cizy Zverejnené 3. Jún, 2006 Zverejnené 3. Jún, 2006 ked idem na poobednu vstavam okolo 9 - 10, ked na rannu tak o 6:20
Nokia Zverejnené 3. Jún, 2006 Zverejnené 3. Jún, 2006 cizy robil som na smeny (denna nocna) jeden rok, a ti poviem ze mi to tak rozbilo biorytmus jak svina, odvtedy smeny nikdy viac
cizy Zverejnené 3. Jún, 2006 Zverejnené 3. Jún, 2006 no ved uvidim ako to budem zvladat ,ta ranna je od 7:00 do 15:30, ale od druhej sa uz iba flakas lebo pride druhy a ty ta meste musi tu hodinku a pol byt poobedna je od 14:00 a mala bykoncit o 22:30, ale koncievam uz aj o 21:30 ked som rychly
prostor Zverejnené 5. Jún, 2006 Zverejnené 5. Jún, 2006 no ja to zvladam v pohode protoze vstanem kedy sa zobudim budik nepotrebujem nepouzivam ho takze neviem odpovedat na otazku ci ho neznasam a spat idem az ked fakt uz nevladzem alebo si idem iba tak lehnut nech uz spim ale skor ako o tretej to urcite neni bo nedokazem dlho spavat asi tak 4 nanajvys 5 hodin
breza Zverejnené 27. Jún, 2006 Zverejnené 27. Jún, 2006 ja by som Vám chcela popísať ako vyzerajú moje rána :) vstávam asi o 6:00,letím do kúpelky,rýchla sprcha,menšia úprava,6:20 budíček detí jemným maznaním6:30 rozcvička v štýle vyzlečenia detí z pyžama,oblečenia do bežných šiat,6:45 odchod z domu(občas vrátenie sa ešte domov pretože dieťa chce cikať a .....)Poviem Vám žiadna výhra,ale už som si zvykla, beriem všetko s úsmevom :lol:
weirdo Zverejnené 27. Jún, 2006 Zverejnené 27. Jún, 2006 no u mna to vyzera asi tak, ze do roboty mam prist najneskor o 9.00, takze zasadne chodim o 9.10 :) vzdy mam budik na siedmu, potom ho vzdy v polospanku prestavujem o polhodky neskor az do 8.30, aby som sa vtedy dokazal prebrat. smarim sa do sprchy, obleciem sa, pokecam z holkami a okolo 9tej vypadnem. ked idem rychlym krokom, niekedy som v robote dokonca o 9.05 :lol:
henka Zverejnené 27. Jún, 2006 Zverejnené 27. Jún, 2006 momentálne ťažko -od PC idem spať tak kolo pol 4 :lol: inak som ranostaj a milujem včasné ránatu také svieže čisté všetko ráno
chorche Zverejnené 17. August, 2006 Zverejnené 17. August, 2006 Kto ma rad budik? Akoze vsetko sa da zmaknut, ked sa mi chce vystrcit nohy z postele. Ked uz vstanem, je to uplna pohoda.... Teda skoro.
Ignatius Zverejnené 17. August, 2006 Zverejnené 17. August, 2006 Som zistil, že prekvapivo dobre teraz znášam skoré vstávanie, hoci sú prázdniny... Aj keď robí trochu problém vstať z postele, ale potom v kúpelke príde prvé prebratie pomocou vody no a po pobyte vonku na čerstvom vzduchu som úplne svieži... :lol:
Wittmann Zverejnené 17. August, 2006 Zverejnené 17. August, 2006 Rána zvládam v pohodičke len stanem prejdem pár krokov a som ok...nad takými vecami, že prečo musím stávať a mne sa nechce sa radšej ani nezamýšlam, kedže to iba sťažuje stávanie...
Ajk Zverejnené 17. August, 2006 Zverejnené 17. August, 2006 Rana? No ake kedy, u mna je to dost individualne.. Napriklad ked mam v ted den pisomku, alebo nieco neprijemne tak sa mrvim v posteli a dufam ze este nie je vela hodin, no popritom som zvedavy ci nahodou nemeskam..Ak sa na nieco tesim tak vtedy som schopny vstat aj o 6tej :) No a stavanie doskoly sa tiez da, nenavidel som vstavat na nultu hodinu v zime... Opustit vyhriatu perinku.. brrrr... a potom zmurkat do zrkadla a cakat kym sa mi rozostri videnie :lol:
hisham Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 Budíky som mala 3, ale došli im baterky a mne sa nechce ich dať nabiť... Tak mám jeden. Ide o nejakých 10-15 minút popredu a podľa tohto času mi zazvoní budík o pol 7 a z postele sa dostanem pred siedmou. Idem dole umyť sa, hore sa oblečiem, dolu sa trochu upravím, hodím do tašky desiatu, obujem sa a o 7:18 idem na bus. Zvláštne, ale tento rok som ani raz neomeškala :lol: Dokonca sa mi lepšie vstáva :) Po minulé roky bolo pravidlom každý druhý deň stopovať (čo bolo dosť o dušu hlavne v zime, keď je tu -25). Keď som "stíhala", bežala som zarovno s busom. Moc sa mi nepáči táto zmena. Je to také stereotypné.
nutrinka Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 nápodobne, neviem, čo sa deje, najmä po častých ponocovaniach v lete sama sa budím o pol šiestej, vstanem, umyjem, oblečiem a na busovej som päť minút skôr niečo divné je vo vzduchu asi :lol:
Wink Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 Hehe no ja som zatial zaspala od zaciatku skol. roka kazdy den. Mam dva budiky + mobil. Mobil dako vypnem v sne pravdepodobne, ten prvy budik vypnem a vacsinou si lahnem naspat lahnem si naspat :) Zvyknem sa prekonavat ale aj tak neviem vstat. A ten druhy budik je mama ktora ma budi o 6.45 ked mi autobus ide o 7.10. No aspon mam rozvicku ked uz bezim na ten bus.Ale mozno to bude v tom ze po styroch az piatich hodinach spanku je dost tazke vstat :lol: :)
cizy Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 prvy budik mam o 5:30 aby som sa mohol tesit ze este mozem spat, ten o 6:20 je uz definitivny
Ajk Zverejnené 13. September, 2006 Zverejnené 13. September, 2006 LOL Cizy :) ;) :) ;) mas prediktivne budenie.... ;) ja zvladam zle... 4 mesiace som vstaval okolo 11.00 a od pondelka to bude des... par krat som posledne dni vstaval o 6.00 a to je fakt hrozne.. zlate casy su prec :lol:
stoka Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 Tak odkedy nam zmenili cas zacinania skoly- teda o 8:00 stiham vsetko v pohode, dokonca aj ranajky, ale nech by som sa snazila akokolvek, vzdy bezim na autobus.. Aj keby som vstala o 3 hodiny skor.. aa...s mojim budikom fakt nemam problemy, je spolahlivy, nepisti, dokonca mi odtahuje zaluzie...maminkovsky budik :lol:
arwiel Zverejnené 6. Október, 2006 Zverejnené 6. Október, 2006 rána teraz nezvládam vôbec... :lol: :)
Mazmar Zverejnené 6. Október, 2006 Zverejnené 6. Október, 2006 prvy budik 6:00 a potom kazdych 10 minut a ta svina ked ju nestacim tak zvoni kazdu minutu :lol:
Nokia Zverejnené 7. Október, 2006 Zverejnené 7. Október, 2006 dnesne rano vstavat do skoly bolo utrpenie :lol:
hisham Zverejnené 8. November, 2006 Zverejnené 8. November, 2006 Uaaa, jak mne sa teraz nechce vstávať :lol: Stíham všetko, ale prinútiť sa odhrnúť perinu a prezliecť sa mi trvá večnosť, trpím pri tom :)
Duda Zverejnené 22. December, 2006 Zverejnené 22. December, 2006 Ako zvládate rána ? V pohode. Ráno vstanem o 6:00, 6:10 sprcha, 6:20 oblečenie a úprava, 6:40 raňajky, 6:50 kuknúť rozvrh a ísť do školy... :) vstávate na zvonenie budíka, alebo tesne pred ? darí sa vám "zaspať" často ? Psychika nepustí, ešte som nikdy nezaspala....A vstávam na zvonenie budíka (občas sa mi aj sníva že mi zvoní budík a potom zistím že fakt zvoní... :lol: ) máte vstávanie presne načasované, každý pohyb rozvrhnutý ? Heh....áno. Ale len tak, aby som vedela čo mám urobiť a nie aj kedy to mám robiť... a jedna zákerná otázka : máte radi budík ? Dala som si takú strašne peknú melódiu........ No, už nie je pekná :)
Proteus Zverejnené 23. December, 2006 Zverejnené 23. December, 2006 Rána zvládam veľmi dobre. Správam tak 7 - 8 hodín. Ráno vstanem a do 25 min. už idem do práce. Kľudne a bez stresov. Ranajkujem v práci. Ako inak. Zatiaľ mi to tolerujú. Nebudem predsa vstávať o 15 min skôr, aby som doma jedol. no nie? :lol:
hisham Zverejnené 23. December, 2006 Zverejnené 23. December, 2006 Chvalabohu tie rána nemusím dva týždne vôbec zvládať :lol:
nutrinka Zverejnené 23. December, 2006 Zverejnené 23. December, 2006 ja ich zas najbližšie dva týždne budem zvládať tak, že pôjdem ráno spať :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz