Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

premier by mal nieco robit so svojim neandertalskym prejavom. ked je sam, nie je to take napadne, ale (po dlhom case) v diskusii s opozicnym politikom vyzeral, akoby ani nebol homo sapiens.

Zverejnené

LEG

ale tie percentá má kvôli tomu

je to jednoduchý človek z ľudu

zrkadlo alebo žeby skôr odraz národa?

• Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Začiatok:

17. júna 2010, 22:00-22:15

Koniec:

18. júna 2010, 0:30

Miesto:

TV JOJ +

V mimoriadnej povolebnej Lampe bude Števo Hríb s Ivetou Radičovou, Richardom Sulíkom, Jánom Figeľom, Bélom Bugárom a Petrom Zajacom debatovať o tom, čo čaká budúcu slovenskú vládu.

som zvedavý hlavne na Riša Sulíka,

lebo z jeho doterajších diskusií mám veľmi zvláštny pocit

možno sa len potrebuje oťukať

Zverejnené

takže nastala nám zmena

Dnes večer bude na TV JOJ+ mimoriadna Lampa o povolebnej situácii na Slovensku s novinármi Petrom Schutzom, Martinom M. Šimečkom, Radom Baťom a MArtinom Hanusom. Politici diskutujú o novej vláde a do Lampy prídu na budúci týždeň.

Zverejnené

Tomasi aspon ty si to sledoval?

sutz - dolezite bolo pre KDH odmietnutie Smeru

mozno ano, bolo to tesne(a urcite to malo nejaky percentilovy vplyv) ale nie urcite najdoleziteksie a ja mam ten pocit ze bola nova strana SaS, ta dlhodobo naklanala misku vah na druhu stranu, ale este dolezitejsie bol uspech Mostu.

Tvrdenie ci je slovensko cervene ci modre. A tvrdili ze typicky je cervene je blbost. Odpocitavali tam madarov, nechapem. Neviem absolutne cisla pri statistike ma dosial zaujimali ine. Ale v tychto volbach bola modra cervena na cisto slovenskom uzemi(bez mostu) 1:1. Nechapem preco madarov oddeluju, su nasou sucastou a mozno ci zrejme tou lepsou.

Ako byvaly volic SNS ci HZDS(nevyjadrujem svoj postoj k tym stranam len svoju genezu) som tomu velmi rad.

Zaujalo ma aj viac veci ale to uz je jedno, kedze si ich nepamatam. Smer viac ako ziskal uz nikdy neziska,nema od koho.

Co som napisal o HZDS, to u nas naozaj plati. Kde nieco ziskali tak od ciganov. A tie hlasy bude mat ten co zaplati. Smer sa ktomu u nas neuchyloval. A ze HZDS bolo velmi aktivne viem dolozit jednotlivymi clankami ci vysledkami okrskou, aj ked mensich dedinach je to tazsie ukazat. Info su ale jasne.

Najhorsia vec, dnes som bol aj pobureny aj sklamany. Aj by som si zelal koliciu SMER-KDH. Velmi zle vyzera hospodarenie nasho statu(o tom som aj informoval), ale strany vraj nechcu sa prisposobit, ale zle vyzera aj hospodarenie statou eurozony,ale neviem co povedat.

K Radicovej. Nikdy som ju nemal rad(podla mna moja zena je ínteligentnejsia - myslim kazda druha, nechcel som urazit nikoho ani moju zenu), aj som ju volil. Bude mat velmi tazke casy a dnes jej velmi drzim palce. nech to zvladne. Mne velmi pripomina Jahnatka.

KDH a odmietnutie smru podla mna spravili len kvoli prieskumov.Zrejme su na to(rozhodnutie) aj nahnevani. Carnogursky je iny kvietok,dnes na ta3 povedal ak KDH odmietnu Vat. zmluvu, ze oni mozu odmietnut opozicnu vladu. Nemyslel som ze bude tak priamociari.

Zverejnené

najdôležitejšie bolo vytvorenie SaS

- zmobilizovanie voličov, z kt. by drvivá väčšina inak bola nevoličmi

Aj Most-Híd mal svoju váhu,

no nie takú akú SaS, pretože ich voliči by volili aj tak

a neboli by nevoličmi

Maďarov vyčleňujú preto, lebo sa rozhodujú na základe národnostnom

a nie pravicovom alebo """lavicovom"""

prijať SMER ako koaličného partnera,

by mohlo byť pre KDH politickou samovraždou

stratili by aj tých 8%

liberál Sulík sa stotižňuje s Lipšicovým návrhom o premyslení si potratu do 3 dní

poslanec Fico je ten, ktorý prehliadol november '89

čiže prehliada a pĺuje na

Barbarskú noc , následné procesy v 50. rokoch a podobne

KDH dalo pred voľbami voličom viac než zaväzujúci sľub

a Figeľ je čestný človek, nie obchodník,

čo sa o Hrušovskom, Brockovi, . . . povedať nedá

+ edit

Hrib: Ja fandím Slovanu

Schutz: Tak to je Tvoju hanbu

:lol: :) :)

Zverejnené

liberál Sulík sa stotižňuje s Lipšicovým návrhom o premyslení si potratu do 3 dní

Nerozumiem tejto vete, ale zrejme nema zmysel ani vyznam. Som chlap, bola ista sanca ze sa mi malo narodit postihnute dieta. Ale o potrate sa neda rozmyslat.

Rozhodne sa preto podla mna len defektny clovek a nie som krestan. Pisem to len na vlastnej skusenosti a neodsudzujem.

Zverejnené

riešiš celkom niečo úplne iné

Sulík povedal, že sa stotožňuje s Lipšicovým zákonom,

kt. vraví:

že žena nemôže podstúpiť potrat "okamžite",

ale na interrupciu smie až po 3 dňoch od poučenia

proste chcel som poukázať,

že sa liberáli a konzervatívci vedia ako tak "dohodnúť"

aj pri tak vyhrotených témach ako potrat

je to protiklad ku klamstvám poslanca Fica,

pravicová koalícia je zlepencom a podobne

práve tá predchádzajúca koalícia bola zlepencom,

pretože jediným jej pojítkom boli: moc a peniaze

títo pravičiari toho majú viac: ozdravenie ekonomiky, súdnictva, . . .

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

politické o päť dvanásť sme trochu vynechali, škoda by bolo, sedeli tam mr. fico a madam radičová ... čítala som kdesi, že ivett sa naučila slovami prevalcovať robka, robko už nie je to, čo býval, zmena, neprednáša svoje televízne monológy, ivett sa nechala počuť, že znovu zavádza do diskusných relácií dialógy.

kdesi som čítala: k ivett jeden neprajník mal poznámku k jej vlasom, vraj ich mala mastné ... :(

čo si nemyslím, ale keď už len to je argument, tak je dobre ...

pozeral to niekto ?

videla som z toho pár minút, je to v nedobrom čase pre mňa, ale vraj mala na fica ...

asi bude treba sledovať častejšie, ... jaj a večer v správach ukazovala na otázku moderátora cyklámenovoružový kabátik, ktorý jej vraj vybrala dcéra, v ktorom bola v relácii, priniesla veľmi kontrastnú farbu nehodiacu sa farbu k červenej kravate :(

Zverejnené

Na STV minuly tyzden(Sulik) aj vcera(Hrusovsky) bol jeden politik, to uz maju novy trend?

Ale ine ma napadlo, comu nerozumiem. Je jedno kto moderuje a jedno v ktorej TV. Som si vsimol, ked politik kritizuje(resp. o nikom hovori) ineho a ten nieje v debate tak zvyknu ho prerusit, ze nemoze reagovat a podobne. Potom mi pride usmevne ak moderator da otazku,co si myslite ako zvlada ten tu a tu funkciu. O com vlastne a ako maju debatovat?

Zverejnené

vcera Sulik nebol sam, na "drote" aj v obraze bol Paska (ten bol vsak ako platna, furt si mlel iba to svoje)

• Pred 4 mesiacmi...
  • Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Dnes som pozeral Pod lampou. Bola velmi na zamyslenie. Prva 1,5 pol hodina o zdravotnom systeme. A to patri do konspiracii. Je tam tema. Potom prisiel Fero Miklosko. Tema Radicova. Niekedy kazdu chvilu vychadzali aku maju popularitu osobnosti. Myslim statistiky a vraj pani premierka je popularna. Ja si nepamatam ziadnu za posledne obdobie a nie este kde by pani premierka bola popularna.

Dalsia tema boj skorupciou,o elitach a vzoroch. Cele to bolo len a len aspon pre mna smutne.

Pre mna zivot tu? Celkom v pohode a som spokojny. Mam uz za sebou desat rokov pracovneho zivota. Deti male. Desat a este desat budem robit ak sa nic vynimocne nezmeni ale ja koncim, bud entanaziou,alebo koncim. 30 rokov roboty musi stacit. Ziadnych 40 rokov. Na stat a tento.

http://aktualne.centrum.sk/domov/politika/clanek.phtml?id=1221054

Ta statistika sa vola doverihodnost a v novembri Radicova viedla teda porazila aj Fica.

Link z aprila

http://www.aktuality.sk/clanok/185858/prieskum-ludia-veria-politikom-menej/

Vraj nestoja za doveru. Nekrmili nas niekedy stymi statistikami castejsie?

Zverejnené

Táto relácia o zdravotníctve nemala chybu. Ešte som nepočul lekárov sa tak otvorene vyjadrovať k neschopnosti systému, neschopnosti obvoďákov (vraj lekári prvého dotyku), korupcii, vyžieranie systému farmaceutickou lobby, plytvaniu v systéme, mizernej produktivite, ale aj našej pacientskej neschopnosti kritizovať systém. Zmena k lepšiemu bude trvať niekoľko generácii... to bude mnohých viesť k myšlienke, kde zohnať cyankáli.

Aj Ferove Mikloškove reflexie boli veľmi zaujímavé, najmä na súčasnú politickú garnitúru.

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

pozeral som včera tú lampu, nie celú ale pozeral, z časti to bolo dobré ale zaspal som pri tom :D

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

dnes sa aj po problémoch zažne Lampa

DVOJKA, 21:50

- obsadenie je veľmi dobré

Téma:

Kauza Gorila

Hostia:

Tom Micholson, investigatívny novinár

Janek Kroupa, český investigatívny novinár

Marek Vagovič, investigatívny novinár

Gabriel Beer, ekonomický novinár

Diskusia bude na témy:

- Je spis Gorila autentický?

- Veríte materiálom SIS?

- Prečo sa to zverejnilo až teraz?

- Zúčastnení všetko popierajú. Dá sa Gorila dokázať?

- O čom svedčí tento spis?

- Čo s tým môže verejnosť robiť?

Zverejnené

Hostia:

Tom Micholson, investigatívny novinár

tom nicholson...

nejak sa rozbehli s tymi relaciami, nove je:

v utorok ide na stv "zoci voci" s direrom

v stredu na ta3 "debata"

a na ta3 "klub3" s ghannamovou /tusim v utorok/

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

a na ta3 "klub3" s ghannamovou /tusim v utorok/

posledná nezvládnutá diskusná relácia na TA3 má dohru :

Moderátorka tvrdí, že ju zatiahli do politickej debaty. Uznáva, že ju nezvládla. Riaditeľ TA3 nechce, aby ničila kredit televízie.

Spravodajská televízia TA3 už po druhej časti predvolebnej diskusie Klub3 mení moderátorku. Anna Ghannamová končí.

Moderátorkin koniec prišiel po utorkovej relácii, kde vystúpili aj Anna Belousovová a Nora Mojsejová, obe sa na ňu sťažovali. Ghannamová tvrdí, že odchádza po dohode.

Riaditeľ televízie Michal Gučík hovorí, že reláciu nezvládla a škodila dobrému menu TA3. Relácia priniesla televízii nadpriemerné čísla sledovanosti a veľké ohlasy.

.....

Ghannamová sa bráni, že ju v televízii zaviedli.

„Malo ísť o publicistický program, kde sa reálne bude hovoriť o problémoch ľudí a kde budú dvaja politici a jeden či dvaja odborníci diskutovať na konkrétnu tému. Odrazu po zmenách a výbere hostí som moderovala predvolebné štúdio, na čom sme sa nedohodli.“

.....

Čítajte viac: http://ekonomika.sme...l#ixzz1kmmKl0sR

v článku sa píše, okrem iného, že na "tento formát" nie publicistickej, ale politickej diskusie, nebola podľa vlastných slov pripravená.

keďže mala debatovať s líderkami strán pred voľbami, pani Ghannamová si vážne myslela, že to ide apoliticky ?

ja som tú reláciu nevidela, zaujal ma článok. videli ste to niekto ?

Zverejnené

Pink a ja, zrejme len scasti. Ved to mas na ta 3 v archive a zo zaznamu to islo dnes okol 16:00.

Ja som si este pocas priameho prenosu, dal zaznam co tam robila moderatorka s Ficom, Figelom a Bugarom. Tiez mi stacil usek. Nenarazam ani na moderatorku, relativne sa dala,ale to som uz hodnotil. pred volbami si to pozriem cele,ak bude cas.

http://www.tyzden.sk/nazivo-doma/zoci-voci-anny-vargovej.html

V utorok to bolo hekticke, este sa mi aj pokazil pocitac a streda bola posledny den pre DPH. Ale aj toto som si pozrel. Tato moderatorka je tiez dobra.

Zverejnené

videla som to, redaktorka sa mi vobec nepacila, niekedy osocovala hosti, posobilo to az tak, ako keby bola sympatizantka konkretnej strany a vsetkych ostatnych bolo potrebne podcenovat, rypat do nich, ...

Zverejnené

Ano isto,len si pozrite a porovnajte je vykon tyzden dozadu s Figelom,Ficom a Bugarom. O gorile sa tam bavili vcelku dlhu dobu. Tiez som to nevidel cele. Proste bola ina. A cast co som videl rozpraval vacsinou Fico okrem moderatorky ,ale celu dobu sa ho nespytala ci tam bol v tom byte.

Zverejnené

nic proti nej nemam, ale tu diskusiu fakt nezvladla... uz na zaciatku ako operovala tym, ze mora prepisuje majetky a nemala to overene a blbo sa vykrucala, uz vtedy som krutila hlavou..

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov