Skočiť na obsah

Erotické sny

Odporúčané príspevky

Zverejnené

snívate ? :)

taký krásny erotický sen, z ktorého sa ani nechce prebudiť ... a zvyčajne do toho najlepšieho zazvoní budík ... :lol: :)

s kým sa vám sníva, keď sa sníva ? s blízkym človekom, známym, neznámym ? ;)

Zverejnené

Zazil som 2-3 krat ( iba :) ) mokry sen :lol:

DOst haluskaaaaa....v sne som sa miloval.....s neznamou osobkou a vzdy to bolo od zaciatku az do konca........potom to tiez boli aj take eroticke sniiiicky, tam som sa ale vacsinou na zeny pozeral z pohladu 3-tej osoby, takze som sa len " pozeral " :)

Zverejnené

:) mokry zatial nie ;)

ale co sa tyka erotickych tak tie hej a najnovsie to je vzdy ta ista osoba :lol: ale ako vravela game v tom najlepsom zvoni budik. ;) :)

Zverejnené

Musim sa este s dacim priznat a dufam, ze ma budete brat takeho ako doteraz.....ale sem-tam si dam nejaku tu "travu" :) No a haluska ale na tom bola to, ze mokry sen som zazil len po TOM ;) Ale nejako sa o uz na mna nevali :lol: Mozno inokedy....ale momentalne to ani nepotrebujem...staci mi ten nazivo a nieto sa milovat este aj vo sne :) ;)

Dufam, ze par ludi tu "travu" berie ako do pohodky.......totizto mne pomaha na moj bolavy zaludok...co ho mam zniceny z toho, ze moc korenim jedla a celkovo je podrazdeny.........a berem to ako cisto relax ;) Cize si dam 1-3 krat maximalne za mesiav ;) Ale aj to je raritka.........nemal som dokonca raz az rok ;)

Zverejnené

stava sa raz za cas (tak 10x za rok), ale mokry sen sa este nestal :lol:

vacsinou je to so spolubyvajucou ... potom ked sa s nou stretnem, tak moja predstavivost pracuje na plne obratky :)

Zverejnené

Áno snívajú sa mi erotické sníčky.

A s kým...nuž to si nechám pre seba. :lol:

Zverejnené

Spomínam si iba na jeden... a stál za to :lol:

Ale už aj realita je minulosť.

Zverejnené

Ja si spomeniem na vsetky 3...............ale potom som musel frisko dat prat pyzamo :lol: :) :)

Zverejnené

nemavam

co dodat.. :lol:

Zverejnené

L.E.G. von Trips

Potom moc myslis na ine veci asik :lol:

Zverejnené

no obcas aj mne sa taky sen pritrafí ale skor je to sen o zalubeni sa do nejakeho fiktivneho dievcata ale raz sa mi stalo ked som mal 14 ze sa mi snivalo ze som sa zalubil do jednoho dievcata a uz neviem presne popisat co bolo v tom sne ale viem ze o par dni som na to videl v jednom casaku jej fotku a pritom som ju predtym v zivote nevidel...

Zverejnené

FUUUUHA, no pekna haluz.....tak si si mal zohnat na nu kontakt a takto sa s nou zoznamit....jej natlacit kaleraby, ze som ta videl a taaaaak :lol:

Zverejnené

cizy

Len povedat nestaci.....pekne rozpis :lol: Nech vieme, ze ci mame zavidiet, alebo ako si na tom :)

Zverejnené

No ked som sa rano zobudil, tak som bol mokry.........ale orgac som stihol mat este vo sne a plnyyyymi duuuskami som si to vychutnaaval......Mal som sice 2-3 mokre sny...ale len pri jednom som mal orgazmus....to normalne cele prebehlo vo sne...Cela suloz...akoze som nechapal......akurat som nevidel dievcine do tvare, pretoze som to robil zozadu ;) :) ;) :) ;) ;) :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Myslím, že je to individuálne ako u mužov tak aj u žien. Podstatné je však, že to funguje. :lol: :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Erotické sny mám už asi 5 rokov, no nikdy nie s ľudmi, ktorých poznám... :lol:

Zverejnené

A ako sa ti páčia?

tie sny? No, celkom ujdú.... Moja predstavivosť je ale celkom dobrá, čo sa odráža aj na mojich snoch.... :lol:

Zverejnené

No jauž nemám ani erotické sny :) aj keď predstavivosť mám dobrú :lol:

Zverejnené

niet nad živú predstavivosť, keď ste ešte k tomu aj v blízkosti objektu vašich túžob.... :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Eroticke sny su super... ale len doma - ozierackove chaty alebo vylety kde som s viacerymi ludmi na izbe - to neni ono...

Najlepsie je, ze vzdy si pamatam len telo a to co (ne)mala dotycna oblecene... proste vsetko okrem tvare...

potom sa zobudim a rychle checkujem plachtu... :) ale nastastie som v tejto otazke uz ako-tak dozrel, obdobie ked som kazde 4 dni pral pyzamo je uz za nami (nastastie :lol: )

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov