game Zverejnené 26. August, 2008 Zverejnené 26. August, 2008 súhra duší ... zvyčajne jedna duša chce niečo iné než druhá duša alebo bude chcieť, skôr či neskôr, alebo jedna duša bude nútiť druhú k svojej súhre, lebo tá druhá súhra nie je dosť dobrá súhra možno práve pre nedostatok vekového rozdielu, nedostatok odstupu, čo ja viem to čo možno nájsť, a len tak zriedkavo človek nájde, by som nenazvala súhrou duší, asi pochopením, tolerovaním, akceptovaním duše toho druhého, skôr tým doplnením či súznením ... niekto to má, niekto nemá ... a niekto nebude mať nikdy, niekto to vie dávať, niekto nie keď niekto to súznenie našiel, je to veľmi dobre, ostatným zostáva hľadať, rezignovať či pochybovať, či znovunájsť ale zase v ramci normy cize ked uz je tak viac ako 15 rocny rozdiel tak to uz je celkom dost podla mna! Ale ako sa vravi: Laska nepozna hraniceani vekové, ako pozerám ... 15 je v pohode, 16 je moc :lol:
Cat the Philosophist Zverejnené 26. August, 2008 Zverejnené 26. August, 2008 súhra duší ... zvyčajne jedna duša chce niečo iné než druhá dušaÁno, game, zvyčajne, ale nie vždy je to tak. Možno som príliš subjektívna, pretože vychádzam zo seba, ale myslím, že ak chýba súhra duší, aj tolerancia, aj akceptovanie duše toho druhého po určitom čase pominie. Tolerancia a akceptovanie je krásna vec, ale v mojich očiach vec nestála. P.S.: Pre mňa súhra = súznenie. Nooo ak sa dvaja naozaj lubia tak myslim ze je uplne jedno ... ale zase v ramci normy Aljačik, tak je to jedno, alebo to jedno nie je, keďže normy sú stanovené? :lol:
wysky Zverejnené 26. August, 2008 Zverejnené 26. August, 2008 "suhra dusi" je aj v realite, mozno sa to nevola tak romanticky. Niekto by to nazval ako "na jednej frekvencii".
Klingonka Zverejnené 26. August, 2008 Zverejnené 26. August, 2008 "suhra dusi" je aj v realiteto je somarina, do duše človeka sa vidieť nedá, na jednej frekvencii nie je nikto.
Nokia Zverejnené 26. August, 2008 Zverejnené 26. August, 2008 Klingonka skus negeneralizovatto ze ty si nikoho nestretla este neznamena ze to neexistujetiez som nevidel tvoju **** a viem ze ju mas....
Hedgehog Zverejnené 28. August, 2008 Zverejnené 28. August, 2008 to je somarina, do duše človeka sa vidieť nedá, na jednej frekvencii nie je nikto.Do duše sa vidieť nedá, to je pravda... Ale čo takto spolu viac komunikovať? A ak niekoho dlhšie poznáš, vieš z jeho reakcií veľa uhádnuť... Somarina to určite nie je a reálne existuje aj v reálnom živote...
wysky Zverejnené 28. August, 2008 Zverejnené 28. August, 2008 KlingonkaA ty si nikdy, napriklad z kamaratky, nemala pocit, ze jej (jemu) rozumies bez toho aby ti vobec nieco povedala (povedal), ved s kamaratmi to mavame casto take, ze sa nemusime pred nimi na nic hrat, proste nam rozumeju a my im.
Cat Eye Zverejnené 28. August, 2008 Zverejnené 28. August, 2008 Niečo ako súhra duší existuje... a čím som starší, tým tomu viac verím. Nie je to senilitia, ale skôr skúsenosť (nech mi je odpustené). Ako už písal Hedge, je to o komunikácii a schopnosti komunikovať. Výhodou je tiež schopnosť predvídať možnosť konfliktov a preventívne ich eliminovať. Vzťah treba kultivovať, lebo zovšednie a dostaví sa partnerská nuda...
Klingonka Zverejnené 30. August, 2008 Zverejnené 30. August, 2008 áno ale to bolo ešte na základnej škole, teraz je to už úplne iné, všetko sa zmenilo. Stále mám pocit že sa musím na niečo hrať, stále sa pretvarovať, nikdy nemôžem byť sama sebou pri nikom, nikto mi nerozumie... čím som starší, tým tomu viac verím Ja zas naopak. Čím som staršia tým tomu viac neverím.
wysky Zverejnené 31. August, 2008 Zverejnené 31. August, 2008 Stále mám pocit že sa musím na niečo hrať, stále sa pretvarovať, nikdy nemôžem byť sama sebou pri nikom, nikto mi nerozumie... V akych situaciach??? Tych dovodov moze byt viac. Bud sa nepohybujes medzi spravnymi (pre teba) ludmi, alebo napriklad prilis hlbas a na ludi to posobi depresivne a vlastne ti nerozumeju preco rozoberas to, alebo to, ked je to pre nich jasne... Skratka neroyumeju tvojim temam.
Klingonka Zverejnené 31. August, 2008 Zverejnené 31. August, 2008 Práveže ja sa do nich nemiešam, nech si rozoberajú čo chcú.. aj tak sú to (pre mňa) banality.Som hĺbavá, to je pravda, ale šak načo sa pretvarovať, nie ? Ja som proste taká, rada nad všetkým rozmýšľam. A ešte k tým vekovým rozdielom. Nezáleží tak na veku , niektorí 24-roční majú viac rozumu než 40 roční.
wysky Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 Rozumiem ti preco citis, ze ti nikto nerozumie a preco mas pocit, ze nie je "suzvuk dusi"...
Cat Eye Zverejnené 2. September, 2008 Zverejnené 2. September, 2008 Ono niekedy je problém aj v tom, že príliš veľa špiritizujeme tam, kde by sme mali prejaviť emócie. Keď sa od nás očakáva tlapnutie po prdelke, načo riešiť trojný integrál, nelineárnu algebru alebo existenciu čierných dier? Ak budeme stále riešiť len takéto "principiálne" problémy, je celkom možné, že nám život prekĺzne pomedzi prsty... Niekdy môže byť aj problém, že hľadáme niečo/niekoho na nesprávnom mieste - napr. dubáky na Sahare, poctivé slušné dievča v eroťáku, zodpovedného chlapa v 4. cenovej skupine po záverečnej... Inokedy problémom sú naše vysnívané ideály o protistrane vychádzajúce z našeho superhviezdného syndrómu a nenájde sa sila, ktorá by nás z oblakov dokázala stiahnuť na zem...Niekedy je problém ozaj len v nás a stačí len malé osvietenie, zamyslenie, drobná zmena (alebo väčšia) štýlu, postojov a veci sa pohnú správnym smerom.
littlewitch Zverejnené 30. November, 2008 Zverejnené 30. November, 2008 Vekový rozdiel som nikdy nebrala ako vazny problem....teraz ma vekovy rozdiel muci
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 30. November, 2008 Zverejnené 30. November, 2008 aky je to rozdiel? a ako muci?
littlewitch Zverejnené 1. December, 2008 Zverejnené 1. December, 2008 som jednoducho starsia a dost...muci ma to, co bude dalej...ze to neviem..
lopata555 Zverejnené 5. Január, 2009 Zverejnené 5. Január, 2009 Je normalne chalan 20a holka 16? ................. je prečo by nebolo? Aky vekovy rozdiel je podla vas este v norme? .................. do 5 rokov
doll Zverejnené 5. Január, 2009 Zverejnené 5. Január, 2009 uviedla som od 5-10 rokov...aj ked uz tych 10 rokov mi pride celkom dost... moj partner je odo mna mladsi... o 10 mesiacov :lol:ked som sa to dozvedela, ani som verit nechcela, lebo mi to tak neprislo ....
Aikaterine Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 kedysi som dala do 5 rokovteraz (starnem :lol: ) hlasujem 5-10 rokov
Nohiki Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 Musím říct že do 5 :lol: Nedokážu si 2x představit že jsem s ženskou co jí je 26 a chodí do práce a já na střední, nebo že si dávám pusu s 6tiletou holkou, trosku mimo mís... celej záchod :) Za mě do 5ti :)
Aikaterine Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 ten rozdiel sa časom strácamedzi 16 a 26 je to síce dosť, ale akonáhle je ten vek vyšší (26 a 36, 36 a 46,...) už je to úplne v poriadku
Jovzin Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 ten rozdiel sa časom stráca medzi 16 a 26 je to síce dosť, ale akonáhle je ten vek vyšší (26 a 36, 36 a 46,...) už je to úplne v poriadku ????? :lol: HEH niekto sa nam tu zalubil do stareho deda s prasulami a BMWckom co ? Ako sorry max do 5-7 rokov viac by som nesiel.
Aikaterine Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 Jouzin,čo taký podráždený? :lol: len pre tvoje info - do žiadneho starého deda s BMW som sa nezaľúbila...a dávaj si pozor na jazyk nevidím nič zlé na páre, kde má jeden 36 a druhý 46čím sú starší, tým viac si rozumejú...ak je rozdiel 10 rokov medzi mladými ľuďmi, je viac viditeľný; škola-práca, vlastné bývanie-rodičia, atď ale tvoj názor ti neberiem
Desdemona Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 Dala som 5 - 10 rokov...to mi pripadá byť celkom v pohode.Síce ako Aika napísala, v maldom veku to je veľký rozdiel, ale neskôr to nevadí. Jouzin, ale ved ona to uviedla ako príklad :) a 46 ročný chlap podľa mňa nie je dedko :lol:
Darkman Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 ????? :) HEH niekto sa nam tu zalubil do stareho deda s prasulami a BMWckom co ? Ako sorry max do 5-7 rokov viac by som nesiel.Na niekoho, komu zenska byvala na druhom konci sveta za tu trosku moc naparujes. :lol: Nekric hop...:)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz