Nokia Zverejnené 24. Máj, 2006 Zverejnené 24. Máj, 2006 axel vies citat? som pisal ze zil v inych kulturach, to znamena v inych krajinach, tam kde to trestne nebolo
game Zverejnené 24. Máj, 2006 Zverejnené 24. Máj, 2006 očúvajte... prestaňte sa vadiť ... také príjemná téma a furt sa tu len vadí :lol: po prvé : každá kultúra má svoje zvyky, prečítajte si S.K. Neumann : Dejiny ženy ... je toho na nejaké tri diely, ale nudiť vás to zaručene nebude ... po druhé : petting - mazlenie, erotické dotyky od pásu dolu, bez toho, že dôjde k súloži, môže však dôjsť k orgazmu alebo ejakulácii; najčastejšie u zdržanlivejších mladistvých... po tretie : necking - mazlenie a erotické dotyky od pásu smerom hore; kedysi povolená zóna pre dievča z "dobrej rodiny";
starsi Zverejnené 25. Máj, 2006 Zverejnené 25. Máj, 2006 Petting, necking a veci podobné sú normálne aj medzi zvieratami, tak nevidím dôvod prečo by to nemalo fungovať aj u ludí.Možno by sme ešte aj závideli. Prečítajte si knihu Sex medzi zvieratami. Páni niektoré živočíchy majú dvoch oných (ako hovorí Axel....), keď sa im minie semeno v jednom používajú druhý, vždy ten kde je viac semena. Tiež som to nevedel :lol:
Ajk Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 Ja som nezacal... jedine az jeden necking....
cizy Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 a co ta trubacka ktorou si sa chvalil na poste? :lol:
Ajk Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 prijst o to sa da aj pri oralnom sexe? nepatri oralny sex do pettingu/neckingu? ako ja sa v tom nevyznam :lol: tazka dilema :)
cizy Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 sak ja nepisem, ze sa da pri orale o to prist... asi patri, co ja viem
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Tych neckongov a pettingov v tom pripade bolo hooodneeee.....dokonca ako 13 rocny v tabore ( vtedy som dostal prvykrat francuzak ) som sa mazlil s jednou babenkou.....dost kus to bol......a dokonca v postielke.....fuuu....nechybalo vela.....ale nastastie nic....bo naaaahodou by som vtedy ju oneeeeee...a mal by som po chlebe :lol:
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Ale len prvy francuzak a necking....tod fse...petting az po osemnastke. Zle som sa vyjadril...to bola len taka prihoda :lol: Inac potom sa to tahalo vsetko od 18.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz