Skočiť na obsah

Kedy začať ... v koľkých rokoch je to ideálne

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Kedy ste začali so sexom (nie s chlastom cizy), resp. kedy je podľa vás ideálne začať? Či až po svadbe? :lol:

Som zvedavý či tu niekto napíš že má skúsenosť v 14-tich rokoch :)

• Odpovedí 34
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

5

• Polaris

5

• doll

4

• starsi

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

zatiaľ nenapísal nikto nič, nieže v 14 tich ... toto je cudný národ ... :lol:

mne chýbali do 18 tri mesiace ... a nebola to práve tá najkrajšia skúsenosť :)

Zverejnené

zatiaľ nenapísal nikto nič, nieže v 14 tich ... toto je cudný národ ... :lol:

No ja vlastne nemám ani o čom písať, keď som ešte nezačal (áno Hedge, buď kľudný, v najbližšej dobe ťa žiadne šoky typu "ahoj, vieš, že budeš dedkom?" nečakajú :) )
Zverejnené

no co ja viem kedy zacat?...hlavne nie preto,lebo s tym zacali aj ostatní a ja nechcem byt pozadu :)

vtedy, kedy sa na to ten dotycny/a bude citit...

ja, kedze som bola na intraku, mala som kopec prilezitosti, ale neslo mi o to, prist o to takymto sposobom

nakoniec som dopadla este horsie ... kruci :lol:

;)

no ale potooom ... :)

Zverejnené

Dollphi a ako si dopadla? :lol:

Ja niečo po 20-tke, bola staršia o 4 roky, učiteľka na ZŠ (ale nie moja!!) :)

Zverejnené

kedze tema neznie kde,hihi, tak neodpoviem :lol:

ale viem, ze keby v ten vecer nepijem, poviem stop....

ale vlastne tak to byvalo neskor vzdy

teraz sa uz nad tym iba pousmejem....trochu mi bolo luto, ze to nebolo pri svieckach, v postielke, s niekym koho lubim :) ...co uz...

Zverejnené

ze keby v ten vecer nepijem, poviem stop....

:) Du frommer Gott!! ja to nechapem kde niektori chodite na take formulacie! vetnej skladby. ja sa na to nemozem pozerat!! :)

ved to ma byt predsa :

".. keby som v ten vecer nebola byvala pila, bola by som byvala povedala .." :lol:

nereagoval by som tu na to, keby som sa tu s tym nestretal v kazdom druhom prispevku ..

Zverejnené

:) l.e.g....to aby som si pri tebe, ked sa stretneme davala bacha na kazde slovicko :)

btw...neprehanaj tolko :lol:

Zverejnené

Moja prvá skúsenosť bola po maturitách, bola som čerstvá 18-tka, chodili sme spolu ( no nie moc dlho,ale poznali sme sa od mojich 16-tich), on mal 27 rokov, bolo to celkom fajn, kazil to len pocit, že som sa hrozne bála aby som neostala tehotná...(mala som otrasného gynekológa a radšej by som si prehltla jazyk, ako si vypýtať antikoncepciu).

(Perlička: bola som na jednej z prehliadok a on sa ma pýtal, či mám stáleho partnera. Ja na to, že nie,lebo som vtedy nikoho nemala a on to blbec pochopil tak, že ich striedam, ako na bežiacom páse, ešte mi aj vynadal)

Zverejnené

v 19tich s osobou ktoru lubim a bolo to krasne :lol:

a myslim ze vzdy zalezi od toho kto sa na co citi... poznam takych co zacali v 11tich, aj takych co v 25ke takze je to individualne..

ja ale nemam pocit ze by mi nieco uslo ked som zacal v 19ke

Zverejnené

poznam takych co zacali v 11tich

obete pedofilov? :lol:
Zverejnené

axel co len teba nenapadne

v tom veku zili v inych kulturach kde to nieje nic cudne

Zverejnené

obete pedofilov? :lol:

U nás poznám jeden taký prípad a to bola obeť... Znásilnil ju jeden 25 ročný týpek, ale odvtedy sa jej to veľmi zapáčilo... Vystriedala snáď štvť dediny... :)
Zverejnené

Nokia no a nie je to tak? A o kom to teraz píšeš? Sex s maloletými je u náš trestný, bez ohľadu na kultúru, rasu, pôvod a pod.

Vystriedala snáď štvť dediny...

Hedge a ty to ako vieš tak presne? :lol:
Zverejnené

No presne možno nie, ale podľa toho koľkí sa tým pochválili... :lol:

Zverejnené

Moja prva skusenost bola v 18 rokoch mojho preziteho zivota :lol: Akurat som to mal s niekym, koho som absolutne nepoznal a videl som dotycnu osobu 1 den :) Proste som ju zbalil na akcii...isli sme na byt....tam sme to rozbalili...nastastie boli sviecocky a bolo to kraasne.......ale bola to osoba, ktoru som vobec nemiloval, nelubil...proste nic....ale po tom zazitku som chcel....lenze dotycna akosik nemala cas koli cestovaniu a este k tomu kaslala na veci, ktore som chcel riesit....tak rekuze nic a odvtedy som ju uz nevidel. Co uz....jej chyba :) Ale nelutujem to........mal som zazitok a mne bolo osobne jedno, ze s kym ho zazijem vtedy ;) Bolo to krasne a bolo to super.........

Zverejnené

ak nemam ratat 2 x petting tak som este vobec nezacal :lol:

Zverejnené

sorry ze sa pytam, ale v tomto som mierne neinformovany.......co je petting? :lol:

Zverejnené

petting je vsetko okrem samotneho vniknutia, mam pocit....

cize aj oral este....dotyky..... :lol: :)

Zverejnené

FUUUUUUU, to je jakeeeee zleeeeeeee :lol: To by som uz asik umrel pri tom, kebyze hento toto by tamto nebolo :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Vidím, že sa to tu smeruje v niektorých prípadoch na to, kto bol najskôr o to pripravený, alebo to mám len taký blbý dojem?

A kedy s tým začať??? V rôznych kultúrach je to rôzne a bude to asi rôzne pre každého zvlášť.

Mala by tomu však predchádzať nejaká teória, aby každý(á) aspon teoreticky vedel ako na to, keď by boli náhodou obidvaja partneri v tejto situácii prvýkrát

Zverejnené

petting je vsetko okrem samotneho vniknutia, mam pocit....

cize aj oral este....dotyky..... :lol: :)

medzi vniknutie sa ráta iba oný alebo aj jazyk? :)
Zverejnené

medzi vniknutie sa ráta iba oný alebo aj jazyk? :lol:

Skús si predstaviť, že ti do zadku vnikne oný, alebo jazyk a budeš vedieť hneď aký je v tom vniknutí rozdiel a do ktorej kategórie to zaradiť. :) :) ;)

Zverejnené

medzi vniknutie sa ráta iba oný alebo aj jazyk? :lol:

jeemine, proste vniknutie muzskeho pohlavneho udu, ziadneho jazyka :)

sa nerob ze nevies :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov