Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2006 (Lotyšsko)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

do dnešného dňa odriekli účasť deviati zámorskí hráči ... zodpovední sa dali počuť, že medzery doplnia hráčmi z eur. klubov a dostanú priestor mladší hráči... z turínskeho tímu veľa nezostalo ...

nebolo by načase skutočne prestavať celé mužstvo?

nedávno sa hodne rozprávalo o tom, že do detí sa investuje oveľa menej, než pred pár rokmi ... znamená to, že za pár rokov budeme bez skutočne dobrých hráčov ?

a nejaké MS nám už veľa hovoriť nebude ?

máte nejaké tipy, ako v Rige za daných okolností dopadne Slovensko ?

• Odpovedí 103
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

18

• tomassi

17

• RoSo

14

• Ignatius

13

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

No nie sme síce sami, komu odriekali hviezdy, ale... Ak nebudeme mať kopec šťastia a nezahráme tímovo a disciplinovane, tak to bude bieda bez nádeje aspoň na uspokojivý výsledok (o úspechu sa bojím aj tak hovoriť...) :lol:

Zverejnené

Môže sa stať všeličo, ale odkedy sme sa stali majstri (11.5. budú tomu už 4 roky) ideme pomaly ale isto dolu. Takže neočakávam zázraky. Postup do semifinále bude vrcholom.

Zverejnené

Určite má svoj podiel na neúčasti zámorských hráčov aj konflikt Petra Šťastného s Jurajom Širokým. Aspoň u niektorých, aj keď to nikto neuviedol ako dôvod. Peter Šťastný má u hráčov predsa len väčší rešpekt než vedenie SZĽH.

Zverejnené

no tiez tomu zlozeniu nedavam prilis velku sancu, ale tak no obcas sa zazraky deju... :lol:

Zverejnené

Na viac ako semifinále to nevidím, ale NÁDEJ umiera posledná. Zaujímalo by ma však, koľkých hráčov z finále extraligy prizve Hossa do reprezentácie.

Zverejnené

Tak, úvodný zápas Bielorusko - Slovensko: 2 - 1 už máme za sebou. Bolo vidieť, že chlapci sa snažia, mali sme aj smolu (2 žŕdky). Chýbaju im tam však osobnosti, ktoré by zápas potiahli v ťažkých chvíľach. Marián Hossa sám na všetko stačiť nemôže. A ešte to nepríjemné zranenie Lašáka. Čo dodať?

Ťažké to je :lol:

Zverejnené

Uff, tak to je sila. Češi remizovali s Lotyšmi 1 - 1, naši s Bielorusmi prehrali a Rusi proti Kazachstanu hrajú exhibičný zápas. 8 - 1 a to ešte majú pred sebou tretiu tretinu. Doslova ich rozniesli na korčuliach. Po nepresvedčivých výkonoch ruskej zbornej na predchádzajúcich šampionátoch je to riadny šok.

Zverejnené

Tož Bielorusi nám vrátili vlaňajších 2-1... :lol: S Kazachmi to bude existenčný zápas, Rusov zrejme takto totiž nedáme. Ono by stačilo zopakovať "taktiku" Čechov z OH, kde sa ledva dostali do vyraďovacích bojov, pozrazili jedného silného vo štvrťfinále a každé ďalšie umiestnenie by už bolo úspechom....

Zverejnené

No, prekvapenia pokračujú: úradujúci majstri sveta Češi uhrali so Slovinskom výsledok 5 - 4

Zverejnené

Až teraz som si všimol že sme Kazachstan pobili 6:0 :lol:

Zverejnené

Axel, ako vidím, "žiješ hokejom" :lol:

Smola nám pokračuje - okrem zraneného Lašáka aj Majo Hossa vyradený a to pred takým dôležitým zápasom, ako s Rusmi... :)

Zverejnené

Som fanusik hokeja uz riadnu dobu......prehra s Ruskom je VELKAAA skoda :) :) Ale chalani sa aspon snazili a islo im to...nebyt tych blbych presiloviek, tak to uhrame aspon na remizu...ale co uz. Postupili sme aspon do 6finale..........Neviem ci uvidime vobec stvrtfinale......ale mame superov Ukrajincov, Svajciarov a Svedov........tak dufam, ze rozmetame Ukrajincov a Svajciarov....a Svedi??? Ak by sme ich dostali v takom case, kedy im bude jedno, ze ci vyhraju, alebo prehraju...bo vedia taktizovat a ked by si chceli vybrat supera ( ako to bolo na OH ) Tak by sme mohli aj nad nimi vyhrat......ale to je cisto len dedukcia...kazdopadne to bude velmi tazke a budeme pod silnym tlakom...a to my Slovaci moc nezvladame...takze to bude velmi zaujimave, ze co nasi vymyslia.......no ale kazdopadne mi ukazali, ze vedia aspon nieco uhrat.....Lenze treba ich tak rozlzit, aby si nvzajom rozumeli a vedeli kombinovat.........Ale taktiez by som vymenil trenera.....Ja osobne volim za trenera Slovenskej reprezentacie Juliusa Suplera......u mna neni o com....TO je pan TRENER!!!!! Toho si uctievam az do nebies!!! A tych panakov ako pojaseny Jasko a Baca...no tiez ich tam nechcem......Cele vedenie by som vymenil, ak by som mohol. :lol:

Zverejnené

kokos že Švédi - Švajčiari 4:4 no ti poviem ani som nečakal taký výkon od Švajčiarov

Zverejnené

Remizovali sme so Švajčiarmi 2:2. Začína to byť mierne v prdeli :lol:

Zverejnené

Este nieje vsetko stratene a uprimne povedane...som rad, ze nehrame o zachranu...pre mna je toto dost vysoko, lebo s tymio hracmi....neviem, neviem.....chcem im verit, ale este nemaju dostatok skusenosti.....a ani sa necudujem, ked hentaky traja sasovia ich diriguju. Vravim...SUPLER, FILC a mozno BOKROS

Zverejnené

stačí nám zajtra dať dole SWE a potom UKR a postup by mal byť vo vrecku :lol:

Zverejnené

Jasne...neni problem...na co sa vobec o tom bavit :lol:

Zverejnené

No čo ako tipujete dnešný zápas našich so SWE

ja by som poveda, že prehráme 3:2, ale vravím, že vyhráme 4:3 :lol:

ak by zabrali Bielorusi proti SUI a dali ich dole, tak by nám dnes mohla stačiť aj remízka, lebo Syrovníci si dnes domrvili skóre

Zverejnené

Ak SWE s RUS(ktorý majú isté prvenstvo v skupine) čo i len bod musíme dúfať, že sa SUI s BLR nedohodnú na remíze čo by obom zabezpečilo postup.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov