Skočiť na obsah

Vekový rozdiel

Vekový rozdiel  

28 členovia hlasovali

1. 1. Aký vekový rozdiel je podľa vás ešte v norme

• Do 5 rokov
    • 5 - 10 rokov
    • 10 - 15 rokov
    • 15 - 20 rokov
      0
    • 20 - 25 rokov
      0
    • 25 - 30 rokov
    • je to jedno

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Moj ex ma o 12rokov mladsiu partnerku. On 35, partia v rovnakom veku a aj starsi V nedelu mali grilovacku so znamymi, kde boli aj 50tnici.

Nemal si s nou nikto co povedat. Mlada mlcala, pretoze aj podla mojho nazoru, este len "zacina" zit. Ti ostatni uz nejaky ten rok "ziju", takze najst spolocnu temu, bolo velmi tazke. Ani ju nenasli.

Asi mu to vyhovuje :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

rozpravali by ste sa recou lasky..alebo tela   :smile3: ...len ako dlho by si vydrzal, vsakano :zubiska:

obávam sa že krátko -_- ja toho moc nenakecám ani normálnou rečou, a nie ešte rečou lásky či tela :D

..kamos chodi nevyspaty a vsade rano meska..a to drichmal vkuse..laska robi divy

ja som permanentne unavený aj ako single, čiže v horizontálnej gymnastike by som si ostudu urobil asi aj s rovesníčkou :sweatingbullets: aby som "stíhal" musel by som si nájsť nie o 24 rokov mladšiu, ale staršiu :odpadnem:  len teda neviem či by 70 ročná babka bolo to pravé orechové :unsure: s tou by tiež asi nebolo o čom kecať  :smilieee: 

• Pridať bod 1
Zverejnené

Vekový rozdiel. Láska :)

http://casprezeny.azet.sk/clanok/98979/kaslu-na-roky-slavne-pary-s-velkym-vekovym-rozdielom.html

Aj v blízkom okolí,  poznám niekoľko šťastných párov, kde vekový rozdiel je podstatne väčší, klape im to.. láska je láska .. :)

Medzi mnou a manželom je vekový rozdiel 4 roky, nerobí mi problém čo sa týka ľudí, ktorí žijú vo vzťahu s väčšími vekovými rozdielmi... beriem ich  takých, akí sú so všetkým.., je to ich život .. 

a čo sa týka porozprávania sa  s človekom mladším odo mňa o 20 rokov, alebo starším o 20 rokov,   v reálnom svete normálka, žiadna dilema, alebo čo..... máme s manželom kamarátov v našom veku, ale aj kamarátov, ktorí sú   o  20 rokov ml., aj starších o 20 rokov.

Zverejnené

a čo sa týka porozprávania sa  s človekom mladším odo mňa o 20 rokov, alebo starším o 20 rokov,   v reálnom svete normálka, žiadna dilema, alebo čo..... máme s manželom kamarátov v našom veku, ale aj kamarátov, ktorí sú   o  20 rokov ml., aj starších o 20 rokov.

no to mame aj my... aj o +/- 30 rokov, ale je rozdiel mat takych kamaratov, kde nas spajaju nejake spolocne zaujmy, konicky a pod., ine je to v partnerskom vztahu, tam spolocny namet na rozhovor nepostacuje...

ale ako pises (iskra), laska je laska, aj ja poznam niekolko stastnych parov s vyssim vekovym rozdielom, kde im to klape, zaujimave je, ze tam je vzdy starsia zena ako muz

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

V autobuse chodieva jedna co je starsia ale je stihla, stara sa o vlasy, oblieka sa ako dvadsiatky ale tvar nezamaskuje tam som sice videl ze nema dvadsat ale typoval som jej takych 40 a sofer nas dal do kopy (je z ich dediny a pozna ju) a ona bola aj dost priatelska ale potom to padlo na tom ze mi oznamila svoj vek ze 52 tykoxo totalne ze sok... Jedna generacia rozdiel. Este keby naopak bolo lebo Karel Gott mal nejaku twentyagerku ze?

Zverejnené

kde konkrétne bol problém, Tomáš?

len vo veku? či v názoroch, jej povahe, vo vašom priateľstve? keby si ty mal 52 a ona 35, to by bolo ok?

Zverejnené

V tom ze by ma matka z koze zodrala keby donesiem domov 52 rocnu, po dalsie jej vadil len vek lebo ona asi nema odhad alebo ja vyzeram staro najprv bola v pohode ma volala von na kavu, dala mi cislo a tak... Potom sa vsak spytala kolko mam rokov povedal som a ona uplne taka zarazena ze tyyy maas leen tridsaatstyyriiii to faaakt naozaaaj? Uplne ze nechcela si to pripustit lebo som jej bol asi sympaticky ale potom soku povedala ze ten vek tam vadi a mozme byt maximalne kamarati... takze doll budem s nou kamarati?

Zverejnené

Tomas, ak s nou chces sulozit, bud s nou kamarat, ona bude urcite rada, ze ma mladeho zajaca :) :P

Zverejnené

Tak, tak. Ved s nou nemusis zit. Obcasne navstevy stacia. Pokial vyzera dobre, kde je problem?

Zverejnené

To je milenecky vztah a ja chcem taky ten pubertiacky vztah ze ist spolu drzat sa za ruky objat sa ist na vylet do kina na kavu viete take randenie ako keby frajerka... Takze kamaratstvo s vyhodami.

Zverejnené

Presne taaak ani ona nechcela verit ale povazovala ma pravdepodobne za starsieho ked najprv ma riesila ako nadejneho napadnika...

Zverejnené

To stále píšeš o tej 52 ročnej? 52 ročná ťa považovala za staršieho a šokovalo ju, že máš len 34? To potom musíš vyzerať horšie ako naši feťáci na stanici.

Zverejnené

Ked chces take rucickovanie, tak to si hladaj nejaku tinedzerku. Zeny primerane tvojmu veku uz z toho davno vyrastli.

• Pridať bod 1
Zverejnené

To je milenecky vztah a ja chcem taky ten pubertiacky vztah ze ist spolu drzat sa za ruky objat sa ist na vylet do kina na kavu viete take randenie ako keby frajerka... Takze kamaratstvo s vyhodami.

Tomas, kazala som nastudovat, ty si to neurobil :D

Drzanie sa za ruky, resp randenie, to je vztah.

Sex, sem tam kavickovanie a sem tam travenie pokecom ci pri spolocnom hobby, to je kamarat s benefitmi. Pretoze je to kamos, s ktorym si rozumies, vsetko funguje. Ale navyse je tam aj obojstranna potreba mat s tym druhym pravidelne sex, resp si uzivat volne chvile nielen pozretim si filmu.

Nikto nic od nikoho necaka. Ziadne lubim Ta, ziadne kytice, ziadna romantika. Obaja riesia veci pudovo.

Ked sa jedneho dna ten kamarat rozhodne, ze viac nepride kvoli sexu, nic sa nedeje, nik neplace do vankusa, pretoze o tom ten vztah je, nic neocakavat. Aj ked, nikdy nevies, a jeden z nich, pripadne obaja, sa mozu zalubit.

Kamaratmi aj napriek odchodu jedneho z paru, ostat mozte, lebo si mate co povedat.

Zverejnené

To stále píšeš o tej 52 ročnej? 52 ročná ťa považovala za staršieho a šokovalo ju, že máš len 34? To potom musíš vyzerať horšie ako naši feťáci na stanici.

Ano presne tak... A decka zo sidliska mi vykaju taki 18-20 rocni a uz mi vykaju... Dalsia vec ze jed ma kazda odmietne tak urcite nevyzeram dobre.

Na mobile neviem ako sa robi multicitat tak teraz reagujem na doll: To je super ze take ako vztah ale zaroven ste vsetci volni ze nieste viazani proste len ste spolu obaja ste nezadani takze v ramci toho ze ty nikoho nemas ani ja tak si pomozme navzajom a zasexujeme si ale ak si niekoho najdeme bude vsetko OK...

Zverejnené

A koľkokrát si si vlastne zasexoval? Lebo píšeš o tom ako Mastroianni, Delon a Casanova v jednom.

Zverejnené

Len zase sa dostala do temy o vekovom rozdiele tema o kamaratke s vyhodami takze odpisem a potom to uz nerozoberajme tu aby sme zase game nenarobili pracu... Takze zasexoval som vzdy ked som siel k nim spat abo ona k nam takze velakrat ale vedeli sme sa aj porozpravat, aj na vylet ist, aj sa mojkat... Ale neboli sme oficialni plbohodnotni frajeri. Aby sme nekazili charakter temy tak dodam ze bola o 9 rokov starsia...

V druhom pripade to bolo velmi podobne ako v tom prvom a tiez bola starsia ale len o 6 rokov.

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

:)

Poznáme s manželom už niekoľko rokov  jedného pána dôchodcu aj jeho vnuka. Sú to skvelí ľudia.  Pán dôchodca so svojim vnukom majú veľmi pekný vzťah.

Občas to ale medzi nimi aj zaiskrí. :-) Vyčítajú jeden druhému partnerky.  Pán dôchodca má o 11 rokov mladšiu partnerku a jeho vnuk o 8 rokov staršiu partnerku. 

Láska je láska.  :)

Zverejnené

Dam vam hadanku na rozlustenie. Ako je to mozne ze kamoska je rocnik 1980 a ja 1981 teda o rok starsia ale je obdobie (cast roka) ked mame obaja 35, teda ze sme rovnako stari.

Zverejnené

úplne jednoducho, záhada vyriešená: keď je narodená v decembri, ty v júli, tento rok máte takmer pol roka obaja 35.

a späť k téme:

nedávno som náhodou zazrela kdesi, ale neviem kde, nepamätám si ten senzačný zdroj - ako senzáciu v niektorých novinách manželský pár, kde ona bola vo veku jeho babičky.

o niečom podobnom som tu písala pred mnohými rokmi, podobný pár bol aj u nás ... pani bola o viac než desať rokov staršia, ako matka manžela ...ako skončili, netuším, bolo to dávno, ale čo som o nich vedela, boli spolu spokojní a šťastní. v tých časoch to bola ohromná senzácia, a ako vidieť, je aj dnes, keď o podobnom prípade článkujú noviny, ale akosi nevidím na tom nič zvláštne.

podivné to je, konvencie nás tlačia myslieť uniformne, hoci v skutočnosti to nikdy tak striktné nebolo, v celých dejinách sa konali manželstvá vekovo hodne rozmanité, v oboch pohlaviach a obomi smermi,  a nielen kvôli majetkom, je toho oveľa viac : )

Zverejnené

no sorry, ale mne to príde divné, keď je chlap s mliekom na brade a žena pomaly v menopauze...povedzme do tých 5 rokov ešte budiž, ale viec - kedysi som si myslela, že to môže fungovať, ale už si to nemyslím.

Ak je chlap starší, tak skôr, ale tiež to má svoje medze, tiež si neviem a ani nechcem predstaviť, že by mi dcéra dotiahla chlapa v mojom veku alebo nebodaj ešte staršieho, ktorý by mi hovoril "mama"...hrôza pomyslieť.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Ako 30rocna sledujem, ze nehrozi, aby som napr v 31rocnom nasla partnera, ktory by zacal rozmyslat nad tym, nad cim aj ja....Pretoze ruku na srdce, mam vek, kedy by sa uz patrilo :D

Cize pomaly ale isto zakladanie rodiny, vazny zavazok. V tomto citim ten rozdiel, a preto inklinujem k starsim, rozdiel 5+.

Ale mozno sa mylim, a osud mi este pripravi prekvapenie a ja sa blaznivo zalubim do nejakeho mladasa ktory si ma bude chciet vziat :D

Ehm, neviem ake plany ma so mnou osud, ale moje neustale tvrdenie "o mladsieho a z dialky nemam zaujem" ma asi dobehlo.

Spoznala som o dva roky mladsieho muza, zo 100km vzdialeneho mesta. Travime spolu vela casu.

Spajaju nas spolocne hobby, rovnaky humor a podobne nazory. Vela sa smejeme, stale sa rozpravame, a ja mam pocit ze som omladla.

Je mi jednoducho super, ako este nikdy. Za poslednych 16mesiacov som este nikoho takeho nestretla, s kym by som chcela travit takto cas, a este nikdy nie niekoho tak mne podobneho. Dvaja blazni, co mi velmi vyhovuje :)

Tak snad....

Hlavne si to uzijem, zakial to trva :hanba:

• Pridať bod 1
Zverejnené

ale doll, 2 roky nič nie je! To vôbec nie je veľký rozdiel!

Flinstone je odo mňa o rok mladší. Čert ho zober, teda nie Flinstona, ale ten rok. keď sa pochytíme, ak to nie je niečo moc dôležité, dakedy mu zo srandy poviem, nech je ticho a poslúcha, lebo som staršia.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov