game Zverejnené 19. Máj, 2006 Zverejnené 19. Máj, 2006 koho budeme voliť my, ukázala anketa... koho bude voliť Slovensko, a či vôbec príde voliť, sa ukáže zanedlho ... mám otázku : vlastne dve : / vaše cítenie a voľbu už poznáme... chcem vedieť, čo si myslíte o slovenských voličoch ... podľa čoho volia ... :lol: / 1. boli vôbec potrebné tieto predčasné voľby, alebo to bol jednoducho posledný kopanec od KDH ? 2. ako "dopadnú" vyhodené milióny a ako podľa vás tieto voľby dopadnú, prídu ľudia voliť a ktoré strany budú víťazné ?
weirdo Zverejnené 19. Máj, 2006 Zverejnené 19. Máj, 2006 1. kdh su banda pokrytcov, ked sa nesplni ich poziadavka, ktoru nik nechce, tak sa na vsetko bodnu.2. vyhra to smer.
tomassi Zverejnené 20. Máj, 2006 Zverejnené 20. Máj, 2006 SNS nechce ísť do vlády ani s komunistami (myslím KSS). Ja sa bojím Pĺuvancu do voličovej tváre v podobe koalície : Smer-SD, HZDS, SDKÚ-DS 1. - ja som čakal rozpad už skôr ("liberály(i)" vs. viacmenej konzervatívci v jednej vláde ???) 2. - Róbert si ide po vavrínový veniec
Sniper Zverejnené 20. Máj, 2006 Autor Zverejnené 20. Máj, 2006 V prieskumoch je SDKú na druhom mieste, aspoň tak to bolo podľa výskumov istej agentúry, článok na SME sa mi nedarí nájsť, asi ho zmazali :lol:
RoSo Zverejnené 23. Máj, 2006 Zverejnené 23. Máj, 2006 Volebný program Smer-u Solidarita základom volebného programu Smeru-SD NITRA 21. mája (SITA) – Solidarita je základným pilierom volebného programu Smeru-SD s názvom Smerom k ľuďom, ktorý dnes schválili členovia predsedníctva strany na zasadnutí v Nitre. Ako povedal na tlačovej besede predseda strany Robert Fico, spoločnosť musí byť založená na solidarite. Pokiaľ nebude spoločnosť spravovaná tak, že bude solidarita medzi bohatými a chudobnými, mladými a starými a jednotlivými regiónmi, tak budeme svedkami obrovských rozdielov, vyhlásil líder Smeru. Volebný program strany hlása návrat k sociálnemu štátu a podľa Fica je to typický program sociálnodemokratickej strany. Strana Smer-SD chce v prípade volebného víťazstva nadviazať na tie doterajšie opatrenia, ktoré nie sú podľa nej rozpore so sociálnym a ekologickým charakterom trhového hospodárstva. V oblasti daňovej reformy chce Smer-SD zachovať 19-percentnú daň z príjmov fyzických a právnických osôb, vyššiu daň až do výšky 25 percent by mali platiť veľké podniky, finančné a bankové inštitúcie. Zároveň chce strana zaviesť daň z dividend a daň z darovania pri darovaní tretím osobám. Na vybrané základné potraviny, lieky a služby na podporu vzdelania, školstva, vedy a výskumu plánuje Smer-SD zaviesť špeciálnu nižšiu daň s pridanej hodnoty (DPH) vo výške menej než 10 percent. Ak sa Smer-SD dostane do vlády, chce okamžite zrušiť 20- a 50-korunové poplatky u lekára a vrátiť zdravotným poisťovniam verejnoprávny charakter. V oblasti školstva je strana zásadne proti spoplatneniu denného vysokoškolského štúdia a postupne chce dosiahnuť výdaje na školstvo vo výške piatich percent z hrubého domáceho produktu (HDP). Dôchodcom s nízkymi dôchodkami chce podľa volebného programu vyplácať počas najbližších štyroch rokov ku koncu roka tzv. "vianočný príspevok“. Smer-SD plánuje presadzovať novomanželské pôžičky do výšky 200 000 korún a zvýšenie príspevku pri narodení prvého dieťaťa na 15 000 korún. V programe hlása aj návrat k štátnej bonifikácii hypotekárnych úverov. Pri všetkých týchto výdavkoch je to podľa Fica tak vypočítané, že garantujú trojpercentný deficit verejných financií. čo vy na to?
Hedgehog Zverejnené 24. Máj, 2006 Zverejnené 24. Máj, 2006 Veď to už odhadom nepôjde zrealizovať. Aj bez tohoto je to riadne našponované... To mi pripomína Dzurindove sľuby dvojnásobných platov... :lol:
weirdo Zverejnené 24. Máj, 2006 Zverejnené 24. Máj, 2006 KOHO BY STE MALI VOLIT??? otestujte sa tu - na zaklade 20 otazok vam vyjde strana, ktorej program sa najviac zhoduje s vasimi politickymi nazormi. pre poriadok dodam, ze mne vysla strana NADEJ :lol: 2. a 3. miesto obsadili SDKU a OKS, s ktorymi sa zhodujem na 90%
nutrinka Zverejnené 24. Máj, 2006 Zverejnené 24. Máj, 2006 toto čo mi vyšlo :lol:no ja sa radšej ani nepriznám, taký ban by som dostala :) :)
RoSo Zverejnené 24. Máj, 2006 Zverejnené 24. Máj, 2006 :lol: Dlhá anketa, ale vyzerá to, že strana, pre ktorú som sa rozhodol už skôr, spĺňa moje požiadavky aj v teste :) KDH ;) ďalšie miesta: 2. SDKÚ 88% 3. SF 83 % 4. ÁNO 83% :) 5. SMK 83% 6. HZD 79%
nutrinka Zverejnené 24. Máj, 2006 Zverejnené 24. Máj, 2006 no takže v prvom teste som spravila zásadnú chybu /to čo robím aj v škole...:lol:/ a nikdy som si nedočítala všetky možnosti...hehe potom to tak aj vyzeralo, vyšlo mi HZDS /v šestke som mala aj KSS alebo HZD :)/ opätovné robenie testu znamenalo väčšiu sústredenosť /a hlavne konečne som si prečítala všetky možnosti :)/ a vyšlo mi ANO, SMK, SDKÚ, KDH, HZDS a HZD /v tomto poradí/
nutrinka Zverejnené 24. Máj, 2006 Zverejnené 24. Máj, 2006 no veď ma aj položilo /ale keď som tam videla aj KSS, som vedela, koľká bije :lol:/
RoSo Zverejnené 24. Máj, 2006 Zverejnené 24. Máj, 2006 :lol: urobil som test ešte raz, ale teraz som vyberal možnosti, s ktorými nesúhlasím 1. SMER-SD 2. SNS 100%3. HZDS 100%4. KSS 90%5. NÁDEJ 80%6. OKS 75% :) ten test je celkom dobrý :)
weirdo Zverejnené 24. Máj, 2006 Zverejnené 24. Máj, 2006 hm, zaujimave ze ti tam svieti NADEJ ... tato strana mi vysla, ked som odpovedal ako striktny praviciar.
RoSo Zverejnené 24. Máj, 2006 Zverejnené 24. Máj, 2006 Mňa viac zarazilo 83% ANO v teste, ktorý som robil normálne.
weirdo Zverejnené 29. Máj, 2006 Zverejnené 29. Máj, 2006 v sucasnosti sa dost obavam, ako bratia cesi rozhodnu o osude ich krajiny. dnes som cital prieskum a hovoril, ze CSSD poprvykrat po neviemakej dlhej dobe ma vyssie preferencie ako ODS. normalne ma zamrazilo. pre neznalych ceskej politiky uvadzam, ze ODS je politikou nieco v style ANO a SDKU, kym CSSD a Smer si mozu ruky podat (a ich lidri to aj robia).
Ignatius Zverejnené 29. Máj, 2006 Zverejnené 29. Máj, 2006 kym CSSD a Smer si mozu ruky podat (a ich lidri to aj robia).Pred asi hodinkou som čítal článok, kde Fico vyhlasoval, že by bol nadšený, ak by ČSSD na čele s Paroubkom vyhrali voľby, lebo s nimi by sa mu vynikajúco spolupracovalo pri dosahovaní dôležitých cieľov ako prienik na trhy Južnej Ameriky a juhovýchodnej Ázie...
Sniper Zverejnené 29. Máj, 2006 Autor Zverejnené 29. Máj, 2006 Vyšlo mi KDHPotom:HZD 93%SMK 90%HZDS 90%ANO 86%SF 79% SDKú nikde :) Hahaaaa toto je anketa :lol: to mi pripomína anketu podľa ktorej mi malo byť odporučené aké by bolo pre mňa najvhodnejšie náboženstvo (Christianity 67% Islam 67% Buddhism 63% Satanism 63% atheism 46% Judaism 42% Paganism 38% agnosticism 33%) :)
Ignatius Zverejnené 29. Máj, 2006 Zverejnené 29. Máj, 2006 Nielenže tvoje SDKÚ nikde, ale čo to HZDS s 90%? :lol: No tak u mňa to vyhralo Slobodné FórumPotom: KDH 100% [a tých aj voliť budem] HZDS 96% (:) :) to by mi ruka upadla zahlasovať... ;) hlavne že sa smejem tebe ;) ) SMK 96% SDKÚ 91% OKS 91%
tomassi Zverejnené 29. Máj, 2006 Zverejnené 29. Máj, 2006 KDH a HZDS mali po 100% :lol: SMK a HZD po 92%a ešte Nádej 89%OKS 82%
weirdo Zverejnené 29. Máj, 2006 Zverejnené 29. Máj, 2006 kriste, chlapi, co ste to v tej ankete natipovali???
game Zverejnené 29. Máj, 2006 Zverejnené 29. Máj, 2006 Axel, to nie je zlá karma to je totálne nanič anketa ... viete čo mi vyšlo ? ! SNS 100 %KSS 100 %Smer 96 %SDKÚ 70 %HZDS 70 % iste... až naprší a uschne ... že karma ... :lol:
Odporúčané príspevky