Skočiť na obsah

Vekový rozdiel

Vekový rozdiel  

28 členovia hlasovali

1. 1. Aký vekový rozdiel je podľa vás ešte v norme

• Do 5 rokov
    • 5 - 10 rokov
    • 10 - 15 rokov
    • 15 - 20 rokov
      0
    • 20 - 25 rokov
      0
    • 25 - 30 rokov
    • je to jedno

Odporúčané príspevky

Zverejnené

a v skutočnom živote to funguje tiež ... k tomu netreba cestovať za celebritami ... vekový rozdiel sú hlavne konvencie a pretrvávajúce "čo na to povedia susedia"

Zverejnené

Tak, všetko si to robia ľudia, ak si dvaja rozumejú neni o čom.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Ako 30rocna sledujem, ze nehrozi, aby som napr v 31rocnom nasla partnera, ktory by zacal rozmyslat nad tym, nad cim aj ja....Pretoze ruku na srdce, mam vek, kedy by sa uz patrilo :D

Cize pomaly ale isto zakladanie rodiny, vazny zavazok. V tomto citim ten rozdiel, a preto inklinujem k starsim, rozdiel 5+.

Ale mozno sa mylim, a osud mi este pripravi prekvapenie a ja sa blaznivo zalubim do nejakeho mladasa ktory si ma bude chciet vziat :D

• Pridať bod 1
Zverejnené

Z vlastnej skúsenosti viem, že tieto veci som začal riešiť až po 35tke. Ale tam bolo veľa dôvodov prečo "až" v v 35tke, u každého je to individuálne. Ale keď si to uvedomujem, tak 35 rokov je už aj tak dosť neskoro, teraz keď sa obzriem späť, tak všetko sa malo riešiť okolo tridsiatky. Teraz keď mám 37, tak som na rozcestí, a pravdupovediac, už sa mi moc vymýšľať nechce.

Zverejnené

Podla mna pre zenu 31 je dost vysoky vek - ak si dovtedy nevedela najst partnera. Najst partnera - mala si ho uz aj v 20 - ci 25 - kludne zivotneho partnera s ktorym bude zit a deti budu mat okolo 30.

Axel deti si sprav cim skor - budes deti ucit hrat futbal ako 45 rocny? Nebude ta to bavit.

---------------

A to co som napisal v spojitosti - ze co napisala doll - mne je to jedno - majte tento pohlad - ja som so zenov sedel v lavici na zakladnej skole. 

Teda sme rovnako stary - ja chapem kludne by mat mohla aj lepsieho ale preco o 5 rokov starsieho? cO TO JE ZA HLUPOST? 

Zverejnené

Podla mna pre zenu 31 je dost vysoky vek - ak si dovtedy nevedela najst partnera. Najst partnera - mala si ho uz aj v 20 - ci 25 - kludne zivotneho partnera s ktorym bude zit a deti budu mat okolo 30.

Ano, nevedela som si najst partnera :D

Zial, nie som z tych, ktore budu s hockym, len aby nemali status starych dievok.

Idem sa nad sebou asi zamysliet :-)

Zverejnené

nezamyslaj sa a nedaj sa vyprovokovat  :zubiska:

takých uzasnych chlapov ako ja je viac, len treba hladat.

Zverejnené

...slimak ma nevyprovokuje, to zamyslenie sa nad sebou bola ironia :)

wau, hned som kludnejsia, ked viem, ze takych rytierov pobehuje po svete viac :D

len....ked ja nechcem hladat, skor nachadzat ...

Zverejnené

Axel deti si sprav cim skor - budes deti ucit hrat futbal ako 45 rocny? Nebude ta to bavit.

Keď si to prepočítavam, možno by som bol ešte aj rád, keby som to do tej 45tky ešte stihol :D

Sú veci, ktoré už prestávam riešiť.

Zverejnené

Axel ty uz mas 37??? Preboha ako ten cas leti, vsak si mal 27 co si pamatam :D

aby som sa vyjadril k teme - tridsiatka predo dvermi a deti stale nechcem a bojim sa, ze nebudem chciet ani v buducnosti

Zverejnené

Ja som to po 30tke prestal počítať, ale viem, že aljak je odo mňa presne o 10 rokov mladší, tak k jeho rokom si pripočítam 10 a viem koľko mám ja.

Zverejnené

Keď si to prepočítavam, možno by som bol ešte aj rád, keby som to do tej 45tky ešte stihol :D

Sú veci, ktoré už prestávam riešiť.

radšej to vybav čím skôr, keď budeš mať 40+ už sa ti nebude chcieť osraté plienky meniť a v noci vstávať sunar zarábať :P :lol:

Zverejnené

to este nie je take najhorsie, myslim, ze vacsi problem je mat niekedy tesne pred 60-kou napriklad skolopovinne dieta, aspon pre muza

na druhej strane poznam niekolko zien, ktore mali (dalsie) dieta vo veku cca 40 rokov a velmi ich to ozivilo, pravda - musi tam byt podpora zo strany muza, vyhodou je, ak je o nejakych 10 rokov mladsi

Zverejnené

radšej to vybav čím skôr, keď budeš mať 40+ už sa ti nebude chcieť osraté plienky meniť a v noci vstávať sunar zarábať :P :lol:

Máš dojem, že po tomto príspevku mi nejako stúpne motivácia? :zubiska:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

neboj, Axel, možno že tvoja panička bude dojčiť, vtedy nočné zarábanie sunaru nehrozí, a kakanice vyzerajú ako praženica a nesmrdia. :)

Zverejnené

ja by som tu rada podotkla o aspektoch velkeho vekoveho rozdielu, na ktore sa zabuda..a dotykaju sa nielen tych dvoch zalubenych blaznov  :happyroll:

takze moj pribeh

sme partia cca 25 kamosov v najlepsom :zubiska:  veku..tak od 30-50 rokov, nase deti maju tak od 8-21 rokov..no a ide o to, ze nas kamarat,  2x rozvedeny bez zavazkov si po druhom rozvode zacal hladat dalsiiu zenu,..takze nam behom 2 rokov predstavil 4 vazne vztahy /mal dost slusnosti aby k nam netahal jednonocne dobrodruzstva a kratkodobe lasky/ prve tri boli slobodne matky s detmi primeraneho veku, teda plus/minus 2 rocny rozdiel od kamosa :agree:

furt sa s nimi nejako rozisiel ...aj sme ho polutovali /sak aj my sme si k jeho partnerkam nejaky vztah vybudovali/ aj utesovali,  furt bol chvilu sam..a minule nam vola, ze reku na spolocnu grilovacku dotiahne svoju novu lasku  najsamvacsiu, s ktorou si planuje aj vzdialenu buducnost - rozumejte Silvestra a ples v januari..a vraj sa mame tvarit profesionalne :smilieee:

no tak sme sa tvarili, bolo to sakra tazke..kamos ma 46 rokov a jeho dorastenka 22 :zubiska: ..coz o to, dieta je to mile..nasi partneri zaslintali..ale co s nou? sak len kamosa poznam dlhsie ako je ona na svete..spolocne temy sa hladali tazko, a ked si to dieta nedalo pozor, tak nam vsetkym automaticky vykalo :P ..nase spomienky na minulost mu vela nehovorili, sak vtedy behala este po pieskovisku..kamarat ziaril a nafukoval sa jak pav..a predvadzal sa pred mladou jak pubertak

no grilovacka sa pretiahla do neskorych hodin i stalo sa, ze ked sme boli vyprevadit predposlednych navstevnikov, nasli sme zalubeny parik drichmat na nasom gauci..tak som ich starostlivo prikryla a nechala spat

rano dorastenka bedakala, ze nezavolala rodicom, ze bude spat inde...no potrebuje to niekto v nasom veku riesit :zubiska:

takze zatial takto ..sranda to je..budem predbezne podavat hlasenie

aj ked mne je nejako protisrsti predstava mat v 22 rokoch v posteli plesateho chlapika vo veku mojho otca..ale to asi bude laska, lebo kamarat nie je bohaty..

• Pridať bod 1
Zverejnené

Predstava, že Flinstone by sa rozhodol pre nejakú mladú ženskú v takom veku ako dieťa z toho príbehu a teda macocha mojich dcér by mala byť možno aj mladšia ako oni, neviem, či ma rozveseľuje alebo rozčuľuje...

Sama neviem, ako by som sa tvárila na mieste hellé... niečo by ma nútilo tú osobu, ak by bola milá, adoptovať za moje táborové dieťa a podľa toho sa aj správať, a ak by to bola nejaká nafúkaná opica, nasledovala by ignorácia. Sama si však neviem dosť dobre predstaviť, že by som ja ako mladá kočka mala nejalé pletky s nejakým chlapom vo veku môjho otca. To by musel byť riadne sexi a šarmantný.

Zverejnené

Vilmus, ja sa bavim :zubiska:  dokonca som zakazala mojmu potomkovi aby po nej vystartoval..predsa len je od nej o 7 rokov mladsí :smile3:

Zverejnené

o sedem rokov mladsi ? nuz, je nacase, aby sa nieco naucil :D

Zverejnené

kamos ma 46 rokov a jeho dorastenka 22 :zubiska:

hm, som rovesník toho tvojho kamoša, ale vôbec si neviem predstaviť nejaký vzťah s 22 ročnou dievčinou, cítil by som sa asi tak trochu ako pedofil  :huh:

..coz o to, dieta je to mile..nasi partneri zaslintali..ale co s nou? sak len kamosa poznam dlhsie ako je ona na svete..spolocne temy sa hladali tazko, a ked si to dieta nedalo pozor, tak nam vsetkym automaticky vykalo :P ..nase spomienky na minulost mu vela nehovorili, sak vtedy behala este po pieskovisku..

no a to je ďalšia vec ktorú si neviem predstaviť, netuším o čom by som sa dokázal zmysluplne baviť s dievčinkou o 24 rokov mladšou...

Zverejnené

ako mladasovi mi aj moje rovesnicky pripadali "blbe pubertacky" :D

uz na strednej som mal chvilu frajerku o tri roky starsiu, a potom som s jednou o dva roky starsou chodil nejake 2, mozno az 3 roky... jej spoluziaci z toho boli na prasky :D

Zverejnené

hm.

raz veľmi dávno sme boli na dovolenke s mamou a malým bratom v jednej chatke ... vo vedľajšej chatke bola staršia dáma so synom ... ostatné chatky mladí manželia s prckami alebo prázdne, široko ďaleko žiadna normálna civilizácia ... tak sme sa začali s tým mládencom rozprávať, nebol ani len môj typ, párkrát sme sa prešli, alebo večer pred chatkami zabíjali komáre ... a rozprávalo sa s ním v pohode

ja som mala 20, pred vš, a jeden večer mi povedá, že sa mi s niečím musí priznať ... predstavovala som si kdejaké katastrofické scenáre, ale to, čo z neho vyliezlo, nikdy: priznal, že má len 17 ... vyzeral staršie, bol to taký typ, matku mal tiež staršiu, bola to nejaká docentka na ktorejsi vš.

ešte že sme o dva dni cestovali domov ... toto som priveľmi nevedela prijať, a ešte sa mi ani nepáčil, bol len sused a jediný rovesník široko ďaleko ... čo si pod tými pár rozhovormi predstavoval on, netuším ... :)

Zverejnené

hm, som rovesník toho tvojho kamoša, ale vôbec si neviem predstaviť nejaký vzťah s 22 ročnou dievčinou, cítil by som sa asi tak trochu ako pedofil  :huh:

no a to je ďalšia vec ktorú si neviem predstaviť, netuším o čom by som sa dokázal zmysluplne baviť s dievčinkou o 24 rokov mladšou...

rozpravali by ste sa recou lasky..alebo tela   :smile3: ...len ako dlho by si vydrzal, vsakano :zubiska: ..kamos chodi nevyspaty a vsade rano meska..a to drichmal vkuse..laska robi divy

Zverejnené

Vekový rozdiel 

myslím si, že každý človek túži po šťastí, po láske.. láska sa týka dvoch ľudí..  každý človek má slobodnú vôľu rozhodovať sa, zodpovednosť... ako si zariadi život, taký ho bude aj mať...  lásku môže prežívať človek v každom veku... logika v láske, čísla? +, - roky.. aký vekový rozdiel ? koľko áno.., a koľko už nie?

zodpovednosť, zrelosť, samostatnosť, nie je o číslach v rodnom liste, niekto môže byť už v 20-tke zrelá osobnosť po všetkých stránkach, niekto iný, nie... podobne,  človek v 30, 40, 50-tke  vyzretá osobnosť... ale môže byť tiež  aj nezrelá osobnosť.. 

ľudia,  ktorí sa slobodne, dobrovoľne zhodli na tom, že sa chcú stretávať, že chcú budovať vzťah, rozumejú si v názoroch na život, rovnaké  plány do budúcna, rovnaké priority.. rozumejú si duševne aj fyzicky.. len tí dvaja ľudia,  to najlepšie vedia, čo k sebe cítia.. môže im to vo vzťahu vyjsť, no aj  nemusí.. ak to  nevyjde, tak   oni spolu boli, lebo tak chceli, tak sa rozhodli... vzťah sa im môže rozpadnúť, tak ako aj ľuďom, ktorí v očiach ľudí splnili podmienky, aj o veku.. :)  ono sa to ľahko  rozpráva, kto, čo by mal.. a ako.. myslím si, že ak človek by sa ocitol v nejakej inej podobnej životnej situácii ako je pre neho práve to najsprávnejšie.., alebo trebárs niekto z jeho najbližšej rodiny.. potom by skôr sa snažil pochopiť, že predsa len, aj inak sa dá...

a kto by nechcel pre seba, pre svoj život, pre vzťah, to najlepšie?

každý je strojcom svojho šťastia.. nechať človeka žiť, dýchať, milovať.. ak človek, dvaja ľudia,  cítia vo svojom srdci šťastie, lásku .. spriaznenosť duší..  to je naj..

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov