Jump to content

Recommended Posts

Posted

Závidieť si aj sny...

No kam to smerujeme... :lol:

Posted

no vidíš to ?! a toto mi robí furt !!! :lol: :)

... ja stará nebudem

ani ja :)

inac aj mna to prekvapuje, ze zo vsetkych prave game mava asi najcastejsie ;)

houbelec, moji zlatí ;) preto sú tu, lebo sú zaznamenané ako zriedkavé čudá ;)

Posted

sa divím, že aj ja mám celkom dosť erotických snov a najdivnejšie na tom je, že s mojím drahým... :lol:

Posted

Dnes sa mi sníval príjemný sen so sesternicou mojej bývalej spolužiačky zo strednej... (hoci v skutočnosti ani neviem, či tá exspolužiačka vôbec nejakú sesternicu má :lol: )

Posted

(hoci v skutočnosti ani neviem, či tá exspolužiačka vôbec nejakú sesternicu má :) )

môj skromný názor, že na tom vôbec ale vôbec nezáleží a je to celkom zanedbateľná záležitosť :lol: podstatné je to, čo sa s ňou snívalo :)
  • 2 months later...
Posted

takmer som to sem zabudla napísať ... neuveriteľné, však ? :lol:

včera sa mi sníval po dlhom čase jemný príjemný sen, na úplne nepravdepodobnom už neexistuúcom mieste s niekým, kto sa tam dostal ktovieako ... ale akosi tam v tom sne patril :)

Posted

eroticke sny som mal, ked som bol maly.

:) :) ;) :lol: ;) boha uz dlho som sa tak dobre nezarehlil.

ja som vtedy cital leporela.

takmer som to sem zabudla napísať ... neuveriteľné, však ? ;)

včera sa mi sníval po dlhom čase jemný príjemný sen, na úplne nepravdepodobnom už neexistuúcom mieste s niekým, kto sa tam dostal ktovieako ... ale akosi tam v tom sne patril ;)

ze som taky smely, game ty si single?

Posted

moje sny sú nezávislé od stavu, snívať sa môže s hocikým a môže to byť príjemné za každých okolností :lol:

... neuveriteľné je to, že som to sem včera zabudla pre pobavenie a závidenie hish a lega napísať :)

Posted

nic v zlom len ze periodicita tvojich snov mi hovori ze lutujem tvojho terajsieho/buduceho partnera..... :lol: a to su len sny :)

Posted

periodicita erotických snov niečo znamená ? :lol:

viem o človeku, ktorému sa nesnívajú vôbec, a partnerku / partnerky nie je treba ľutovať, sám je vzrušujúci a vyžaruje z neho mužnosť :)

nezáleží aj od partnera, ako partnerku prebudí ? :)

Posted

haha podla Freuda znamena.....

ta druha cast, to sme sa navzajom nepochopili.

hm ja by som nevedel hodit len tak do placu svoje sny a navyse eroticke a podrobne ich rozoberal....tym nikoho neodsudzujem, kazdy sme iny a rozhodujeme sa slobodne.

Posted

sníval sa mi veľmi živý erotický sen... s jednou kamarátkou :lol:

ale bol dosť dobrý... :)

Posted

haha podla Freuda znamena.....

ta druha cast, to sme sa navzajom nepochopili.

hehe, iste, podľa Freuda :lol:

ale pochopili ... že som ako psí čumák, všakáno ? :)

Posted

1,ano podla freuda. psychoanalyza a tak....to frci doteraz :lol:

2,nie NEPOCHOPILI. a teraz si uz uplne mimo lebo ja sa NEPAMATAM ze by som ta kedykolvek nazval ci uz priamo alebo nepriamo psim cumakom. a to z troch dovodov.

1. nikdy nesudim ludi pokial mi k tomu sami nedaju dovod-tym skor ked ich nepoznam

2. KEBY si aj bola psi cumak tak to je TVOJA vec nie MOJA

3. ten najhlavnejsi: ak by som ta chcel nazvat psim cumakom tak mi VER ze to spravim NAROVINU a PRIAMO a nebudem okolo toho behat ako macka okolo horucej kase. To aby bolo medzi nami jasno.

summa sumarum: nie NEMYSLIM si ze si psi cumak. aj ked ja sa toho napocuvam tiez dost.

