Skočiť na obsah

Od A vitamínu po Železo - v tabletkách

Odporúčané príspevky

Zverejnené

naposledy keď som si takmer odrezala prst, to bolo na konzerve s treščou pečeňou ... moc som ju chcela a nešla otvoriť :) :)

napriek kopcom ovocia / mala by som aj viac zeleniny, ja viem ... /, ale zato aj zelenine a čajom, nemôžem odolať ani vitamínom v tabletkách ... som taký tabletkový človiečik :lol:

• Odpovedí 27
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• game

5

• cizy

3

• Cat the Philosophist

3

• RoSo

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

neuznávam žiadne tabletky (okrem tých ženských záležitostí), keď mám pocit, že mám niečoho nedostatok začnem sa zdravšie stravovať...

Vlastne posledné 2 mesiace beriem Laktobacily swiss 5 nakoľko som posledné 2-3 roky bola veľmi často na antibiotikách a mám zruinovanú imunitu... veľmi dobrý prípravok

to mi pripomenulo jedneho lekara od ktoreho som cital velmi zaujimavu vec.(viac krat som o tom chlapovi nepocul nikde)

vsetky tie mozne aj nemozne jogurty s probio kulturami su akurat tak na dve veci a je to jeden velky humbug- tieto nemaju akukolvek sancu prezit kysle prostredie dvanastnika. na to stacia aj obycajne mliecne vyrobky a obnova trva aj tak velmi dlho. pri znicenej crevnej mikroflore pomaha liekova forma kde je obalom zabezpecene ze sa laktobacily cez dvanastnik dostanu.

hm hm hm.....

Zverejnené

tieto mliečne výrobky a ich bacily mi pripomenuli, neviem, či je to technológiou výroby, prímesami, bacilmi či čím, ale za posledný rok som si potrebovala dať trochu do poriadku trávenie, ktoré som mala pocuchané zo zmeny denného režimu a nervičiek a psýché , a vyskúšala som viac druhov bacilových mliečnych výrobkov ... pôsobia rôzne.

acidko / ochutené v štvorhranných papierových fľašiach / je strašne chutné, ale namiesto podpory trávenia ho dokonale zastavuje ... osvedčil sa actimel, či je v ňom L. cassey imunitas či nie, je dobrý, a acidofilné a hlavne kefírové mlieko ... teda keď si k tomu pridám ešte tabletkové vitamíny a minerály, budete ma musieť zabiť ... ani neumrem :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov