Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2006 (Lotyšsko)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

z akýchsi aj mne neznámych pohnútok som odignorovala celé majstrovstvá, až na dnešný zápas o tretie miesto...ježiši to čo bol za hokej???kanaďania hrali strašne /aspoň tú poslednú tretinu, ktorú som si pozrela/.strely mimo, prihrávky na päty, neúčinné bránenie, časté fauly...

naozaj zaslúžený bronz pre fínsko

• Odpovedí 103
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

18

• tomassi

17

• RoSo

14

• Ignatius

13

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Rider akosi dlho sa mi neozývaš na ICQ, čakal som že mi budeš po uplynulých úspechoch zvestovať ďalší - že ste majstri a teba nikde :) :lol:

Kvôli tebe som aj nového smajlíka sem dal aha :)

Zverejnené

ale doslaka, neni mozne. Cesi hrali nadpriemer, ale mam taky pocit, ze s touto hrou by Svedi zrusili absolutne kohokolvek. skoda.

Zverejnené

Cesi hrali nadpriemer

si pozeral nejaký iný zápas, lebo ja som tam dnes videl len švédsky tréning

Zverejnené

Cesi hrali svoj nadpriemer (oproti stastnej hre v niektorych predchadzajucich zapasoch), Svedi excelovali - asi preto svedsky trening.

Zverejnené

treba totakto hneď napísať, teraz je to už v požontku

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Budúcoročné MS v Rusku sa majú hrať v Mskve a nám tak milom Petrohrade

Rusi však uvažujú, že práve s Petrohradu to presunú do Kazane

Zverejnené

Naši zase neprekvapili, ale na rom to môže byť lepšie :) :lol:

A je jedno kde to bude či v Kazani alebo Petrohrade.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Asi žiadna prekvapujúca správa

Július Šupler sa stal trénerom Slovenskej Hokejovej Reprezentácie(na 2 roky) :lol:

teraz ešte len uvidíte aký hokej bude SVK na MS produkovať

Zverejnené

Šupler je dobrý tréner, napr. Duklu trénoval roky, ale titul s ňou tuším nikdy nezískal.

Zverejnené

Neviem či sa nemýlim, ale tuším ten federálny s Duklou vyhral on.... No Julo je dobrý tréner, tak hádam to dokáže aj teraz a prídu úspechy snáď aj nejakého toho kovu... :lol:

Zverejnené

Aj mne sa zdá, že federálny ešte s Bokrošom v obrane získal on

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

No, vyzera to uz lepsie, Suplo je trener, ktory bol zelany a ani verejnost nebude mudra ako Radio Jerevan....

• Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Supler trenerom.........tak to visi zlato vo vzduchu.....ten chlapik je genius a je to naj trener......tak na tieto majstrovstva sa budem konecne pozerat s tym, ze sa dostaneme aj cez stvrtfinale :lol:

KONIEC HOSSOVIZMU!!!! Toho trenera som neznasal......Iba jeho dvoch synov mam rad :)

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

Tak...mozno ze to uz viete, ale tak spisem to sem zatial:

Zle spravy!!! Kto urcite nepride na MS2007: (pravidelne budem postupne doplnat dalsich....i ked veruze by som to uz nerad robil)

LUBOMIR VISNOVSKY - Nasa superhviezda a defenzivna jednotka: Ľubo Višňovský má zlomený členok a minimálne 5-6 týždňov bude nútene pauzovať. Prevelka skoda....asi jedna z najvacsich :lol:

LUBOMIR BARTECKO - Zranenie slabín sa ukázalo vážnejšie a jeho rehabilitácia potrvá ešte minimálne tri-štyri týždne. Urcite sa nezucastni.

ROBERT PETROVICKY - Robo už dlhšie nehrá, keďže pre jeho tím sa sezóna skončila priskoro. Trvalo by dlhý čas, kým by sa znovu dostal do formy. Necíti sa na to, aby bol platným členom reprezentačného družstva na majstrovstvách sveta.

*** RASTISLAV PAVLIKOVSKY - Pred časom sa podrobil artroskopickej operácii lakťa. Jeho účasť v záverečnej príprave je otázna!

Zverejnené

Visnu ani nechcem! Je pravda, ze nemame lepsieho, ale ani AROGANTNEJSIEHO!!! obrancu! "Ja nebudem cestovat nejakym vlacikom!" Namysleny Ken s ruzovuckym kadilakom, co by nechcel, sukromne lietadlo?!

Zverejnené

tento príspevok by sa asi viac hodil do témy čo vás dnes pobavilo

prípravný zápas pred MS

Maďarsko 2:1pp Švédsko

Švédi v modernej László Papp Aréne v Budapešti pred 10-tisíc fanatickými divákmi síce domácich prestrieľali pomerom 43:17, ale recept na výborne chytajúceho Krisztiána Budaia(žeby nejaká rodina s Peťom???) nenašli. Po remíze 1:1 v riadnom hracom čase o víťazstve domácich rozhodol v 64. min v predĺžení pri presilovke Kristián Palkovics po prihrávke Balázsa Ladányiho.

takže Maďari si pripísali skalp ďalšieho elitného tímu

Zverejnené

Neviem prečo, ale MS v poslednej dobe ma akosi netankujú. Možno je to tým, že vrchol sme už dosiahli, a ako keby sme už nemali iný cieľ. Už ani tá partia nie je taká aká bola pred pár rokmi.

Som zvedavý čo bude teraz, ale nemám veľké oči že by sme urobili dieru do sveta.

Zverejnené

Ono to je skutočne viacmenej o mužstve a nie o menách

jasným príkladom je šampionát v Petrohrade, kde sa okolo Mira Šatana, Handzuša a Bartečko skĺbila fakt dobrá partia

Zverejnené

Neviem prečo, ale MS v poslednej dobe ma akosi netankujú. Možno je to tým, že vrchol sme už dosiahli, a ako keby sme už nemali iný cieľ. Už ani tá partia nie je taká aká bola pred pár rokmi.

Som zvedavý čo bude teraz, ale nemám veľké oči že by sme urobili dieru do sveta.

Skorej si myslim, ze to ty si dosiahol vrchol a uz ta nic ineho nezaujima :lol:

A co takto olympijske zlato hmmm? Alebo nejaky ten svetovy pohar? :) Tam mame malu sancu na vitazstva....ale da sa to spravit....ale dovtedy aby sme nezabudli ako chuti vitazstvo, tak aspon na MS si to vychutnat a ja si myslim, ze chalani na tom pracuju.

Ked mame Suplera...tak si myslim, ze to dotiahneme hodne vysoko...dokonca si myslim, ze az na post majstra sveta :)

Zverejnené

Skorej si myslim, ze to ty si dosiahol vrchol a uz ta nic ineho nezaujima :lol:

Asi to bude tým že už mám kopu iných záujmov ako len čumieť do bedne. :)
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov