Skočiť na obsah

Predčasné voľby 2006

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Heh, načo s tým robili v HZDS také tajnosti, veď tie mená sú aj tak neznáme. No, strán bude vo voľbách požehnane, som zvedavý koľko sa ich tam dostane. A tie názvy - ktorý nespokojný politik založil Prosperitu Slovenska? A Misia 21 - ak sa dostanú do parlamentu, neurobí Šimko nejaké pokračovanie ? Misia 22, 23 ... 56,

to be continued. Prečo sa vlastne nezlučujú? Taká agrárna + združenie robotníkov. Všetko je to paškvil.

• Odpovedí 173
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

32

• weirdo

32

• RoSo

26

• game

17

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

prečo robili tajnosti ? pretože je to Mečiarova strana .... a on je rád, keď sa o ňom, o nich hovorí... lenže už nikoho nezujíma.... všetkých dôležitých a niečo znamenajúcich už od seba vyhnal .... toľko k HZDS... ámen.

tieto voľby sa mi neveľmi páčia.... z viacerých dôvodov:

- jedným z nich je už samotný fakt vypísania predčasných volieb, kedy a za akých okolností a kto ich vyhlásil ....

- príliš veľa drobných strán, ktorých jediným viditeľným úspechom bude, že odčerpajú nejaké percentá hlasov... / čo tieto "strany" očakávajú od volieb... /

- a čo vlastne my všetci očakávame od týchto volieb ? čo sme očakávali od tých predchádzajúcich a od tých pred nimi ...

očakávanie, logá, heslá, volebné guláše, kydy, klebety, slovné súboje, sľuby, vytriezvenie ... vlastne vždy to isté ....

máme tu trh, reality show, celebrity, platených zubárov, nemocnice bez peňazí, nezamestnanosť, strach o prácu, ľudí rozdelených podľa veku.... príliš mladí, vhodní, nevhodní, nepotrební....

ktoré voľby niečo na tomto zmenia ?

Zverejnené

game

volby na tom zmenia tolko, ze ak bude pri moci mensie zlo, tak sa reformy mozno raz prejavia. len mam taku zlu obavu, ze tam to mensie zlo nebude :lol:

Zverejnené

Pravdu povediac, prestáva ma už baviť voliť menšie zlo... Dokedy to tak ešte bude musieť byť? Kedy tu konečne bude strana, u ktorej bude na prvý pohľad zrejmé, že im naozaj ide o Slovensko, nie o vlastné vrecká a nebudú sľubovať, ako sa budeme mať dobre, keď sa odrazíme od dna? Ešte stále sme ho nedosiahli? Kedy konečne aj my, obyvatelia Slovenska pocítime, že nám je tu dobre? Zo zahraničia to už počúvame...

Napriek týmto otázkam (aj keď zatiaľ stále váhajúc koho) si budem musieť vybrať. A určite to nebude nikto z populistov túžiacich po moci a ťahajúcich medové motúzy jednoduchým ľuďom popod nosy. Nemienim zahodiť všetko, čo sa doterajšími reformami dosiahlo... Len dúfam, že podobne zmýšľajúci neostaneme v menšine. Raz sme to už urobili na dlhých 45 rokov a doteraz sa to nedá bezbolestne dohnať.

Zverejnené

obavam sa, ze mensie zlo sa tu bude volit este velmi dlho. politicka kultura na slovensku je v plienkach, kazdy taha medove motuzy popod nosy obcanom, kazdy si tak trosku "prilepsuje", ked je pri moci, lebo si nie je isty svojim zotrvanim na tej pozicii, tak sa musi nabalit... ide o to, ze niekto nerobi pre krajinu nic, a niekto aspon cosi.

Zverejnené

Voľbu "menšieho zla" neschvaľujem. Každý by mal voliť stranu podľa programu, nie z trucu. Aby sa ukázalo, kto má akú skutočnú podporu.

