game Zverejnené 6. Apríl, 2006 Zverejnené 6. Apríl, 2006 ja som bol v tom ze budem volit SDKU ale po Dzurindovych vyrokoch kde pripustil moznu povolebnu spolupracu so Smerom fakt rozmyslam ci vobec pojdem volit. no fajn... tak nebudeme voliť, ďaľšie milióny pôjdu von oknom, ... ale keď sa pozrieš na tú plejádu, koho iného voliť ? záľahu drobných narýchlo spichnutých straničiek, ktoré nemajú najmenšiu šancu, vyžité HZDS, puritánske a bigotné KDH, KSS? keď tú skratku počujem, stačí mi ... SNS, ktorí sú úplne nereálni, .... Smer, teda Fico vlastne má občas dobré myšlienky ... len ich podáva nedobre ... a jeho riešenia sú málokedy reálne ... nakoniec bude Dzurunda rád, že má s kým zostaviť vládu ... a zostáva SMK samozrejme ... stabilné SMK...
weirdo Zverejnené 6. Apríl, 2006 Zverejnené 6. Apríl, 2006 "Smer, teda Fico vlastne má občas dobré myšlienky ... len ich podáva nedobre ... a jeho riešenia sú málokedy reálne ..." jeho riesenia nikdy nie su realne a vsetky jeho myslienky zneju dobre len preto, lebo hovori o vysledku a nie o realizacii. a dead - neverim ze oni dvaja pojdu spolu do vlady. to by boli dalsie volby v decembri.
Sniper Zverejnené 6. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 6. Apríl, 2006 Keď som videl koho to Mečiar dal na druhé miesto v kandidátke, tak som si istý že HZDS viac ako 10% nezíska :lol:
dead Zverejnené 6. Apríl, 2006 Zverejnené 6. Apríl, 2006 ale keď sa pozrieš na tú plejádu, koho iného voliť ? ako pravoverny slovak mam este stale moznost rozhodnut sa pre ...SMK :) Ja som uz vedel pred rokom 93 ze toto zle dopadne, ze my slovaci si nevieme vladnut :) Ale vazne. take zle to az nieje ;) neverim ze oni dvaja pojdu spolu do vlady. to by boli dalsie volby v decembri. od koryta sa tazko odchadza, aj najvacsim moralistom, neverim ze by Fico potom co sa dostane do vlady len tak pustil opraty z ruk. Ja sa skor obavam koalicie Smer, HZDS, SNS, KSS, tam je velky potencial na parlamentnu vacsinu. Brrr! :lol:
Sniper Zverejnené 6. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 6. Apríl, 2006 Ja sa skor obavam koalicie Smer, HZDS, SNS, KSSto by bol dobrý námet pre seriál Verte-Neverte :) :lol:
dead Zverejnené 6. Apríl, 2006 Zverejnené 6. Apríl, 2006 pri preferenciach Smer 33.3%, HZDS 16.6%, SNS 5.4%, KSS 5.1 % je ten cert dost realny :lol:
Sniper Zverejnené 6. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 6. Apríl, 2006 Už vidím Jonathana Frakesa ako na konci sumarizuje: A copak jsi myslíte o výsledcích slovenských voleb kde Smer, HZDS, SNS a KSS získali 60% a vytvořili koalici? Jistě si vravíte, "Tohle sa stát nemohlo!" Kdepak, mýlite se.. Tohle jsme si nevymysleli. Ono se to skutečně stalo! :lol:
Sniper Zverejnené 18. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 18. Apríl, 2006 Kto koho nechce do vlády SDKÚ KSS, Dzurinda nechce sedieť s Mečiarom vo vláde SMK SNS, KSS, šéfa HZDS Mečiara KDH KSS, celé HZDS aj s Mečiarom, znížená dôveryhodnosť k Mikulášovi Dzurindovi SF šéfa HZDS Mečiara, predsedu SDKÚ Mikuláša Dzurindu, KSS a SNS Smer odmieta povedať, koho nechce HZDS šéfa SNS Jána Slotu, KDH SNS SMK To mňa tiež zaujíma aký zlepenec budeme mať tentokrát :lol:
nutrinka Zverejnené 18. Apríl, 2006 Zverejnené 18. Apríl, 2006 nikde nevidím, že by niekto odmietal ísť so smerom.hmmm no super, toto asi nedopadne dobre...
Sniper Zverejnené 18. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 18. Apríl, 2006 To preto, lebo so Smerom sa v Parlamente neráta :lol:
game Zverejnené 18. Apríl, 2006 Zverejnené 18. Apríl, 2006 no aby ste deti moje neboli prekvapení :lol: svojho slávneho "reklamného mága" poslal Fico konečne do teplých krajín, ... takže keď mu nebude už robiť reklamu tento "odborník" ... čo keď sa mu zadarí ? ha ? :)
nutrinka Zverejnené 18. Apríl, 2006 Zverejnené 18. Apríl, 2006 na to by som mala len jednu reakciu: no do p*** / :lol: /
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 18. Apríl, 2006 Zverejnené 18. Apríl, 2006 nut, no do p*** :lol: no toto!? .. to sa na taky pekny zlty banan nepatriii :)
game Zverejnené 18. Apríl, 2006 Zverejnené 18. Apríl, 2006 na to by som mala len jednu reakciu: no do p*** / :lol: / no teda .... to je slovník :) :)
nutrinka Zverejnené 18. Apríl, 2006 Zverejnené 18. Apríl, 2006 a čo keď namiesto tých *** nemalo byť iba do prčic, do prkýnka alebo tak dajak :lol: :) leg ti dám taký žltý banán, že sa z toho budeš týždeň spamätávať :) ;)
game Zverejnené 18. Apríl, 2006 Zverejnené 18. Apríl, 2006 a čo keď namiesto tých *** nemalo byť iba do prčic, do prkýnka alebo tak dajak :lol: :) nooo... myslím, že také "do prkýnka" by si bez problémov a bez hviedičiek napísala ... autocenzúra je občas zradná :) dobre deti, sme mimo misu ... vráťme sa k tým nešťastným predčasným voľbám ;)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 18. Apríl, 2006 Zverejnené 18. Apríl, 2006 som uprimne rad, ze vacsina by dala hlas S.D.K.Ú a vyjadrila tak suhlas so pravym vektorom posobenia v slovenskej ekonomickej realite.
nutrinka Zverejnené 18. Apríl, 2006 Zverejnené 18. Apríl, 2006 bohužiaľ len väčšina na tomto fore, škoda, že v skutočnosti to tak nie je
RoSo Zverejnené 9. Máj, 2006 Zverejnené 9. Máj, 2006 Myslím si, že väčšina ľudí bude voliť strany na základe osobností a ich doterajšieho pôsobenia v politike (prípadne na základe sľubov z médií). Koľkí z vás poznajú súčastný volebný program našich politických strán? Zverejnili ich vôbec?
Sniper Zverejnené 9. Máj, 2006 Autor Zverejnené 9. Máj, 2006 Nepoznám ani jeden. No možno SDKú, ich bilboardy sú snáď už aj na mestských záchodoch.
RoSo Zverejnené 10. Máj, 2006 Zverejnené 10. Máj, 2006 BRATISLAVA 10. mája (SITA) - Výsledky prieskumu verejnej mienky, ktorý v dnoch 18. apríla az 2. mája uskutocnila na vzorke 1 046 respondentov agentúra Dicio. Keby boli zajtra parlamentné volby, ktorú politickú stranu by ste volili? Smer - Sociálna demokracia ................................................... 35,8 % Ľudová strana - HZDS............................................................. 10,1 % Slovenská demokratická a krestanská únia - DS......................10,0 % Slobodné fórum ....................................................................... 9,8 % Strana maďarskej koalície........................................................ 8,8 % Kresťanskodemokratické hnutie............................................... 7,8 % Slovenská národná strana ...................................................... 7,0 % Aliancia nového občana........................................................... 3,8 % Komunistická strana Slovenska ............................................... 3,0 % Hnutie za demokraciu .............................................................. 2,1 % iné strany.......................................................................... .......1,8 %
weirdo Zverejnené 10. Máj, 2006 Zverejnené 10. Máj, 2006 no ak to takto bude vyzerat, tak sme v takzvanej psej r...
RoSo Zverejnené 16. Máj, 2006 Zverejnené 16. Máj, 2006 Dnes som počul dobrý vtip: - Koho budeš voliť? - Komunistov - Jasne, ale v ktorej strane? :lol:
Linkman Zverejnené 19. Máj, 2006 Zverejnené 19. Máj, 2006 Ja som pocul takyto vtip Typek grcia pred budovou smeru, dojde k nemu iny chlapik, potlapka ho po chrbte a vraví: Úplne s vami súhlasím... No ja budem voliť jednoznacne SDKÚ Okrem SDKU si viem predstavit v parlamente KDH, SMK, Lintnerove Ano
Sniper Zverejnené 19. Máj, 2006 Autor Zverejnené 19. Máj, 2006 Ďalší vtip mi napadol v súvislosti hackovaním IPB fór zo strany ruských hackerov (registrujú sa mailamy končiacimi na .ru), všeobecne neverím ničomu čo na končí na ru, ani Smeru.
Odporúčané príspevky