Posted

fajn.

tak sa vrátime k erotickým snom ... aj s psychoanalýzou, rozhodne to budú ešte zaujímavé poznatky

Posted

zrejme som zásobu podobných snov vyčerpala na nejakú chvíľu ... dnes sa mi snívalo, že som išla na podozrivom bicykli na nejakých prašných a blatistých cestách a šľapala som do mierneho svahu ako blázon ... a druhý sen, na ktorý som si spomenula práve, bol erotický, krátky a krásny.

čo na to psychoanalýza a la Freud ? :lol:

Posted

podozrivy bicykel -pravdepodobne bol ukradnuty a znamena to ze si sa citila pre nejaky dovod nesvoja. sexualna frustracia,neistota .....?

prasne cesty....jednoznacna indikacia sucha, neurody, zaniku, .....tuzba po zivote/sexe(pociatku, zrodeni...)?

blatiste cesty- tazky zaciatok, vidina ciela napriek prekazkam....

a dostavame sa k zaaaaveru: slapat do kopca ako blazon- slapat: namaha, tazke dychanie, stonanie,tlkot srdca, spotena pokozka + do toho kopec ako: vrchol, vyvrcholenie...

:lol: :) :) ;)

Posted

bicykel bol postarší, mala som pocit, že patrí môjmu starému otcovi, ale nevidela som ho, len som vedela, že idem na bicykli - / to je fakt : na jeho bicykli som sa kedysi niečo našľapala : ) /

šľapanie do mierne svahu - bola to cesta, ktorou sme chodili kedysi k Váhu ... cesta na násyp, pokrytá bledou pieskovitou a ílovitou zemou, blato nebolo hlboké, len na povrchu a bolo bledé ako mierne vyjazdená cesta : )

šľapať do kopca sa tam muselo, keď sa človek chcel dostať na jeden nábeh na starom bicykli na druhú stranu, musel šliapnuť do pedálov už pekný kúsok od násypu : )

keď sa dostal na vrchol a spustil sa dolu na druhej strane, mal čo robiť, aby si nerozbil nos na tej rozjazdenej ceste ... : )

exteriéry boli trochu zmenené, ale bola to cesta na Váh aj s násypom aj dedkovým bicyklom : )

či to znamená to, čo vyšlo v analýze, to neviem :lol:

nad ránom som sa prebudila a potom sa mi sníval ešte jeden sen ... len jemne, bez akéhokoľvek vrcholu :)

Posted

ano ano je to PRESNE to. bez pochybnosti. :lol:

ten druhy uz rozoberat nebudem. nepoznam detaily a tie patria len tebe. :)

Posted

mno ... neviem celkom iste, či vôbec sú veci, ktoré sú bez pochybností : ) keď sa mi zajtra bude snívať čosi, čo bude znamenať presný opak ? aj to bude bez pochybností ? :lol:

uhm, ten druhý sen je len môj :)

Posted

ale su. je. smrt je bez pochybnosti. ale to sme mimo.

zajtra sa ti BUDE snivat opak. pre ten sen ktory nasledoval po tour de france. v zmysle vyvazenosti. :lol:

Posted

ale čo s analýzou ? jeden deň v živote ťažkosti a suchoty a druhý všetko v poriadku ? :lol:

tak dobre, nech je to hlavne erotika, aby mi nemal kto vyčítať, že sa mi ich sníva málo :)

Posted

v poslednej dobe sa mi casto sniva s mojim ex...

asi je to tym ze sme znova obnovili komunikaciu.. a mam pocit ze je uz len otazkou casu kedy sa stretneme

• 2 months later...
Posted

a čo s bdelými snami ?

s bdelými erotickými snami ?

Posted

Ja som už nemal erotický sen ani nepamätám. Ja mávam v poslednej dobe len také budovateľské, spojené s rôznymi prestavbami a pod. alebo žiadne, možno si ich len nepamätám.

Ale možno v budúcnosti keď sa mi bude snívať, že náhodou prestavujem nejaký erotický salón by sa to sem dalo zaradiť. :lol: