game Zverejnené 7. Marec, 2016 Zverejnené 7. Marec, 2016 nemám väčšie problémy ... ide asi tak ako inokedy.závisí od ineternetu - máme vypozorované /a dokonca overené u zopár kamarátov/, že v čase okolo obeda to celé ide vždy najpomalšie ... ale komplet všetko, nielen fórum. s fórom chvalabožku nemám teraz žiadne extra ťažkosti, občas ide pomalšie, ale pri tom skackaní pripojenia si ani nevšímam, že by extra fórum ...
Sniper Zverejnené 7. Marec, 2016 Autor Zverejnené 7. Marec, 2016 Okolo obeda býva veľká záťaž všade, tak to ma netrápi. Všimol som si len ENORMNÝ nárast návštev botov a niekedy mám pocit, že pri klikaní na odkazy je akási dlhá odozva. Preto hľadám nejaké súvislosti medzi tým.
Sniper Zverejnené 7. Marec, 2016 Autor Zverejnené 7. Marec, 2016 Dobre. Stáva sa niekomu, že klikne na odkaz a nič sa nedeje, tak že treba kliknúť znovu?
Tomáš Zverejnené 7. Marec, 2016 Zverejnené 7. Marec, 2016 Mne ide tak aj azet aj fsp aj centrum vsetko ide pomaly. To ti aninymous robia problemy ze blokuju tie stranky a tak. To s tymi odkazmi sa mi zvyklo stavat ale nie tu na fsp hocikde aj na velkych slavnych strankach.
D'Ady Zverejnené 8. Marec, 2016 Zverejnené 8. Marec, 2016 Dobre. Stáva sa niekomu, že klikne na odkaz a nič sa nedeje, tak že treba kliknúť znovu?nie, nezbadal somale ako pise game, zalezi od momentalnej zatazeokrem toho ja mam pomalu linku a otvorenych 20-30 tabov... :P
Tomáš Zverejnené 10. Marec, 2016 Zverejnené 10. Marec, 2016 Vcera poobede az do vecera nesiel forum. Tapatalk sa mi nevedel napojit tak som schvalne dal aj v prehliadaci a pisalo to 404 error co vidavam aj na inych strankach...
game Zverejnené 10. Marec, 2016 Zverejnené 10. Marec, 2016 vieme o tom, nielen poobede, aj doobeda. error 404 je chyba servera. výpadok spôsobil problém u WebSupport.sk / webhosting - server/,netýkal sa konkrétne fóra ako takého. fórum nemalo chybu, ani problém načítavania stránok, fórum bolo a je v poriadku.
Sniper Zverejnené 27. September, 2024 Autor Zverejnené 27. September, 2024 Evidujete v poslednej dobe akési spomalenie, že sa stránky Fóra načítavajú pomaly a po chvíli to zrazu ide normálne, potom zase pomaly a tak stále dookola?
Tomáš Zverejnené 28. September, 2024 Zverejnené 28. September, 2024 Ja som si všimol tolko že niekedy nenačíta vôbec, a keď skúšam refreshnúť tak to niekedy ide niekedy nie, a keď nie, počkám nejaký čas a potom to ide.
Proteus Zverejnené 28. September, 2024 Zverejnené 28. September, 2024 Vcera a predvcerom ano. Dnes uz v pohode.
Sniper Zverejnené 1. Október, 2024 Autor Zverejnené 1. Október, 2024 V Chrome na desktope sa to objavule, frt len načítava a načítava. Vo Firefoex v pohode.
Tomáš Zverejnené 1. Október, 2024 Zverejnené 1. Október, 2024 Ja som si všimol takú vec že keď prepnem na iného operátora alebo wifi tak načíta a keď mám Swan tak sa to buď vôbec nenačíta alebo dlho načítava keď sa tam dostane take je stránka taká rozhádzaná. Prehliadač Safari mobilná verzia. Ale neviem či to má spojitosť s tým s Swanon. Ako sa to kamaráto so servermi kde je fórum. Ale iné stránky idú v pohode.
Sniper Zverejnené 1. Október, 2024 Autor Zverejnené 1. Október, 2024 So Swanom tiež mám niekedy problém, že niektoré weby mi načítava dlho a keď prepnem na dáta z Telekomu, tak sa to načíta hneď.
Tomáš Zverejnené 6. Október, 2024 Zverejnené 6. Október, 2024 Som laik na tieto veci tak len ako príklad že nemôže byť niečo také že Swan používa nejaké také protokoly s ktorými sa konfigurácia fóra nekamaráti. Lebo mne častejšie nenačíta ako načíta. Jakmile som zapol WiFi bezproblémov načítalo. A keby som aj dal hocijakú inú stránku z rovnakého hostingu tak by ju načítal aj Swan. To niečo tu konkrétne musí byť.
Sniper Zverejnené 6. Október, 2024 Autor Zverejnené 6. Október, 2024 Za posledné 3 dni mi Fórum už ide normálne aj na Chrome. Na mobile nikdy nemávam žiadne problémy.
Tomáš Zverejnené 18. Október, 2024 Zverejnené 18. Október, 2024 Skúšal som viacero prehliadačov. Na všetkých to robilo to isté že nenačítalo. Jediný kde ide je firefox focus. Ale na klasickom firefoxe to robí to isté ako na safari, opere, edge, chrome.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz