Skočiť na obsah

Ako zvládate rána ?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ako zvládam rána ?

s ubúdajúcim ranným svetlom stále ťažšie ... ako každý rok

najhoršie je do tmy vstať, preťapkať sa do kúpeľne a zažať svetlo ... :lol: :)

• Odpovedí 173
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• chrust

15

• arwiel

13

• Bijou

12

• game

10

Zverejnené

Rána v poslednej dobe veľmi zle, stávať 5:15 sa mi absolutne nepáči, ale tak čo mi iné ostáva, ale dá sa na to zvyknúť, a samozrejme musím hneď vyliezť lebo by som inak zaspal a to by bolo veľmi zle.

Zverejnené

mne sa na počudovanie vstáva celkom fajn teraz, vypustila som z tých zopár nevyhnutných aktivít maľovanie a raňajky/balenie raňajok na cestu/, česanie... posledné dni trhám rekordy, od vyskočenia z postele až po buchnutie dvermi mám zatiaľ najlepší čas 12 minút, kto ma prekoná? :lol:

Zverejnené
12 minút :) .... za 12 minút sa nedá ani poriadne prebrať ... išla si potom správnym smerom a prišla si do správneho zamestnania :lol: ?!?
Zverejnené

jój veľmi zle.,..

napr. dnes som mala budíka na 6:30...

s hrôzou som vyskočila z postele o 7:09...

ale na tú pol ôsmu som to do školy stihla... :lol:

Zverejnené

išla si potom správnym smerom a prišla si do sprábneho zamestnania

ale ovšem, ja som šikovná :lol:

s hrôzou som vyskočila z postele o 7:09...

ale na tú pol ôsmu som to do školy stihla...

a ako vidím tak aj arwiel je :)

Zverejnené

Tak ja som myslel že ja som najlepší mne to trvá 14 minut.

Zverejnené

minulý rok som bola na tom lepšie, trvalo mi to možno tých 10-15 minút, ale aj s kávou...

teraz som zlenivela...

Zverejnené

No vidíš Lopatka aký si šikovný...nabudúce to skús bez mejkapu a bude to ešte skôr...

Sorry - robím si prdel... :lol:

Zverejnené

pohode ............. ale skúsim to bez gelovania, že koľko času to bude trvať potom

Zverejnené

Dvadsaťpäť rokov som vstával na šiestu o pol piatej. Zobudením sa fungujem na sto percent, žiadné rozospalé povaľovanie sa po posteli. Ranný rituál na vecku, pohár teplého mlieka, rožok s maslo, umytie oblečenie, to celé v pohode za dvadsať minút a hajde do práce. Teraz pracujem na ôsmu a vstávam o šiestej. Všetko ostalo v pôvodnom znení, len sa ešte cestou do práce zastavím urobiť nejaké foto ak je vhodné počasie. Ak nie, tak som v práci hodinu pred ostatnými he he.

:lol:

Zverejnené

este aj tych 12minut je vela :) vstanem, zoberiem veci, obleciem, umyjem a do 5minut som uz za dvermi :) so vstavanim som nikdy nemal problem :lol:

Zverejnené

To mne 5 minút trvá len toaleta .... :lol: , ale tak možno to časom zrýchlim

Zverejnené

ja vstavam vzdy az na druhe zvonenie budika.... potom 30 minut priprav+ranny caj ktory nikdy nesmie chybat, ked musim do prace. ked nie tak sa rano motam aj hodinu po dome, poriadne ranajky, vsetko v maximalnom klude

Zverejnené

20-30 minút mi trvá len kým sa vysuniem z postele... počas celej tej doby mi v 5 minútových intervaloch zvoní budík...

potom to už ide rýchlo... :lol:

Zverejnené

este aj tych 12minut je vela :lol:

To som sa kde dostal :) ??? Do 1.ligy vstávačov z ketegórie - šprint ??? To súťažíte aj za niejaké farby :) ???
Zverejnené

Ale chrust vôbec nie. Mne to trvá asi tak pol hodiny niekedy aj viac :lol:

Síce vstanem hned ako mi budík zazvoní, ale celkovo kým sa rozhýbem... :)

Zverejnené

nie zatial sportujem len tak pre seba..ked to budem zvladat do 30 sekund..prihlasim sa na majstrovstva :lol:

Zverejnené

chcela som sa pochváliť, že vo štvrtok som mala rekord a vstala som až po 45 minútach odkedy mi zazvonil budík, no ale v piatok som tento svoj rekord prekonala....

... 7:10 mi zvonil budík a vstala som z postele 11:20...

... čím som zaspala na brigádu... :lol:

Zverejnené

To som sa kde dostal :lol: ??? Do 1.ligy vstávačov z ketegórie - šprint ??? To súťažíte aj za niejaké farby :) ???

s týmto súhlasím :)

vyskočiť z postele a šprintovať nie je ani zdravé ;) : )

dnes som vstávala až poobede ... to doobedňajšie dospávanie v sobotu občas robím, ale je to moc nevďačné - niekto dupotal po schodoch už o siedmej, niekto štartoval auto, niekto niečo vŕtal, niekto mi rovno nad hlavou búchal kladivom, keď už konečne všetci išli obedovať, hašterivý sused z vedľajšieho vchodu sa povadil s nejakým psíčkarom zo susednej štvrte pred domom a dobre nahlas sa posielali kdekade ... tak som to vzdala, aj tak to nebolo spanie, len akože ;) ;)

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Ja som sa dnes ráno nemohol vymotať :) .....stále som sa pre niečo vracal,tu do izby,tu do kuchyni,...sú proste také dni,že to celé niekde viazne :lol: :)

Zverejnené

mmm, to poznám, ja aj keď si nebodaj privstanem, vždy mi chýba pár minút práve kvôli nepríčetnému pobehovaniu po byte za zabudnutými vecami, cizy by vedel o tom rozprávať :lol:

Zverejnené

Áno,áno :lol: ..... a niekedy sa zadarí tak,že potom sedím v kuchyni jak picino a čakám na hodinu "H",kým mám odísť z bytu.Že ?!?

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Dnes sa mi "darilo" hneď jak som vstal :lol: -

Už ste si niekedy vytlačili na zubnú kefku namiesto zubnej pasty - indulonu ?

Zverejnené

Dnes sa mi "darilo" hneď jak som vstal :lol: -

Už ste si niekedy vytlačili na zubnú kefku namiesto zubnej pasty - indulonu ?

:) tak to se zadarilooo..rána sú pre mňa dôležité...skoro ráno toho stihnem viac ako za celý deň :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov