Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2006 (Lotyšsko)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Katastrofálnych 100 sekúnd, počas ktorých sme dostali 3 góly. Hokej je rýchly šport.

• Odpovedí 103
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

18

• tomassi

17

• RoSo

14

• Ignatius

13

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

No ten posledný už bol len výsledkom toho, že už asi prestali koncentrovať, lebo bolo rozhodnuté; pri tom pred ním bola katastrofálna chyba našich dvoch hráčov, ktorí neodohrali puk, asi tiež už bola nahlodaná psychika, inak si to neviem vysvetliť. :) Škoda nevyužitých šancí, Kanada bola hrateľná aj keď boli lepší... no nič, o rok snáď bude lepšie :lol:

Zverejnené

Ale chlapcom sa nedá nič vyčítať. Hrali najlepšie ako vedeli, naša elita sa týchto MS nezúčastnila, takže medaile by boli pre mňa veľkým prekvapením.

Zverejnené

nj posledna tretina bola totalne out, neveli sme sa vschopit na jediny poriadny utok dokonca este aj take chyby

Zverejnené

OK, poslali jsme Ivany zpatky Matce Rusy

a jak koukam to sem tu jedinej Cech :lol: ??

4:3 v prodlouzeni

Zverejnené

som rad, ze Cesi postupili, aspon mam komu drzat palce dalej

ale jedno ma vyslovene na pristupe Cechov k hokeju serie - ze ste si zvykli na vitazstva. Taky laxny pristup k postupu do semifinale, ako dneska, som este nevidel... takisto aj minuly rok - boli ste majstri a nic ... ziadne oslavy, nikto nepil, na uliciach ticho ... ja neviem, ale pristup typu "vyhrali sme, fajn, a co je na tom" sa mi vobec nepaci.

Zverejnené

OK, poslali jsme Ivany zpatky Matce Rusy

a jak koukam to sem tu jedinej Cech :) ??

4:3 v prodlouzeni

:lol: no jo, a ja som mal chvíľu pocit, že našou prehrou s Kanadou sa MS už skončili :) ;)

Zverejnené

Weirdo, keby sme my za tú dobu toľkokrát vyhrali, možno by to bolo to isté... Holt, nám je to cennejšie.. :lol:

Zverejnené

Pravdupovediac, po bronze v r. 2003 tá hokejová eufória podľa mňa dosť opadla. Tu by boli oslavy fakt asi len až po titule. Keby získali bronz tak by to nadšenie nebolo také ako pred rokmi.

Ja už MS nesledujem, nebyť Ridera ani neviem ako Česi a Rusi hrali, a či sa ešte nejaký zápas hrá alebo hral ani neviem.

Zverejnené

...nebyť Ridera ani neviem ako Česi a Rusi hrali, a či sa ešte nejaký zápas hrá alebo hral ani neviem.

Pre mňa už MS tiež skončili, ale na výsledky Čechov mám zas iné zdroje - z Moravy :lol: No ale vidíš, aj našim sa po úspechoch už máli bronz a pritom stále vravím, že pre nás je v podstate veľký úspech už keď sa dostaneme do semi-finále, veď sme tam boli len 4 krát!!! Ľudia sú proste nevďační... Toho roku je úspech dokonca za danej situácie aj štvrťfinále, hlavne keď sme Kanadu potrápili až-až.. A navyše vraj sme dokonca prvý tím, ktorý do štvrťfinále sa dostal napriek tomu, že do osemfinálovej skupiny šiel bez bodu :)
Zverejnené

ja si myslim, ze ludia by boli za kazdu medailu vdacni. nie sme az taki zvyknuti na uspech (myslene ako 1.-3. miesto)

Zverejnené

Síce sa to dotýka vlastne iných MS, ale upieklo sa to na týchto...

Slovensko usporiada MS v roku 2011 !!!

V poradí 75. svetový šampionát budú o päť rokov hostiť dve najväčšie slovenské mestá - Bratislava a Košice. Rozhodli o tom delegáti kongresu Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF) v lotyšskej Rige.

V hlasovaní získala slovenská kandidatúra 70 hlasov, za Švédsko bolo 20 delegátov, za Maďarsko 14 a Fíni sa pred samotným hlasovaním vzdali možnosti usporiadať MS v roku 2011.

Slovenský projekt uspel aj vďaka podpore prezidenta republiky Ivana Gašparoviča, ktorý kandidatúru prišiel podporiť osobne priamo do Rigy. V Košiciach sa MS 2011 budú hrať v novej Steel Aréne, v Bratislave vybudujú novú halu, ktorá by mala vyrásť na pravom petržalskom brehu Dunaja.

Zverejnené

parada :)

este tak zohnat listky, to bude iny natresk :) ale rada by som si pozrela aspon jeden zapas, ale zatial to je daleko :lol:

Zverejnené

Mám predstavu o tom, na ktorom štadióne v Košiciach sa bude hrať. Ale čo v Bratislave?

Zverejnené

Víťaza tohtoročných majstrovstiev si netrúfa odhadnúť, hoci okruh možných adeptov na zlato sa zužuje. "Fíni môžu prekvapiť, i keď Česká republika je krajina šťastlivcov v hokeji," konštatoval Gašparovič.

:lol:

Zverejnené

ok lidicky, Finy jsme odsunuli na boj o 3. misto a zitra hrajem o nejcennejsi kov s vitezem duelu Kanada vs. Svedsko

jinak 3:1 pro nas :lol:

Zverejnené

drzim palce. vole, a ak bude zlato, tak to poriadne oslavujte, lebo ma naseriete, ak tu zase bude ticho!!!

Zverejnené

Tak čo sa hrá teraz tomu sa hovorí hokej

žeby TRE Kronnor získali double??? :) :lol: :)

Zverejnené

mno hrali pekne Kanada vs Svedsko, radsi bych do finale Kanadany, ti jsou slabsi, ale jinak peknej hokej

Zverejnené

mno, ja se jdu vyzvracet a zanadavat si na zluty svine

skoda ze sme hrali hovno, ale takove fiasko sem opravdu necekal

Zverejnené

Po tom čo toto české mužstvo dokazovlo na Švédskych Hokejových Hrách Strieborná medaila príbeh z rozprávkovej ríše.

Však striebornú placku ste ešte nemali a všetko musí byť poprvý krát.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov