game Zverejnené 29. Máj, 2006 Zverejnené 29. Máj, 2006 Axel Wers, buď taký dobrý a nerehoc sa ! :lol: tvoje výsledky sú tiež hodne ... hooooodne divné :) :)
weirdo Zverejnené 29. Máj, 2006 Zverejnené 29. Máj, 2006 game, asi si moc prosocialna. ja som na to siel cestou ultrapravicovych odpovedi (zo srdca) a vyslo mi to, co malo.
prostor Zverejnené 29. Máj, 2006 Zverejnené 29. Máj, 2006 hmm zaujimave NADEJ a SMK po 100SDKU - 96 ale necham si 4 procenta k dobru a 96 pouzijem ve volbach :lol:
Ignatius Zverejnené 29. Máj, 2006 Zverejnené 29. Máj, 2006 Game, tak to by ma fakt zaujímalo, čo si to pozaškrtávala... V každom prípade sa ti na čele zišla zostava snov :lol: Inak ako tá anketa je fakt zaujímavá, ale radšej sa ňou riadiť nebudem :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 3. Jún, 2006 Zverejnené 3. Jún, 2006 prosim tych, ktori jednoznacne nedeklamovali v prispevku stranu, ktoru budu volit v Parliamentnych Volbach 2006 a hlasovali za nu, aby zeditovali svoj prvy prispevok v teme a doplnili ho o zmieneny udaj. dakujem
RoSo Zverejnené 3. Jún, 2006 Zverejnené 3. Jún, 2006 :lol: no, ja som to myslím urobil dosť jednoznačne, pre istotu zopakujem: KDH ale teraz, kvôli čomu som vlastne chcel prispieť. Na tejto stránke STV si môžte pozrieť priebežné výsledky internetového hlasovania, poprípade po zaregistrovaní sa aj zúčastniť. :) internetové voľby Ja som sa tam nezaregistroval, tak si kľudne pripočítajte jeden hlas pre KDH. Zatiaľ vedie SDKÚ, celkovo je pravica megaúspešná. :)
chorche Zverejnené 5. Jún, 2006 Zverejnené 5. Jún, 2006 Jezisikriste! To kto sa pomylil a zahlasoval za KDH?! Omyl politiky! A vobec, vsetci Dzurindovi nohsledi by mali skoncit s politikou na akejkolvek urovni, nech uz sa s nim zhoduju vo vsetkom alebo ciastocne! Budem volit SNS. Doteraz som svoje politicke presvedcenie zanovito tajil, ale uz mam dost tejto hry na skryvacku. Smer je banda rojkov, Ano ateisti, HZDS ma Meciara.... Vsade sa najde nejake proti. Dokonca aj pan prezident pustil do gati a v niektorych politickych naladach sa zhodne s KDH a SDKU, co je velmi nebezpecne pre socialnu situaciu obcana! Takze opozicia. A ziadni maskoti typu KSS, ktorych by som najradsej zavrel do vlaku a poslal do Pekingu! Hrozi, ze volby vyhra Smer a uzatvori koaliciu s HZDS a SNS. Druha varianta hovori o koalicii s SMK, KDH a SF. Ta druha varianta je vyslovene nepripustna, ved by sa nezhodli ani na tom, aku farbu ma hovno. A navyse je tam KDH, ktore je chybou politickej sceny. Obcan plat, my mame plne vacky, ale chceme od Teba este viac! To je politika ludi z KDH, SDKU a vsetkych ich privrzencov.
Sniper Zverejnené 8. Jún, 2006 Autor Zverejnené 8. Jún, 2006 Ja som zvedavý koľko % bude mať OKS... Inak pohrávam sa s myšlienkou nevoliť SDKú, ale HZDS. Dosť vážne nad tým uvažujem v poslednej dobe...
weirdo Zverejnené 8. Jún, 2006 Zverejnené 8. Jún, 2006 Axel, si robis kozy? dost rychlo zabudas na to, co tu narobili ludia z HZDS pred '98 a ktori este stale na kandidatke su ... a navyse defacto podporis koaliciu Smer + HZDS + SNS ...
Sniper Zverejnené 8. Jún, 2006 Autor Zverejnené 8. Jún, 2006 Kozy si nerobím, ale pamätám že Mečiara v TN bolo relatívne dobre.Keď sa Mickey dostal k moci TN išiel ekonomicky dole. A prečo, to netreba snáď písať. V 97-tom som zarábal viac ako teraz. Trenčín bol kedysi centrum armády, už aj Generálny štáb sa premiestnil do Blavy. :lol: Myslím že už stačilo podporovať túto koalíciu, keďže všetko sústredí iba na jedno miesto. Vieme kde. Koalícia Smer + HZDS + SNS by nebola dobrá, ale HZDS vo vláde... no ktovie...
chorche Zverejnené 8. Jún, 2006 Zverejnené 8. Jún, 2006 Lokalpatriot. Ja Ti to nezazlievam, ale Meciara by som vyskrtol. Pockaj, Generalny Stab, to myslis vojsko? F..king, teraz sa vojenskym utvarom z TN kraja nebudu dostavat spat dolezite dokumenty v priebehu niekolkych skromnych tyzdnov.... (Ano, zaujima ma to.)
Sniper Zverejnené 8. Jún, 2006 Autor Zverejnené 8. Jún, 2006 Nie som za Mečiara (aj keď sa z videnia poznáme), ale je to tak ako som napísal. Kedysi pred (už bývalým) Generálnym štábom bolo plno vojakov, dôstojníkov, a teraz? Už tam ani nikoho na stráži nevidím. Kto sleduje tieto veci dobre vie že napr. odchod armády z Jelšavy skoro spôsobil ekonomický bankrot tohto mesta.
chorche Zverejnené 8. Jún, 2006 Zverejnené 8. Jún, 2006 To je pruser! Vsetko centralizovat do Blavy je dost nezmysel. Ako sa ma dany region rozvijat, ked mu vsetko prestahuju do Blawa City?
weirdo Zverejnené 8. Jún, 2006 Zverejnené 8. Jún, 2006 no Axel, za Meciara bolo dobre ... a pozri, co z toho vzniklo. za Fica ti tiez bude lepsie ... prvych par rokov. jeden lepsi ako druhy. Meciar je politicka mrtvola a cokolvek z Trencina odislo, uz naspet nepride. nema sancu byt premierom ako volakedy, a samotne HZDS bude podporovat Trencin tak, ako hociktore ine mesto. btw. Blavocentralizmus vo zvysenej miere nevnimam, je pravda, ze su investori aj tam, ale nielen tam. To je ako s Prahou. vzdy tam bude vyssia zivotna uroven ako vo zvysku Ciech (incl. Brno).
weirdo Zverejnené 8. Jún, 2006 Zverejnené 8. Jún, 2006 post premiera az tak netlaci, ak bude pravicova vlada. ak ti mam ale odpovedat na otazku, tak Dzurinda.
chorche Zverejnené 8. Jún, 2006 Zverejnené 8. Jún, 2006 SDKU sa do koalicie nedostane, Zelezniciara uz maju ludia plne zuby, Tvoj prispevok povazujem za vtipok....
weirdo Zverejnené 8. Jún, 2006 Zverejnené 8. Jún, 2006 ako ktori boha chorche, si taky mudry, az mi je na sablu. tak povedz svoj nazor - kto je podla teba schopny vladnut podla tvojich predstav??? dristy typu "neutralna vlada, nejake mensie strany, co sa nedostanu do parlamentu a pod..." neberiem. MENUJ
chorche Zverejnené 8. Jún, 2006 Zverejnené 8. Jún, 2006 Kto hovori o mensinovej vlade? Pozri prezident je kvazineutralny. Ale aj on sa posral pred Dzurindom a jeho zberbou typu SDKA + KDH! Takze nejaky taky neutral, co vsak nebude pripustat a povolovat chybnym politickym smerom skodit radovemu obcanovi.
weirdo Zverejnené 8. Jún, 2006 Zverejnené 8. Jún, 2006 Takze nejaky taky neutral, co vsak nebude pripustat a povolovat chybnym politickym smerom skodit radovemu obcanovi.to je presne taky drist, aky som povedal, ze neberiem. ...o mensinovej vlade som nic nevravel, precitaj si moj prispevok ...prezident nie je ani zdaleka taky neutralny, aky by mal byt. je cestnym predsedom HZD, to staci.
Sniper Zverejnené 8. Jún, 2006 Autor Zverejnené 8. Jún, 2006 Myslím že voľby dopadnú inak ako preferencie. Ľudia v prieskumoch volia za tú stranu, ktorá je im momentálne najsympatickejšia. Je preto logické že Smer, ktorý sa najviac stavia proti nepopulárnym reformám má okolo 30% hlasov. Ľudia aj takto dávajú najavo svoju nespokojnosť so súčastným stavom. Počas volieb ľudia však budú voliť viac s rozumom, vedia že výsledok jedných volieb je dôležitejší ako všetky prieskumy preferencií za posledné 4 roky. Preto zvolia cestu istoty. SDKú tu vládne 8 rokov a v podstate životná situácia sa zlepšuje. Preto si myslím že SDKú dosiahne minimálne toľko % ako pred 4 rokmi. Ale nemyslím že to bude viac ako 20%. Pevné miesto v parlamente budú mať aj KDH a SMK. Obom rátam v priemere asi 10%. Bohužiaľ je veľa ľudí, ktorí uverili Ficovi a jeho populizmu, preto predpokladám že SMER tiež získa veľa %, ale nebude to 30%. Tipujem niečo okolo 25%, ale možno aj menej. Určite sa do parlamentu dostane aj HZDS, rátam okolo 10-12%. Myslím že v parlamente bude aj SNS, ale viac ako 10% nebudú mať. Možno sa ďalej dostane aj SF, bude mať niečo málo nad 5%.Nepredpokladám že by sa do parlamentu dostali ANO, HZD a KSS. To je môj predpoklad. Realita môže byť úplne iná.
tomba Zverejnené 10. Jún, 2006 Zverejnené 10. Jún, 2006 Dnes som sa definitivne rozhodol,budem volit OKS,nebudem volit mensie zlo SDKU len preto,ze je mensim zlom...A tiez si myslim,ze volby dopadnu inak ako su prefernecie,Smer klesne a pravicove strany pojdu hore,ludia si den pred volbami zrekapituluju predchadzajuce obdobie a snad zistia,ze tato krajina sa ubera tam,kde sa uberat ma...
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 10. Jún, 2006 Zverejnené 10. Jún, 2006 Ľudia aj takto dávajú najavo svoju nespokojnosť so súčastným stavom. Počas volieb ľudia však budú voliť viac s rozumom, vedia že výsledok jedných volieb je dôležitejší ako všetky prieskumy preferencií za posledné 4 roky. Preto zvolia cestu istoty. tri prorocke vety.
weirdo Zverejnené 10. Jún, 2006 Zverejnené 10. Jún, 2006 moj nazor je, ze OKS sa nedostane do parlamentu. stratene hlasy.
tomba Zverejnené 10. Jún, 2006 Zverejnené 10. Jún, 2006 Hmmm,kebyze ludia nemaju v hlave chrobaka,ze ak budu volit OKS,tak im prepadnu hlasy,tak sa do toho parlamentu aj dostanu,takto vidim ich sance prekrocit 5 percent ako mizive...ale nebudem volit inu stranu len preto,lebo ta,ktora mi je je nazorovo najblizsia,ma neiste sance,chcem volit ako slobodny obcan v demokratickej sutazi politickych sil vlastnym usudkom a nie tak,ze musim volit toho a toho,lebo bude isto v parlamente...Snad sa aj na SVK raz dozijem systemu 3-4 velkych politickych stran reprezentujucich prislusnu cast politickeho spektra,aby sa skutocne ukazovalo,co tato krajina chce...len to by sa asi museli najskor vymenit Slovacikovia...
Odporúčané príspevky