Zverejnené

- príliš veľa drobných strán, ktorých jediným viditeľným úspechom bude, že odčerpajú nejaké percentá hlasov... / čo tieto "strany" očakávajú od volieb... /

Toto bude po voľbách najväčší problém. Zostaviť koalíciu bude podľa mňa veľmi ťažké.
Zverejnené

Ale aj tu sa už niečo črtá. Povinná 500-tisícová kaucia pre strany, ktoré idú do volieb. Bude vrátená tým, ktorí získajú min. 5% hlasov. Celkom dobrý nástroj proti stranám jedného človeka. Veď Šimko kvôli nenapĺneným osobným ambíciam založil už druhú stranu. Niektorí ľudia by sa mali nad sebou zamyslieť.

Zverejnené

no, Simko zjavne nahrabal velmi vela, ked moze vyhodit 500 litrov za volby a pritom, ak ma trosku sudnosti, mu je jasne, ze v parlamente nebude.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

:lol:

ďaľšia strana s úžasnými preferenciami a zrejme budúca parlamentná strana ... ajaj ... už sa platí tých nevratných 500000 ?!

Zverejnené

som volič SDKÚ :lol:

nie som na to nijako zvlášt hrdá..no ale uznajte..koho iného??? :)

Zverejnené

:) Lutujem RoSo, ale KDH by som nevolila ani vo sne....z tých vtákov mi je sympatický iba ak bocian Kristián :lol:

Zverejnené

nechcem rozputat flame, ale radsej by som volil SMK ako KDH. to uz by musela byt fakt uplne zufala situacia na sk politickej scene.

Zverejnené

KDH nie je až taká strašná strana, ako si ľudia predstavujú. A aspoň niekto presadzuje v politike mravné zásady.

Btw. v sne je všetko možné, mne sa snívalo so susedou a to som mal len 11 rokov a ona niečo cez 30 :lol:

edit:

to ti nie je sympatický ani Lipšic?

Zverejnené

mravné zásady? ...mne stačí :Hviezdne nebo nadomnou a mravný zákon vo mne" :)

Lipšic :lol: ;) ;)

mne sa nepáči ani za mak..je celý tvoj :)

Zverejnené

Lipsic urobil dost vela prace, ale jeden politik stranu nerobi

nepotrebujem mat katolizovane Slovensko a uz vobec by som nevolil niekoho, co podporuje Zmluvu o vyhrade svedomia. tymto si KDH vykopalo hrob ... alebo minimalne radikalne znizilo preferencie.

Zverejnené

najvacsi problem KDH je ze si az privelmi stoji na svojich principoch, bez moznosti diskusie, trucovito. Je to zasadova strana, ale nakolko nepreferuje moje zasady, tak ich nebudem volit.

RoSo

mravne zasady nevymyslelo KDH :lol:

Zverejnené

RoSo

mravne zasady nevymyslelo KDH :lol:

To nie, ale spomína ich najviac. A na rozdiel od iných, súhlasia s tými mojimi.

Zverejnené

uvidime ako dodrzi mravne zasady a s kym pojde po volbych do vlady... :lol:

Zverejnené

Na to som teda zvedavý aj ja. Podľa tých prieskumov to bude určite riadna kuca-paca. Neprekvapilo by ma, ani keby bolo SNS v koalícii s SMK. (čo samozrejme nebude, len som tento absurdný príklad uviedol na dokreslenie momentálnej situácie). A čo sa týka KDH - uvidíme. Posúdim to neskôr, buď pôjdu cestou, ktorú od nich očakávam, alebo sa im niečo nepodarí presadiť - buď na to nebudú mať dostatočný vplyv, alebo zľavia zo svojich požiadavok.

Budú mať na to 4 roky, aby ma potešili alebo sklamali. Je to na nich.

Zverejnené

no zatial vychadzajuc z vyrokov predstavitelov KDH usudzujem ze tato strana nema s kym ist do vlady, samozrejme ak chce dodrzat to co tvrdi o mravnych zasadach...

Zverejnené

Momentálne som v takom rozpoložení, že je mi to absolútne jedno. V týchto voľbách ich budem voliť, aj keby mali dostať len 2 %, v ďalších sa uvidí.

Zverejnené

ja som bol v tom ze budem volit SDKU ale po Dzurindovych vyrokoch kde pripustil moznu povolebnu spolupracu so Smerom fakt rozmyslam ci vobec pojdem volit.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov