game Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 snívate ? :) taký krásny erotický sen, z ktorého sa ani nechce prebudiť ... a zvyčajne do toho najlepšieho zazvoní budík ... :lol: :) s kým sa vám sníva, keď sa sníva ? s blízkym človekom, známym, neznámym ? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Zazil som 2-3 krat ( iba :) ) mokry sen :lol:DOst haluskaaaaa....v sne som sa miloval.....s neznamou osobkou a vzdy to bolo od zaciatku az do konca........potom to tiez boli aj take eroticke sniiiicky, tam som sa ale vacsinou na zeny pozeral z pohladu 3-tej osoby, takze som sa len " pozeral " :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazmar Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 :) mokry zatial nie ;) ale co sa tyka erotickych tak tie hej a najnovsie to je vzdy ta ista osoba :lol: ale ako vravela game v tom najlepsom zvoni budik. ;) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Musim sa este s dacim priznat a dufam, ze ma budete brat takeho ako doteraz.....ale sem-tam si dam nejaku tu "travu" :) No a haluska ale na tom bola to, ze mokry sen som zazil len po TOM ;) Ale nejako sa o uz na mna nevali :lol: Mozno inokedy....ale momentalne to ani nepotrebujem...staci mi ten nazivo a nieto sa milovat este aj vo sne :) ;) Dufam, ze par ludi tu "travu" berie ako do pohodky.......totizto mne pomaha na moj bolavy zaludok...co ho mam zniceny z toho, ze moc korenim jedla a celkovo je podrazdeny.........a berem to ako cisto relax ;) Cize si dam 1-3 krat maximalne za mesiav ;) Ale aj to je raritka.........nemal som dokonca raz az rok ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 stava sa raz za cas (tak 10x za rok), ale mokry sen sa este nestal :lol: vacsinou je to so spolubyvajucou ... potom ked sa s nou stretnem, tak moja predstavivost pracuje na plne obratky :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
indiana Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Áno snívajú sa mi erotické sníčky. A s kým...nuž to si nechám pre seba. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Spomínam si iba na jeden... a stál za to :lol: Ale už aj realita je minulosť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Ja si spomeniem na vsetky 3...............ale potom som musel frisko dat prat pyzamo :lol: :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 mám a viac nepoviem :lol: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 nemavam co dodat.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 L.E.G. von Trips Potom moc myslis na ine veci asik :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linkman Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 no obcas aj mne sa taky sen pritrafí ale skor je to sen o zalubeni sa do nejakeho fiktivneho dievcata ale raz sa mi stalo ked som mal 14 ze sa mi snivalo ze som sa zalubil do jednoho dievcata a uz neviem presne popisat co bolo v tom sne ale viem ze o par dni som na to videl v jednom casaku jej fotku a pritom som ju predtym v zivote nevidel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 FUUUUHA, no pekna haluz.....tak si si mal zohnat na nu kontakt a takto sa s nou zoznamit....jej natlacit kaleraby, ze som ta videl a taaaaak :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 dnes som mal mega dlhy eroticky sen...a dost dobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 cizy Len povedat nestaci.....pekne rozpis :lol: Nech vieme, ze ci mame zavidiet, alebo ako si na tom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linkman Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 a co uz ste mali orgáč zo sna ? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 No ked som sa rano zobudil, tak som bol mokry.........ale orgac som stihol mat este vo sne a plnyyyymi duuuskami som si to vychutnaaval......Mal som sice 2-3 mokre sny...ale len pri jednom som mal orgazmus....to normalne cele prebehlo vo sne...Cela suloz...akoze som nechapal......akurat som nevidel dievcine do tvare, pretoze som to robil zozadu ;) :) ;) :) ;) ;) :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
starsi Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Myslím, že je to individuálne ako u mužov tak aj u žien. Podstatné je však, že to funguje. :lol: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Erotické sny mám už asi 5 rokov, no nikdy nie s ľudmi, ktorých poznám... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
starsi Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 A ako sa ti páčia? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 A ako sa ti páčia? tie sny? No, celkom ujdú.... Moja predstavivosť je ale celkom dobrá, čo sa odráža aj na mojich snoch.... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
starsi Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 No jauž nemám ani erotické sny :) aj keď predstavivosť mám dobrú :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 niet nad živú predstavivosť, keď ste ešte k tomu aj v blízkosti objektu vašich túžob.... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajk Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Eroticke sny su super... ale len doma - ozierackove chaty alebo vylety kde som s viacerymi ludmi na izbe - to neni ono... Najlepsie je, ze vzdy si pamatam len telo a to co (ne)mala dotycna oblecene... proste vsetko okrem tvare... potom sa zobudim a rychle checkujem plachtu... :) ale nastastie som v tejto otazke uz ako-tak dozrel, obdobie ked som kazde 4 dni pral pyzamo je uz za nami (nastastie :lol: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Ktovie čo sa snívava Brontovi :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts