Skočiť na obsah

Erotické sny

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ja už vážne nechcem erotické sny... sú síce rôznorodé, ale už ma nebavia... vážne... nechcem!

Zverejnené

a to uz preco nechces? :lol:

ja to beriem takto: "ked nie v reale, tak aspon v snoch" ... kua, vsak uzivat si treba nejak

Zverejnené

treba si tie sny aspon vsugerovat :lol:

ked pojdes zaspavat, mysli na nejake prasarny /ehm, odtial potial/...a uvidis co to spravi :)

btw...to tvoje buchanie si do hlavy /smajlo/ vyznieva, ako keby bol cely ten tvoj predchadzajuci prispevok mysleny priamo na tvoju osobu :)

Zverejnené

no ved aj je mysleny len na moju osobu, nemam ani skutocny ani snovy sex :lol: :)

Zverejnené

a to uz preco nechces?

no lebo ma akosi sex nebaví... nemám naň chuť a v snoch mi je už nepríjemný...

a Boh ma vyslyšal a žiaden sa mi nesníval!!!! :) :lol:

Zverejnené

nie je na tom nič akútne...

nemám naň čas a ak aj mám, nemám naň chuť...

a už vôbec sa mi za nikým kôli tejto veci nechce chodiť... /a k nám nik nemôže/

Zverejnené

no lebo ma akosi sex nebaví... nemám naň chuť a v snoch mi je už nepríjemný...

Teeeda... Toto už vyznieva ako "predurčená pre Bronta"... :lol:
Zverejnené

Hmmm...ja mam akosik absenciu teraz ohladom erotickych snov. No dufam ale, ze sa mi potom nejeden pristastii :lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

game, čo si dávaš pred spaním, alebo na čo myslíš, že máš stále také dobré sny? :lol: Aj mne by sa zišli :)

už som začala mať vážne obavy, že mi to hisham nejako zariekla či čo :) odvtedy nič ...

až dnes, fórumák, samozrejme, veď ja už iné ani nepoznám ;) ... niečo ako zaseknutý film, ale krásny a jemný ... hm ;) ... začínal sa vždy odznovu, ale vždy sa posunul o kúsok ďalej, stále o kúsok bližšie ;) ... hm, a to som pôvodne akože išla v nových topánkah k niekomu len tak na návštevu ;)

Zverejnené

Nj game, včera ma prestalo baviť pichať ihly do bábky s tvojou podobizňou :lol: :)

Zverejnené

Mne sa snívalo, že som mal orálny sex s jednou dobrou kamoškou. Hmm dobré to bolo. A najlepšie na tom že vedľa spala moja frajerka. :lol:

Zverejnené

Zacala sa to nadejne, bozkaval som sa s jednou hajzelbabou / ale nie takou štandartnou, bola mlada,pekna a mala kučerave vlasy/

a pamatam sa, že to bolo velmi prijemne,žial musela ist vybrat peniaze za hajzel od jedneho zakaznika :lol: a potom som zabudol, co sa dialo dalej, ale pamatam si, koniec sna:Siel som po poli, v obleku a s nejakou cervenou knižkou, v krovi som videl nejakeho Nemca s puškou, vedel som, že ma trafi, ale aj tak som pokracoval.Vystrelil na mna a trafil ma/ bolo to dost hnusne, lebo som aj citil tu bolest/ a spadol som na zem, prstom som ukazal na svoje srdce, aby ma už dorazil...a potom som sa zabudil

Zverejnené

Nj game, včera ma prestalo baviť pichať ihly do bábky s tvojou podobizňou :) :)

teda hish, si frajerka ;) za to ti budem držať palce za krásne sny :lol: ;)

Zverejnené

Mne sa pred pár dňami snívalo s jednou kolegyňou, veľmi príjemné :lol: njn :)

Zverejnené

hehe, dneska sa mi snival eroticky sen s jednou forumackou :) boli sme v nejakej budove a celkom dobre sme si zasulozili (asi 5x za sebou :lol:)

Zverejnené

poviem akurat tolko, ze sa jej to v tom sne pacilo, to si z neho dobre pametam :lol:

meno ani bohovi

Zverejnené

nooooo, ako to povedat.....mne by sa to isto tiez lubilo, ved 5krat :lol:

aspon zaciatocne pismeno tej dotycnej :)

Zverejnené

nie, to by sa velmi rychlo identifikovalo.

ak ta to upokoji, tak vedz, ze ty si priatela nepodviedla :lol:

Zverejnené

WEIRDO

ak ta to upokoji, tak vedz, ze ty si priatela nepodviedla

SAKRA :lol:

btw...co sa tyka erotickych snov, ja uz ani neviem co to je .... :)

Zverejnené

L.E.G. von Trips, na srandičky to ťa je :) truhlík jeden :lol:

btw. ja mám svoje sny ... a mám na to svojich fórumákov :) ;)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov