alfi Zverejnené 15. Máj, 2008 Zverejnené 15. Máj, 2008 Hmmm, mne pred cca hodinou vypadol linuxový stroj a musel som sa vrátiť kvoli zaujímavej blogovej debate na obstarožné XP z druhého HDD... :lol:
Sniper Zverejnené 15. Máj, 2008 Autor Zverejnené 15. Máj, 2008 No a čo to má spoločné s touto témou že tebe vypadol linuxový stroj? Čo sa týka rýchlosti Fóra, dnes mi ide veľmi rýchlo.
alfi Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 Iba to, že mi tiež išlo príšerne pomali načítavanie FSP a vyriešil to druhý OS, na ktorom išlo všetko v pohode. Identifikáciu problému som nechal na pozdejšie.
Sniper Zverejnené 16. Máj, 2008 Autor Zverejnené 16. Máj, 2008 OK, nabudúce treba presnejšie definovať čo máš na mysli, lebo z tvojho popisu to sotva niekto pochopí. Inak podľa toho tebe musel haprovať celý net, nielen FSP. Mne značne zrýchlilo browsovanie po nete keď som si prepol spôsob riadenia cache:
alfi Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 Včera som na to už nemal čas a dnes je to v pohohe na oboch OS. Bez mojho zásahu. A ani ja som to nepochopil. Z Win išlo a z Lin nie. Na jednom PC.
Sniper Zverejnené 17. December, 2008 Autor Zverejnené 17. December, 2008 Zmenil sa hosting (pred pár dňami). Ako rýchlo sa vám otvárajú stránky? Rýchlejšie alebo pomalšie ako na pôvodnom hostingu?
game Zverejnené 17. December, 2008 Zverejnené 17. December, 2008 " 0.0560 sekúnd " zdá sa mi trochu rýchlejšie
Cactales Zverejnené 17. December, 2008 Zverejnené 17. December, 2008 Tiež sa mi zdá, že to je teraz rýchlejšie.
Darkman Zverejnené 18. December, 2008 Zverejnené 18. December, 2008 Mne sa to tiez zda o nieco rychlejsie.
Sniper Zverejnené 20. December, 2008 Autor Zverejnené 20. December, 2008 Mne to tiež ide rýchlejšie. Najmä ak si po dlhšej dobe stránku refreshnem tak ten refresh je o dosť rýchlejší ako na starom hostingu.A to tuším ani eAccelerator nie je aktivovaný.
Sniper Zverejnené 26. Január, 2009 Autor Zverejnené 26. Január, 2009 Keďže sa návštevnosť Fóra mierne zvýšila tak som trochu uškrtil nastavenia: Z tohto dôvodu: Počítadlo počtu zobrazení tém sa nebude aktualizovať okamžite ale len raz za 6 hodín (tzn. že ak nejaká nová téma bude mať 5 príspevkov a 0 videní tak aby ste to nehlásili ako chybu)Dole v kategóriach a témach sa nebude zobrazovať kto sa v kategórii/téme nachádza (šetrí to mysql procesy) atď. Fórum by sa malo mierne zrýchliť resp. bude menej zaťažovať CPU.
Sniper Zverejnené 1. September, 2010 Autor Zverejnené 1. September, 2010 Nemáte pocit, že v poslednom období niektoré stránky Fóra načítava pomalšie?
game Zverejnené 1. September, 2010 Zverejnené 1. September, 2010 mám, ale tu v poslednom čase vôbec funguje net pomalšie, nejaký čas to už sledujemkeď pozriem rýchlosť pripojenia na stránku - aj teraz sem 1,2588 - je to celkom okna striedačku s 12,6595.a s 0,2343 teraz to ide výnimočne rýchlo. asi nemá rád kritiku.
Sniper Zverejnené 1. September, 2010 Autor Zverejnené 1. September, 2010 No však to na "striedačku" ma zaujíma, už si to zisťujem u hostingu či tam nie je na serveri nejaký zombie proces.
Sniper Zverejnené 2. September, 2010 Autor Zverejnené 2. September, 2010 Už sa to asi zlepšilo, ale stále sa to rieši aby to bolo ešte lepšie.
Sniper Zverejnené 20. Február, 2011 Autor Zverejnené 20. Február, 2011 Taká jedna otázka na všetkých: stáva sa vám za posledný týždeň, že občas stránky Fóra akosi dlho načítava až to nakoniec skončí chybou, že stránka sa nedá načítať? A za chvíľu ide všetko ako po masle?Mne to v poslednej dobe robí dosť často, ale zatiaľ sa mi nikto nesťažoval. Teraz som na inom PC v úplne inej lokalite a tu mi Fórum ide veľmi svižne. Neviem či je to tým, že je teraz doobeda, lebo mne to robieva hlavne podvečer, ale mám podozrenie že problém bude asi niekde v mojom PC alebo routri, len je zaujímavé, že mi to robieva len Fórum a nie ostatné stránky webu.
game Zverejnené 20. Február, 2011 Zverejnené 20. Február, 2011 stávalo sa mi niečo podobné pred cca dvomi týždňami, trvanie viac ako týždeň, ale to celý net skackal ako kozľa, nenačítavalo poriadne nič, a na routeri svietili ledva tri svetielka namiesto obvyklého počtu.odvtedy ide všetko v pohode, vrátane FSPF.
Sniper Zverejnené 26. Október, 2011 Autor Zverejnené 26. Október, 2011 Zistil som, že tomassiho avatar je najväčší parazit na Fóre. Spomaľuje načítanie stránok o 1,5 sekundy. Parazitov treba pochytať a zlikvidovať.
Sniper Zverejnené 26. Október, 2011 Autor Zverejnené 26. Október, 2011 vykonám Hneď to zrýchlilo zhruba o sekundu. Vidím, že Drowov avatar je ďalším parazitom, ale ten nie je animovaný. Asi bude príliš veľký. A možno je to len náhoda, ale v testoch tvoj permanentne vybiehal nad jednu sekundu.
Sniper Zverejnené 25. Jún, 2012 Autor Zverejnené 25. Jún, 2012 Ak by ste mali subjektívny pocit, že načítavanie stránok ide pomalšie ako obvykle, tak píšte.
Sniper Zverejnené 7. Marec, 2016 Autor Zverejnené 7. Marec, 2016 Ako vám v poslednej dobe ide Fórum? Nehovorím, že ide zle, ale niečo si potrebujem preveriť. Zhruba od konca februára.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz