game Zverejnené 18. November, 2008 Autor Zverejnené 18. November, 2008 ako zvládam rána ? s ubúdajúcim ranným svetlom stále ťažšie ... ako každý rok najhoršie je do tmy vstať, preťapkať sa do kúpeľne a zažať svetlo ... :lol: :)
lopata555 Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 Rána v poslednej dobe veľmi zle, stávať 5:15 sa mi absolutne nepáči, ale tak čo mi iné ostáva, ale dá sa na to zvyknúť, a samozrejme musím hneď vyliezť lebo by som inak zaspal a to by bolo veľmi zle.
Bijou Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 mne sa na počudovanie vstáva celkom fajn teraz, vypustila som z tých zopár nevyhnutných aktivít maľovanie a raňajky/balenie raňajok na cestu/, česanie... posledné dni trhám rekordy, od vyskočenia z postele až po buchnutie dvermi mám zatiaľ najlepší čas 12 minút, kto ma prekoná? :lol:
chrust Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 12 minút :) .... za 12 minút sa nedá ani poriadne prebrať ... išla si potom správnym smerom a prišla si do správneho zamestnania :lol: ?!?
arwiel Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 jój veľmi zle.,..napr. dnes som mala budíka na 6:30...s hrôzou som vyskočila z postele o 7:09...ale na tú pol ôsmu som to do školy stihla... :lol:
Bijou Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 išla si potom správnym smerom a prišla si do sprábneho zamestnania ale ovšem, ja som šikovná :lol: s hrôzou som vyskočila z postele o 7:09... ale na tú pol ôsmu som to do školy stihla... a ako vidím tak aj arwiel je :)
lopata555 Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 Tak ja som myslel že ja som najlepší mne to trvá 14 minut.
arwiel Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 minulý rok som bola na tom lepšie, trvalo mi to možno tých 10-15 minút, ale aj s kávou...teraz som zlenivela...
Ronja Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 No vidíš Lopatka aký si šikovný...nabudúce to skús bez mejkapu a bude to ešte skôr...Sorry - robím si prdel... :lol:
lopata555 Zverejnené 19. November, 2008 Zverejnené 19. November, 2008 pohode ............. ale skúsim to bez gelovania, že koľko času to bude trvať potom
sani Zverejnené 19. November, 2008 Zverejnené 19. November, 2008 Dvadsaťpäť rokov som vstával na šiestu o pol piatej. Zobudením sa fungujem na sto percent, žiadné rozospalé povaľovanie sa po posteli. Ranný rituál na vecku, pohár teplého mlieka, rožok s maslo, umytie oblečenie, to celé v pohode za dvadsať minút a hajde do práce. Teraz pracujem na ôsmu a vstávam o šiestej. Všetko ostalo v pôvodnom znení, len sa ešte cestou do práce zastavím urobiť nejaké foto ak je vhodné počasie. Ak nie, tak som v práci hodinu pred ostatnými he he. :lol:
Tom182 Zverejnené 19. November, 2008 Zverejnené 19. November, 2008 este aj tych 12minut je vela :) vstanem, zoberiem veci, obleciem, umyjem a do 5minut som uz za dvermi :) so vstavanim som nikdy nemal problem :lol:
lopata555 Zverejnené 19. November, 2008 Zverejnené 19. November, 2008 To mne 5 minút trvá len toaleta .... :lol: , ale tak možno to časom zrýchlim
susanna Zverejnené 19. November, 2008 Zverejnené 19. November, 2008 ja vstavam vzdy az na druhe zvonenie budika.... potom 30 minut priprav+ranny caj ktory nikdy nesmie chybat, ked musim do prace. ked nie tak sa rano motam aj hodinu po dome, poriadne ranajky, vsetko v maximalnom klude
arwiel Zverejnené 19. November, 2008 Zverejnené 19. November, 2008 20-30 minút mi trvá len kým sa vysuniem z postele... počas celej tej doby mi v 5 minútových intervaloch zvoní budík...potom to už ide rýchlo... :lol:
chrust Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 este aj tych 12minut je vela :lol:To som sa kde dostal :) ??? Do 1.ligy vstávačov z ketegórie - šprint ??? To súťažíte aj za niejaké farby :) ???
Desdemona Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 Ale chrust vôbec nie. Mne to trvá asi tak pol hodiny niekedy aj viac :lol: Síce vstanem hned ako mi budík zazvoní, ale celkovo kým sa rozhýbem... :)
Tom182 Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 nie zatial sportujem len tak pre seba..ked to budem zvladat do 30 sekund..prihlasim sa na majstrovstva :lol:
arwiel Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 chcela som sa pochváliť, že vo štvrtok som mala rekord a vstala som až po 45 minútach odkedy mi zazvonil budík, no ale v piatok som tento svoj rekord prekonala....... 7:10 mi zvonil budík a vstala som z postele 11:20...... čím som zaspala na brigádu... :lol:
game Zverejnené 22. November, 2008 Autor Zverejnené 22. November, 2008 To som sa kde dostal :lol: ??? Do 1.ligy vstávačov z ketegórie - šprint ??? To súťažíte aj za niejaké farby :) ???s týmto súhlasím :) vyskočiť z postele a šprintovať nie je ani zdravé ;) : ) dnes som vstávala až poobede ... to doobedňajšie dospávanie v sobotu občas robím, ale je to moc nevďačné - niekto dupotal po schodoch už o siedmej, niekto štartoval auto, niekto niečo vŕtal, niekto mi rovno nad hlavou búchal kladivom, keď už konečne všetci išli obedovať, hašterivý sused z vedľajšieho vchodu sa povadil s nejakým psíčkarom zo susednej štvrte pred domom a dobre nahlas sa posielali kdekade ... tak som to vzdala, aj tak to nebolo spanie, len akože ;) ;)
chrust Zverejnené 15. December, 2008 Zverejnené 15. December, 2008 Ja som sa dnes ráno nemohol vymotať :) .....stále som sa pre niečo vracal,tu do izby,tu do kuchyni,...sú proste také dni,že to celé niekde viazne :lol: :)
Bijou Zverejnené 15. December, 2008 Zverejnené 15. December, 2008 mmm, to poznám, ja aj keď si nebodaj privstanem, vždy mi chýba pár minút práve kvôli nepríčetnému pobehovaniu po byte za zabudnutými vecami, cizy by vedel o tom rozprávať :lol:
chrust Zverejnené 15. December, 2008 Zverejnené 15. December, 2008 Áno,áno :lol: ..... a niekedy sa zadarí tak,že potom sedím v kuchyni jak picino a čakám na hodinu "H",kým mám odísť z bytu.Že ?!?
chrust Zverejnené 2. Január, 2009 Zverejnené 2. Január, 2009 Dnes sa mi "darilo" hneď jak som vstal :lol: -Už ste si niekedy vytlačili na zubnú kefku namiesto zubnej pasty - indulonu ?
littlewitch Zverejnené 2. Január, 2009 Zverejnené 2. Január, 2009 Dnes sa mi "darilo" hneď jak som vstal :lol: - Už ste si niekedy vytlačili na zubnú kefku namiesto zubnej pasty - indulonu ? :) tak to se zadarilooo..rána sú pre mňa dôležité...skoro ráno toho stihnem viac ako za celý deň :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz