Skočiť na obsah

Ako zvládate rána ?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ked idem na poobednu vstavam okolo 9 - 10, ked na rannu tak o 6:20

• Odpovedí 173
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• chrust

15

• arwiel

13

• Bijou

12

• Nokia

10

Zverejnené

cizy robil som na smeny (denna nocna) jeden rok, a ti poviem ze mi to tak rozbilo biorytmus jak svina, odvtedy smeny nikdy viac

Zverejnené

no ved uvidim ako to budem zvladat ,ta ranna je od 7:00 do 15:30, ale od druhej sa uz iba flakas lebo pride druhy a ty ta meste musi tu hodinku a pol byt

poobedna je od 14:00 a mala bykoncit o 22:30, ale koncievam uz aj o 21:30 ked som rychly

Zverejnené

no ja to zvladam v pohode protoze vstanem kedy sa zobudim budik nepotrebujem nepouzivam ho takze neviem odpovedat na otazku ci ho neznasam a spat idem az ked fakt uz nevladzem alebo si idem iba tak lehnut nech uz spim ale skor ako o tretej to urcite neni bo nedokazem dlho spavat asi tak 4 nanajvys 5 hodin

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

ja by som Vám chcela popísať ako vyzerajú moje rána :)

vstávam asi o 6:00,letím do kúpelky,rýchla sprcha,menšia úprava,6:20 budíček detí jemným maznaním

6:30 rozcvička v štýle vyzlečenia detí z pyžama,oblečenia do bežných šiat,6:45 odchod z domu(občas vrátenie sa ešte domov pretože dieťa chce cikať a .....)

Poviem Vám žiadna výhra,ale už som si zvykla, beriem všetko s úsmevom :lol:

Zverejnené

no u mna to vyzera asi tak, ze do roboty mam prist najneskor o 9.00, takze zasadne chodim o 9.10 :)

vzdy mam budik na siedmu, potom ho vzdy v polospanku prestavujem o polhodky neskor az do 8.30, aby som sa vtedy dokazal prebrat. smarim sa do sprchy, obleciem sa, pokecam z holkami a okolo 9tej vypadnem. ked idem rychlym krokom, niekedy som v robote dokonca o 9.05 :lol:

Zverejnené

momentálne ťažko -od PC idem spať tak kolo pol 4 :lol:

inak som ranostaj a milujem včasné rána

tu také svieže čisté všetko ráno

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Kto ma rad budik? Akoze vsetko sa da zmaknut, ked sa mi chce vystrcit nohy z postele. Ked uz vstanem, je to uplna pohoda.... Teda skoro.

Zverejnené

Som zistil, že prekvapivo dobre teraz znášam skoré vstávanie, hoci sú prázdniny... Aj keď robí trochu problém vstať z postele, ale potom v kúpelke príde prvé prebratie pomocou vody no a po pobyte vonku na čerstvom vzduchu som úplne svieži... :lol:

Zverejnené

Rána zvládam v pohodičke len stanem prejdem pár krokov a som ok...nad takými vecami, že prečo musím stávať a mne sa nechce sa radšej ani nezamýšlam, kedže to iba sťažuje stávanie...

Zverejnené

Rana? No ake kedy, u mna je to dost individualne.. Napriklad ked mam v ted den pisomku, alebo nieco neprijemne tak sa mrvim v posteli a dufam ze este nie je vela hodin, no popritom som zvedavy ci nahodou nemeskam..

Ak sa na nieco tesim tak vtedy som schopny vstat aj o 6tej :) No a stavanie doskoly sa tiez da, nenavidel som vstavat na nultu hodinu v zime... Opustit vyhriatu perinku.. brrrr... a potom zmurkat do zrkadla a cakat kym sa mi rozostri videnie :lol:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Budíky som mala 3, ale došli im baterky a mne sa nechce ich dať nabiť... Tak mám jeden. Ide o nejakých 10-15 minút popredu a podľa tohto času mi zazvoní budík o pol 7 a z postele sa dostanem pred siedmou. Idem dole umyť sa, hore sa oblečiem, dolu sa trochu upravím, hodím do tašky desiatu, obujem sa a o 7:18 idem na bus. Zvláštne, ale tento rok som ani raz neomeškala :lol: Dokonca sa mi lepšie vstáva :) Po minulé roky bolo pravidlom každý druhý deň stopovať (čo bolo dosť o dušu hlavne v zime, keď je tu -25). Keď som "stíhala", bežala som zarovno s busom. Moc sa mi nepáči táto zmena. Je to také stereotypné.

Zverejnené

nápodobne, neviem, čo sa deje, najmä po častých ponocovaniach v lete

sama sa budím o pol šiestej, vstanem, umyjem, oblečiem a na busovej som päť minút skôr

niečo divné je vo vzduchu asi :lol:

Zverejnené

Hehe no ja som zatial zaspala od zaciatku skol. roka kazdy den. Mam dva budiky + mobil. Mobil dako vypnem v sne pravdepodobne, ten prvy budik vypnem a vacsinou si lahnem naspat lahnem si naspat :) Zvyknem sa prekonavat ale aj tak neviem vstat. A ten druhy budik je mama ktora ma budi o 6.45 ked mi autobus ide o 7.10. No aspon mam rozvicku ked uz bezim na ten bus.

Ale mozno to bude v tom ze po styroch az piatich hodinach spanku je dost tazke vstat :lol: :)

Zverejnené

prvy budik mam o 5:30 aby som sa mohol tesit ze este mozem spat, ten o 6:20 je uz definitivny

Zverejnené

LOL Cizy :) ;) :) ;) mas prediktivne budenie.... ;) ja zvladam zle... 4 mesiace som vstaval okolo 11.00 a od pondelka to bude des... par krat som posledne dni vstaval o 6.00 a to je fakt hrozne..

zlate casy su prec :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Tak odkedy nam zmenili cas zacinania skoly- teda o 8:00 stiham vsetko v pohode, dokonca aj ranajky, ale nech by som sa snazila akokolvek, vzdy bezim na autobus.. Aj keby som vstala o 3 hodiny skor..

aa...s mojim budikom fakt nemam problemy, je spolahlivy, nepisti, dokonca mi odtahuje zaluzie...maminkovsky budik :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

prvy budik 6:00 a potom kazdych 10 minut a ta svina ked ju nestacim tak zvoni kazdu minutu :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Uaaa, jak mne sa teraz nechce vstávať :lol: Stíham všetko, ale prinútiť sa odhrnúť perinu a prezliecť sa mi trvá večnosť, trpím pri tom :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ako zvládate rána ?

V pohode. Ráno vstanem o 6:00, 6:10 sprcha, 6:20 oblečenie a úprava, 6:40 raňajky, 6:50 kuknúť rozvrh a ísť do školy... :)

vstávate na zvonenie budíka, alebo tesne pred ? darí sa vám "zaspať" často ?

Psychika nepustí, ešte som nikdy nezaspala....A vstávam na zvonenie budíka (občas sa mi aj sníva že mi zvoní budík a potom zistím že fakt zvoní... :lol: )

máte vstávanie presne načasované, každý pohyb rozvrhnutý ?

Heh....áno. Ale len tak, aby som vedela čo mám urobiť a nie aj kedy to mám robiť...

a jedna zákerná otázka : máte radi budík ?

Dala som si takú strašne peknú melódiu........ No, už nie je pekná :)

Zverejnené

Rána zvládam veľmi dobre. Správam tak 7 - 8 hodín. Ráno vstanem a do 25 min. už idem do práce. Kľudne a bez stresov. Ranajkujem v práci. Ako inak. Zatiaľ mi to tolerujú. Nebudem predsa vstávať o 15 min skôr, aby som doma jedol. no nie? :lol:

Zverejnené

ja ich zas najbližšie dva týždne budem zvládať tak, že pôjdem ráno spať :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov