RoSo Zverejnené 14. Máj, 2006 Zverejnené 14. Máj, 2006 Celé tieto majstrovstvá sú plné prekvapení. Ešte dobre, že nestávkujem.
Ignatius Zverejnené 14. Máj, 2006 Zverejnené 14. Máj, 2006 ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! :) :lol: :) Super, šance žijú a sú aj dosť reálne... Teraz fakt treba dúfať, že nás podržia tí súperi, ktorí majú, a my sa tiež posnažíme ;) ;)
weirdo Zverejnené 14. Máj, 2006 Zverejnené 14. Máj, 2006 pockat pockat ... ak remizuje BY a CH, tak maju po 5 bodov, ne? a ked my vyhrame s Ukrajinou, tak mame tiez 5 bodov .... potom to zalezi od skore, nie? a to mame lepsie ako Svajciari, a ked vyhrame s UA, tak mozno bude este lepsie ako bieloruske. preco by sme nemali postupit?
tomassi Zverejnené 14. Máj, 2006 Zverejnené 14. Máj, 2006 Ked viac ako dva timy maju rovnaky pocet bodov, tak nerozhoduje uz vzajomny zapas, ale celkovy sucet bodov ziskanych zo vzajomnych zapasov - ak budu body rovnake aj potom - nastupuje skore zo vzajomnych zapasov. Ak by bolo aj vzajomne skore na chlp rovnake, nastupuje los.
Nokia Zverejnené 14. Máj, 2006 Zverejnené 14. Máj, 2006 kokso snad na kazdom servri sa teraz rozobera ze kedy postupime a kedy nie ak rusi zajtra vyhraju, tak nam staci vyhrat a nemusime sa trapit nad zapasom bielorusov so svajciarmiak swedi uhraju aspon bod, tak je pre nas remiza bielorusov so svajciarmi neprijatelna, lebo v tom pripade sa podla pravidiel vytvori "minitabulka" tymov ktore maju rovnaky pocet bodov co budeme my bielorusi a svajciari, no a v tej tabulke sa beru vzajomne zapasy.. tam budeme mat my len bod, svajciari dva, bielorusi tri, takze nepostupime snad to je pochopitelne
tomassi Zverejnené 15. Máj, 2006 Zverejnené 15. Máj, 2006 dnes večer všetci povinne kričať шaйбу РОССИЯ шaйбу
tomba Zverejnené 15. Máj, 2006 Zverejnené 15. Máj, 2006 Ludia nebojte,aj keby svedi dnes utrhli rusom nejaky bod,tak zajtra bude remizka svajciarov s bielorusmi len ak to vyplynie z hry...Svajciarsky trener sa vyjadril pred nasim vzajomnym zapasom v piatok,ze najtazsie sa hra proti priatelom a ze Slovensku vdacia za vela,za to,kde su teraz...Svajciari budu hrat naplno,o to sa nebojim,len sport byva niekedy blbec...
Sniper Zverejnené 15. Máj, 2006 Zverejnené 15. Máj, 2006 Remíza Bielorusov so Švajčiarmi by bola najhoršia alternatíva, nie?V prípade keby Švédi prehrali, my vyhrali a Bielorusko so Švajčiarskom by predsa len remizovalo mali byť štyri tímy po 5 bodov, ako by vyzerala minitabuľka?
tomba Zverejnené 15. Máj, 2006 Zverejnené 15. Máj, 2006 Remíza Bielorusov so Švajčiarmi by bola najhoršia alternatíva, nie? V prípade keby Švédi prehrali, my vyhrali a Bielorusko so Švajčiarskom by predsa len remizovalo mali byť štyri tímy po 5 bodov, ako by vyzerala minitabuľka? Ludia,posledne dva dni mi pripada,ze Slovaci neriesia nic ine,len ako by vypadala tabulka,keby :lol: hokej je fenomen... V tvojej alternative by sme skoncili druhi... Viac na http://ms.hokej.sk/news/42233/index.htm
weirdo Zverejnené 15. Máj, 2006 Zverejnené 15. Máj, 2006 ... a to by vobec nebolo dobre, lebo by sme hrali s Cechmi. na to aby sme mali lahsieho supera (t.j. USA), by sme museli byt prvi a to sa nemoze stat. teraz je sice tazko prepokladat, ako to cele skonci, ale za predpokladu, ze Finsko ostane prve, budem dufat, ze skoncime 4ti.
RoSo Zverejnené 15. Máj, 2006 Zverejnené 15. Máj, 2006 Dnes v robote sme to tiež trochu rozoberali. Celé Slovensko nehovorí o ničom inom. Koľko ľudí berie do úvahy aj možnú prehru s Ukrajinou? Už bolo zopár prekvapení na týchto MS.
Ignatius Zverejnené 15. Máj, 2006 Zverejnené 15. Máj, 2006 Jasné, že existuje šanca, že s Ukrajinou prehráme. Lenže pri rozoberaní šancí na postup proste musíme vyhrať, preto sa to neberie do úvahy. Škoda len, že Rusi nám nepomohli a Švédi bodovali... Teraz je jedinou nádejou, že pri našej výhre nebude remízový stav zápasu BLR-SUI, alebo prípadne aspoň remizujeme a vyhrajú Bielorusi... :lol:
Sniper Zverejnené 16. Máj, 2006 Zverejnené 16. Máj, 2006 Bielorusko - Švajčiarsko 2:1 :lol: Bielorusko nám pomohlo, teraz nám stačí neprehrať a ideme ďalej. Počas posledných 5 minút som bol kvalitne nervózny :)
Ignatius Zverejnené 16. Máj, 2006 Zverejnené 16. Máj, 2006 No veď aj ja som mal dobré nervy, som až učenie musel prerušiť... :lol: Ale ešte jediné šťastie, že aj Švajčiari to prežívali až moc a robili chyby pri rozohrávke... :) Tak a teraz to máme vo svojich rukách, hlavne to dotiahnuť do konca a nedať šancu ďalšiemu prekvapeniu :)
Sniper Zverejnené 16. Máj, 2006 Zverejnené 16. Máj, 2006 Ak nám Ukrajinci nefúknu 6 gólov tak to bude v pohode :lol:
weirdo Zverejnené 16. Máj, 2006 Zverejnené 16. Máj, 2006 nefukli :lol: teraz prezit kanadu ... ak zase dostaneme nejakeho Amika (ako toho trtka minuly rok), tak ma porazi
RoSo Zverejnené 16. Máj, 2006 Zverejnené 16. Máj, 2006 8:0 Náš tým je zvláštny. Raz hrajú akoby mali krídla, inokedy ako keby mali nákovy na nohách. Vôbec si netrúfnem tipnúť si, kto vyhrá MS.
Sniper Zverejnené 16. Máj, 2006 Zverejnené 16. Máj, 2006 No 8:0 proti Ukrajine ma neprekvapuje. Keď aj zajtra budú hrať slovenskú hymnu po výsledku 8:0 tak budem spokojný. :cert:
Ignatius Zverejnené 16. Máj, 2006 Zverejnené 16. Máj, 2006 Mne by nevadila naša hymna ani po výsledku 1-0 :lol:
RoSo Zverejnené 17. Máj, 2006 Zverejnené 17. Máj, 2006 Prvá tretina 17:36 Slovensko - Kanada 1:0 ak už nepadne žiaden gól, bude to podľa Ignatiusových predstáv :lol:
Sniper Zverejnené 17. Máj, 2006 Zverejnené 17. Máj, 2006 Dúfam že Igni bude mať pravdu :lol: Som realista. Kanada hrá lepšie, to sa musí uznať. Potrebujeme byť dôraznejší v útoku. Zápas je otvorený a myslím, že ak sa obraz hry nezmení tak Kanada to môže vyhrať.Nakoniec by to prekvapenie nebolo, hráme zo štvrtého miesta s prvým tímom, nemôžeme už nič stratiť, iba získať.
RoSo Zverejnené 17. Máj, 2006 Zverejnené 17. Máj, 2006 :) Ignatius pravdu mať nebude. Dúfam, že len čo sa týka výsledku. S tou hymnou by to mohlo výjsť :lol: Momentálne je stav 1:1
Ignatius Zverejnené 17. Máj, 2006 Zverejnené 17. Máj, 2006 Ste to tuším zakríkli... :) Ale za tohoto stavu by som našu hymnu bral kľudne aj po nájazdoch, za tie nervy by to stálo... :lol: Hlavne nech sa Nad Tatrou blýska :)
Sniper Zverejnené 17. Máj, 2006 Zverejnené 17. Máj, 2006 Už sme v análnom otvore. :lol: Stretneme sa tu zase o rok.
Odporúčané príspevky