Máj, 2009 Zverejnené 16. Máj, 2009 Slovenský punk dnes v Moravanoch Zóna A a Slobodná Európa :lol:
Nokia Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 9.jun NTC sibamac arena....marilyn mansonlistky kupene, uz sa tesim :lol:
Bijou Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 áno, áno, tam aj ja chcem, aj keď asi najskôr len na poslednú chvíľu sa rozmyslím a pôjdem sama, lebo keď niekomu spomeniem, že aký super koncert bude len prevracá očam :lol:
Nokia Zverejnené 22. Máj, 2009 Zverejnené 22. Máj, 2009 no ja som pisal kamosovi a ten hned reakcia ze "uz si kupil listky?" a na to sa este kamoska pridala, som ani netusil ze ma rada marilyna :lol:tak neboj, kopec ludi sa najde co ho moze :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 3. Jún, 2009 Zverejnené 3. Jún, 2009 :lol: dnes rano na Pedagogickej Fakulte som mal nahravku svojich huslovych rapsodii pre dvojice Op.13. :) okrem samotnej hudby som mal radost aj z velmi prijemnej atmosfery.
phersu Zverejnené 23. Jún, 2009 Zverejnené 23. Jún, 2009 dotaz na včerajších účastníkov koncertu depešu Aj vam sa zdalo, že je ten koncert skôr vo Varšave ako v Bratislave ? :lol:
Bijou Zverejnené 23. Jún, 2009 Zverejnené 23. Jún, 2009 asi ste sa ocitli v blbej casti, my sme boli obklopeni cistou Trnavou :lol:ale pocut bolo vsetky mozne jazyky
Ignatius Zverejnené 23. Jún, 2009 Zverejnené 23. Jún, 2009 Phersu, to sa nám nezdalo ani náhodou - ale podľa takej skpinky recesistov sa zas mohlo zdať, že vystupovali U2 a ABBA :lol: Kým sa čakalo na začiatok tak vyhukovali "jú-túúúúúúú" a "dancing queeeeeen..." :) hovadá :)
tomassi Zverejnené 2. Júl, 2009 Zverejnené 2. Júl, 2009 http://zakovicopen.sk/ lístok už kúpený mám, tak prečo nepozvať aj Vás :lol: opäť to vyzerá na to najlepšie čo doma máme, ale to je asi slogan k inému pivu, či?
tomassi Zverejnené 2. Júl, 2009 Zverejnené 2. Júl, 2009 ty si frajer lopata ja som si ti nad tým lámal hlavua ty to takto hneď z rukáva vytiahnešfakt si frajer
lopata555 Zverejnené 2. Júl, 2009 Zverejnené 2. Júl, 2009 len teraz neviem či ma chváliš alebo si to povedal ironicky a ja nerád ostávam v omyle :lol:
Althea Zverejnené 3. Júl, 2009 Zverejnené 3. Júl, 2009 Ja ist na Green Day do vieden v novembri. na statie vypredane, idem na sedenie. tesim ako besna veverica :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz